Gość: ora IP: *.man.rsk.pl 08.05.03, 19:36 koniecznie załóżcie jarmułki podobne pomaga,zwłaszcza organizatorom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zydokomuchopolak Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: *.proxy.aol.com 08.05.03, 21:45 Gość portalu: ora napisał(a): > koniecznie załóżcie jarmułki podobne pomaga,zwłaszcza > organizatorom A TY "ORALU" NAUCZ SIE PISAC PO POLSKU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whal'a Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 22:56 ale zacofani, ja pitole, po referendum na podkarpaciu mozna sie spodziewac najgorszego .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werner Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 00:06 Gość portalu: whal'a napisał(a): > ale zacofani, ja pitole, po referendum na podkarpaciu mozna sie > spodziewac najgorszego .. Niemiec Cię zawsze obroni razem z Żabojadem. Tylko zebyś za bardzo się spod stołu nie wychylał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 03:22 Werner i na Niemców najeżdża? Ciekawe. Zapewne Wernerku lepiej cię obronia politycy o typowo polskich nazwiskach jak Lepper czy Giertych. Ale wy jestescie w tym Rzeszowie mądrzy. Tak się dać tumanić? Nic dziwnego, ze potem zawsze w tyłek dostajecie. I dobrze wam tak ksenofoby i ciemnogrodzianie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: *.aardvark.dialup.pol.co.uk 09.05.03, 11:03 Gość portalu: whal'a napisał(a): > ale zacofani, ja pitole, po referendum na podkarpaciu mozna sie > spodziewac najgorszego .. chyba najlepszego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau ORA na telesfora IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 03:17 może rzeczywiście lepiej nie wchodzic do Unii? Takich palantów jak ora musielibysmy sie potem wstydzić. Nie mówiąc o Leppero- giertychopodobnych p.osłach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobr Rada Parada 1-o Majowa ?? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 06:44 Może rodzice chcieli uchronićdzieci przed widmem europeizmu i konotacji wynikającej w pochodów ????? Parady Shumanna orgaizuje Fundacja Shumanna co roku, mają przybliżać UE!! Skąd więc "samba" i "Rio" ??? Może to Warszawa odwołała, jak się dowiedizała jaka to ma być "parada" !! NIe ładnie jest wykorzystywaćdzieci do kampanii dorosłych!! Referenda w szkołach etc... Nie ma pomysłu jak rozmawiać w dorosłymi ???? Ot polska rzeczywistość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 08:34 No i co towarzyszko Hubner w temacie tej ,wicie parady w rzeszowie. zawaliliście partyjnom robote. Ja wicie jak robilem cóś takiego na 22 lipca to obory nie było. stadion był pełen gówniarzy- machali rączkami , wicie, te papierowe kwiatki byly. No to co bedzie - po premii.Ale wicie co może byście se towarzyszko przypieli te no pawie piórka do ,tego wicie pupy przypieli i sama tom parade w rzeszowe zrobila? Podziwiam dziennikarzy wyborczej - jaka tolerancja w podejściu do totalnej propagandy, oglupiania ludzi, marnowania naszych pieniedzy. Nie - wy tego nie widzicie. Widzicie kołtuna.Pani Agatko - niech pani popatrzy w lustro- może tam coś pani zobaczy! Dyspozycyjnego dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wetlina Re: Stary zaa te spaprana robote trzeba bedzie beknac IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 09:33 Gość portalu: Jan napisał(a): > No i co towarzyszko Hubner w temacie tej ,wicie parady w > rzeszowie. zawaliliście partyjnom robote. Ja wicie jak robilem > cóś takiego na 22 lipca to obory nie było. stadion był pełen > gówniarzy- machali rączkami , wicie, te papierowe kwiatki byly. > No to co bedzie - po premii.Ale wicie co może byście se > towarzyszko przypieli te no pawie piórka do ,tego wicie pupy > przypieli i sama tom parade w rzeszowe zrobila? > Podziwiam dziennikarzy wyborczej - jaka tolerancja w podejściu > do totalnej propagandy, oglupiania ludzi, marnowania naszych > pieniedzy. Nie - wy tego nie widzicie. Widzicie kołtuna.Pani > Agatko - niech pani popatrzy w lustro- może tam coś pani zobaczy! > Dyspozycyjnego dziennikarza. odlatujace stoleczki. juz raz byl czerwiec 56 , byl 4 czrwiec 89 ale widocznie to za malo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gozy Re: Stary zaa te spaprana robote trzeba bedzie be IP: *.radio.rzeszow.pl 09.05.03, 21:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: 195.117.192.* 09.05.03, 09:39 no i bardzo dobrze! dlaczego dzieci maja niby tanczyc i wiwatowac na czesc UE, one przeciez sa tak male, ze wogole nie powinno sie je mieszac w polityke. A moze zorganizowac pochod z dziecmi antyunijny, zeby bylo sprawiedliwie? rio de janerio w polsce... zalosne... oj niektorym bardzo sie rece rwa do unijnej kasy, jakby za malo nakradli w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Polak Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: cache1:* 09.05.03, 11:15 Ja się zastanawiam tylko, skąd bierze się ta narodowo-bolszewicko-antyplska zaraza. Takie "osobistości" antyunijne, jak wiadomo, to pospolici wrogowie narodu polskiego i Polski. Ich marzeniem jest Związek Bolszewckich Wszechnacjonalnych Republik Wschodnioeuropejsko-Azjatyckich, gnójówką, tyfusem i syfilisem płynacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: 62.93.42.* 09.05.03, 12:11 Polska do Uni oczywiście tak ! Ale bez województwa Podkarpackiego ! To wstyd żeby taki ciemnogród był częścią Uni Europejskiej !!!! Część naszego narodu trzeba obowiązkowo leczyć psychiatrycznie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: 213.77.14.* 09.05.03, 14:34 Gość portalu: Czytelnik napisał(a): > Polska do Uni oczywiście tak ! Ale bez województwa > Podkarpackiego ! To wstyd żeby taki ciemnogród był częścią Uni > Europejskiej !!!! Część naszego narodu trzeba obowiązkowo leczyć > psychiatrycznie!!!!!!!!!! Sam się lecz gówniarzu albo wyłącz telewizor i zacznij mysleć samodzielnie "Jak nie UE to co?? Polska skurwysynu!!! Polska!!!" - klasyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Polak Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: cache1:* 09.05.03, 15:10 Gość portalu: Czytelnik napisał(a): > Polska do Uni oczywiście tak ! Ale bez województwa > Podkarpackiego ! To wstyd żeby taki ciemnogród był częścią Uni > Europejskiej !!!! Część naszego narodu trzeba obowiązkowo leczyć > psychiatrycznie!!!!!!!!!! Ja uważam, że ludzie Podkarpacia są dobrzy i grzeczni, a wiele inicjatyw stawia ich juz od dawna w Unii, np. Chmielnik & reszta, ale niektórzy "wodzowie" wykorzystując wiarę i religię (do ciemnoty, która tu bywa: nie mylić pojęć!), robi tym dobrym ludziom gnojówkę z rozumu. No ale jak się wybrało tako p.osła Wrzydaka, który nawet nie wie, gdzier jest Rzeszów na mapie. Dlatego proponuję wysłać tę całą "masonerię antypolską", tych Wrzodaków, Lepperów, Rydzyków, Giertychów np. Korei Pn. i tam mogliby się wykazywać. Acha zapomniałem KRLD zabronione jest radio, to jeden nie jedzie ;->. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieski Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: *.radio.rzeszow.pl 09.05.03, 19:23 Czy Naród naprawdę rozumie o czym jest ten artykuł? Dzieci chciały sobie radośnie przejść pzrez rzeszowski deptak. Bez flag europejskich, gwiazd itp. No i co? Kołtun zamieszał i nie pozwolił. Dzieciaki mogły sie wreszcie wydrzeć, wyśpiewać, przebrać, potańczyć, nie jak w Brukseli, ale jak na Karnawale - właśnie w Rio. Samba, wolność, radość. Załóż Narodzi niebieskie okulary i przyjdź potańczyć na 3 maja w sobotę, bo zginiesz marnie nie będąc nawet ciemnym grodem! Oczywiście - taniec to przestępstwo i obrzydliwość. A fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 19:26 Zawsze uważałem, że rzeszów nie może być centrum regionu tylko dlatego, że mieszka tam najwięcej ludzi. Wiele zdarzeń pokazuje, że ani nie powstają tam żadne idee kulturalne ani żadne impulsy do rozwoju podkarpacia. Jednym słowem - peryferie intelektualne. Oczywiście sa tam tez ludzie bardzo mądrzy, ale chyba nie mają siły przebicia. Dobrze chociaż, że w stalowej woli Parada Schumana sie odbyła i nic strasznego sie nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: *.smlw.pl / 10.1.6.* 09.05.03, 19:36 Wyślij swoje dzieci,naszym daj spokój.Nie uszczęśliwiaj kogoś kto nie chce.Jest wolność, szanuj ją. Bądź demokratą i człowiekiem myślącym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzirej Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: *.radio.rzeszow.pl 09.05.03, 20:42 Szanowni Państwo! Nigdy nie zgodził bym sie poprowadzić propagandowej parady z udziałem dzieci!!! Rzeszowska miał odbyć się pod hasłem "Dwudziestu siedmiu przybyszów do gwiazd" wspominając tym samym o głównych organizatorach imprezy SP nr 27 i Zespole Szkół z Przybyszówki. Wartośći jakie miały paradować - na specjalnych transparentach - przez centrum Rzeszowa to : muzyka, dobroć (z akcentem na akcję "Bliźniemu swemu"), sport, miłość (bez skojarzeń), szczęście, marzenia, tolerancja, wolność (podstawa istnienia każdego narodu)no i wiedza( obok muzyki najważniejsza dla dziecka 12-15 lat). Miałem pewne opory w sprawie happeningu w Rzeszowie, że może nie trzeba, że przesadziłem, ale po przeczytaniu Państwa opinii... Włosy stanęły mi na głowie! Na szczęście jest ich tam tylko dwa milimetry, bo w obawie pzred kołtunem, który dopada nagle i każdego od czasu do czasu robię porządek "na" głowie, żeby nieczego ważnego nie wywiało "z." Eurosceptykiem też należy umieć być. Zapraszam wszystkich - potańczyć - z własnym magnetofonem, do własnej muzyki na 3-go Maja około. 13.10. MOżna założyć niebieskie okulary, bo lubię ten kolor, a moja koleżanka nie nawidzi i ubierze się w brązy i beże. Tak jest. Proszę przyjść potańczyć, popląśać. Może deszcz wywołamy? Potrzebny przecież. Zapraszam. Krzysztof Kaczmarczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkola samby Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: *.proxy.aol.com 09.05.03, 21:28 Mialy dzieci miec parade i zabawe ale na "szczescie" dorosli wiedzieli co jest dla nich dobre i tak wiec dzieciaczki zostaly w domach przed telewizorkiem lub tez poszly w pole krowek popilnowac! Za kilka lat dzieciaczki i tak spier.... z tego kraju raju stworzonego przez rozne wrzody i giertychy a antyunijni staruszkowie rodzice beda sluchali po kryjomu rozglosni rydzusia-juniora bo ze skromniutkiej emeryturki i tak nie zaplaca abonamentu rtv. Ja juz spierd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: *.radio.rzeszow.pl 09.05.03, 21:40 Tak bez tańca w środku wiosennego lata wyjechać? Ja już dawno wyleczyłem wrzody i tak jak większość rzeszowian i "podkarpacian" mam dosyć gier tych panów, ale tak bez pląsania wyjechać po prostu? Bez radochy, że olewam tych panów - o cześć im! Stary nie bądź Pek i nie pękaj, w miejscu gdzie już i tak masz na pół. Potańcz se, pośmiej się. Rusz nogą chociaż 320 razy na cześć Pęknietych poprawek. Carpe Diem. Ja tam przyjde na pewno pod Muzeum w sobote. Przepuścić taką okazję w smutnawym organizacyjnie grodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dancetka Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: *.radio.rzeszow.pl 09.05.03, 21:51 a właściwei to gdzie w Rzeszowie można se podygć? Na dansingu??? Bomba pomysl z tym tancem. Pszyjde !!!! Jak ktoś ma duzo niebieskich binokli to niech psyniesie bo ja nie mam..... ale bedzie ubaw!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liroj Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: *.radio.rzeszow.pl 09.05.03, 21:54 walta sie z tancem. do dupy. ja nie umiem tanczyc. to co mam tam robic????? tez lysy jestem. mam okularki wymagane. no i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batka Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: *.radio.rzeszow.pl 09.05.03, 21:56 ale te dyrektorki odwazne! w ciemnogrodzie parade robic! dalabym medal!!!! cos bedzie do jedzenia? Jak wyborcza, to moze kielbasa? w sobote juz wolno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: *.prov.east.verizon.net 10.05.03, 05:35 no to sie "jaja porobily" K. Kaczmarku tobie chyba niebieskie okulary uniemozliwily mozliwosc racjonalnej oceny sytuacji. Jesli boisz sie koltunstwa (zapewne wlasnego), prosze bardzo idz i tancz, bo sposob w jaki probujesz organizowac pro- europejska parade jest zalosny. Zeby cie uspokoic podaje iz jestem euro- entuzjata, ale twoje proby zrobienia malego karnawalu (cyrku) w rzeszowie raczej spelzna na niczym. Czy ty probujesz wypromowac swoje nazwisko czy upublicznic jakies problemy koltunskie(???). Jestem pelen obaw ze cos sie tu pomieszalo. Przemysl sytuacje doglebniej, wroc i napisz wtedy czy to faktycznie ma sens i w jakim celu to robisz. To samo proponuje pani dyrektor sp 27, heh kon by sie usmial :] Gość portalu: wodzirej napisał(a): > Szanowni Państwo! > Nigdy nie zgodził bym sie poprowadzić propagandowej parady z > udziałem dzieci!!! > Rzeszowska miał odbyć się pod hasłem "Dwudziestu siedmiu > przybyszów do gwiazd" wspominając tym samym o głównych > organizatorach imprezy SP nr 27 i Zespole Szkół z Przybyszówki. > Wartośći jakie miały paradować - na specjalnych transparentach - > przez centrum Rzeszowa to : muzyka, dobroć (z akcentem na > akcję "Bliźniemu swemu"), sport, miłość (bez skojarzeń), > szczęście, marzenia, tolerancja, wolność (podstawa istnienia > każdego narodu)no i wiedza( obok muzyki najważniejsza dla > dziecka 12-15 lat). Miałem pewne opory w sprawie happeningu w > Rzeszowie, że może nie trzeba, że przesadziłem, ale po > przeczytaniu Państwa opinii... Włosy stanęły mi na głowie! Na > szczęście jest ich tam tylko dwa milimetry, bo w obawie pzred > kołtunem, który dopada nagle i każdego od czasu do czasu robię > porządek "na" głowie, żeby nieczego ważnego nie wywiało "z." > Eurosceptykiem też należy umieć być. > Zapraszam wszystkich - potańczyć - z własnym magnetofonem, do > własnej muzyki na 3-go Maja około. 13.10. MOżna założyć > niebieskie okulary, bo lubię ten kolor, a moja koleżanka nie > nawidzi i ubierze się w brązy i beże. Tak jest. Proszę przyjść > potańczyć, popląśać. Może deszcz wywołamy? Potrzebny przecież. > Zapraszam. > Krzysztof Kaczmarczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzirej Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: *.radio.rzeszow.pl 10.05.03, 22:58 Hehu! MIało to sens. Piekna pogoda. Pląsanie w rytm muzyki pod Muzeum Okregowym. Niebieskie okulary. Było świetnie. Ludzi przechodzili obok i usmiechali się słysząc muzykę z głośniczka w mojej kieszeni. Pląsałem z przyjaciółmi. Polecam. Nazwisko? Nie potrzebuję sobie go wyrabiać, poniewaz już to dawno uczyniłem. Promocja? Też nie potrzebuję. A nawet cierpie z powodu nadmiaru. Miło mi,że wogóle napisałeś do mnie. Ale zasmuca mnie, że niedokładnie przeczytałeś moje moralizatorskie wyjaśnienie. Tyle się napisałem, a ty nic, tylko żółć i żółć. A przecież "stoi" napisane, że niszczenie kołtuna zacząłem od samego siebie. Jesteś świetnym człowiekiem. Tak trzymaj i zawsze wyrażaj to co naprawdę myślisz. Do zobaczenia na deptaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witold17 Re: Rodzice przeciwko uczestnicwu dzieci w Paradz IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 00:22 Gratuluję. Wreszcie ktoś miał pomysł i odwagę, żeby zrobić w Rzeszowie wesołą imprezę, bez obowiązkowego zadęcia, składania wieńców, pokropienia i poiświęcenia. W normalnym cywilizowanym świecie wszystkie święta, łącznie z narodowymi, obchodzi sie w ten sposób, że ludzie się bawią, cieszą. U nas zostały nawyki z PRL, że musi być górno, chmurno (i durno). Tylko I sekretarza zastąpił biskup, a akademię ku czczi- msza. Odpowiedz Link Zgłoś