Gość: aga_taka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 11:19 Które z rzeszowskich biur podróży jest solidne,sprawdzone jeśli chodzi o wycieczki zagraniczne i w miarę niedrogie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MC Re: Dobre Biuro Podróży IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 09.04.07, 17:22 Polskie Biuro Podrozy-polecam sliczna blondi Basie...kosmos!mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Dobre Biuro Podróży IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 10.04.07, 12:10 ja polecę PTTK, na ul.Matejki. Ale to chyba zależy gdzie sie chcesz wybrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golwes Re: Dobre Biuro Podróży IP: *.dnet.pl 10.04.07, 20:35 albo tanio albo pewnie to podstawowe kryterum, zależy czego oczekujesz? niewiem czy w rzeszowie jest jakiekolwiek biuro które samo organizuje wyjazdy pewnie jest ale niepolecam takich eksperymentów a wszystkie pozostałem sprzedają oferty innych biur podróży jeśłi chcesz coś pewnego np tui , neckermana , holiday polecam to w grafice, ewentualnie cut ale podejście i wiedza jest nieporównywalna na korzyść tego w grafice a jeśli chcesz jechać jak najtaniej się da i nieważne czy będzie tak jak na folderze i czy wrócisz w terminie to jest multum biur polskich łacznie z tymi o których upadłości było głośno w ostatnich latach tak tak one dalej działają tylko pod nowymy szyldami aha jeszcze jedno zawsze pytaj o koszt całkowity to później są niemiłe zaskoczenia typu opłata lotniskowa, taksa klimatyczna itd miłego poszukiwania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_taka Re: Dobre Biuro Podróży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 17:59 Bardzo dziękuję za pomoc. Mam nadzieję,że coś znajdę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Dobre Biuro Podróży 14.04.07, 18:17 Warto też sprawdzić fora dt. turystyki i biur podróży. Ale na pewno musi być zrzeszone w PIzbie Turystyki *czy jak to tam się zwie* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Dobre Biuro Podróży IP: *.rzeszow.mm.pl 03.05.07, 21:55 najtańsze i najlepsze "skarpa" z krakowa sprawdż a sie przekonasz, te biura z rzeszowa wykupują ze "skarpy " Odpowiedz Link Zgłoś
robakon Re: Dobre Biuro Podróży 04.06.18, 11:58 dobre, a raczej NAJLEPSZE biuro podróży, to biuro Itaka. jest przede wszystkim sprawdzone, a poza tym ma naprawdę ciekawą ofertę, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś