Gość: jestescie za stala IP: 195.117.76.* 17.05.03, 11:42 ja naweyt nie wiem co to ta stal i resovia, bhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burokzpszemysla Re: ------------------------------- 05.08.03, 19:28 za Czuwajem, tak jak Rychu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwat Re: ------------------------------- IP: *.man.rsk.pl 05.08.03, 19:45 stal to taki klub co ma ze 300 kibicow ,resovia ma ich z 5 stów ,co w sumie stawia pod duzym znakiem zapytania sens egzystencji tych tworów na sportowej mapie Podkarpacia . Odpowiedz Link Zgłoś
pietrekrz Re: ------------------------------- 05.08.03, 23:54 Gość portalu: chwat napisał(a): > stal to taki klub co ma ze 300 kibicow ,resovia ma ich z 5 stów ,co w sumie > stawia pod duzym znakiem zapytania sens egzystencji tych tworów na sportowej > mapie Podkarpacia . no cosik sie chyba pomyliles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwat Re: ------------------------------- IP: *.man.rsk.pl 06.08.03, 02:04 no cóż ,być może troszkę zawyżyłem liczbe stali nie doceniając resovii ,ale to detal ... p.s. stal to najprawdopodbniej jedyny klub w Polsce ,który na jednym meczu gromadzi 7000 widzów ,by tydzień pózniej rozgrywając mecz w tych samych rozgrywkach być "dopingowaną" przez 200 osobową zgraję...fenomen :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: ------------------------------- IP: 80.51.255.* 06.08.03, 10:04 Gość portalu: chwat napisał(a): > no cóż ,być może troszkę zawyżyłem liczbe stali nie doceniając resovii ,ale to > detal ... > > p.s. > stal to najprawdopodbniej jedyny klub w Polsce ,który na jednym meczu gromadzi > 7000 widzów ,by tydzień pózniej rozgrywając mecz w tych samych rozgrywkach > być "dopingowaną" przez 200 osobową zgraję...fenomen :-) jak jest tak ja piszesz no to fenomen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwat Re: ------------------------------- IP: *.man.rsk.pl 06.08.03, 11:39 to co pisze to prawda ,zresztą sam jestem swiadkiem tych dziwów na stali ,bo od lat bywam na jej meczach ... w zwiazku z tą sytuacją nasuwa się natychmiast pytanie : co tych ludzi ściąga na stadion ? jedno jest oczywiste - na pewno nie przywiązanie do barw i jakas gleboka sympatia do tego klubu ,a raczej ogromne zapotrzebowanie na widowiska sportowe o jakiejs konkretnej randze ,ktorych na Podkarpaciu brak od dawna ( do tego dochodzą ...światła jupiterów ,które zdaje sie stanowią atrakcję samą w sobie dla wielu ;-)))))) ). zeby nie pisac wylacznie o Stali wspomne o Resovii . Ten stary klub wydaje sie miec od lat stałą widownię ,niezbyt liczną ,ale całkiem dobrze zorganizowaną dzięki czemu atmosfera na trybunie jest całkiem niezła ,aczkolwiek o prawdziwej sympatii Rzeszowian do "pasów" przekonamy sie juz niebawem ,gdy ruszą 3-ligowe rozgrywki ... Odpowiedz Link Zgłoś