Dodaj do ulubionych

-------------------------------

IP: 195.117.76.* 17.05.03, 11:42
ja naweyt nie wiem co to ta stal i resovia,
bhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Obserwuj wątek
    • burokzpszemysla Re: ------------------------------- 05.08.03, 19:28
      za Czuwajem, tak jak Rychu,
      • Gość: chwat Re: ------------------------------- IP: *.man.rsk.pl 05.08.03, 19:45
        stal to taki klub co ma ze 300 kibicow ,resovia ma ich z 5 stów ,co w sumie
        stawia pod duzym znakiem zapytania sens egzystencji tych tworów na sportowej
        mapie Podkarpacia .
        • pietrekrz Re: ------------------------------- 05.08.03, 23:54
          Gość portalu: chwat napisał(a):

> stal to taki klub co ma ze 300 kibicow ,resovia ma ich z 5 stów ,co w sumie
          > stawia pod duzym znakiem zapytania sens egzystencji tych tworów na sportowej
          > mapie Podkarpacia .

no cosik sie chyba pomyliles
          • Gość: chwat Re: ------------------------------- IP: *.man.rsk.pl 06.08.03, 02:04
            no cóż ,być może troszkę zawyżyłem liczbe stali nie doceniając resovii ,ale to
            detal ...

p.s.
            stal to najprawdopodbniej jedyny klub w Polsce ,który na jednym meczu gromadzi
            7000 widzów ,by tydzień pózniej rozgrywając mecz w tych samych rozgrywkach
            być "dopingowaną" przez 200 osobową zgraję...fenomen :-)
            • Gość: jurek Re: ------------------------------- IP: 80.51.255.* 06.08.03, 10:04
              Gość portalu: chwat napisał(a):

> no cóż ,być może troszkę zawyżyłem liczbe stali nie doceniając resovii ,ale
              to
              > detal ...
              >
              > p.s.
              > stal to najprawdopodbniej jedyny klub w Polsce ,który na jednym meczu
              gromadzi
              > 7000 widzów ,by tydzień pózniej rozgrywając mecz w tych samych rozgrywkach
              > być "dopingowaną" przez 200 osobową zgraję...fenomen :-)

jak jest tak ja piszesz no to fenomen
              • Gość: chwat Re: ------------------------------- IP: *.man.rsk.pl 06.08.03, 11:39
                to co pisze to prawda ,zresztą sam jestem swiadkiem tych dziwów na stali ,bo od
                lat bywam na jej meczach ...

w zwiazku z tą sytuacją nasuwa się natychmiast pytanie :
                co tych ludzi ściąga na stadion ?

jedno jest oczywiste - na pewno nie przywiązanie do barw i jakas gleboka
                sympatia do tego klubu ,a raczej ogromne zapotrzebowanie na widowiska sportowe
                o jakiejs konkretnej randze ,ktorych na Podkarpaciu brak od dawna ( do tego
                dochodzą ...światła jupiterów ,które zdaje sie stanowią atrakcję samą w sobie
                dla wielu ;-)))))) ).

zeby nie pisac wylacznie o Stali wspomne o Resovii .
                Ten stary klub wydaje sie miec od lat stałą widownię ,niezbyt liczną ,ale
                całkiem dobrze zorganizowaną dzięki czemu atmosfera na trybunie jest całkiem
                niezła ,aczkolwiek o prawdziwej sympatii Rzeszowian do "pasów" przekonamy sie
                juz niebawem ,gdy ruszą 3-ligowe rozgrywki ...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka