Gość: bercikx83 IP: *.rzeszow.mm.pl 17.04.07, 08:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario......... Makabryczne morderstwa w Czarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 11:10 tam musialbyc romans miedzy kolega a bratowa.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: Makabryczne morderstwa w Czarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 12:16 Żadnego romansu nie było. Trudno oceniać co powodowało zabójcą. Napewno istniał jakiś konflikt rodzinny a policjant(były) zginął za jakieś zadawnione sprawy pomiędzy nimi. Ni jest to jednak poód żeby zabijać z premedytacją kogokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyku28 Makabryczne morderstwa w Czarnej IP: *.wide-net.pl 17.04.07, 14:38 To nie był synek tylko córeczka! Miała 3 latka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cappo diTutti Capi Makabryczne morderstwa w Czarnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 15:33 Lupara - znana u nas na Sycylii w okolikcach Palermo. Omerta - Vendetta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j CZarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:59 ja jestem z Czarnej, i całe te wydarzenie strasznie mnie wstrząsnęły. nie piszcie że Olkowi się należało za jego błędy w przeszłości, nikt nie ma prawa odbierać życia drugiemu człowiekowi! Kaśka nie zdradzała męża i napewno to nie był powód! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se Re: CZarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:01 Zgadzam się całkowicie .To co można przeczytać na ten temat w necie to zgroza .Piszą to mieszkańcy Czarnej żarliwi katolicy.Ludzie miejcie odrobine przyzwoitości ,miejcie wzgląd na tych co żyją ,na dzieci i nie pieprzcie bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzina Re: CZarna IP: *.68.88.158.ustrzyki88.tnp.pl 09.05.07, 09:43 zostawcie Olka wszyscy w spokoju , poprostu pomódlcie sie , zeby was cos takiego nie spotkało. Odpowiedz Link Zgłoś