Dodaj do ulubionych

Makabryczne morderstwa w Czarnej

IP: *.rzeszow.mm.pl 17.04.07, 08:22
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: mario......... Makabryczne morderstwa w Czarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 11:10
      tam musialbyc romans miedzy kolega a bratowa..........
      • Gość: de Re: Makabryczne morderstwa w Czarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 12:16
        Żadnego romansu nie było. Trudno oceniać co powodowało zabójcą. Napewno istniał
        jakiś konflikt rodzinny a policjant(były) zginął za jakieś zadawnione sprawy
        pomiędzy nimi. Ni jest to jednak poód żeby zabijać z premedytacją kogokolwiek
    • Gość: smyku28 Makabryczne morderstwa w Czarnej IP: *.wide-net.pl 17.04.07, 14:38
      To nie był synek tylko córeczka! Miała 3 latka.
    • Gość: Cappo diTutti Capi Makabryczne morderstwa w Czarnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 15:33
      Lupara - znana u nas na Sycylii w okolikcach Palermo.
      Omerta - Vendetta!
    • Gość: j CZarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:59
      ja jestem z Czarnej, i całe te wydarzenie strasznie mnie wstrząsnęły. nie
      piszcie że Olkowi się należało za jego błędy w przeszłości, nikt nie ma prawa
      odbierać życia drugiemu człowiekowi! Kaśka nie zdradzała męża i napewno to nie
      był powód!
      • Gość: se Re: CZarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:01
        Zgadzam się całkowicie .To co można przeczytać na ten temat w necie to
        zgroza .Piszą to mieszkańcy Czarnej żarliwi katolicy.Ludzie miejcie odrobine
        przyzwoitości ,miejcie wzgląd na tych co żyją ,na dzieci i nie pieprzcie bzdur
      • Gość: rodzina Re: CZarna IP: *.68.88.158.ustrzyki88.tnp.pl 09.05.07, 09:43
        zostawcie Olka wszyscy w spokoju , poprostu pomódlcie sie , zeby was cos
        takiego nie spotkało.
    • Gość: demon dzewko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 16:37
      wyciac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka