Dodaj do ulubionych

serwis rowerowy- dobry i niedrogi

22.04.07, 13:30
Gdzie w rzeszowie znajduje się jakiś serwis rowerowy, gdzie są dobrzy
fachowcy i nie zdzierają kasy???
Obserwuj wątek
    • karolakb Re: serwis rowerowy- dobry i niedrogi 24.04.07, 22:37
      nikt nie zma dobrego serwisu? :(
      • Gość: Rowerowy Re: serwis rowerowy- dobry i niedrogi IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 25.04.07, 08:10
        Był na Piłsudskiego, ale tam remontują i.. właśnie- gdize jest ten sklep? Bracia
        prowadzili!!
        • Gość: m22 Re: serwis rowerowy- dobry i niedrogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 08:59
          Teraz urzędują na Fredry 8, obok Sex shopu :D W tej chwili serwisy są oblegane,
          bo się ciepło zrobiło, więc trzeba dosyć długo czekać.
          • Gość: Rowerowy Re: serwis rowerowy- dobry i niedrogi IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 26.04.07, 07:46
            :) fenks!
            Przeczekam tą falę :)
    • Gość: darek Re: serwis rowerowy- dobry i niedrogi IP: 213.76.135.* 25.04.07, 14:43
      Witam.
      Serwis rowerowy jest na osiedlu Kmity, ulicy Akacjowej.Jak będziesz jechać od
      strony ulicy Wytspiańskiego, skręć w ulicę Wita Stwosza, zaraz będzię skręt w
      ulicę Brzozową- skręć w lewo w tą uliczkę. Jedź do końca Brzozwej jakieś 100m,
      dojedziesz do Akacjowej i zaraz po prawej stronie. Pracują chyba do 17-tej.
      • Gość: Res Re: serwis rowerowy- dobry i niedrogi IP: *.res.pl 25.04.07, 14:48
        Skłodowskiej-Curie 10(plac)tel: 0 692 309 627.
        • karolakb Re: serwis rowerowy- dobry i niedrogi 25.04.07, 23:02
          to trzeba najpierw dzwonić i się umawiać na naprawę roweru?
    • Gość: Tom Re: serwis rowerowy- dobry i niedrogi IP: 212.160.172.* 26.04.07, 12:00
      Polecam serwis na ulicy Dojazd Staroniwa, to jest za kosciołem Chrystusa Króla.
      Porządnie robią, gość powie co i jak będzie a w razie konieczności wymiany
      innych części dzwoni żeby nie było niespodzianki przy odbiorze.
      Nie dawaj roweru do serwisu na Piłsudskiego o ile tam jeszcze jest.
      • Gość: psylo Re: serwis rowerowy- dobry i niedrogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 21:35
        O proszę, czyżby konkurencja się odezwała? :> Tak się akurat składa, że serwis
        NSB mieszczący się dawniej na Piłsudskiego jest powszechnie polecany wśród
        rzeszowskich rowerzystów różnej maści, czego nie można raczej powiedzieć o
        wspomnianym przez ciebie. Osobiście również zdecydowanie polecam NSB na Fredry
        8/1, tel. 017 852 29 05. Bardzo solidny serwis i dobre ceny. Ludzie o tym jednak
        powszechnie wiedzą, przez co chłopaki mają naprawdę sporo roboty, więc czasem
        trzeba będzie chwilę poczekać.
        • Gość: Wiktor Re: serwis rowerowy- dobry i niedrogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 06:41
          Tylko NSB !!!
      • Gość: Rowerowy Re: serwis rowerowy- dobry i niedrogi IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 27.04.07, 08:57
        Oj, akuratnie tam załatwiałem pewną sprawę i mi mało pomogli, a dużo obiecywali.
        I cenowo drożej. Kilka razy jeździłem i.. raz bym załatwił, ale szef był hihihi
        a chodziło o błotniki i pewnie chcieli wykręcić z innego albo co, ale mi się nie
        chciało czekać na wyjazd szefa hihihi. Także tego Dojazdu Staroniwa, to ja nie
        polecam!
        • Gość: rower Re: serwis rowerowy- dobry i niedrogi IP: 84.38.160.* 27.04.07, 09:26
          Polecam na hetmańskiej zakład taniutki a profesjonalna naprawa i miła obsługa!
    • Gość: Tom Re: serwis rowerowy- dobry i niedrogi IP: 212.160.172.* 27.04.07, 11:39
      Psylo nie kompromituj się proszę. Wszedzie widzisz spiski czy konkurencję?
      Jeśli ktoś ma inne zdanie niż ty to od razu konkurencja? Dorośnij. Tam gdzie
      polecasz oddałem rower rok temu do naprawy, nie dość że gość 5 dni oddał go po
      obiecanym terminie ( do tego po moich interwencjach ) to wsadził jakieś części
      z innego roweru, które - jak się potem dowiedziałem - nie powinny być użyte.
      Także żadna konkurencja tylko doświadczenie. Odradzam zdecydowanie.
      • Gość: psylo Re: serwis rowerowy- dobry i niedrogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 00:21
        Szczerze mówiąc to swój rower serwisuję tylko tam, znam już dość dobrze ludzi
        którzy tam pracują i z całą pewnością mogę stwierdzić, że to co piszesz o
        podmienianiu części to fanaberie. Odnośnie serwisu przy Dojazd Staroniwa -
        mieszkam bardzo niedaleko od tego miejsca i podobnie jak wszyscy znajomi w
        okolicy wolę podjechać kawałek do NSB, tam zrobią bardziej fachowo i taniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka