r_afal1 14.05.10, 11:57 Jak obecnie wygląda przejazd do Rzeszowa, konkretnie odcinek do Kolbuszowej, podobno uciążliwe prace drogowe tam trwają. Jest tak tragicznie? Jak ktoś jechał ostatnio to może podzieli się uwagami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strzelec1 Re: Droga Mielec-Rzeszów 15.05.10, 21:11 Przyznam ze kawałek czasu nie byłem w Rzeszowie ale i bez robót drogowych denerwowały mnie korki w Kolbuszowej i często jeździłem sobie takim objazdem: w Kosowach w prawo do Niwisk, w Niwiskach w lewo, potem w Trześni w prawo i cały czas prosto przez Zapole, Domatków, Bukowiec i wylatuje się w Kupnie. Już rok na całej długości wspomnianej trasy jest asfalt i to na przeważającej części nowy. Nie polecam natomiast jazdy przez Ropczyce bo tam tez przebudowa. Odpowiedz Link Zgłoś
darkonmar Re: Droga Mielec-Rzeszów 15.05.10, 22:47 dzisiaj jechalem i wracalem z Rzeszowa. Ja jechalem przez Szydlowiec, Toporow, Ostrowy Tuszowskie, Cmolas, Kolbuszowa, Jasionka, Zaleze, wylatuje na rondzie obok szpitala wojewodzkiego w Rzeszowie. Jakby ktos nie wiedzaial, odcinek Toporow do Cmolasu nowy, gladki asfalt/ Szybko i w zasadzie na wiekszosci drogi Miskow brak. Odpowiedz Link Zgłoś