Gość: marek IP: 212.38.200.* 13.05.07, 22:52 Kuciapa dno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sdf Re: Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 23:31 no Ciapa daje popalić nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blo Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: *.160.unknown.vectranet.pl 13.05.07, 23:34 jak będzie ta szmata Nicholls to za ciape ma Miesiąc jeżdzić!!! chyba ze Marta decyduje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sem ja Re: Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 08:41 A kto decyduje? Pewnie, że ona!!! Miesiąc jest na straconej pozycji. Skończy go ta para, jak Karola skończyła... Postraszyli lidera, pewnie jakieś maski chińskich smoków mieli (Kuciapa nawet nie musiał ubierać hehe!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: 158.75.197.* 14.05.07, 08:52 kuciapa co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kto Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: *.trefl.com.pl 14.05.07, 10:14 to jest Żużlowcy "Mamry"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bader Re: Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 11:01 występów Kuciapy nawet nie chce mi się komentować. Watt mi się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: *.nat.rsk.pl 14.05.07, 11:03 Messing,Miesiąc i Kuciapa-trzech zawodników robi średnio w całym meczu 3 punkty jeśli policzyć w gronie kiepskich te 3 punkty Miesiąca-to poziom 2-giej ligii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: *.nat.rsk.pl 14.05.07, 11:16 to już lepiej było zatrzymać Rempałe niż Kuciape czy Miesiąca.Ale Haris ciął we Wrocławiu-Martuniu zamień go za Scotta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:05 Ja nie wiem kto wymyśla tytuły artykułów, ale chyba Aniołów nawet dreszcz nie przeszedł...;).A propos...Nicolls to nawet szkoda gadać (profesjonalista?-czemu sobie GP nie odpuścił jak go bolało). Tak czy tak na bonusa na Toruniu i tak nie bylo co liczyć, ale...jakby Nicolls dołożył z 5-6 pkt. to mozna bylo miec nadzieję.Pozdrawiam wszystkich kibiców żużla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bader Re: Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 09:22 zgadzam się z "Q". O postraszeniu lidera można by mówić przy wyniku 47:43, a nie 54:39. I kim są żużlowcy "Mamry". Odpowiedz Link Zgłoś