Dodaj do ulubionych

Żużlowcy Mamry postraszyli lidera

IP: 212.38.200.* 13.05.07, 22:52
Kuciapa dno.
Obserwuj wątek
    • Gość: sdf Re: Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 23:31
      no Ciapa daje popalić nie ma co...
    • Gość: blo Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: *.160.unknown.vectranet.pl 13.05.07, 23:34
      jak będzie ta szmata Nicholls to za ciape ma Miesiąc jeżdzić!!! chyba ze Marta
      decyduje? :)
      • Gość: sem ja Re: Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 08:41
        A kto decyduje? Pewnie, że ona!!! Miesiąc jest na straconej pozycji. Skończy go
        ta para, jak Karola skończyła...
        Postraszyli lidera, pewnie jakieś maski chińskich smoków mieli (Kuciapa nawet
        nie musiał ubierać hehe!)
    • Gość: ja Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: 158.75.197.* 14.05.07, 08:52
      kuciapa co?
    • Gość: Kto Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: *.trefl.com.pl 14.05.07, 10:14
      to jest Żużlowcy "Mamry"???
    • Gość: bader Re: Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 11:01
      występów Kuciapy nawet nie chce mi się komentować.
      Watt mi się podobał.
    • Gość: kibic Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: *.nat.rsk.pl 14.05.07, 11:03
      Messing,Miesiąc i Kuciapa-trzech zawodników robi średnio w całym meczu 3 punkty
      jeśli policzyć w gronie kiepskich te 3 punkty Miesiąca-to poziom 2-giej ligii
    • Gość: kibic Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: *.nat.rsk.pl 14.05.07, 11:16
      to już lepiej było zatrzymać Rempałe niż Kuciape czy Miesiąca.Ale Haris ciął we
      Wrocławiu-Martuniu zamień go za Scotta
    • Gość: Q Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:05
      Ja nie wiem kto wymyśla tytuły artykułów, ale chyba Aniołów nawet dreszcz nie
      przeszedł...;).A propos...Nicolls to nawet szkoda gadać (profesjonalista?-czemu
      sobie GP nie odpuścił jak go bolało). Tak czy tak na bonusa na Toruniu i tak
      nie bylo co liczyć, ale...jakby Nicolls dołożył z 5-6 pkt. to mozna bylo miec
      nadzieję.Pozdrawiam wszystkich kibiców żużla.
      • Gość: bader Re: Żużlowcy Mamry postraszyli lidera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 09:22
        zgadzam się z "Q". O postraszeniu lidera można by mówić przy wyniku 47:43, a nie
        54:39. I kim są żużlowcy "Mamry".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka