Dodaj do ulubionych

Mamy w Polsce trenera z innej planety

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 12:13
no i nie widze w tym czegos zajebiscie smiesznego. chyba nie oglondaliscie meczu korona - polonia skoro uważacie za ta jego wypowiedz za smieszna. Polecam nie kopiować opinii tylko samemu np. obejrzeć mecz.
Obserwuj wątek
    • petar Re: Mamy w Polsce trenera z innej planety 06.08.09, 12:20
      Na pewno nie "oglONdali", choć może chociaż oglądali...
    • Gość: skam Re: Mamy w Polsce trenera z innej planety IP: 89.231.29.* 06.08.09, 12:22
      Chyba Ty czegoś nie łapiesz, sspiter - trener, który odkrywczo mówi, że gra nie była zła i jego zespół mógł prowadzic, o ile tylko ktoś strzeliłby bramkę to taki sam znafca, jak myśliwy, który mówi, że ustrzeliłby tego cholernego lisa, gdyby tylko mu dać strzelbę z nabojami,a lisa przypiąć nieruchomo do drzewa.. I ten fragment o 0:0 z NAC, że atak może się źle skończyć.. Kapitalne!
    • Gość: RR88 Re: Mamy w Polsce trenera z innej planety IP: *.icpnet.pl 06.08.09, 12:53
      Smuda miał 3 lata i co? I nic...Z takim składem to nawet i ja bym coś ugrał a Grembocki to zwykły kawał chama i tyle.
    • Gość: ossif zadkine Re: Mamy w Polsce trenera z innej planety IP: 212.244.241.* 06.08.09, 14:26
      a ja bym dał czas grembockiemu. jak nie w polonii to gdzie indziej. moze cos z niego będzie
    • Gość: Loonie Re: Mamy w Polsce trenera z innej planety IP: 83.151.41.* 06.08.09, 23:24
      Jestem za, proponuję dać mu czas na zabłyśnięcie w Borusji... Boruja Kościelna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka