Gość: Paweł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 08:45 Myślę że watro się nad ty zastanowić!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZIN-adin Zidan Re: prof. Wiktor Zin patronem WSIiZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:19 popieram w całwj rozciągłości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: prof. Wiktor Zin patronem WSIiZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:41 myślę że warto uhonorować tak wspaniałego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Patronem Uniwersytetu Baranówkowskiego IP: *.devs.futuro.pl 18.05.07, 13:57 powinen być Janko Muzykant albo Antek (Prusa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goździkowa Re: Patronem Uniwersytetu Baranówkowskiego IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 18.05.07, 19:23 A nie "Nasza" Szkapa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: prof. Wiktor Zin patronem WSIiZ IP: *.nm.e-zet.pl 18.05.07, 20:34 Albo "Jaś nie doczekał" skoro mówimy o Konopnickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: prof. Wiktor Zin patronem WSIiZ IP: *.centertel.pl 19.05.07, 21:57 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fifo Re: prof. Wiktor Zin patronem WSIiZ IP: *.krak.tke.pl 20.05.07, 01:55 to jest do bry pomysł Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania im. prof. Witkora Zina w Rzeszowie !! Myśle, że władze WSIiZ powinny to rozważyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuraiko Re: prof. Wiktor Zin patronem WSIiZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 14:24 moim zdaniem prof. Zin zasłużył na coś lepszego, niż WSIiZ... :/ lepiej, aby jego imię dostała uczelnia, na której wykładał dłużej niż 10 lat... oczywiście WSIiZ szczyci się tym, że prof. Zin na niej wykładał, ale mówienie o nadawaniu imienia tak krótko po śmierci jest niesmaczne :( poza tym upatrywałabym w tym chwytu reklamowego WSIiZu... Gdyby te wykłady profesora były inne niż były... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: prof. Wiktor Zin patronem WSIiZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 11:12 Całkiem dobre uzasadnienie! Ale nie róbmy z tego WSIiZ- u tak monetarnej uczelni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuraiko Re: prof. Wiktor Zin patronem WSIiZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:39 studiuję tam i mam coraz bardziej dość :/ niektóre przypadki przekonują studentów coraz bardziej, że władze uczelni ciągną kasę za wszelką cenę... teraz reklamą WSIiZu są obcokrajowcy, WSIiZ się prezentuje jako uczelnia kosmopolityczna, ułatwiająca poznanie różnych kultur, itd. W praktyce wygląda to tak, że bliższe kontakty z nimi mają tylko ich "opiekunowie", lub studenci chodzący do Indexu (a nie wszystkich stać na chodzenie do klubu co tydzień), obcokrajowcy mają indywidualny tryb nauczania, z wyjątkiem studentów z Ukrainy i Białorusi... przynajmniej WSIiZ daje nam przykład skutecznego marketingu ;) ale mam nadzieję, że prof. Zina zostawią w spokoju :( imiona można nadawać uniwersytetom, a nie szkołom prywatnym, bo to już trochę śmieszne jest :/ ale gdyby rektor Pomianek odszedł na tamten świat (odpukać), to nadanie jego imienia byłoby całkowicie w porządku... Odpowiedz Link Zgłoś