Dodaj do ulubionych

prof. Wiktor Zin patronem WSIiZ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 08:45
Myślę że watro się nad ty zastanowić!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ZIN-adin Zidan Re: prof. Wiktor Zin patronem WSIiZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:19
      popieram w całwj rozciągłości
      • Gość: student Re: prof. Wiktor Zin patronem WSIiZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:41
        myślę że warto uhonorować tak wspaniałego człowieka.
    • Gość: Tom Patronem Uniwersytetu Baranówkowskiego IP: *.devs.futuro.pl 18.05.07, 13:57
      powinen być Janko Muzykant albo Antek (Prusa).
      • Gość: Goździkowa Re: Patronem Uniwersytetu Baranówkowskiego IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 18.05.07, 19:23
        A nie "Nasza" Szkapa?
    • Gość: Ano Re: prof. Wiktor Zin patronem WSIiZ IP: *.nm.e-zet.pl 18.05.07, 20:34
      Albo "Jaś nie doczekał" skoro mówimy o Konopnickiej.
      • Gość: Prześmiewca Re: prof. Wiktor Zin patronem WSIiZ IP: *.centertel.pl 19.05.07, 21:57
        ?
    • Gość: Fifo Re: prof. Wiktor Zin patronem WSIiZ IP: *.krak.tke.pl 20.05.07, 01:55
      to jest do bry pomysł Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania im. prof. Witkora
      Zina w Rzeszowie !! Myśle, że władze WSIiZ powinny to rozważyć
    • Gość: Kuraiko Re: prof. Wiktor Zin patronem WSIiZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 14:24
      moim zdaniem prof. Zin zasłużył na coś lepszego, niż WSIiZ... :/ lepiej, aby
      jego imię dostała uczelnia, na której wykładał dłużej niż 10 lat...
      oczywiście WSIiZ szczyci się tym, że prof. Zin na niej wykładał, ale mówienie o
      nadawaniu imienia tak krótko po śmierci jest niesmaczne :(
      poza tym upatrywałabym w tym chwytu reklamowego WSIiZu...
      Gdyby te wykłady profesora były inne niż były... :(
      • Gość: paweł Re: prof. Wiktor Zin patronem WSIiZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 11:12
        Całkiem dobre uzasadnienie! Ale nie róbmy z tego WSIiZ- u tak monetarnej uczelni!
        • Gość: Kuraiko Re: prof. Wiktor Zin patronem WSIiZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:39
          studiuję tam i mam coraz bardziej dość :/ niektóre przypadki przekonują
          studentów coraz bardziej, że władze uczelni ciągną kasę za wszelką cenę...
          teraz reklamą WSIiZu są obcokrajowcy, WSIiZ się prezentuje jako uczelnia
          kosmopolityczna, ułatwiająca poznanie różnych kultur, itd. W praktyce wygląda
          to tak, że bliższe kontakty z nimi mają tylko ich "opiekunowie", lub studenci
          chodzący do Indexu (a nie wszystkich stać na chodzenie do klubu co tydzień),
          obcokrajowcy mają indywidualny tryb nauczania, z wyjątkiem studentów z Ukrainy
          i Białorusi...
          przynajmniej WSIiZ daje nam przykład skutecznego marketingu ;)

ale mam nadzieję, że prof. Zina zostawią w spokoju :(
          imiona można nadawać uniwersytetom, a nie szkołom prywatnym, bo to już trochę
          śmieszne jest :/ ale gdyby rektor Pomianek odszedł na tamten świat (odpukać),
          to nadanie jego imienia byłoby całkowicie w porządku...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka