Gość: cimajada IP: *.ostnet.pl 24.05.07, 17:38 Czy Firma Adam 1 z Tyczyna jest godna zaufania? Proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Motto Re: Firma Adam 1 IP: *.ostnet.pl 25.05.07, 23:31 Firma jak wiele innych z tej branzy, taki maly bajzel, w sam raz na polskie- wiejskie standardy, klienci malo wymagajacy to i serwis na ich miare, jak maja towar to sprzedaja(nawet na zeszyt)a jak go nie maja to nie sprzedaja jak teraz np. z niektorymi mat. budowl. maja swoj transport wiec moga go dowiezc do klienta, ogolnie sa OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczony Re: Firma Adam 1 IP: *.ostnet.pl 27.05.07, 06:43 Większość towarów na budowe brałem od nich. Miły szef który przy bliższym poznaniu często coś doradzi, bardzo konkurencyjne ceny no i dostarczenie towaruna miejsce na umówiony czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Firma Adam 1 IP: 217.153.105.* 28.05.07, 15:23 Tak popieram. Ja tez brałam tam materiały. Końcem roku płaciłam, żeby uciec od 22% podatku. Odbierałam w następnym roku. Sa wiarygodni. Odpowiedz Link Zgłoś