Dodaj do ulubionych

tanie ciuchy...

IP: 195.95.169.* 31.05.07, 16:01
dziś w pracy nie było z 5 dziewczyn- wszystkie wybrały sie do ciucholandi
koło Balcerowicza /dokładnie nie wiem gdzie to/. Powróciły, z siniakami
potargane wymięte -tam podobno się walczy o ciuchy, i tłumy bab....zna ktoś
to co to...
Obserwuj wątek
    • aniacomjackowska Re: tanie ciuchy... 06.05.13, 21:11
      Serdecznie zapraszamy na zakupy odzieży używanej najlepszych marek! Znajdziecie u nas Armani Lanvin Burberry Gucci Acne Allsaints Cheap Monday Cos Moschino Iceberg DNKY Max Mara Plich Bally W NAJNIŻSZEJ CENIE I IDEALNYM STANIE
      Obecnie trwa wyprzedaż rzeczy na zimę Miss Sixty Moncler Burberry

www.allshoponline.pl

www.facebook.com/pages/Allshoponline/238338052970260
      • Gość: rzeszowiak Re: tanie ciuchy... IP: *.play-internet.pl 06.05.13, 21:29
        Ale czasy nastały rodacy ryje sobie obijają żeby się ubrać w używane szmaty z zagranicy..
        Nie szata zdobi człowieka,,ale kto dzisiaj o tym pamięta...
        • Gość: gość Re: tanie ciuchy... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.05.13, 22:10
          To po co wchodzisz na wątek,gdzie temat jest sformułowany w sposób czytelny?Masz do zaproponowania "ucztę duchową" w salonie kulturalnym Europy ze swoimi manierami,jakie tu prezentujesz?
        • mr.paprykarz Re: tanie ciuchy... 16.04.14, 21:04
          Jak mawiał Tytus to nie szata zdobi szympansa a szympans szatę. A po za tym byłem na ciuchach na ul Pola i ani razu nie dostałem w ryj.
          • basiapytlak Re: tanie ciuchy... 17.12.14, 19:14
            witam zapraszam nawww.ffyou.pl
    • Gość: Felicjan Dulski Re: tanie ciuchy... IP: *.248.246.195.skyware.pl 07.05.13, 14:13
      Rynek odzieży używanej ostro walczy o klienta. Znam kilka, które w jeden dzień w tygodniu mają ciuchy za 1 zł. I są to dobre ciuchy. W tych, w których bywam, nie ma "walki" ani problemów z zakupem. Fakt, trzeba być zdecydowanym :) Ale, to jak wszędzie.
      Ranking: HDO, na Podwisłoczu, na ul. Króla Augusta. - tam najmniej ludzi, dobry towar :)

A w centrum, wiadomo, najwięcej ludzi to i sceny dantejskie bywają. Ludzkość podniecona bywa szalona!
    • Gość: ... Re: tanie ciuchy... IP: *.static.sl-net.pl 07.05.13, 14:26
      Napisz reklama a nie bzdury wypisujesz.
    • wislocki12 Powróciły z siniakami, potargane, wymięte... 14.04.14, 20:24
      A może były się na Krakowskim Przedmieściu? ;-))
      • ania7920 Sklepy internetowe 13.05.14, 11:07
        Mogę wam polecić nowy sklep internetowy z odzieżą - jest tam odzież nowa i używana, ale więcej używanej. Są w fajnych cenach i można dzwonić i pytać - zawsze miła obsługa, szybko wysyłają przesyłkę. Jest od niedawna a ceny są naprawdę bardzo niskie za rzeczy nawet markowe. Zajrzyjcie a same się przekonacie: www.entermoda.pl
        Dopiero raczkują:) ale ciuszki fajne można znaleźć - perełki:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka