Dodaj do ulubionych

Od dziś można budować bez pozwoleń...

31.05.07, 20:36
Moim drodzy idąc w śaldy człwieka od któego wiele się można nauczyć tj. jak
można wybudowac wszystko i wszędzie nawet w centrum rzeszowa bez zezwoleń.
Wnoszę a i apeluje - zaczynajmy budowac domy co zreszta chcemy bez pozwolen i
odbiorow budowalanych , wkącu Panie prezydencie to skandal , ale nas Pan nie
będzie mógł potraktować inaczej jak przymknąć oko .
Ciekaw jestem swoją drogą jak się czują inni inwestorzy którzy musieli
zapłacić na rzecz miasta ... poprostu wyru..i Rysiu nic nie musi i sie
miastu śmieje w twarz wkącu rzeszów jest nie nasz a ...jego !
Obserwuj wątek
    • Gość: "wkącu" Re: Od dziś można budować bez pozwoleń... IP: *.nm.e-zet.pl 31.05.07, 20:46
      no, "wkącu" jakies radosne slowotworstwo na forum ;-)
      • Gość: danka Re: Od dziś można budować bez pozwoleń... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:22
        W Rzeszowie jest wolny rynek, *rubta co chceta*. Bierzemy przykład od urzedników
        miejskich. Na swoich dzialkach mozna budowac w Rzeszowie to co sie chce, to jest
        wolny rynek.
        • Gość: Prześmiewca Re: Od dziś można budować bez pozwoleń... IP: *.centertel.pl 31.05.07, 23:05
          Pani Danuto, interesującym będzie co też Ryszard "Szczodry" herbu Pieniacz
          napisze w odwołaniu na pozwolenie budowy MH.Prawo powinno dotkliwie karać
          ludzi którym udowodni się że odwołanie jest bezzasadne.Każdy dzień zwłoki
          inwestora, powinien kosztować każdego pieniacza 5% od wartości zadania bez
          względu na status majątkowy.Ostudziłoby to głowy pieniactwa.
      • Gość: Prześmiewca Re: Od dziś można budować bez pozwoleń... IP: *.centertel.pl 31.05.07, 22:42
        Bez obrazy, jeśli wytykamy sobie ortografię i słowotwórstwo to "wkącu" może podać
        rekę "jakieś".
        • alliance_intelligence Re: Od dziś można budować bez pozwoleń... 01.06.07, 18:07
          Ryszard Wielki co rzeszów zbudował a my chamy z rzeszowa lepianki my mielia
          teraz my rzeszów galeriami murowanymi zastali .....
          • cool_kid Re: Od dziś można budować bez pozwoleń... 01.06.07, 18:12
            "Co się wam ku.. nie podoba? Tylko mnie ciągle obsmarowujecie. Mi też się ten
            projekt już ku.. nie podoba. Ale mi nie musi. (...) Na Grafice czepiacie się
            kolorów. A przecież żółty ładny, niebieski też śliczny kolorek"

:)
    • Gość: Kaźmirz Szanowny " intelligence " IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 01.06.07, 18:53
      Pomijam już Twoją ortografię, ale kim Ty jesteś ? Jeśli jesteś następnym po
      Ryszardzie P. i Kazimierzu G. ( nie mylić z Kazimierzem Greniem ) - to
      rządzisz. Natomiast jeśli jesteś takim samym " robaczkiem " jak ja - to siedź
      cicho. Tamci dwaj panowie mogą robić w naszym mieście co chcą. Jeśli ja
      postawię u siebie budę dla psa bez pozwolenia - to : 1 - Płacę słoną karę 2 -
      Natychmiast muszę rozebrać " samowolę budowlaną ". Tamtym Panom to nie grozi.
      Oni natychmiast dostaną zatwierdzenie od naszych " kochanych " radnych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka