Dodaj do ulubionych

Wojewoda, marszałek i prezydent promowali Podka...

IP: *.dnet.pl 12.06.07, 17:51
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dociekliwy Kto płacił za bilety IP: *.nat.rsk.pl 12.06.07, 20:25
      Wycieczka fajna. A kto płacił za bilety?
      • Gość: Kaźmirz Odp : IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 12.06.07, 21:00
        Na 98,6 % - nie było to z kieszeni Wielkich Podróżników.
    • Gość: koniu Wojewoda, marszałek i prezydent promowali Podka.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 21:28
      " A Amerykanki mają wielkie pupy "
      Oj Tadzio taki stary a jeszcze się ogląda...
      Stary człowiek i może:)
    • Gość: wafel Re: Wojewoda, marszałek i prezydent promowali Pod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 22:02
      Wyszło jak zwykle czyli ZERO namacalnych efektów. A uwagę prezesa spółdzielni o
      kobietach pozostawię bez komentarza.
    • Gość: zacofani smieci i grube dupska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 06:53
      Prezydent to swój chłop. Potrafi opowiadać o Ameryce, jak zwyczajny mieszkaniec
      tego województwa, który Kraków widział podczas wyprawy po wizę a Warszawę w
      drodze na Okęcie. Podoba mi się to, że nie próbuje udawać kogoś kim nie jest.
      • Gość: Dociekliwy Re: smieci i grube dupska IP: *.nat.rsk.pl 13.06.07, 10:41
        Oto wymiar intelektualny spostrzeżenia prezydenta: grube pupy. Nie szkoda
        pieniędzy podatników na wycieczki po to, by trysnął potem gejzer takich
        intelektualnych spostrzeżeń prezydenta?
        • Gość: spadochroniarz Re: smieci i grube dupska IP: *.tpnet.pl 13.06.07, 11:05
          Kto odpowie, gdzie zawieruszył się wicemarszałek sejmiku Bogdan Rz. i z jakiego
          powodu reszta wycieczkowiczów musiała czekać wraz z samolotem kilka godzin.
    • Gość: irzi Wojewoda przekroczyła uprawnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:00
      zgodnie z ustawą promocja jest zadaniem samorządu, jeśli więc urząd wojewódzki
      zapłacił za wyjazd pani Draus to wydano pieniądze niezgodnie z przepisami
      (NIK). Jeśli zafundował jej samorząd.... no cóż, wojewoda ma czuwać nad
      legalnością poczynań samorządów, myślę, że taka wycieczka na jakiś czas uśpi
      czujność Pani Ewy.... Tak czy inaczej, obecność wojewody w tym składzie to 200%
      prywaty
      • alliance_intelligence Re: Wojewoda przekroczyła uprawnienia 14.06.07, 20:23
        Ej to sa politycy ... ponoc bilety dostali za free od lotu .. troche badalem w
        tej sprawie .... Ale promowac to oni raczej nie pwoinni chyba ze P. Draus ilu
        mozna miec pomagierow tyt: ( zmniejszamy bezrobocie ) Pan Prezyden tyt:nowe
        formy legalizacji ... No i Rzasa... ( ja tu tylko sprzatam )
        Pozdrawiam!
        • Gość: miki Re: Wojewoda przekroczyła uprawnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:37
          w artykule nie doczytalem o p.rzoncy, ale ciekaw jestem jak "sporo" polakow
          mieszka w chicago. z tymi d..ami to sie rzuca w oczy. T. Ferenc cool.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka