Gość: antykomuch IP: *.dnet.pl 12.06.07, 17:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dociekliwy Kto płacił za bilety IP: *.nat.rsk.pl 12.06.07, 20:25 Wycieczka fajna. A kto płacił za bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Odp : IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 12.06.07, 21:00 Na 98,6 % - nie było to z kieszeni Wielkich Podróżników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniu Wojewoda, marszałek i prezydent promowali Podka.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 21:28 " A Amerykanki mają wielkie pupy " Oj Tadzio taki stary a jeszcze się ogląda... Stary człowiek i może:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Wojewoda, marszałek i prezydent promowali Pod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 22:02 Wyszło jak zwykle czyli ZERO namacalnych efektów. A uwagę prezesa spółdzielni o kobietach pozostawię bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zacofani smieci i grube dupska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 06:53 Prezydent to swój chłop. Potrafi opowiadać o Ameryce, jak zwyczajny mieszkaniec tego województwa, który Kraków widział podczas wyprawy po wizę a Warszawę w drodze na Okęcie. Podoba mi się to, że nie próbuje udawać kogoś kim nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dociekliwy Re: smieci i grube dupska IP: *.nat.rsk.pl 13.06.07, 10:41 Oto wymiar intelektualny spostrzeżenia prezydenta: grube pupy. Nie szkoda pieniędzy podatników na wycieczki po to, by trysnął potem gejzer takich intelektualnych spostrzeżeń prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spadochroniarz Re: smieci i grube dupska IP: *.tpnet.pl 13.06.07, 11:05 Kto odpowie, gdzie zawieruszył się wicemarszałek sejmiku Bogdan Rz. i z jakiego powodu reszta wycieczkowiczów musiała czekać wraz z samolotem kilka godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irzi Wojewoda przekroczyła uprawnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:00 zgodnie z ustawą promocja jest zadaniem samorządu, jeśli więc urząd wojewódzki zapłacił za wyjazd pani Draus to wydano pieniądze niezgodnie z przepisami (NIK). Jeśli zafundował jej samorząd.... no cóż, wojewoda ma czuwać nad legalnością poczynań samorządów, myślę, że taka wycieczka na jakiś czas uśpi czujność Pani Ewy.... Tak czy inaczej, obecność wojewody w tym składzie to 200% prywaty Odpowiedz Link Zgłoś
alliance_intelligence Re: Wojewoda przekroczyła uprawnienia 14.06.07, 20:23 Ej to sa politycy ... ponoc bilety dostali za free od lotu .. troche badalem w tej sprawie .... Ale promowac to oni raczej nie pwoinni chyba ze P. Draus ilu mozna miec pomagierow tyt: ( zmniejszamy bezrobocie ) Pan Prezyden tyt:nowe formy legalizacji ... No i Rzasa... ( ja tu tylko sprzatam ) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Wojewoda przekroczyła uprawnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:37 w artykule nie doczytalem o p.rzoncy, ale ciekaw jestem jak "sporo" polakow mieszka w chicago. z tymi d..ami to sie rzuca w oczy. T. Ferenc cool. Odpowiedz Link Zgłoś