Gość: mała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 23:13 Hej ludzie. Jesli chodzicie do 7 LO w Rzeszowie to napiszcie pare slow o swoich nauczycielach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: VII LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 07:00 dla mnie naj naj był piotr spychała--teraz już go nie ma w LO VII -przeszedł do IV.. z innych to szalony był Lizak z geografii:) a reszta... róznie było Bis-raczej OK Kawa, Herbaciński też OK Froń -nie lubiła naszej klasy mimo iż nie miała z nami lekcji a reszta... niech ktoś inny napisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: VII LO ranking nauczycieli IP: *.dsl.club-internet.fr 17.06.07, 09:39 nikt nic nie napisze, ten temat byl poruszany juz chyba 3 razy i zadnych wypowiedzi, uczniowie VII lo i ekonominka w ogole nie maja dostepu do interneut albo do tego forum! z moich czasow to teraz w szkole zostali jedynie dyr BIS, ktory wtedy jeszcze nei byl dyrektore, p Balogh od przedmiotow zawodowych, P Kwiatkowska, kiedys rosyjski dzis tylko kier internatu, i chyba jeszcze p Slaska od wf, a reszta to mlodzi, ktorych nie zanm. Jak w kazdej pewnie szkole, sa ludzie mniej i bardziej w porzadku, ogolnie bylo spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GośĆ Re: VII LO ranking nauczycieli IP: *.dnet.pl 19.06.07, 21:12 A nie zgodze sie do końca uczniowie VII LO jednak czasami zagladaja na to forum ;) przynajmkniej ja choć do VII chodzilam przez rok.. Najbardziej w pamieci utkwila mi p. PEPERA z języka niemieckiego.. Świetna nauczycielka... Lizak i jego "+" i "-"...Dyrektor Bis ;) w porzadku... Babka z biologi nie pamietam jak sie nazywala Zabawa czy jakos tak.. strasznie tepa blondynka.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: VII LO ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.mm.pl 19.06.07, 22:06 bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: VII LO ranking nauczycieli IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 20.06.07, 07:50 a gdzie to VII, jakoś mało informacji o tej szkole, jakby nie istniała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: VII LO ranking nauczycieli IP: *.ostnet.pl 20.06.07, 08:39 na Rejtana. należy do Zespołu Szkół nr 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: VII LO ranking nauczycieli IP: *.dsl.club-internet.fr 24.06.07, 10:54 Pepera swietna nauczycielka?no chyba ze sie wyrobila,bo pare lat temu to byla taka sobie, ale to chyba byly jej poczatki w tej szkole... Najlepszy byl oczywiscie wspominany tu wiele razy prof Spychala, prof Kwiatkowksa od rosyjskiego tez bardzoe w porzadku kobieta.. Pani Panek od towaroznawstawa przeklinala zawsze pod nosem...A Dawno temu to na cala szkole bylo tylko 4chlopakow,jak tam byl tylko ekonomik, a nie bylo jeszcze LO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: VII LO ranking nauczycieli IP: *.ostnet.pl 28.06.07, 15:53 czy nikt nie chodzi do 7 lo w rzeszowie??? Piszcie coś o swojej Szkole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 555 Re: VII LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 19:27 ja uczeszczam do tej szokly i 1 rok wspominam niewesolo ale teraz juz jest ok wspominany juz wczesniej Pan T.Lizak no to dosc nieciekawa osoba lubi wstawiac minusy za byle co a pozniej z tego robi sie ogrom jedynek a jesli sie juz na kogos uwezmie to przechlapane wspolczuje tej osobie, lubi tez usadzac wiec trzeba u niego uwazac generalnie wiekszosc uczniow go nie lubi mozna powiedziec ze wrecz nieznosi kolejna nieciekawa osoba jest Pani M.Szpunar ktora potrafi wstawiac paly osobom ktorych nie ma szkole w tym dniu!!! strasznie tepi a jelsi juz sa sprawdziany to leca same galy nie wiadomo z czego sie uczyc a na lekcji nie dyktuje powoli notatek tylko przeczyta cos ze swojej ksiazki i potem kaze robic notatki, Pani M.Ziaja osoba strasznie wymagajaca aczkolwiek ma swoje plusy i minusy jak kazdy nauczyciel interesujaca osoba jest Pani B.Rząsa (od polskiego)jest osoba bardzo wymagajaca a dyscyplina no coz jest na lekcjach wymagana na lekcji najczesciej rozmawia tylko z jedna osoba lub paroma osobami na klasowkach przewazaja co prawda jedynki ale na nia uczniowie az tak nie narzekaja nie nalezy do osob ktore lubia usadzac stara sie przepuscic na koniec wszytskich tylko musi widziec ze komus zalezy na tym by dostac promocje... :) Pani Solak to wielka pomylka(nie wiem jak ona mogla zostac nauczycielem) na lekcjach mowi praktycznie sama do siebie nikt jej nie slucha nitk tez nie robi notatek a ona sama sobie pisze cos na tablicy i mysli ze my cos rozumiemy a my nie mamy zielonego pojecia o co chodzi a o dyscyplinie na lekcji nie ma mowy!!! na jej lekcjach mozna robic doslownie co sie zywcem komu podoba... ona to chyba jakas pomylka... hehe Pan Wisz jest osoba poprostu rewelacyjna ma bardzo dobry kontakt z uczniami potrafi sie za nimi wstawic w kazdej sytuacji dla niego nie ma sytuacji bez wyjscia zawsze o wszytkim informuje uczniow o wszytkim wie a jego lekcje sa naprawde ciekawe ma bardzo dobry kontakt z uczniami i mozna z nim porozmawiac na kazdy temat bez wyjatku zalezy mu przede wszytkim na uczniach to jeden z moich ulubionych nauczycieli :D ksiadz Drozd tez jest super osoba wymaga dyscypliny na lekcji bez apelacyjnie ale porozmawiac z nim tez mozna na kazdy temat Pani E.Erazmus bardzo fajna kobieta od angielskiego rowniez nalezy do grupy nauczycieli lubianych przez uczniow martwi sie o nich i chce dla swoich uczniow jak najlepiej i robi co moze by dobrze ich przygotowac do matury... Pani Galos bardzo sympatyczna kobieta rowniez nalezy do grona ogolnie lubianych nauczycieli wymaga dyscypliny i trzeba u niej sie uczyc ale rowniez dba o swoich podopiecznych mozna pogadac na kazdy temat, nawet o nauczycielach i jak obieca to nic nikomu nie powie wszytko zatrzymuje dla siebie, daje dobre rady uczniom i rowniez chce dla nich jak najlepiej... nasz Dyrektor Pan E.Bis nalezy rowniez do osob lubianych z reszta dyrekcji no coz bywa roznie... ogolnie szkola jak szkola ma swoje plusy i minusy zalezy na jakich kto nauczycieli trafi i jak podejdzie do tematu nauki jesli ktos sie postara to nie powinien miec wiekszych problemow w tej szkole... osobiscie jako do szkoly niemam nic takiego do zarzucenia atmosfera jest calkiem fajna a ludzie w szkole no coz bywa roznie jak wszedzie... ale ogolnie polecam ta szkole ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: VII LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:35 a do matury tam przygotują w tej szkole?? np. z języków i historii to jest tam ktos dobry?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: VII LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:39 coś chyba jednak kiepsko z ludzmi z tej szkoły, nikt nic nie pisze, zapodajcie coś bo zaczynam tam naukę od poniedziałku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: VII LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:43 a do jakiej klasy idziesz??? ja też miałam tam iść do klasy z angielskim i rosyjskim, ale wybrałam VIII LO rzeszów:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: VII LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 18:30 a poza tym nie spodobało mi się to, żę jest tam zespół szkół i że nauka odbywa się na zmiany;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: VII LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 07:40 ee, nie jest tak zle chyba, co z tego że zespól, a na 2 zmianę chodzi sie tylko 1 rok więc chyba da sie przeżyc!! to nie powód żeby rezygnować ze szkoły Odpowiedz Link Zgłoś