Gość: krokusik_74 IP: *.ostdsl.pl 22.06.07, 19:51 Mam propozycję pracy w supermarkecie jako kasjer,zatrudnia ta firma.Jeśli ktoś pracował proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martino Re: Leader Service-pracował ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 15:37 NIe przyjmuj. Spozniaja sie z wyplatami o kilka miesiecy!! Trzeba sie sporo nachodzic i nadzwonic zeby dostac od nich wyplate... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Leader Service-pracował ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 15:49 To chyba bardzo blisko spokrewniona jest z jedynka..a post wyżej to prawda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktuś Re: Leader Service-pracował ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:52 Kiedyś był o tej firmie wątek - w zeszłym roku, ale nie mogę go odnaleźć.. Z tego co pamiętam temat dotyczył problemów z pensją - wypłacana z dużymi opóźnieniami i kaucją za koszulkę firmy - absurd... Nie pracowałem, ale po przeczytaniu tamtych wypowiedzi - odradzałbym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 18:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś