Gość: jacur IP: *.rzeszow.mm.pl 12.07.07, 19:23 I buczokom się upiekło TYLKO STAL ZKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rzeszowiak i bardzo dobrze :) IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 12.07.07, 19:40 żużel to sport dla podmiejskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bader Re: i bardzo dobrze :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 09:26 Ty jesteś podmiejski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wynik derbów bez zmian IP: *.nat.rsk.pl 13.07.07, 09:54 ale nad sędzią baryłą który mógł żuć gume ze środkami narkotycznymi,czego nie da sie wyczuć też powinna być komisja i jeszcze raz cały przebieg na taśmie przeanalizować,trzeba być obiektywnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYstal Wynik derbów bez zmian IP: *.ze.tarnow.pl 13.07.07, 11:56 jaka stal-zapomniałeś juziu że wasza pseudodrużyna sprzedała nazwę i teraz jesteście marne folie lol!!!buhaha jasol -marma-??? co dalej-dno derby dla Unii!!! rzeszów rzeszów UKRAINA-a pamiętasz - UNIA WITA W POLSCE LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Godden Re: Wynik derbów bez zmian IP: 193.203.227.* 13.07.07, 12:53 To juz historia, nie ma o czym dyskutowac. Natomiast przychodzi mi do glowy taka sytuacja: Powiedzmy, ze to mecz o medal, albo o spadek lub awans, lub pierwszy lepszy inny mecz. Druzyna X jedzie walczy z druzyna Y. Po 14 biegach jest 42:42, a w 15 wyscigu prowadza goscie 4:2. Do mety zostalo okrazenie, kierownik startu miast pokazac zolta choragiewke z czarnym X, wymachuje "szachownica" koniec biegu! Co to oznacza? Ano to, ze mamy powtorke biegu. W niej para druzyny X bedzie miala jeszcze jedna szanse. No i gospodarze wygrywaja 4:2 oraz mecz 46:44! Skutki: kara dla kierownika startu w wysokosci 500 zl - 5000 zl. Chyba sie oplaca? Jak sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bader Re: Wynik derbów bez zmian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 13:23 ja mogę zostać kierownikiem startu. obiecuję, że stal nie przegra żadnego meczu. a karę za moje postępowanie zapłaci klub, bo przecież wspomoże biednego startowego. Odpowiedz Link Zgłoś