Dodaj do ulubionych

Wynik derbów bez zmian

IP: *.rzeszow.mm.pl 12.07.07, 19:23
I buczokom się upiekło

TYLKO STAL ZKS!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: rzeszowiak i bardzo dobrze :) IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 12.07.07, 19:40
      żużel to sport dla podmiejskich
      • Gość: bader Re: i bardzo dobrze :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 09:26
        Ty jesteś podmiejski
    • Gość: kibic Wynik derbów bez zmian IP: *.nat.rsk.pl 13.07.07, 09:54
      ale nad sędzią baryłą który mógł żuć gume ze środkami narkotycznymi,czego nie
      da sie wyczuć też powinna być komisja i jeszcze raz cały przebieg na taśmie
      przeanalizować,trzeba być obiektywnym
    • Gość: ANTYstal Wynik derbów bez zmian IP: *.ze.tarnow.pl 13.07.07, 11:56
      jaka stal-zapomniałeś juziu że wasza pseudodrużyna sprzedała nazwę i teraz
      jesteście marne folie lol!!!buhaha jasol -marma-??? co dalej-dno
      derby dla Unii!!! rzeszów rzeszów UKRAINA-a pamiętasz - UNIA WITA W POLSCE LOL
    • Gość: Godden Re: Wynik derbów bez zmian IP: 193.203.227.* 13.07.07, 12:53
      To juz historia, nie ma o czym dyskutowac. Natomiast przychodzi mi do glowy
      taka sytuacja:

Powiedzmy, ze to mecz o medal, albo o spadek lub awans, lub pierwszy lepszy
      inny mecz.

Druzyna X jedzie walczy z druzyna Y. Po 14 biegach jest 42:42, a w 15 wyscigu
      prowadza goscie 4:2. Do mety zostalo okrazenie, kierownik startu miast pokazac
      zolta choragiewke z czarnym X, wymachuje "szachownica" koniec biegu!

Co to oznacza?

Ano to, ze mamy powtorke biegu. W niej para druzyny X bedzie miala jeszcze
      jedna szanse. No i gospodarze wygrywaja 4:2 oraz mecz 46:44!

Skutki: kara dla kierownika startu w wysokosci 500 zl - 5000 zl.
      Chyba sie oplaca? Jak sadzicie?
      • Gość: bader Re: Wynik derbów bez zmian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 13:23
        ja mogę zostać kierownikiem startu. obiecuję, że stal nie przegra żadnego meczu.
        a karę za moje postępowanie zapłaci klub, bo przecież wspomoże biednego startowego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka