Dodaj do ulubionych

auto pobite gradem= pomocy

29.07.07, 20:54
Mam auto pobite przez grad. Słyszałem że są mechanicy którzy takie
zagniecenia wyciągają. Jeżeli ktoś by wiedział gdzie to robią to proszę mi
dać namiary. Ja jestem z Ropczyc
Obserwuj wątek
    • Gość: tez poszkodowany Re: auto pobite gradem= pomocy IP: *.rzeszow.mm.pl 30.07.07, 07:07
      Proponuje skorzystac z uslug Daniela Dobrowolskiego z Tarnobrzega - zagniecenia
      np. po gradzie usuwa bezsladowo bez klepania, lakierowania itd. Z tego co wiem
      obecnie jest uchwytny w Skoda RexAuto w Rzeszowie - tam w zeszlym tygodniu
      korzystalem z jego uslug.
      Pozdro i powodzenia
      • Gość: ktoś Re: auto pobite gradem= pomocy IP: 80.51.115.* 30.07.07, 08:46
        Radziłbym uważać na takie zabiegi. Na pewno od uderzenia gradem oprócz wgnieceń
        powstały pęknięcia lakieru(widoczne i niewidoczne).Nie sądzę aby ten cudotwórca
        usuwał również te pęknięcia. Po jakimś czasie na masce mogą się pojawić smugi rdzy.
        • Gość: kierowca Re: auto pobite gradem= pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 12:33
          Facet jest przeszkolony w zakresie wykonywania tego typu uslug w zakladach
          niemieckich.Korzystalem z jego uslug i jesli bedzie tylko taka potrzeba
          zdecyduje sie ponownie.Nie ma sladu,nic nie rdzewieje,i przede wszystkim praca
          wykonywana jest bez koniecznosci rozkladanie auta na czynniki pierwsze.
        • Gość: gosc Re: auto pobite gradem= pomocy IP: *.rzeszow.mm.pl 02.08.07, 00:49
          Ja wiem, ze kilo szpachli na to lakier to obecnie stosowane metody przez
          naszych suuuper fachowcow od robot blacharskich i kazdy postep bedzie
          krytykowany ile i jak sie da..Ale Panowie blacharze i lakiernicy samochodowi
          czas mlotka i szpachli sie skonczyl!!!Kto nie idzie do przodu ten bedzie
          niedlugo bez pracy bo nowe technologie was wykoncza...
    • wiki531 Re: auto pobite gradem= pomocy 01.08.07, 20:58
      Proszę mi powiedzieć ile taka usłga kosztuje tzn jedno zagniecenie.Bo to na
      całym aucie jest tych zagnieceń sporo, a Pzu tak wyceniło że brak słów, chyba
      te cenniki to mają z księżyca.
      • Gość: tez poszkodowany Re: auto pobite gradem= pomocy IP: *.rzeszow.mm.pl 02.08.07, 00:52
        Za jedno "wyprowadzenie jednego punktu zaplacilem 20zl..trwalo to kilka
        minut.Myzle, podkreslam mysle, ze jezeli takich miejsc jest 20 to pewnie mozna
        negocjowac cene.
    • wiki531 Re: auto pobite gradem= pomocy 02.08.07, 11:52
      Oj Panie szanowny na moim aucie jest bardzo dużo , może 100 wgłębień.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka