magda1051 Praca wre... 04.09.07, 20:31 ...jak sadze po ilosci wpisow :) Kreska wiadomo, Ala podejmuje panow od remontu, a Justi ...czy to aby ten poniedzialek?? Pewnie tak...wiec trzymam kciuki ze dobry start :) A ja wprawiam sie w imprezowy nastroj...z roznym skutkiem :) na ogol marnym...ale sie staram....wszak ten kroliczek...wiec ja tez niejako "w drodze" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Tak mnie boli, buuuuuuuuuuu :( IP: *.rzeszow.mm.pl 04.09.07, 21:34 Nawala mi kręgosłup i przy kompie siedzieć już nie daję rady.. a tyle mam do napisania jeszcze różności do pracy i w ogóle.. a niech to. Dziś byłam na pierwszym masażu, a mam wybrać w sumie 30, do tego magnetroniki i lasery i jonoforeza. Piękny początek nowego roku szkolnego, nie ma co. Wczoraj próbowałam się lekko znieczulić miętówką, ale nie pomogło, a dziś jeszcze kaca leczyć musiałam.. stąd chyba mam alkoholowstręt ;). Może do 15. mi przejdzie.. i ból i %wstręt oczywiście, hihi. No to do całkiem potem. K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska ojejejejej IP: *.rzeszow.mm.pl 05.09.07, 13:33 Czyżby pogoda na wszystkich podziałała aż tak, że się zaszyliście sennie każdy w swoim kącie i zapominacie o kumplach - singlach? Magdo, Alu, boniu, Justi, Magdofrom200km, Olivko, lledzie, Lysy, Gwiazdo i cała reszto szybciutko się meldować proszę z ciepłym słowem dla rozgrzewki. No, juz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re: ojejejejej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 14:42 Kreseczko wywołałaś do tablicy, więc jestem szybciutko :) Pogoda iście barowa dziś, wiec jakiś grzaniec by sie przydał na rozgrzanie :) Aby te letnio-jesienne smutki przepędzić... No, ale 15-sty juz niedługo... ( i to napawa optymizmem) Dużo słonka pomimo....:) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: ojejejejej 05.09.07, 15:37 Poprostu nadmiar pracy :( To tyle ode mnie, wracam do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: ojejejejej 05.09.07, 16:00 Ja chce gdzies nad cieple morza...chce lezec pod palma (albo i w sloncu) i nic nie robic...nawet drinka z parasolka miec nie musze...tylko please....troche ciepla :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: ojejejejej 05.09.07, 16:06 To moze sie wybierzesz ze mna? :) 16go lece nad cieple morze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: ojejejejej IP: 84.38.160.* 05.09.07, 17:26 A weźmiecie mnie ze sobą?;) Tym razem melduje się Asia2 (wcześniej Megi). Pozdrawiam wszystkich cieplutko w to nienajcieplejsze popołudnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: ojejejejej IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 05.09.07, 21:05 15,09 bedzie goraccoo...juz niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
justification Re: ojejejejej 05.09.07, 22:15 hej:) meldujem siem:)u mnie w tym tygodniu też nawał pracy, mało spania, ledwo wyrabiam na zakręcie;) Schowałam dziś nasz niezawodny biurowy wiatrak bo chyba już sie nie przyda;) Też chce pod te palemki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Justi IP: *.rzeszow.mm.pl 07.09.07, 16:08 Jak tam pierwszy tydzień w nowej pracy? Roboty na pewno sporo, ale czy podoba Ci się, jesteś zadowolona? Fajni ludzie? Bo, że Ty jesteś w porządku to my wiemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivka Dzieńdoberek !!! :) IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 06.09.07, 09:39 Melduję się i ja, choć z nieznacznym poślizgiem. Faktycznie chyba jest coś w tej pogodzie, że się nic nie chce, nawet takich małych przyjemności jak pogaduszki ;) Wiecie co, uwielbiam taką pogodę: deszcz zimno i w ogóle - ale jak mam siedzieć w domu, a nie dreptać do pracy!!! Ale będzie dobrze, na wieczór planuje zrobić wreszcie tego upragnionego grzańca, obym tylko pamiętała o kupieniu pomarańczy... Trzymajcie się cieplutko i miłego dnia !! Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Dzieńdoberek !!! :) 06.09.07, 19:57 Ja chyba nie powinnam pisac, bo mam caly dzien zdecydowanie na "nie". Za zimno, za mokro, ze wczesna pobudka itd....Nawet grzanca nie chce mi sie robic....tylko do lozka...zeby tak mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Dzieńdoberek !!! :) IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 06.09.07, 22:17 Madzia ta pogoda na wszystkich tak działa , nic sie niechce . Nie ma to jak na Karaibach.Pozdrawiam wszystkich cieplutko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re: Dzieńdoberek !!! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 15:01 A ja Wam życze cieplutkiego weekendu (pomimo pogody..) gdziekolwiek nie będziecie :) Madziu udanego weselicha :) Trzymam kciuki za dobrą zabawę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Magda IP: *.rzeszow.mm.pl 07.09.07, 16:06 To Ty już jutro szaleć będziesz..no no.. Buty wyprobowałaś chodząc po domu? Kiecka naszykowana? Jeśli nie, to szybciutko, jeszcze zdążysz. A jeśli wsio już gotowe, to dziś musisz pospać za dwie noce, cobyś jutro wypoczęta i kwitnąca była, no i najpiękniejsza zaraz po pannie młodej :) a co? niech sobie nikt nie myśli... A ja i tak wiem, że jak te wszystkie kreacje i fryzury okrasisz swoim ciepłym uśmiechem, to kobietka z Ciebie, że ho ho będzie i na pewno nie będziesz się na tym weselu nudziła.. a "PAN UBIERZ SIĘ PRZYZWOICIE" niech żałuje, że na kursy pojechał hihi. A nam pozostałym biedakom bez zaproszenia na wesele, zostaje tylko popijanie grzańców i wszelkiego autoramentu drinków dla podwyższenia ciepłoty ciała hehe. To tez może być przyjemne. No i mam nadzieję, że jakoś się tu ludniej zrobi podczas weekendu.. Bez wymówek proszę, weekend to weekend ;) Tak więc nam wszystkim miłego początku weekendu życzę ( na resztę przyjdzie czas potem hihi) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Magda 07.09.07, 20:29 Dzieki, dzieki Kreseczko :)) Wlasnie wrocilam od jutrzejszej panny mlodej i spiesze robic sie na bostwo:))...nabylam caly asortyment maseczek i nowy lakier do paznokci...czerwony..... of course :)) Odezwe sie w niedziele...albo w poniedzialek :)) Milych weekendowych wrazen :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska No co jest? IP: *.rzeszow.mm.pl 08.09.07, 18:53 Znowu pustki tu u nas.. co się dzieje? Magda wiadomo- na weselu, Ala pojechała do innego miasta, ale gdzie cała reszta? Czyżby wszyscy balowali? To byłoby jedyne usprawiedliwienie ;) Cieplutkie pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: No co jest? IP: *.nm.e-zet.pl 08.09.07, 21:02 Witam wszystkich :) Czy ja mógłbym przyłączyć się do dyskusji? Przyznam że nie przeczytałem wszystkich postów, bo to zajęłoby mi wieki ale po przeczytaniu końcówki stwierdziłem że w większości zabierają tutaj głos kobiety :) Więc jeśli pozwolicie pogawędze z Wami czasem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: No co jest? 08.09.07, 21:24 Ja nie pisalem ostatnio bo bylem w podrozy i troche zajety. Wiec jeszcze tydzien :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska witaj Marku :) IP: *.rzeszow.mm.pl 08.09.07, 23:14 zapraszam serdecznie do rozmowy w imieniu nas wszystkich, którzy, choć dziś nieobecni przy klawiaturze, są z nami z pewnością duchem :).. a jak będziesz miał chwilkę czasu , to poczytaj sobie od początku, co tu się u nas wyprawia :) pozdrawiam późnowieczornie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivka Re: No co jest? IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 09.09.07, 23:30 Jak to miło, że ciągle pojawiają się nowe "twarze" ;) Witaj Mirku, przyda nam się więcej męskiego towarzystwa... :) Odpowiedz Link Zgłoś
justification Re: No co jest? 09.09.07, 00:35 hej:)widzę,że Kreska trzyma ręke na pulsie;) Zaglądam tylko na chwilkę, a dziś nie baluje bo troche choruje i idę nyny. Jutro pobudka rano i na zajęcia musze pędzić. Pogadamy chyba dopiero na meetingu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 ech co to byl za slub :))) 09.09.07, 12:54 Patrze na te strugi deszczu za oknem i zastanawiam sie jakim to cudem wczoraj bylo tak ladnie. Impreza dostroila sie do slonecznej pogody :) Zadziwiajcaco obylo sie bez wpadek...(moich ;) podczas calego tego cyrku. No i bawilam sie swietnie :))) Dzisiaj cierpie na typowie konsekwencje zbyt malej ilosci snu, zbyt duzej ilosci slodkosci i zbyt wielu godzin spedzonych na prakiecie...ale w zasadzie to chyba o to chodzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala nie, no znowu leje IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 09.09.07, 13:41 Co robicie single w taka pogode ? ja pod kocem i z ksiazka . Madziu ciesze sie , ze impreza sie udała ,pewnie juz odespałas i dzis poprawiasz .Pozdrawiam wszystkich starych i nowych bywalcow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: nie, no znowu leje IP: *.nm.e-zet.pl 09.09.07, 19:40 ja przyznam ze cala niedziele przesiedzialem albo przed kompem, albo przed tv :( nie mialem ochoty dzisiaj nigdzie wychodzic choc imprez akuratnie dzisiaj nie brakuje w rzeszowie. No ale trudno trzeba sie przyzwyczaic bo teraz tak juz bedzie przez kilka miesiecy :( Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: nie, no znowu leje 09.09.07, 21:39 No to wreszcie i ja przywitam nowego singla :) Staram sie nikogo nie przeoczyc, ale w tym goracym dla mnie okresie...wiec witam i zapraszam na pogaduchy...i na spotkanie..juz za pare dni. Bedziemy alternatywa dla imprez wszelakich na te dlugie zimowe miesiace :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska no widzisz Magdulio IP: *.rzeszow.mm.pl 09.09.07, 16:26 a miałaś różne obiekcje :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: no widzisz Magdulio 09.09.07, 18:27 Kreseczko przyznaje, mialam... i to calkiem sporo. Moze wlasnie dzieki temu...tak na przekor...rozumiesz...A moze przypadek, ze znalazlo sie tam tych kilka osob? I w orkiestrze gral moj kolega z podstawowki....cud, ze sie poznalismy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re:spotkanie 15,09 sobota IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 10.09.07, 14:20 Szykujemy sie na sobote 15,09 lokal juz zarezerwowany , wszyscy chetni przybywajcie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re:spotkanie 15,09 sobota IP: *.rzeszow.mm.pl 10.09.07, 15:36 mam chandrę... straszliwą.. dotkliwą... "Kiedy chandra jesienna jak mgła Cię otoczy, Kiedy wszystko postawisz na kartę przegraną, Zamiast siedzieć bezczynnie i płakać, lub psioczyć Weź węzełek na plecy, ruszaj w świat, w nieznane. Do tawerny "Pod Pijaną Zgrają", Do tańczących, rozhukanych ścian I do dziewczyn, które serca za złamany grosz oddają Nie pytając czyś Ty kiep, czy drań. A w tawernie "Pod Pijaną Zgrają" Spływa smutek z okopconych ścian, A dziewczyny z półgrosików amulety układają Na kochanie, na tęsknotę i na żal. Kolejność pewnie nie ta, już zapomniałam akordów, ale tak jakoś za mną dziś chodzi ta piosenka... ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re:spotkanie 15,09 sobota IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 10.09.07, 15:57 Kreseczko jestem z Toba , nie łam sie zakop doła , a najlepsze na chandre jest spotkanko z nami .Duzo usmiechu w ten ponury dzien!moze jeszcze dzis sie cos zdarzy przyjemnego czego Ci bardzo zycze Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re:spotkanie 15,09 sobota 10.09.07, 16:55 U mnie dzisiaj wyjatkowo "slonecznie" wiec Kreseczko troche tego slonecznego ciepla i swiatla juz do Ciebie posylam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re:spotkanie 15,09 sobota 10.09.07, 16:58 Ja juz sie szykuje...Najwazniejsza rzecz juz w zwiazku z tym zalatwilam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re:spotkanie 15,09 sobota IP: *.nm.e-zet.pl 10.09.07, 19:03 Jestem nowy i nie wiem czy pasuje sie pchać, ale jak nie macie nic przeciwko to zapytam w ktorym to lokalu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vendetta Re:spotkanie 15,09 sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 02:23 pozdro single Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re:spotkanie 15,09 sobota IP: *.rzeszow.mm.pl 12.09.07, 18:25 cze vendetta ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re:spotkanie 15,09 sobota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 12:39 Zapraszamy wszystkich serdecznie :) Informacji co do lokalu nie podajemy wszem i wobec na forum. Po info gdzie sie spotykamy napisz e-maila do naszej "naczelnej" sprawczyni Madzi :)) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re:spotkanie 15,09 sobota 11.09.07, 14:48 Marek podaj jakiegos maila to dostaniesz szczegoly :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re:spotkanie 15,09 sobota 11.09.07, 15:27 Ja tez nie wiem gdzie sie spotykamy. Wiem tylko o ktorej :) A jutro trzymajcie za mnie kciuki. Ostatni egzamin i bedzie po wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re:spotkanie 15,09 sobota 11.09.07, 15:40 A to juz wkrotce sie dowiesz :)) Dopinamy szczegoly ;) Kciuki trzymamy...jak najbardziej :)) Czy bedzie cos w zamian za ten zadny, dzieki nim, egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re:spotkanie 15,09 sobota 11.09.07, 16:06 Ja nie moge nic proponowac bo nie wiem na co masz ochote :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re:spotkanie 15,09 sobota 11.09.07, 16:10 A ja nie chce Ci ograniczac kreatywnosci moimi propozycjami :)) Zreszta mam ochote na niespodzianke :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re:spotkanie 15,09 sobota IP: *.nm.e-zet.pl 11.09.07, 16:08 lepiej sama coś zaproponuj, bo nie wiadomo co komu do głowy strzeli :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re:spotkanie 15,09 sobota 11.09.07, 16:16 To bardzo dobrze..niech strzela...najlepiej cos glupiego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska chandra trwa.... IP: *.rzeszow.mm.pl 11.09.07, 16:36 tak mi właśnie przyszło do głowy, że wszyscy uciekają, gdy ja się tu pojawiam... czy to znak, że powinnam się trzymać z dala od RS-ów??? :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: chandra trwa.... 11.09.07, 16:46 Ja nigdzie nie uciekam, bede tutaj jeszcze przynajmniej przez 6 godzin :) A ja dalej czekam na to co bys chciala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: chandra trwa.... IP: *.rzeszow.mm.pl 11.09.07, 16:48 a ja myślałam, że to Magdę o to pytałeś... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: chandra trwa.... 11.09.07, 16:51 Przeciez napisalam...niespodzianke :)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: chandra trwa.... 11.09.07, 16:50 Oj Kreseczko ale pleciesz...ale rozumiem ....chandra ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re: chandra trwa.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 12:45 Kreseczko przywołuje Cię do porządku!!! Przepędź doła w siną dal :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 ws spotkania 12.09.07, 15:13 Kilka osob zapytalo w mailach o miejsce spotkania. Z powodu malo korzystnej aury pomyslalysmy, zeby nie spotykac sie w jakims charakterystycznym miejscu "na miescie" tylko od razu w wybranej knajpce. I tutaj pytanie do tych, ktorzy jeszcze sie nie znaja. Czy takie rozwiazanie Wam odpowiada? Czy tez wolice spotkac sie najpeierw w innym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: ws spotkania 12.09.07, 15:57 Mi to nie robi zadnej roznicy. Ja sie moge spotkac i "na miescie" i w lokalu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: ws spotkania IP: *.nm.e-zet.pl 12.09.07, 16:29 nie ma roznicy, ja sie dostosuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Prosze o adresy!! 12.09.07, 19:09 Do tych, ktorzy takowe ujawnili jeszcze dzis poplyna szczegoly :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska lled IP: *.rzeszow.mm.pl 12.09.07, 18:24 jak tam Twój egzamin? mam nadzieję, że nie na darmo trzymałam kciuki ( mimo chandry )i w sobotę będziemy oblewać ;) Madźka , ja już potwierdziłam rezerwację. A do wszystkich: Chcemy się spotkać? Chcemy! Więc chyba każdy jest na tyle duży i odważny, żeby wejść w przyjazne progi miłej knajpki i zapytać barmana, gdzie na niego czekamy ;)... Odwagi Panie i Panowie :). A Magda w mailu prześle Wam jak tam trafić i o co pytać ;) A ja obiecuję, że do soboty rozprawię się z chandrą łajdaczką. Pozdrawiam ciepło, choć paluszki z zimna zgrabiałe hihi Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: lled 12.09.07, 19:20 Juz po krzyku :) Koniec trzy letniej meczarni :) Dyplom przyjdzie poczta :) Do tego od jutra mam urlop!!! :) Jeszcze kilka godzin w pracy i W O L N E :) A ja zaraz wysle email do Magdy zeby mi przyslala info co i gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Dzieńdoberek ;)))) IP: *.rzeszow.mm.pl 13.09.07, 09:46 Cosik pojaśniało za oknem, może i słoneczko się pokaże... Ja zmykam zaraz do pracy, ciężki dzień przede mną.. Ale nic to, jakoś przeżyję. A do soboty już coraz bliżej.. Ciekawa jestem ile nas przyjdzie? Pozdrawiam Cieplutko dobrego dnia życząc. Wasza kreska Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Olivka, Marek nie mam Waszych adresow. 13.09.07, 17:28 Podeslijcie jakies albo sie zalogujcie, bo czasu coraz mniej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Olivka, Marek nie mam Waszych adresow. IP: *.nm.e-zet.pl 13.09.07, 19:34 ja juz swoj blad naprawilem i maila wyslalem do Ciebie Madziu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka... Re: Olivka, Marek nie mam Waszych adresow. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 19:48 Witajcie! Nie było mnie tu przed dłuuuugi czas i widzę, że wszystko zmierza w dobrym kierunku :-) Czy można jeszcze się przyłączyć do sobotniego spotkania? mail: elzunia13@vp.pl Proszę :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alis30 Re:sobota15,09 13.09.07, 19:54 Madzia nasza czuwa nad wszystkim a nawet sie troszczy, duze BRAWA za ponowne organizowanie spotkanka , niestety z braku totalnego czasu moge tylko namowic , zaprosic wszystkich nowych singli napewno bedzie warto sie z nami poznac ... Kresko tez mam ciezki dzien a jutrzejszy chyba jeszcze gorszy, ale jedyna dobra wiadomosc to , ze sprzedałam meble ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re:sobota15,09 13.09.07, 20:13 Ala czyli w sobote wymyslamy Ci wystroj nowego mieszkania :)) Ja ma jutro baaardzo luzny dzien w pracy...bedziemy Sprzatac Swiat ;))) Nakazano mi zostawic w domu spodnice i szpilki oraz zmyc lakier z paznokci...bo sie gryzie z tym calym przedsiewzieciem ;))A potem jestem umowiona ze swiezo upieczona zona na spokojna wymiane wrazen weselnych ;))i nalezyte uczczenie pomyslnego przetrwania minionej soboty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Alutka IP: *.rzeszow.mm.pl 13.09.07, 22:43 No to będziemy oblewać nie tylko zdany egzamin lleda, ale i Twój sukces handlowy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Komu jeszcze, komu??? 13.09.07, 20:03 Kto sie jeszcze przylacza do nas w sobote?? To juz ostatnia chwila;))...na otrzymanie wytycznych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka... Re: Komu jeszcze, komu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 21:18 A więc czekam na wytyczne :-) , ciekawe czy pogoda też się dostosuje i przestanie lać :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Komu jeszcze, komu??? 13.09.07, 21:25 Kobietko ja juz wczesniej wyslalam do Ciebie maila na podany wyzej adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Komu jeszcze, komu??? IP: *.centertel.pl 13.09.07, 22:09 "Wytoczyłeś ciężkie armaty,proszę Cię nie psuj " jak tam Madziu? Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Komu jeszcze, komu??? 13.09.07, 22:41 A w jakim sensie?? I to chyba nie jest dokladny cytat. Odpowiedz Link Zgłoś
pjd1 miejsce? godzina? 14.09.07, 14:48 hej! przeglądam ten wątek od pewnego czasu bo planowałem przeprowadzkę do Rzeszowa; Z przeglądania widzę, że jest ustalona sobota 15/09, widziałem wzmiankę, że lokal zarezerwowany, ale potem było pytanie "gdzie?" i odpowiedź "jeszcze ustalamy..." no więc: czy wiadomo gdzie i o której? (prosiłbym nie tylko o nazwę, ale i adres, bo pewnie nie tylko ja spośród nowych bym był zainteresowany...) pzdr Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: pjd1 IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 14.09.07, 15:24 hej ! czekaj cierpliwie na maila wieczorem , nasza organizatorka Madzia sie odezwie do Ciebie , ewentualnie napisz do niej , a i wszyscy chetni piszcie do Madzi , tylko szybciutko bo czasu juz niewiele ...godzina ustalona jest 19,00 a reszte szczegołow w prywatnych mailach.Pozdrawiam i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: miejsce? godzina? 14.09.07, 18:08 Pawel, wyslalam szczegoly na gazetowego maila Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Sposob na przeziebienie.... 14.09.07, 21:17 ...najlepiej niezawodny...please. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Sposob na przeziebienie.... IP: *.rzeszow.mm.pl 14.09.07, 22:52 Magdziołku.. ja profilaktycznie zażywam kieliszek czegoś mocniejszego na rozgrzanie i pod kordełkę... spróbuj... cobyś do jutra zdrowa była ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Sposob na przeziebienie.... 15.09.07, 09:08 albo goracy chlopak :) To ja uciekam robic co mam robic i widzimy sie o 19tej w ustalonym miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Sposob na przeziebienie.... 15.09.07, 12:20 Troche mi przeszlo, mam nadzieje ze gorzej nie bedzie. Lled zachowam Twoja recepta na nastepny raz :) Jestem jeszcze jakas godzine w domu wiec jesli ktos jeszcze chce namiar prosze sie spieszyc. Do zobaczenia wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Sposob na przeziebienie.... 15.09.07, 12:48 Kreseczko dotarlabym nawet chora...ryzykujac pozarazanie Was wszystkich :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska a to już tuż tuż...;)))) IP: *.rzeszow.mm.pl 15.09.07, 13:38 Nie mam pojęcia, ile osób pojawi się dziś na spotkaniu, Magda tego nie zdradziła, paskuda jedna hihi.. Mam tylko nadzieję, że pomieścimy się wszyscy, zresztą załatwiłam dodatkowe siedziska, jakby co... no a tak w ogóle to w ścisku czasem bywa przyjemniej, a już na pewno cieplej ;))))... a słoneczko przyświeca, więc ja chyba całkiem chandrę precz przegonię ... miłego dnia wszystkim i do zobaczenia niebawem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: a to już tuż tuż...;)))) 15.09.07, 14:12 Kresko, bo ja sama nie mam danych odnosnie frekwencji :)) Niektorzy potwierdzili,niektorzy odmowili, a wiele maili zostalo bez odpowiedzi....nieladnie ;))) Lece teraz na "proszony obiad" u cioci...moze jakos przetrwam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda fro 200;) Re: a to już tuż tuż...;)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 21:21 Cześć dziewczyny, witam Panów:) Ufff ja już po egzaminie! Mam nadzieję że spotkanie przebiega miło i nad wyraz wesoło:) Stukam się z Wami drineczkiem z dość sporej odległości (przynajmniej szklanki się nie pobiją;)) Mam nadzieję że wypijecie zdrówko za nieobecnych ciałem a obecnych duchem:) Bawcie się dobrze a ja wskakuję pod kołderkę odsypiać bardzo ciężki tydzień:( Życzę rano dużego bólu głowy i uśmiechu od ucha do ucha :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska i juz po ;) IP: *.rzeszow.mm.pl 16.09.07, 03:07 właśnie wróciłam z nocnych hulanek w gronie naszych miłych singli ;))).. bawiłam się świetnie, aż mnie zawiasy w szczęce bolą , popiłam, pospacerowałam (hihi), pojadłam, potańczyłam.. tylko tak dalej .. dziękuję Wam kochani za miły wieczór i pół nocki .. teraz zmykam do łóżeczka, bom setnie zmęczona... Odpowiedz Link Zgłoś
pjd1 Re: i juz po ;) 16.09.07, 11:05 hej! aż żałuję, że musiałem się zerwać wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: i juz po ;) 16.09.07, 11:06 A my juz wstalysmy :) Ala tylko pozdrawia, bo parzy kawe....bardzo duzo i bardzo mocnej;) Przylaczamy do zachwytow Kreski...jak nic musimy to powtorzyc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
justification Re: i juz po ;) 16.09.07, 15:03 hej:) No patrze i co widze? Oczywiście niezmordowana Kreska nie poszła nynusiać od razu hehe... A pije kawke i się kuruje dalej;) Dzięki za udany meeting, J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: i juz po ;) IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 16.09.07, 19:04 hej! jak samopoczucie po wczorajszej imprezce ?ja juz nabieram sił na nadchodzacy tydzien i tez Wam zycze udanego tygodnia jak wczorajsza impreza czyli bardzo wesołego!Paweł nastepnym razem nadrobisz i zostaniesz dłuzej z nami bo mam nadzieje ze spotkamy sie w komplecie a moze jeszcze ktos dołaczy... Justi duzo zdrowka , wyzdrowiej nam szybko! Szczegolne pozdrowienia dla Magdy fro200 ktora wczoraj wspominalismy i tych ,ktorzy nie dotarli.Dziekuje za swietny wczorajszy wieczor oby takich wiecej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia2 Re: i juz po ;) IP: *.res.pl 16.09.07, 20:59 Dzieńdobrywieczór! Udało mi się w końcu dopaść kompa (a długo o niego walczyłam z rodzinką), więc i ja złożę swoje podziękowania za mile spędzony wieczór oraz fragment nocy wszystkim moim współtowarzyszom:). Było naprawdę bardzo przyjemnie i mam nadzieję że będzie jakiś replay:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: i juz po ;) 17.09.07, 22:43 Asiu replay bedzie z pewnoscia:))Ktoz by sobie odmowial tak wesolego biesiadowania ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Sprawdzam liste :)) 16.09.07, 21:01 Tak kontrolnie zapytam... czy dzisiejszym bladym switem wszyscy dotarli do siebie?? W calosci i bez przeszkod?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re: Sprawdzam liste :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 14:58 Witajcie! I w końcu i ja dopadłam komputra :) Madziu dotarłam ekspersową i miłą przesyłką do domu :) Trzeba koniecznie w niedługim czasie zrobic jakiś replay :) Dzieki wszystkim za taką dawkę śmiechu :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Sprawdzam liste :)) 17.09.07, 22:41 Asiu no ja mysle, ze mila :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Poniedzialkowe zbieranie sil... 17.09.07, 20:37 Widze, ze weekendowe szalenstwa pozbawily Was resztki energii :)) Ja korzystajac z dzisiejszej ladnej pogody uskutecznilam rowerek...krotka przejazdzka do lasu zaowocowala grzybem :)) Jak znalazl na obiadowa jajecznice :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violator Re: Poniedzialkowe zbieranie sil... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 22:25 ano o grzyba... w lesie nietrudno...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Poniedzialkowe zbieranie sil... 17.09.07, 22:40 Polemizowalabym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Poniedzialkowe zbieranie sil... IP: *.rzeszow.mm.pl 17.09.07, 22:27 Magda, a to na pewno był nietrujący grzyb? Jakoś od wczoraj w każdym niemalże pożywieniu widzę skłonności trucicielskie.. nie mam na nic siły.. nawet na pisanie.. pozdrawiam Was tylko serdecznie i zmykam spać... Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Poniedzialkowe zbieranie sil... 17.09.07, 22:39 Kreseczko jeszcze zyje wiec pewnie jadalny :) Czy Ty moze na jakas manie przesladowcza cierpisz?? Spokojnej nocy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re: Poniedzialkowe zbieranie sil... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 11:36 Kreseczko czyżby to jeszcze skutki wypicia zupki chmielowej Cię tak trzymały?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Poniedzialkowe zbieranie sil... IP: *.rzeszow.mm.pl 18.09.07, 22:14 Bonia, to nie zupka chmielowa mnie załatwiła, tylko pomidorowa skórka z szaszłyka albo sałatki... ech... kiepsko ze mną w niedzielę było, ale już jest ok.. i też myślę, że niedługo trzeba będzie powtórkę z rozrywki uskutecznić.. tylko żadnego podejrzanego jadła już nie chcę hihi.. Trzeba jednakże oddać sprawiedliwość, że żarcie w tej knajpie złe nie było, tylko na drugi raz trzeba mi uważać , co do gęby na widelcu wkładam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re: Poniedzialkowe zbieranie sil... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 13:04 Kreseczko to następnym razem na te sławetne zapiekanki trzeba się wybrać:)) Ale przed ich spożyciem lepiej się uodpornić...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska boniu IP: *.rzeszow.mm.pl 19.09.07, 17:25 czyli najpierw odkażanie organizmu wysokooktanowym odkażaczem, a dopiero potem żarełko? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Czy ktos tu jeszcze pisze...?? 18.09.07, 18:26 No tak, ja oczywiscie :)) Bo, jakims dziwinym trafem,na liscie roznych moich deficytow czas nie zajmuje juz pierwszego miejsca :) Nie wiem czy to lepiej czy gorzej...inaczej po prostu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda from 200:) Re: Czy ktos tu jeszcze pisze...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 21:39 Faktycznie Madziu po Waszych weekendowych szaleństwach gromadka coś długo odpoczywa:) A apropos grzybów właśnie zrobiłam swój pierwszy w życiu śmietanowy sos grzybowy!!!! Podobno wyszedł zobaczymy czy jutro rano wszyscy zjadacze wstaną;)Kreseczko czyżby już dopadała Cię jesienna chandra a może to tylko jakieś niechciane grypsko??!!! Alu dziękuję za pozdrowienia:) Spokojnej nocki i cieplutkie pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Witaj Magdofrom ;))) IP: *.rzeszow.mm.pl 18.09.07, 22:17 Na szczęście to nie grypa ;)))).. napisałam już boni, co mi tak bardzo dojadło, więc się nie będę powtarzać ;).. A na imprezce naprawdę nam Ciebie brakowało.. obiecałaś kiedyś , że postarasz się przyjechać, ale rozumiem, egzamin to sprawa priorytetowa. Może uda Ci się następnym razem;). Pozdrawiam równie cieplutko ( rozgrzałam się tatanką hihi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska A tak z innej beczki... IP: *.rzeszow.mm.pl 18.09.07, 22:21 ...zastanawiam się, jak tam naszemu lledowi na wywczasach w ciepłej krainie... oj pojechałoby się tam, hmmmmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Coś na raty dziś piszę hihi IP: *.rzeszow.mm.pl 18.09.07, 22:25 Endriu, gdzie się podziewasz? czyżbyś się zniechęcił do nas i dlatego się nie odzywasz? no no no! Szybciutko sie melduj ;) Paweł, a Ty już przygotowałeś program dla gościa zza morza? Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: A tak z innej beczki... 18.09.07, 22:28 Kreseczko, jak nic zbiera nam te obiecane muszelki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda from 200;) Re: Witaj Magdofrom ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 18:35 No oczywiście że się zjawię!! Czekam na ustalenie terminu przez Główną Prowadzącą ;) Kurde chce mi się cholernie do Was :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Czy ktos tu jeszcze pisze...?? 18.09.07, 22:27 Czesc Madziu! A te grzybki na sos to sama uzbieralas?? Ja grzyby uwielbiam, w kazdej postaci...dzisiaj tez pichcilam sosik, ale grzybki nabylam droga kupna...niech inni tez zarobia :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Ale numer :)) 18.09.07, 23:22 Wyobrazcie sobie, ze w sobote odstraszylismy pewnego singla...potencjalnego uczestnika naszego spotkania ;)Dostalam dzisiaj maila...Twierdzi, ze bylo mu glupio wejsc, bo sprawialismy wrazenie dobrych znajomych....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karma police Re: Ale numer :)) IP: *.ramtel.pl 19.09.07, 13:18 jeden superruchacz na waszym party i po waszej kompaniji śladu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Ale numer :)) IP: *.rzeszow.mm.pl 19.09.07, 17:27 spadaj maleńki, jak się w dobrym towarzystwie nie umiesz zachować :P Odpowiedz Link Zgłoś
lesze.k Nno proszę 19.09.07, 15:05 Swego czasu pytałem na gazetowym forum dla singli, czy może zabłąkała się tam jakaś dobra dusza z podkarpackiego, ale nikt-nikogo-nic. A tu proszę ile dobrych dusz ;] Się odezwijcie się jakby jakieś jeszcze spotkanie się kroiło. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska cześć lesze.k ;) IP: *.rzeszow.mm.pl 19.09.07, 17:22 pewnie, że się kroi kolejne spotkanie.. jeszcze nie wiemy kiedy i gdzie, ale na pewno będzie... trzymaj rękę na pulsie i zaglądaj tu do nas, to się wszystkiego dowiesz.. zapraszam w imieniu nas wszystkich ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska A niech to... IP: *.rzeszow.mm.pl 19.09.07, 20:24 Właśnie przed chwilą się dowiedziałam, ze przez kolejne dwa weekendy będę wysiadywać stołek na wykładach, błeeeeeee.. oby choć nudne nie były, jak zwykle to bywało do tej pory... Boniu miła, chyba nici z mojej wyprawy na targi minerałów buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: A niech to... 19.09.07, 21:23 A ja chyba bede mogla...jutro sie okaze :)) Asiu, czy tam mozna tez nabyc jakies "kamyczki"?? Mam ochote na nowe kolczyki...najlepiej z krysztalem gorskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re: A niech to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 09:29 Madziu wybór jest duży, mozna nabyć cuda i cudeńka za niewielką kasę no i oczywiście oko nacieszyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Kalendarze... 19.09.07, 21:30 Moze wyjmiemy kalendarze i pomyslilmy nad jakims pazdziernikowym spotkaniem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Kalendarze... IP: *.rzeszow.mm.pl 19.09.07, 22:16 Madźko, rozmawiałam przed chwilą z Alą i stwierdziłyśmy, że kolejne spotkanie w okolicach połowy października można zrobić. W końcu trzeba uświęcić ciało pedagogiczne , no nie? hihi Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Kalendarze... 19.09.07, 22:27 Jesli chodzi o 13-tego pazdziernika to mi odpowiada, nawet bardzo, bo na weekend wczesniej dostalam zlecenie na Lwow :) Jednak byly szef o mnie nie zapomnial :) Odpowiedz Link Zgłoś
justification Re: Kalendarze... 19.09.07, 22:35 hej:)no jasne, jestem za oczywiście:) zapodajcie jakiś termin kiedy- komu, ten "weekend nauczycielski" nawet ok bo akurat nie mam zajęć, ale wszystko do ustalenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Magda IP: *.rzeszow.mm.pl 19.09.07, 22:42 a któż to ten, co się nas wystraszył, bom przeoczyła to w Twojej wiadomości? Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Magda 19.09.07, 22:49 To jakis tajemniczy osobnik, co to na forum chyba nie pisze ;)) Albo pisze jako np Gwizda ;))Przyslal maila wiec poslalam mu szczegoly. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 13 pazdziernika..sobota 19.09.07, 22:43 Kto moze sie wtedy spotkac?? Prosze sie wpisywac...i ewentualnie proponowac swoje terminy. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszebunek Re: 13 pazdziernika..sobota 19.09.07, 23:06 Witam, witam Fajna sprawa - gratuluję. Od niedzieli przeczytałem całość tematu, no i powiem tak: ciekawie się to rozkręca, pewnie jakbym zaczął w zeszły czwartek to pewnie w weekend bym zawitał, bo widzę że fajni ludzie ;) A tak nawiasem mówiąc co się dzieje z płcią męską? bo widzę że dziewczyny głównie rządzą i dzielą na forum i spotkaniach ;) A tak nawiasem mówiąc termin ok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: 13 pazdziernika..sobota 19.09.07, 23:21 Bo widzisz...nalezalo czytac od konca :) Single plci meskiej albo nie maja w domu internetu a w pracy czasu albo sie wyleguja na cieplych plazach albo gdzies leca....albo zbieraja dla nas muszelki.... albo stchorzyli. Generlanie nie jest z nimi zle :) Na forum rzadzimy my, ale nic nie stoi na przeszkodzie, zebys nas w tym wspomagal :) Zapraszam...do pisania i na spotkanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Witam Cię w imieniu wszystkich zawszebunek ;) IP: *.rzeszow.mm.pl 19.09.07, 23:26 Faceci nam też obrodzili;))))... na forum bywają, a ostatnio na spotkaniu było ich aż trzech.. reszta nie dotarła z takich czy innych względów, ale myślę, że czcić ciało pedagogiczne będziemy już w większym gronie;).. I uwierz mi, jesteśmy wszyscy naprawdę fajni.. to nie zarozumiałość ani żaden snobizm, po prostu sympatyczny zbieg okoliczności, że takie fajne single się spotkały najpierw tu, a później podczas kolejnych spotkań w miłych knajpkach.. zresztą sam widzisz, że po ostatnim naszym wypadzie wszyscy są zadowoleni i aż się proszą o więcej;)))) Ciebie też serdeczne zapraszam do bywania na forum i nie tylko:). Jak sie wyklaruje sprawa kolejnej imprezki, dowiesz się wszystkiego pisząc do Magdy, albo do którejkolwiek z nas ( gdy jesteśmy zalogowane oczywiście), bo tak to już tu u nas się odbywa. Tradycja to tradycja hehe. Pozdrawiam późnowieczornie, albo wczesnonocnie, jak kto woli :) Odpowiedz Link Zgłoś
katrinczi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!.... ziewadełko.... 19.09.07, 23:32 No to teraz już naprawdę uciekam , życząc wszystkim spokojnej nocy, ekscytujących snów, miłego przebudzenia i dobrego kolejnego dnia.. krecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska A Ty Madźka IP: *.rzeszow.mm.pl 19.09.07, 23:28 miałaś już przecież się zmywać do kąpieli i pod kordełkę hehehe... zupełnie jak ja hihi Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: A Ty Madźka 19.09.07, 23:31 Oooo nie. Pod zadna kolderke;)) Mialam tylko umyc wlosy, a te, z racji swej dlugosci, myja sie w 3 minuty :)) Teraz juz schna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: A Ty Madźka 19.09.07, 23:37 Idz, idz...cobys jutro dzieciom glupot z niewyspania nie plotla :)) Odpowiedz Link Zgłoś
katrinczi Re: A Ty Madźka 19.09.07, 23:36 oj! tak długo sie ładuje ten nasz wątek... chyba za długi się już zrobił hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
katrinczi Re: A Ty Madźka 19.09.07, 23:47 e tam, póki co możemy tu zostać.. na nowy zawsze jest jeszcze czas... myślisz, że lled już nazbierał nam tych muszelek wystarczającą ilość? hihi Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: A Ty Madźka 19.09.07, 23:53 No mam nadzieje, jesli nie nazbieral to bedzie musial tam wracac :))) Znajac jego tempo w weekend zdazy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
katrinczi a tak w ogóle 19.09.07, 23:49 to jutro idę do pracy dopiero na 10 z minutami, więc mogę dziś zaszaleć tutaj jeszcze ździebko;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: a tak w ogóle 19.09.07, 23:51 Ja tez tak chce...na 10 albo 11:)) Ale gdzie tam...znowu na 8 :( Kreseczka trzeba bylo na tym gg zostac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
katrinczi Re: a tak w ogóle 20.09.07, 00:15 no tom zaszalała i w końcu spać idę, zamknąwszy nasz wątek na dziś ( na wczoraj już chyba ) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
alis30 Re: szykuje sie nastepne spotkanko 20.09.07, 08:23 Witam wszystkich z rana! juz sie ciesze na sama mysl o nowym spotkanku .Wszyscy nowi i chetni zapraszamy ,a Ci ktorzy nie dotarli lub sie speszyli tymbardziej .Oliwka gdzie sie podziewasz ?jakos nam znikłas ...Zapewniamy na spotkanku dobra atmosfere, fajna zabawe i pogaduchy o wszystkim i niczym... Faktycznie długo sie nam ładuje otwarcie stronki , myslałm ze to tylko u mnie hhhee.Pozdrawiam! Ala Odpowiedz Link Zgłoś
lesze.k Re: 13 pazdziernika..sobota 20.09.07, 08:34 > A tak nawiasem mówiąc co się dzieje z płcią męską? Ponoć mamy wyginąć jak dinozaury więc może dlatego ;) W każdym zrazie 13-tego mi pasuje, może nawet jeszcze uda mi się kogoś wyciągnąć, żeby było więcej chłopa. ps. Może pomyślimy nad własnym forum na gazecie? Chyba, że jakiś rekord bijemy na najdłuższy wątek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: 13 pazdziernika..sobota 20.09.07, 14:59 To wyglada na to, ze musimy Was chronic niczym zagrozone gatunki :) My raczej wolimy watek na rzeszowskim forum, chyba latwiej tak nas znalezc. Wczoraj doszlysmy z Kreska do wnioku, ze dobijamy do 1000 i zakladamy nowy watek. Juz nawet mamy nazwe ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lesze.k Re: 13 pazdziernika..sobota 20.09.07, 19:30 > To wyglada na to, ze musimy Was chronic niczym zagrozone gatunki :) To zależy co się za tym kryje, czy "pieścić, chuchać i dmuchać" , czy "zamknąć do klatki i codziennie o 16 podawać schabowego" ]:-> > My raczej wolimy watek na rzeszowskim forum OK (0 killed). To była tylko taka luźna jak smycz propozycja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszebunek Re: 13 pazdziernika..sobota 20.09.07, 19:54 Nowy wątek - jak najbardziej, bo ten zaczyna przypominać tasiemca ale chyba nie ma co za bardzo zmieniać nazwy - "Rzeszowscy single 2" powinien wystarczyć aby było wiadomo, że to kontynuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: 13 pazdziernika..sobota 20.09.07, 20:06 >"Rzeszowscy single 2" ...hmmm...A moze zrobimy casting na nowa nazwe? Zwyciezca 13-go otrzyma nagrode :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszebunek Re: 13 pazdziernika..sobota 20.09.07, 20:26 Konkurs, czemu nie! Tylko jakie zasady ?! - a więc prosimy o propozycje a później się zobaczy, tak żeby było demokratycznie ! Gotowi? No to start ... Tak nawiasem mówiąc też zaczynam odczuwać, że temat jest przydługawy bo zaczyna się coraz dłużej i ciężej ładować. No to pewnie maks do tysiąca i witaj nowy "?" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Nazwa dla nowego watku - konkurs!!! 20.09.07, 20:37 Tak, do 1000 a potem...witaj nowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: 13 pazdziernika..sobota 20.09.07, 20:02 > To zależy co się za tym kryje, czy "pieścić, chuchać i dmuchać" , czy "zamknąć > do klatki i codziennie o 16 podawać schabowego" ]:-> A to juz wedle uznania zainteresowanych :)) Zreszta niewazne jak....byle skutecznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszebunek Re: 13 pazdziernika..sobota 20.09.07, 20:31 magda1051 napisała: > > To zależy co się za tym kryje, czy "pieścić, chuchać i dmuchać" , > czy "zamknąć > > do klatki i codziennie o 16 podawać schabowego" ]:-> > > A to juz wedle uznania zainteresowanych :)) Zreszta niewazne > jak....byle skutecznie ;) > Proszę nie straszyć schabowym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: 13 pazdziernika..sobota 20.09.07, 20:35 A jesli ktos lubie schabowe?? Po co go maltretowac "pieszczeniem, chuchaniem i dmuchaniem "? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszebunek Re: 13 pazdziernika..sobota 20.09.07, 20:51 No chciałbym zobaczyć w akcji to maltretowanie !? ;) A poczciwego schabowego nie ma co mieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: 13 pazdziernika..sobota 20.09.07, 21:27 Czyli Zawszebunku nalezysz do pierwszej kategorii....schabowe i klatka nie dla Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
pjd1 Re: 13 pazdziernika..sobota 28.09.07, 19:24 Cześć Towarzystwu... niżej podpisany egzemplarz płci męskiej melduje, że 13 to dość paskudny dlań dzień.. - mam całą serię zajęć do prowadzenia na uczelni w sporych blokach weekendowych (co drugi) i to niestety będzie mój pierwszy taki weekend 12-13-14 i raczej nie będę w stanie... trzymajcie się P. Odpowiedz Link Zgłoś
katrinczi Trzynastego... wszystko zdarzyć się może.... 20.09.07, 21:15 Trzynastego... świat w różowym kolorze... lalalalalala Nawet schabowego można zaliczyć w nagrodę za najlepszą i najbardziej chwytliwa nazwę dla klona naszego wątku.. hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Trzynastego... wszystko zdarzyć się może.... 20.09.07, 21:28 Kasiu ja i tak obstawiam Twoj pomysl....masz u mnie schabowego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszebunek Re: Trzynastego... wszystko zdarzyć się może.... 20.09.07, 21:45 Możecie się nim podzielić ! Jak będzie dobre to dorzucę ziemniaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katrinczi Re: Trzynastego... wszystko zdarzyć się może.... 20.09.07, 21:50 i kapuchę? hihi Odpowiedz Link Zgłoś
zawszebunek Re: Trzynastego... wszystko zdarzyć się może.... 20.09.07, 21:55 no coś w tym jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Trzynastego... wszystko zdarzyć się może.... 20.09.07, 21:58 Ja, jako typowy miesozerca, za ziemniaczki dziekiuje...za kapuche tez :)) Poprosze sam kotlecik. Mam nadzieje, ze zwyciezca sie ze mna podzieli :)) Wlasnie wymyslilam, ze jako "moc sprawcza tego wszystkiego" bede samozwanczym jurorem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
katrinczi heloł 20.09.07, 21:53 To Wy wysilajcie mózgownice nad nowym tytułem, a ja idę spać.. dziś chyba nic się już nie zdarzy..... Dobranocka ;) uuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........ Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Zwolnijcie!! 20.09.07, 21:56 Przystopujcie troche, bo bedziemy ten nowy watek zakladac dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Zwolnijcie!! 20.09.07, 22:48 Hehe, nie traktujcie tego tak serio :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszebunek Re: Zwolnijcie!! 21.09.07, 00:03 No niestety wygasiłaś aktywność na dzisiaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lesze.k No to ziut, moja propozycyja 21.09.07, 07:53 "Rzeszowscy single - oni będą rządzić jesienią" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re: No to ziut, moja propozycyja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 09:15 Jak nic masz za to dwa schabowe :))Ale zaraz, zaraz, chcemy rządzić dłużej! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lesze.k Re: No to ziut, moja propozycyja 21.09.07, 10:31 > Jak nic masz za to dwa schabowe :))Ale zaraz, zaraz, chcemy rządzić > dłużej! :)) Boniu, to tylko taka podpucha, wiadomo przecie, że raz zdobytej władzy nie oddamy... i schabowych też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: No to ziut, moja propozycyja 21.09.07, 12:07 no, po tym poczytaniu aż mnie ochota na schabowego naszła :). Wracając do spotkania...hmmm cóz to było za spotkanie!! No no juz wyczekuję następnego. Muszę przyznać ze mamy bardzo sympatyczne singielki i singlów. A tak sobie myslałem, ma moze któraś z naszych singielek ochote na kurs tańca, bo chętnie bym się gdzies zapisał? Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re: No to ziut, moja propozycyja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 13:20 Szykuj się Jędrek, bo wiadomo mi z pewnych źródeł, że na następne spotkanie to balety do białego ranka :) Ja niestety nie dam rady, ale chętną na pewno znajdziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: No to ziut, moja propozycyja IP: 84.38.160.* 21.09.07, 14:31 jasne, że ja mam ochotę na tańcowanie, moze być i na kursach.. z takim tancerzem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: A ja mam wkoncu dostep do internetu 21.09.07, 11:28 i jak zobaczylem ze mam do przeczytania ponad 100 postow to sobie odpuscilem. Przeczytam je w niedziele jak juz bede w domku po urlopie :) Fajnie bylo i dziekuje za milo spedzony czas :) To ja juz uciekam - do niedzieli pa :) PS - Portugalia byla super :) Odpowiedz Link Zgłoś
alis30 Re: rzeszowscy single-oni beda rzadzic jesienia 21.09.07, 13:03 Leszek -strzał w 10 bardzo mi sie podoba i na czasie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alis30 Re: A ja mam wkoncu dostep do internetu 21.09.07, 13:08 lled, Endriu jak miło , ze sie odezwaliscie ...Endriu ja bardzo chetnie ale z tego co widziałam tanczysz prawie zawodowo ,wiec chyba nie mam szans dorownac mistrzowi;-)LLed jak było w Portugali ? moze wiecej szczegołow?Pozdrawiam i zycze miłego weekendu! Ala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re: A ja mam wkoncu dostep do internetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 13:27 No właśnie Lled jak było? Wylegiwałeś się na plaży popijając porto?:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Znalazly sie zguby ;) 21.09.07, 14:25 Tu juz co niektorzy powatpiewali w Wasza obecnosc w sobote, a i mnie zaczynalo sie zdawac, ze to jakas fatamorgana byla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Tak tu sobie weszłam i... IP: *.rzeszow.mm.pl 22.09.07, 00:24 ..widać, że łikend się zaczął, bo straszne tu dziś pustki;). A ja obejrzałam "Władcę pierścieni" ( już nie pamiętam, który raz z kolei, ale lubię), poprawiłam stos zeszytów ( ło matko, ale męka hihi) i teraz , gdy mam chwilkę słucham sobie, jak pięknie śpiewa Enya... Jeszcze chwilkę tu pobędę, może ktoś się pojawi z jakimś ciekawym pomysłem ;). A jeśli nie? to powiem ładnie dobranoc i do łóżeczka. Jutro od rana mam wykłady, błeee.. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 sobotnim rankiem.... 22.09.07, 09:39 Witam wszystkich :)) Odslonilam wlasnie rolety, a tu pogoda jak na gory tudziez inny wyjazd w plener..., ale coz...proza zycia czyli jakies szkolenie. Kreseczko takie rzeczy w piatkowy wieczor?? Toz to najprzyjemniejszy wieczor tygodnia. U mnie wczoraj bylo wyjatkow...- dziwczanie ;) ale to opowiesc na pogaduchy. Moj zwierzyniec upomina sie o sniadanie.... Pelnego milych wrazen dnia i wieczora i nocy i chyba niedzieli...bo nie wiem czy uda mi sie wczesniej zagladnac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
katrinczi Madźko 22.09.07, 15:17 A co niby miałam wczoraj robić, jak nie miałam co robić, he? ;).. Na szczęście dziś udało mi się przekonać Pana Doktora, że szkoda jutro takiej pięknej pogody na siedzenie w murach i wykładanie, i zrobiliśmy dziś zajęcia w formie skondensowanej, dwa w jednym ( dni oczywiście) , tak że jutro mam luuuuzik ;))) no i na giełdę minerałów mogę iść. Hura! A teraz zjem obiadek i na słoneczkowy spacerek. Może spotkam kogoś miłego? Jeszcze tu wrócę hihi.. No to na zrazie, mniam mniam ...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Madźko 23.09.07, 14:35 Kasiu my nie mielismy tyle szczescia...a moze daru przekonywania ;))...i dzisiaj musielismy stawic sie na reszte zajec. Ale kurs juz sie skonczyl i w planach na popoludnie jest Sandomierz :))...a wiec w droge... Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Koniec weekendu...wracajcie :)) 23.09.07, 20:41 Mam nadzieje, ze kazdy w sposob nalezyty wykorzystal ta piekna pogode i odwiedzil jakies gorki, lasy czy inne piekne miejsca. Troche trudno po takim weekendzie myslec o poniedzialku.... Przypominam o konkursie na nazwe watku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
katrinczi Re: Koniec weekendu...wracajcie :)) 23.09.07, 22:52 oj pięknie ci u nas było dzisiaj, pięknie... Wybrałam się na długi, bo aż trzygodzinny, spacer rowerowy. W końcu trzeba było uczcić ostatni dzień lata ;)Najpierw pojechałam ścieżką wzdłuż Wisłoka, potem poprzez chaszcze i wiejskie dróżki i drogi aż do Zwięczycy. Nawet nie wiedziałam, że tam dalej za Lisią Górą jest tak pięknie .. A potem objechałam Bulwary dookoła i do domku. Super było. A od jutra jesień. I do tego poniedziałek, kiedy mam najwięcej zajęć, błeeeee. Ale jakoś przebrnę , czego i Wam życzę. Oby tylko pogoda się nie skiepściła. Acha, są może jakieś propozycje co do miejsca następnego spotkania? Bo czas już rezerwację robić. A może być ciężko, bo rzeszowskie ciało pedagogiczne będzie wtedy imprezy knajpkowe robić i może dla nas zabraknąć miejsc siedzących, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Koniec weekendu...wracajcie :)) 23.09.07, 23:05 Kreseczko zazdroszcze kondycji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re: Koniec weekendu...wracajcie :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 11:47 Kreseczko tośmy sie nie spotkały po drodze :( Ja też się wybrałam na wycieczkę , nieco dłuższą - ponad 50 km mam w nogach i dalej mi mało :) Ach jak piknie sie ta jesień zaczęła :) Odpowiedz Link Zgłoś
justification Re: Koniec weekendu...wracajcie :)) 23.09.07, 22:54 hej:) u mnie kombinacje nie przeszły i musiałam wczoraj siedzieć na zajęciach, ale za to dzisiaj sie urwałam;) Bonia i Kreska - byłyście na wystawie? bo ja sie zjawiłam po 13, chyba rozminęłyśmy się...błyskotki niczego sobie jak zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Koniec weekendu...wracajcie :)) 23.09.07, 23:04 Justi ja siedzialam tez dzisiaj, ale tylko 3 godziny. Chcialam byc na tej wystawie, a sie nie udalo. Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re: Koniec weekendu...wracajcie :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 11:52 Hej Justi! Ja byłam w sobotę i nie wyszłam z pustymi rękoma (za to z lżejszymi kieszeniami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: Koniec weekendu...wracajcie :)) IP: 84.38.160.* 24.09.07, 16:25 Cześć wszystkim! Widzę, że tu cały czas coś sie dzieje, to i ja dorzucę swoje "3 grosze";) Ja również weekendzik, a właściwie sobotę spędziłam na rowerku, pokręciłam się trochę po Rzeszowie i okolicach. Pogoda była rzeczywiście przecudna, miejmy nadzieję, że jesienna słota przyjdzie nieprędko i jeszcze nie raz będzie można gdzieś wyskoczyć. Miałam nawet proponować koleżankom jakiś wspólny wypad, ale jak zobaczyłam jakie trasy pokonują co poniektóre (Kresko dobrze to napisałam??), to zwątpiłam... Ale jak już jesteśmy przy wypadach, to jako miejsce naszego najblizszego spotkania proponuję Chilli (tam jest wszystko, czyli jedzenie, picie i balety) no i fajna (tak myślę) atmosferka. I rozważcie jeszcze piątek 12 (a może tydzień wcześniej?). Szkoda, że nie będzie z nami króla parkietu czyli Jędrusia:(. Pozdrówka dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Koniec weekendu...wracajcie :)) 25.09.07, 18:58 Asiu ja tam tez ten rowerek to tak bardzo light'owo traktuje :))...ale nie przyznaje sie, ze dla mnie teraz 20 km to juz wyczyn ;)) Mi Chilli odpowiada, piatek (12) ewentualnie tez, chociaz w sobote rano mam jakis kurs...musze byc cialem, bo duchem to juz niekoniecznie :))wiec jakos przezyje :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Koniec weekendu...wracajcie :)) 25.09.07, 19:00 Asiu, a co kupilas?? I w jakich cenach chodzi bizuteria na tej wystawie? Moja kuzynka robi troche bizuterie i sprzedaje na allegro. Kupuje najczesciej u niej, ale chcialabym porownac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re: Koniec weekendu...wracajcie :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 13:33 Madziu zaopatrzyłam się w kolczyki (notabene z muszelek :) i bransoletkę. Ceny jak na moją skromną kieszeń :) Mozna kupić fajne kolczyki juz od 10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Koniec weekendu...wracajcie :)) 27.09.07, 20:35 O, to rzeczywiscie strasznie tanio. Asiu, a to srebro, to w miare dobrego gatunku? Ja mam uczulenie na nikiel i nie wszystkie kolczyki moge nosic. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Ustalmy wiec... 23.09.07, 23:02 ...jak to nasze nastepne spotkanie ma wygladac. Czy chcemy: 1. Posiedziec przy piwie, 2. Potanczyc, 3. Cos zjesc. Zapewne 3 w 1, coby w srodku nocy nie musiec sie przemieszczac. Jakies propozycje odnosnie lokalu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clian Re: Ustalmy wiec... IP: 84.38.160.* 24.09.07, 01:05 moze lepiej wynajac lokal? Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: Ustalmy wiec... 24.09.07, 11:01 A kiedy to spotkanie, u mnie niestety odpada weekend 12-14.10, i ten następny też. nie ma mnie wtedy w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Ustalmy wiec... 24.09.07, 16:08 Co tak cichutko sie tutaj zrobilo ostatnio? Ja po urlopie staram sie wrocic do codziennosci, ale niestety latwo to nie przychodzi. A tutaj zdjecie z urlopu zeby zrobilo sie troszke cieplej :) home.comcast.net/~tipek/zhotelu.jpg :) Odpowiedz Link Zgłoś
alis30 Re: Ustalmy wiec... 24.09.07, 16:42 Lled wraz z Toba wrociło do nas słonce no chyba ,ze to Ty je przywiozłes z Portugali ,chyba musisz czesciej robic takie wypady;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Ustalmy wiec... 24.09.07, 22:40 Pieknie....A masz dla nas muszelki?...obiecales:):) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Ustalmy wiec... 24.09.07, 22:56 Mam muszelki - tylko sie rozchodza blyskawicznie, w pracy tez mi ludzie wypominaja ze im obiecalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Ustalmy wiec... 24.09.07, 23:02 To musisz kilka dla nas odlozyc :))Koniecznie...hehe zawsze tak latwo obiecujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Ustalmy wiec... 25.09.07, 02:36 Obiecalem im wiec dostali swoje :) Jak obiecuje to staram sie dotrzymac obietnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Ustalmy wiec... 25.09.07, 18:49 A to bardzo ladnie :) Chwali Ci sie, ze dotrzymujesz obietnic ;)) A jak przestawianie sie na proze zycia po urlopie?? Juz lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska .. Piękne zdjęcie... nastrojowe... IP: *.rzeszow.mm.pl 25.09.07, 09:32 Szczerze mówiąc, nie poprawił mi sie nastrój po jego obejrzeniu, nawet jeszcze bardziej mi się smutno zrobiło .. że to tak daleko.. i że mnie tam nie ma... i jakoś tak ogólnie.. ale cieszę się, że wróciłeś zadowolony.. Na dworze słonko świeci, piękny dzień mamy.. postaram się dziś częściej uśmiechać, to ponoć pomaga na smuteczki ;)... Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Ustalmy wiec... 24.09.07, 22:36 Hehe...wiesz Andrzej to Ty moze napisz kiedy mozesz...bedzie latwiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: Ustalmy wiec... 26.09.07, 09:48 12-14 - jadę na wesele, 19-21 - pilny wyjazd do Krakowa, a reszta terminów wolna :). Odpowiedz Link Zgłoś
alis30 Re: Ustalmy wiec... 24.09.07, 16:52 Hej! 3 +1 to najlepszy pomysł trzeba tylko znalezc odpowiedni lokal.Moze czarny kot lub kwadrat tam sa osobne sale gdzie mozna spokojnie pogadac i poszalec na parkiecie .Megi proponuje chili w sumie moze byc z tym tylko , ze tam jest głosno a moze jeszcze jakies propozycje ? tylko trzeba sie pospieszyc z rezerwacja ,juz Kreska o tym wspominała a i najwazniejsze , zeby wszystkim odopwiadało .Endriu pisze , ze go nie bedzie to moze faktycznie jakis wczesniejszy termin ? Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Ustalmy wiec... 24.09.07, 22:47 Ja wczesniej nie moge....5-7 jade z grupa do Lwowa. A moze pozniej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Uwielbiam poniedzialki.... IP: *.rzeszow.mm.pl 25.09.07, 10:18 Magdyniu, żyję, ale co to za życie.. co się fajnie zacznie dziać, to zaraz z drugiej strony po głowie dostanę.. ech... dobrze, że słonko świeci, bo gdyby tak przy moim nastroju jeszcze deszcz padał, to byłaby kaplica.... Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Uwielbiam poniedzialki.... 25.09.07, 18:52 Kreseczko wiem, mniej wiecej, o czym mowisz....ale to bylo jakis czas temu...bo od piatku trwa u mnie nieustajaca...hmmm...hmm...sama nie wiem jak to nazwac....ale cokolwiek to jest niech trwa!! Odpowiedz Link Zgłoś
alis30 Re:byle do weekendu 26.09.07, 14:51 ale tu cisza...gdzie sie podziewacie ? Nasza Kreska znow łapie doła to chyba jednka trzeba zorganizowac imprezke i sie zabawic ,mysle ze nam wszystkim to dobrze zrobi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska dobrze mówisz Ala IP: *.rzeszow.mm.pl 26.09.07, 17:17 imprezka w miłym gronie dobrze mi zrobi.. odstresowująco... zresztą wszystki sie przyda ;).... termin ustalony i nie ma co zmieniać.. kto może, ten przyjdzie, kto nie może , przyjdzie następnym razem... teraz tylko ustalmy gdzie, bo coraz bliżej do spotkania, a nie mamy obstawionego miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: dobrze mówisz Ala 26.09.07, 20:25 Mi to w zasadzie obojetne gdzie...zwlaszcza dzisiaj...zgadzam sie na wszystko....spedzilam w pracy 13 !! godzin....jeszcze jakies 20 minut i wreszcie pojade do domu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Hej ludziska IP: *.rzeszow.mm.pl 27.09.07, 18:18 gdzie się wszyscy podziewacie? Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Hej ludziska 27.09.07, 20:33 Ja sie edukuje po pracy :)) Wracam pozno i jestem malo przytomna. Dzisiaj ucieklam z zajec...bylam strasznie zmeczona, a tam nie dosc, ze dlugo, to jeszcze przerazliwie nudno. Jutro mam nareszcie wolne popoludnie i wieczor :)))tzn wolne od zajec, bo plany juz dawno zrobione. Przylaczam sie do pytania Kreski....gdzie jestescie?? Odpowiedz Link Zgłoś
lesze.k Re: Hej ludziska 27.09.07, 22:15 > Przylaczam sie do pytania Kreski....gdzie jestescie?? Ja przez ten koszmarny tydzień, to za bardzo nie wiem jak się nazywam, a co dopiero wiedzieć gdzie jestem... chyba po drugiej stronie lustra, a stało się tak dlatego, że w poniedziałek - zamiast normalnie - poszedłem Mostem Przeznaczenia przez Indochiny i... (wybaczcie, dokończę jutro, bo widzę na horyzoncie znajome łóżko). Dobra noc Odpowiedz Link Zgłoś
zawszebunek Re: Hej ludziska 27.09.07, 22:58 Ahh, taki miły weekend, a tu powrót do codzienności, pracy - eh... szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
justification Re: Hej ludziska 27.09.07, 23:13 Ech...Nnestety obowiązki wzywają, ja już straciłam rachube czasu, nawet nie kojarze jaki jest dzień tygodnia;) Mam dość tego tygodnia i jak przeżyje jutrzejszy dzień to chyba będe spać do niedzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Hej ludziska 28.09.07, 00:15 To jak bedziesz szla spac to mnie zabierz. Ja codziennie pracuje do pozna i wstaje o 5 rano. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 to ja pozamykam i swiatla wylacze... 27.09.07, 23:26 Widze, ze jakas epidemia mocno pracowitego tygodnia sie rozprzestrzenila...ja tez z tesknota zagladam do kalendarza w poszukiwaniu wolnego dnia i poranka, kiedy nareszcie bede mogla sie wyspac :) Jeszcze 2 dni :)) Wytrwalosci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re: to ja pozamykam i swiatla wylacze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 14:34 Ja nawet nie chce spoglądać w kierunku kalendarza, weekend w pracy i koleje, eh.... Odpowiedz Link Zgłoś
alis30 Re: to ja pozamykam i swiatla wylacze... 28.09.07, 15:15 Hej! Widze , ze kazdy miał czarny tydzien ale ja chyba miałam wybitnie ,złamały mi sie okulary ,pozniej ułamał sie zab prawie cały , a wieczorem gosc stuknoł moj samochod wszystko w jednym dniu ale co tam i tak WARTo zyc;-)tylko ciagle brakuje "czasu";- ).Tydzien był ciezki za to mysle , ze weekend bedzie ok. czego bardzo Wam zycze , własciwie mi sie juz dobrze zaczyna , własnie skonczyłam remont teraz trzeba tylko oblac ... Odpowiedz Link Zgłoś
zawszebunek Re: I nastal weekend :))) 28.09.07, 18:23 No właśnie weekendzik, jutro można się wreszcie wyspać, ruszyć się na meczyk siatkówki (tak na marginesie mam jeden karnecik do sprzedania) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: I nastal weekend :))) 28.09.07, 20:40 Ja jeszcze nie mam weekendu. Bede dzisiaj w pracy jeszcze przez 3 godzinki. O 2-giej w nocy musze wstac bo jade na wycieczke jednodniowa :) Wroce do domu w sobote pozno a w niedziele musze rano wstac by pojechac do siostry zaopiekowac sie jej pieskiem :) Caly przyszly tydzien bede w rozjazdach na delegacji wiec tam sobie poodpoczywam :) Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :) A teraz wracam do pracy - wroce tutaj za godzinke sprawdzic kontrolnie co slychac. Alis czy Ty nosisz okulary? To ja juz nie kumam kto jest kto - mialas okulary na spotkaniu czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
alis30 Re: I nastal weekend :))) 28.09.07, 21:51 Lled czasami nosze okularki strosc nie radosc;-)ale mam juz nowe i zabka tez bede miec nowego tylko kieszen pusta mi zostanie .Lled Tobie to dobrze ciagle na wycieczkach , ech pozazdroscic ... ale 13.10(sobota, imprezka) to juz sie nigdzie nie wybieraj na jakies wojaze tylko dołacz do nas ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alis30 Re: 13.10.2007 sobota bedzie szczesliwa 28.09.07, 21:55 Rezerwujcie sobie czas na 13.10 , ustaliłysmy wspolnie z Kreska , ze jutro zarezerwuje lokal , takze szykujcie sie ...czas szybko leci Odpowiedz Link Zgłoś
alis30 Re: 13.10.2007 sobota bedzie szczesliwa 28.09.07, 21:58 Rezerwujcie sobie czas na 13.10 , ustaliłysmy wspolnie z Kreska , ze jutro zarezerwuje lokal , takze szykujcie sie ...czas szybko leci . Zacznijmy nowy watek , bo mnie juz wkurza otwieranie tyle stron , no chyba ze wytrwale dazymy do 1000 Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: 13.10.2007 sobota bedzie szczesliwa 28.09.07, 23:11 Ala wytrwalosci....jeszcze kilka wpisow i bedzie 1000 :)) Fajnie, ze dogadalyscie z Kreska miejsce...ja w tym tygodniu to jakos malo tu bywalam cialem...bo duchem to juz w ogole :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: I nastal weekend :))) 28.09.07, 22:22 Nie ciagle na wycieczkach tylko ciagle w rozjazdach z pracy :) Ten wyjazd ktory mam w poniedzialek bedzie luzny. Malo pracy i malo stresu. Wiec sobie troszke odpoczne. Niestety w pazdzierniku bede w domu tylko od 8-go do 12-go. W sobote 13-go lece pracowac na Alaske na dwa tygodnie :) Za to w listopadzie bede w domu przez dwa tygodnie wiec postaram sie przyjsc na listopadowa imprezke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska lled IP: *.rzeszow.mm.pl 28.09.07, 23:13 ale Ty masz dobrze, co chwilę w inny rejon świata się udajesz ;)... a co nam przywieziesz z Alaski? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: I nastal weekend :))) 28.09.07, 23:17 Lled pozdrow ode mnie Anchorage kiedy juz bedziesz na Alasce. Kiedys pracowalam tam w czyms co fachowo nazywa sie Alaska Public Lands Information Center...a moja praca polegala na ostrzeganiu ludzi przed niedzwiedziami roznej masci...tak na zasadzie "co robic, zeby nie musiec uciekac na drzewo" :))Hehe...bywalo zabawnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katrinczi Re: Rzeszowscy single 28.09.07, 23:36 Kochani... jako, że wszyscy narzekają już, że nasz wątek strasznie długo się otwiera, postanowiłyśmy z Madźką wnieść trochę świeżości i założyć nowy, który będzie po prostu kontynuacją tego. Tak więc zapraszamy Was wszystkich serdecznie do odwiedzin na nowych śmieciach :)))), które wspólnie uradziłyśmy nazwać Singlomanią ;). Mam nadzieję, że nikomu nie będzie przeszkadzać taka mała zmiana.. Pozdrawiam wszystkich Rzeszowskich Singli i nie tylko. Wasza kreska ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Rzeszowscy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 11:32 siedleczka.myminicity.com/ Odpowiedz Link Zgłoś