Gość: Magda IP: *.debica197.tnp.pl 01.08.07, 13:58 Czy są tu tacy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: riki Re: Rzeszowscy single IP: 213.17.170.* 01.08.07, 16:59 JAkby się tu tylko tacy pojawili to miejscowy proboszcz zaraz by wyklął i odsądził od czci i wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Rzeszowscy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 17:09 Jestem :) na proboszcza przyniosłam czosnek i osikowy kołek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Rzeszowscy single IP: 84.38.160.* 01.08.07, 18:07 Jest na wielu Magda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.68.75.137.debica75.tnp.pl 01.08.07, 18:30 Więc gdzie się podziewacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Rzeszowscy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 18:08 wyginęli już dawno - z definicji wiadomo że nie mogą się rozmnażać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.68.75.137.debica75.tnp.pl 01.08.07, 18:26 A to dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.68.75.137.debica75.tnp.pl 01.08.07, 18:25 Jednak jesteście. Dlaczego Was nie widać w mieście? Sprowadziłam się w te strony niedawno i mam wrażenie, że wszędzie gdzie pojawiam się sama budzę jakieś dziwne zainteresowanie. Nie chadzacie sami do kina czy na koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Rzeszowscy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 18:34 w jakim wieku stara panna zmienia szyld na singielkę ? tak z ciekawosci pytam... Ide dzisiaj sam na miasto ,moze sie trafimy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.68.75.137.debica75.tnp.pl 01.08.07, 18:39 Cóż za niedyskretne pytanie ;) Stare panny zakończyły żywot wraz z końcem XX wieku. Idziemy z duchem czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Rzeszowscy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 18:39 Gość portalu: ds16 napisał(a): > w jakim wieku stara panna zmienia szyld na singielkę ? tak z ciekawosci pytam.. Powiedziałabym, że to zalezy od współrzędnych geograficznych. Te rzeszowskie wybitnie nie sprzyjają singlowaniu. Mając nawet 24l. i nie szukając faceta jestes uważana za starą pannę. Ot, taka proboszczowska rzeczywistośc :) Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Rzeszowscy single 01.08.07, 18:55 Ja czasem chodzę. Ostatnio nawet byłem dosłownie sam w kinie Zorza na pewnym ambitnym filmie. Tłumy w tym czasie szły na Shreka do Heliosa :) Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Rzeszowscy single 01.08.07, 18:50 Tu jest taki lans że trzeba iść z kimś. Ja czasem jak w przerwie w pracy lub po pracy idę coś zjeść to też często buraki się dziwnie patrzą jak można samemu iść do restauracji. Ale wiekszosc tych lanserów mieszka z rodzicami, mamusia gotuje obiadek więc nie znają takich realiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Rzeszowscy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 19:04 hehe nażelowani posrańcy z nadmuchanymi lalkami u boku... ide po 19.30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.68.75.137.debica75.tnp.pl 01.08.07, 19:45 Więc gdyby Tobie mama gotowała obiad nie chodziłbyś sam do restauracji? Przecież to nie chodzi o to, co się musi, a o to, czego się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Rzeszowscy single 01.08.07, 19:52 Czasem bym poszedł. Ogólnie jednak masz rację że ludzie dziwnie patrzą się na tych którzy chodzą gdzieś sami. Ja do pubu wychodzę z reguły z kimś ale np. lubię czasem sam iść na jakąś dobrą kawę po południu czy do kina i właśnie obserwuje to o czym pisałaś w pierwszym poście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Rzeszowscy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 19:59 Ostatnio, w godzinach "obiadowych" poszłam do jednego z rzeszowskich przybytków z ogródkiem. Miałam ochotę na lampkę wina. Zamówiłam, usiadłam z jakimś kolorowym szmatławcem do pooglądania przy stoliku, bo pogoda sprzyjała. Byłam obiektem dziwnych spojrzeń, zarówno tych konsumujących jak i co niektórych spacerujących. Łeee.... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.68.75.137.debica75.tnp.pl 01.08.07, 20:06 Gość portalu: D napisał(a): > Ostatnio, w godzinach "obiadowych" poszłam do jednego z rzeszowskich przybytków > > z ogródkiem. Miałam ochotę na lampkę wina. Zamówiłam, usiadłam z jakimś > kolorowym szmatławcem do pooglądania przy stoliku, bo pogoda sprzyjała. Byłam > obiektem dziwnych spojrzeń, zarówno tych konsumujących jak i co niektórych > spacerujących. Łeee.... :((( W sumie Rzeszów to małe miasto. Jesli będziemy częto "bywały" same w takich miejscach może gapie się przyzwyczają? Proponuję rozpoczęcie kampani w tym celu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Jestem za, dobra kobieto :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 20:20 Rozpocznijmy kampanię "Rzeszow - miasto przyjazne singlom" :)))) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.68.75.137.debica75.tnp.pl 01.08.07, 20:03 cool_kid napisał: > Czasem bym poszedł. Ogólnie jednak masz rację że ludzie dziwnie patrzą się na > tych którzy chodzą gdzieś sami. Ja do pubu wychodzę z reguły z kimś ale np. > lubię czasem sam iść na jakąś dobrą kawę po południu czy do kina i właśnie > obserwuje to o czym pisałaś w pierwszym poście. A właśnie, gdzie w Rzeszowie serwują przyzwoitą kawę? Testuję różne miejsca i jakos nie mogę trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 02.08.07, 02:07 kawa-costa cafe na kosciuszki i w absyncie na matejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 01.08.07, 20:02 przyłaczam sie ,tez singielka i tez sie tu przeprowadziłam tj .do rzeszowa i strasznie tu ludzie zamknieci .. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Rzeszowscy single 01.08.07, 20:11 Bo tu jest wioskowa mentalność. Zbyt mało ludzi zachowuje się jak mieszkańcy miasta. Pewnie jeszcze wiele lat upłynie zanim to się zmieni, póki co to - nie są tylko moje obserwacje - nawet w Przemyślu wyczuwa się bardziej miejski klimat. Takie właśnie gapienie się na ludzi, obrzucanie wzrokiem, komentowanie itd. - straszna wiocha ale ci ludzie sami tego nie wiedzą. Przejdzie jakaś grubsza dziewczyna i tacy goście z krzywymi ryjami drą się "ale pasztet", a sami wyglądają tak że flaga na twarz. Mnie też tu wiele rzeczy denerwuje ale co mogę zrobić - po prostu staram się zachowywać kulturalnie mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic Re: Rzeszowscy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 20:24 ooo cool-kid w swoim zywiole Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Rzeszowscy single 01.08.07, 20:28 Cześć sceptyk under cover, po prostu opisuję realia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Rzeszowscy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 21:17 pudło! a tak przy okazji to szkoda że założony przez ciebie wątek o rzeszowskich dziewczynach został usunięty przez admina - wyszedłeś w nim na opisanego przez siebie rzeszowiaka "pełną gębą" i na pewno z kulturą niewiele to miało wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Rzeszowscy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 21:35 wlasnie wrocilem, dzisiaj na miescie jakby kapke weselej niz wczoraj acz fakt faktem samemu to aż durnowato ładować sie do tego czy tamtego ogródka, dziewczyny, kelnerki mmmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 02.08.07, 02:09 przemysl....poznali moi kumple laski.na impresce w grandzie.pobawili sie i poszli do everestu na kiebab albo jakas inna pizze.poszli kupic.laski stoja ja z nimi.pytam i co spoko koledzy nie?a panny"tak spoko fajni ale szkoda ze beemki nie maja".tyle o laskach z przemysla.mi starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
catrinel Do cool_kida 02.08.07, 19:40 Mam wrażenie, że działasz na zasadzie "wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma". Satu Mare piękne (sunt de acord cu tine), Przemyśl bardziej miejski, tylko Rzeszów do kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Do cool_kida 03.08.07, 12:56 Mylisz się, właśnie dlatego że bardzo lubię to miasto i zależy mi na nim to staram się dostrzegać co jest nie tak i co powinno się zmienić. Jest w Rzeszowie bardzo dużo dobrych rzeczy ale od ciągłego podniecania się tym nic się nie zmieni na lepsze. Gdy piszę że Przemyśl jest bardziej miejski to dlatego że takie mam obserwacje i nie chodzi mi nawet o wygląd miasta tylko o mentalność ludzi (np. zapełnione ludźmi deptaki, większy szacunek ludzi do siebie nawzajem). A Satu Mare oczywiście jest piękne i nie ma tu żadnego przytyku do Rzeszowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
catrinel Re: Do cool_kida 03.08.07, 16:22 A poza Satu Mare i Maramureş zwiedziłeś jeszcze inne regiony Rumunii? Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Do cool_kida 03.08.07, 16:39 Arad i Sibiu. To ostatnie to moje ulubione miasto w Rumunii :) Znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
catrinel Re: Do cool_kida 03.08.07, 17:32 W Sibiu niestety nie byłam jeszcze. Ostatnie wakacje spędziłam na Bukowinie - Suceava, polskie wsie,okoliczne góry i malowane klasztory:). N-oi uita vreodată, dulce Bucovină,Geniu-ţi romantic, munţii în lumină...(Mihai Eminescu). :) Polecam i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 rumuński wtręt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 19:17 Z perełek Siedmiogrodu bywałem i w Sibynie i w Braszowie w 2004, w pierwszym urokliwe centrum było wtedy dość mocno remontowane(z tego co wiem teraz prezentuje się swietnie, zdjęcia w sieci). Braszów zrobił na mnie wtedy większe wrażenie, średniowieczny układ stergo miasta u stóp wielkiej góry, kapitalna sprawa, no i wszędzie architektura wybitnie niebałkańska, a bliskie nam klimaty środkowoeuropejskie. Rumunia to fantastyczny kraj dla ciekawego świata turysty, której wizerunek powoli powoli zaczyna bronić się sam przed debilnymi stereotypami zakompleksionych dziadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 02.08.07, 02:01 sa sa.mam 30 lat, fajna prace, dobrze mi sie zyje, tylko jakos z kobietami gorzej.same pustostany.albo za bardzo wymagajacy jestem.tak czy siak jest mi dobrze samemu.poki co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Rzeszowscy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 08:05 Mam 35 lat. Sama chodzę do kina, nikt się nie gapi. Widziałam same dziewczyny i samych mężczyzn. Odrobina pewności, żyje się dla siebie. Nie chodzę sama wieczorami do pubu. Tu już decydują względy bezpieczeństwa. Dyskotek nigdy nie lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.244.153.168.debica153.tnp.PL 02.08.07, 12:54 Mnie pewności nie brakuje i nigdy nie zrezygnowałam z jakiegoś wyjścia przez gapiów. Dziwi mnie jedynie ciekawość innych kiedy pojawiam się sama i złości nadskakiwanie facetów kiedy mówię, że nie mam ochoty na towarzystwo.Sprowadziłam się tutaj z miasta, gdzie czegoś takiego nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
alssa Re: Rzeszowscy single 02.08.07, 10:03 przerabane zycie singla ,niby wszystko mam a niechce mi sie wracac do duzego ,pustego mieszkania,a wyjsc tez nie ma z kim ,potwierdzam ilez mozna samemu wychodzic no i nudno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Rzeszowscy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 10:39 Nie jestes singlem :) jestes samotna. Singiel ma przyjacioł, znajomych, nie widzi nic złego w tym, że wychodzi sam do kanjp i pubów, wrecz mu sie to podoba. Nie ma stałego partnera. Podoba mu sie taki stan rzeczy i narazie NIE CHCE tego zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Rzeszowscy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 10:47 Nie oszukujmy sie, samotność stała się chorobą obecnych czasów, zdrowe bycie z kimś w związku nie ogranicza przecież możliwości samorealizacji, a wręcz rzekłbym je poszerza... Dla mnie "singlizm" to tylko odwracanie uwagi od problemu, który spychany na margines tylko przybiera na zgubnej sile... Wszystkiego dobrego Alsska. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Rzeszowscy single 02.08.07, 17:02 Bo życie tylko dla siebie nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 02.08.07, 10:51 i zacznie sie obrzucanie singli ...,przeciez to nic złego jak szuka sie nowych znjomosci,co kolwiek napisze i tak spotka sie z krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alssa Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 02.08.07, 11:33 no to pewnie jestem nienormalna skoro samotna ?tylko "nienormalan" starła sie dojsc do wszystkiego sama ;mieszkanie ,auto ,swietna praca ...i jak sie ocknełam to wszyscy znajomi pozakładali rodziny ,przyznaje ,ze moze to był blad w moim przypadku zamiast charowac trzebabyło sie bawic i złapac meza na ciaze ,a pozniej tkwic w beznadziejnym zwiazku i wiazac koniec z koncem .to chyba juz wole swoia samotnosc .Pozdrawiam i zycze powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Rzeszowscy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 11:41 a ja Ci mowie nie poddawaj sie presji wszechogarniającej tandety, sam mam teraz z tym klopot i wolalbym chyba nie byc sobą(!), ale to niemozliwe po prostu, walcz o swoje szczescie Panna, nie daj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David alssa IP: 195.136.36.* 02.08.07, 12:02 alssa wyluzuj, nic na sile.insza sprawa ze to prawda, rowiesnicy zakladajac rodzine praktycznie sie wylaczaja z zycia towarzyskiego.samej ciezko isc na impreze z parkami bo jesli jestes atrakcyjna to stanowisz zagrozenie dla malzonka:Di tak to sie kreci.mam podobnie z tym ze ja sie do slubu poki co nie nadaje.wole byc sam.ciagle szukam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.244.153.168.debica153.tnp.PL 02.08.07, 12:48 Niezaleznie od tego jaką definicję singla przyjmiemy, każdy z nas szuka. Jedni mniej, drudzy bardziej intensywnie. Nie wierzę, że ktoś zakłada przeżyć całe życie w pojedynkę. Jesteśmy sami, bo skupiliśmy się na pracy, jakiś związek się nie sprawdził czy też szukamy partnera idealnego. To co pisze alssa to takie stereotypowe myslenie osób samotnych. Albo kariera i dostatnie życie albo łapanie męża na ciąże i wiązanie końca z końcem. Ale przecież jest jeszcze cos pośrodku. Ciekawa praca i fantastyczna własna rodzina. I myślę, że wszyscy do tego zdążamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Re: Rzeszowscy single IP: 195.136.36.* 02.08.07, 13:33 zgadzam sie Magda.dokladnie o to chodzi.poza tym "lapanie meza na ciaze" to chyba juz nie te czasy.owszem ciaza zdarzy sie ale czy jest to gwarantem usidlenia faceta?watpie szczerze! pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.mmpnet216.tnp.pl 02.08.07, 13:43 O łapaniu "męża na ciązę" napisałam nawiązując do wypowiedzi alssy. Piszesz David, że to "nie te czasy", a czy zachodzenie w nieplanowaną ciążę to te czasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Rzeszowscy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 13:36 udane życie rodzinne tylko ci pomoze w karierze, daje kopa, motywuje... nie wiem, mowicie o sobie single, a jednak szukacie, mysle, że wszyscy zdaja sobie sprawę, że granie na siebie w życiu zwyczajnie nie wystarcza, zawsze bedziesz czul/a BRAK i tyle. truizmy. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Rzeszowscy single 02.08.07, 13:50 Zgadzam się. Będąc z kimś w szcześliwym związku masz większą motywacje by lepiej pracować, osiągać sukcesy, wygrywać z samym sobą. Bo wtedy motywacja jest podwójna - nie robi sie tego tylko dla siebie, ale też dla tego drugiego człowieka. Przynajmniej ja tak to odczuwam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Rzeszowscy single IP: *.rzeszow.mm.pl 02.08.07, 14:29 Gość portalu: ds16 napisał(a): > udane życie rodzinne tylko ci pomoze w karierze, daje kopa, motywuje... nie > wiem, mowicie o sobie single, a jednak szukacie, mysle, że wszyscy zdaja sobie > sprawę, że granie na siebie w życiu zwyczajnie nie wystarcza, zawsze bedziesz > czul/a BRAK i tyle. truizmy. Pewnie, że tak. Fajny związek , miłość to najważniejsze w życiu, a wszystko inne to tylko dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 02.08.07, 13:10 magda nie było by singli gdyby tak było jak piszesz super kariera i super rodzinka,chociaz niektorym sie udaje i tego wam zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.mmpnet216.tnp.pl 02.08.07, 13:48 Toteż większość singli przestaje kiedyś nimi być. Ja też mam na to nadzieję, ale w tej chwili jestem sama, jakoś szczególnie nikogo nie szukam i zwyczajnie czasami mam ochotę sama gdzieś wyjść nie budząc nadmiernego zainteresowania i politowania. Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Rzeszowscy single 02.08.07, 17:21 To w takim razie trzeba zrobic jakies spotkanie singli w Rzeszowie :) Mozna zaczac na kawie a skonczyc w pubie :) Kto jest za? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Rzeszowscy single IP: *.rzeszow.mm.pl 02.08.07, 17:34 Spotkajcie się koniecznie. Będę Wam kibicować:) Odpowiedz Link Zgłoś
bujajaca_w_oblokach Re: Rzeszowscy single 02.08.07, 17:56 lled napisał: > To w takim razie trzeba zrobic jakies spotkanie singli w Rzeszowie :) > Mozna zaczac na kawie a skonczyc w pubie :) > Kto jest za? W zasadzie to nie miałam takich planów ;), ale dlaczego nie. Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vp Re: Rzeszowscy single IP: *.rzeszow.mm.pl 02.08.07, 17:57 > To w takim razie trzeba zrobic jakies spotkanie singli w Rzeszowie :) Będzie 9 pań na 1 pana. I ten jeden rodzynek będzie zwierzyną łowną dla co najmniej pięciu z tych pań, aż sie przestraszy i ucieknie. Potem na różnych forach będzie wypisywał że "wszystkie lecą tylko na kasę... wolę być sam..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.68.75.93.debica75.tnp.pl 02.08.07, 18:04 Gość portalu: vp napisał(a): > > To w takim razie trzeba zrobic jakies spotkanie singli w Rzeszowie :) > > Będzie 9 pań na 1 pana. I ten jeden rodzynek będzie zwierzyną łowną dla co > najmniej pięciu z tych pań, aż sie przestraszy i ucieknie. Potem na różnych > forach będzie wypisywał że "wszystkie lecą tylko na kasę... wolę być sam..." A co, masz zamiar być tą zwierzyną czy też jedną z tych polujących pań? Co do spotkania, też jestem za :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Rzeszowscy single IP: *.rzeszow.mm.pl 02.08.07, 18:14 Gość portalu: vp napisał(a): > Będzie 9 pań na 1 pana. I ten jeden rodzynek będzie zwierzyną łowną dla co > najmniej pięciu z tych pań, aż sie przestraszy i ucieknie. Potem na różnych > forach będzie wypisywał że "wszystkie lecą tylko na kasę... wolę być sam..." Skoro tak traktujecie wyjście do knajpy w miłym towarzystwie jako łowy to jasne to singlowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Rzeszowscy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 19:05 A co Ania też będziesz ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Rzeszowscy single IP: *.rzeszow.mm.pl 02.08.07, 19:52 Nie. Ale będę Wam kibicować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ala Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 02.08.07, 19:51 a moze wspolny wypad do kina zorza blisko rynku a po filmie byłoby o czym pogadac przy małym jasnym i moga byc same dziewczyny oczywiscie bez podtekstow less zwyczajne babskie spotkanie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Rzeszowscy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 20:28 ueee to jak same baby i Ania tez nie idzie to ja sie nie pisze :P Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Rzeszowscy single 02.08.07, 20:29 Jak to same baby? A faceci to co? Zarazeni? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Rzeszowscy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 20:32 9 bab zadowolić ? awykonalne ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.68.75.93.debica75.tnp.pl 02.08.07, 20:55 Zaraz, zaraz. Kogoś tu chyba poniosło. To ma być spotkanie singlowskie, nie babskie. Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Rzeszowscy single 02.08.07, 21:26 Ja o zadnym zadowolaniu 9 kobiet nic nie mowilem. Zaproponowalem tylko spotkanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.68.75.93.debica75.tnp.pl 02.08.07, 21:48 I niech na tym zostanie. Spotkanie singli, żadnych haremów i zwierzyny łownej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Rzeszowscy single IP: *.rzeszow.mm.pl 02.08.07, 22:07 No, to jeśli tak się sprawy mają, to ja też się "dopraszam" na singlowe spotkanko, może być kino, może być też i małe jasne ;) .. najważniejsze, żeby miło było, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Rzeszowscy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 22:09 Bycie singlem wcale nie jest takie fajne zwłaszcza jak się mieszka w małej miejscowości, gdzie wwzyscy Cię znają.Ludzie potrafią być okropni i mówić Ci prosto w twarz,że to juz najwyższa pora żeby wyjść za mąż ( zwłaszcza dla dziewczyny) bo chłopaki mają więcej czasu.Czy nie spotykacie sie z takimi pytaniami ze strony innych osób? bo ja tak i czasem mam ochotę im wykrzyczeć ze to nie ich sprawa,niech zajmują się swoimi cudownymi partnerami skoro im się tak wspaniale żyje w małżeństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Rzeszowscy single 02.08.07, 22:20 Poczytaj sobie troche na forum Swiat wedlug singli to zobaczysz ze to jest normalka. To teraz trzeba ustawic date spotkania. Kto kiedy moze sie spotkac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Rzeszowscy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 22:52 Wystarczy, ze czlowiek, do kina wyskoczy, a tu sie takie ciekawe rzeczy dzieją :)) Ktos wyżej (bodajze ds16), w odpowiedzi na moj post ze single sa sami, ale szczesliwi, napisał, że samotne zycie to truizm, chyba nikt zdrowy nie zakłada ze przezyje całe zycie w pojedynkę i zawsze, nawet podswiadomie, kogos szuka. Ok, tylko nie doczytał, jednej waznej rzeczy. Napisałam, że NARAZIE nie chca tego zmieniac. Co przeciez absolutnie nie znaczy, ze nigdy nie beda nikogo szukac. To tak gwoli wyjasnienia, bo widze, ze wiele osob rozumie pod pojeciem singla inna rzecz, niz jest ona w rzeczywistości. Co do spotkania, to trzymam kciuki i napiszcie jak było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Rzeszowscy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 23:14 Detale, detale... Początek przyszłego tygodnia dla mnie jak znalazł ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ala Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 02.08.07, 23:19 i tak wszystkim nie spauje data,weekend za pasem i kazdy pewnie jakis plany ma a moze single nie maja planow ? wiec ...?a mezczyzni mile widziani tylko zeby nie było narzekania ,ze to nie tak itp nikt niechce nikogo wykorzystywac ,zwykłe sympatyczne spotkanko a moze bedzie miło i warto??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.68.75.93.debica75.tnp.pl 03.08.07, 00:25 Alu bez czarnowidztwa ;) Wszak nie mamy tu zgrać planów stu osób, a zaledwie kilku. Początek przyszłego tygodnia..hm..mogę we wtorek i być może w środę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada a tak jest w innych miastach IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 03.08.07, 09:34 www.polowki.pl/ www.berkano.info/ kolorwiosny.pl/klubsingla/ wyjsc.pl/ www.aktywnisingle.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: a tak jest w innych miastach IP: *.debica197.tnp.pl 03.08.07, 12:26 Nie wiem czy to najlepszy pomysł porównywać się z Warszawą, Wrocławiem czy Poznaniem i tylko niepotrzebnie pielęgnować kompleks małego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Rzeszowscy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 12:24 witam mile panie i nie tylko:) interesujacy temat:) ps to kiedy to piwko? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.debica197.tnp.pl 03.08.07, 12:27 Wygląda na to,że wszystko "rozejdzie sie po kościach" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 03.08.07, 12:29 a ile lat macie single ? bo ja tuz przed 30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.debica197.tnp.pl 03.08.07, 12:38 Ja tuż po :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starapanna Re: Rzeszowscy single IP: 84.38.160.* 08.08.07, 21:04 Lidka napisał(a): > Bycie singlem wcale nie jest takie fajne zwłaszcza jak się mieszka w małej > miejscowości, gdzie wwzyscy Cię znają. Lidkaaaa, wszędzie nad ktoś zna. Osiedle, blok, dzielnica to też podobne do grajdoła skupiska. Widzę, że masz kompleksy, a nie powinnaś. Singlowanie tutaj to tylko szpan. W gruncie rzeczy bycie singlem to nazywanie staropanieństwa/starokawalerstwa krótkim angielskim wytrychem. Najważniejsze dla mnie w życiu jest bycie samą, ale nie samotną. Partnerstwo w związkach jest ciężką sprawą. Uciekam całe życie przed trwałym związkiem z mężczyzną. Podejrzewam, że ucieczka w samodzielność jest pewnego rodzaju skrzywieniem. Ale dla mnie wygodnym. Nie przeżywam już rozstań. Gdy ktoś jeszcze zapyta Cię 'kiedy zakładasz rodzinę' - możesz odpalić, że planujesz zmianę płci, albo że szykujesz się na samodzielne macierzyństwo. Zaręczam, przestaną pytać. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Rzeszowscy single 08.08.07, 21:21 Gość portalu: starapanna napisał(a): > Singlowanie tutaj to tylko szpan. W gruncie rzeczy bycie singlem to nazywanie > staropanieństwa/starokawalerstwa krótkim angielskim wytrychem. Nie rozumiem dlaczego piszesz, że to szpan? Singiel to znaczy "pojedynczy". Czy osoby po rozwodzie to tez stare panny czy kawalerowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starapanna Re: Rzeszowscy single IP: 84.38.160.* 09.08.07, 22:12 Tak się składa, że wiem co oznacza singiel, a w tym języku także kobietę po rozwodzie tytułuje się miss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 03.08.07, 13:37 droga magdo tylko bez czarnowidztwa ;), ze sie rozejdzie po kosciach ,podstawa to dobra organizacja,proponuje wtorek godzina 20 mysle ze juz wszyscy po pracy ,a i wszyscy ubieraja sie np. w czarne koszulki ,chyba kazdy takowa ma ,bedzie wiadomo kto jest singlem i do kogo podejsc ,jest tylko problem czy graja jakis sensowny film w zorzy ? no i czy sa chetni na ten dzien ? piszcie ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dubois 30???????? IP: 195.136.36.* 03.08.07, 13:43 ja wam powiem ze jesli babka ma po 30 i jest sama i nigdy z nikim ni ebyla znaczy nie jest po rozwodzie znaczy ze cos z nia nie halo jest.sorry ale zadne gadki w stylu szukalam pracy studiowalam uczylam sie zajmowala sie uprawa batatow w maroku na mnie nie dzialaja.po prostu byla zbyt cienka zeby KTOKOLWIEK sie zlakomil!!ludzie naprawde wierzycie ze sa babki na ktore nikt nie chcial sie zlisic przez 30 lat??prosze was... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komin Re: 30???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:52 jak sie gownazeria puszcza na lewo i prawo jak zwierzeta to dzisiaj wszystko gra, wyluzuj, w zyciu roznie bywa, sa jeszcze tacy co szukaja czegos prawdziwego, wiem, ze trudno ci w to uwierzyc, ale tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: 30???????? IP: *.debica197.tnp.pl 03.08.07, 14:01 Gość portalu: Dubois napisał(a): > ja wam powiem ze jesli babka ma po 30 i jest sama i nigdy z nikim ni ebyla > znaczy nie jest po rozwodzie znaczy ze cos z nia nie halo jest.sorry ale zadne > gadki w stylu szukalam pracy studiowalam uczylam sie zajmowala sie uprawa > batatow w maroku na mnie nie dzialaja.po prostu byla zbyt cienka zeby > KTOKOLWIEK sie zlakomil!!ludzie naprawde wierzycie ze sa babki na ktore nikt > nie chcial sie zlisic przez 30 lat??prosze was... Dlaczego uważasz, że mamy się tutaj wywnętrzniać i pisać o swoich nieudanych związach czy rozwodach? Teraz jesteśmy sami i tylko to w tym wątku ma znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: 30???????? IP: *.rzeszow.mm.pl 03.08.07, 15:20 do Dubois: mnie się wydaje, że jak ktoś jest koło trzydziestki i jest już po rozwodzie, to coś musi z nim być raczej nie tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: 30???????? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 03.08.07, 17:05 w 80% przypadkow ludzie zakladaja rodzine w czasach studiow.pamietam ze swoich pierwszych studiow ze co lepsze sztuki byly juz zajete do 3 roku.poniej zostawalo samo barachlo, ksiezniczki o wydumanej samoocenie a pochodzace spod strzechy, imprezowiczki ktore mial kto chcial a kto nie chcial tez mial i pozniej nikt nie chcialbyc 1533 z kolei, byly tez panny ktore wygladaly jak idz stad i nie waracaj choc to tez nie regula i one czesto znajdywaly swoich rycerzy.no byly tez przypadki lalun z mamusiami, czyli jak mamusia kazala tak mloda robila.konczylo sie ze do dzis widuje je razem-fagasow chetnych brak. ogolnie majac 30 lat i byc poza zwiazkiem-nie mowie o rozwodkch wdowach czy innych przypadkach-to jest ciekawa sprawa...zawsze mozna powiedziec ze sie nie spotkalo odpowiedniego ale z racji jak wyzej wydaje mi sie ze prawda jest zgola odmienna, chetnych po prostu nie bylo;)pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komorowa Re: 30???????? IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.07, 11:10 Ach jak ja kocham ludzi o takim sposobie myslenia:-) Zjawia sie dziewczyna, ktora nie narzeka ze jest sama, nie pyta, nie zali sie ale wychodzi z jaka inicjatywa wiec co najlepiej zrobic? Zgnoic ja, wysmiac i wmowic ze nikt jej nie chcial i nikt juz nie zechce, bo przeciz 30 lat to juz starosc. Wejdz ty moze lepiej na ten temat o depilacji intymnej, tam byl podobny do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: 30???????? IP: *.debica231.tnp.pl 04.08.07, 12:23 Komorowa mnie nie są w stanie wzruszyć takie wpisy jak ten powyżej. Sporo już przeżyłam i wiem, że przez tych ludzi przemawiają frustracje i własne zawiedzione nadzieje. Przypisują innym to, co doskwiera im. Każdy próbuje poprawić swoje samopoczucie, oni właśnie w taki sposób. Miłego dnia dla wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.debica197.tnp.pl 03.08.07, 13:56 Alu należą Ci się ode mnie przeprosiny :)) Jeszcze dzisiaj w czeluściach szafy odszukam czarną koszulkę...żeby była gotowa na wtorek :)Program Zorzy sprawdzimy, ewentualnie możemy wybrać inne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Rzeszowscy single IP: *.rzeszow.mm.pl 03.08.07, 15:16 Ja też już znalazłam swoją ulubioną czarną koszulkę.. i też nie zamierzam popadać w żadne kompleksy i czarnowidztwo z powodu prostackiej wypowiedzi niejakiego Dubois. Pozdrawiam singli obojga płci i już się cieszę na to spotkanie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Rzeszowscy single IP: *.rzeszow.mm.pl 03.08.07, 15:18 pozostajemy przy wtorku 7 sierpnia godz 20.00 przy kinie Zorza tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.debica231.tnp.pl 03.08.07, 18:51 Kresko,wygląda na to, że tak. Miejmy nadzieję, że do wtorku wszechobecny w Zorzy Harry Potter zostanie zmieniony :) A może w ogóle darujemy sobie kino? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 04.08.07, 01:04 w poniedzialek jest wieczor singli w Grand Club.kregle....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 03.08.07, 13:48 i zaczyn sie wiesniackie podejscie Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Rzeszowscy single 03.08.07, 15:20 Juz sie przestraszylem ze ja bede najstarszy :) Ja bede mial wielkie 3-0 za kilkanascie dni. W tym tygodniu niestety nie moge, ale mam nadzieje ze bedzie wiecej spotkan :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Rzeszowscy single IP: *.rzeszow.mm.pl 03.08.07, 15:24 nie martw się, nie będziesz najstarszy :)... ale przecież wiek jest tylko dodatkiem do człowieka i można mieć znajomych i przyjaciół nie tylko ze swojego rocznika. Ja takich mam i jest fajnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.debica231.tnp.pl 03.08.07, 18:54 lled napisał: > Juz sie przestraszylem ze ja bede najstarszy :) Ja bede mial wielkie 3-0 za > kilkanascie dni. > W tym tygodniu niestety nie moge, ale mam nadzieje ze bedzie wiecej spotkan :) Ja też mam taka nadzieję :) Z wtorkowego spotkania napiszemy dla Ciebie specjalną relację. W sumie odbędzie się ono dzieki Tobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 03.08.07, 19:47 no to sie ciesze , ze sa chetni czyli pomysł nie był zły tylko pamietajcie o koszulkach czarnych a pozniej cos sie wymysli ,Magda mam nadzieje ze bedziesz w 100%i inni, bardzo goraco zapraszamy ,mozemy sie przeciez poznac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.debica231.tnp.pl 03.08.07, 21:44 Ala będę na pewno :)) Zorientowani w mieście - pomyślcie o jakimś fajnym miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 06.08.07, 15:40 ale cisza w eterze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.mmpnet216.tnp.pl 06.08.07, 16:14 Alu ja czuwam, ale zauważyłam, że rozmawiam sama ze sobą i doszlam do wniosku, że to zły objaw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Magdo IP: *.rzeszow.mm.pl 06.08.07, 20:10 z pewną taką nieśmiałością, ale ja też tu zaglądam :). A że się nie odzywam? no cóż... Nie mam, co prawda, zielonych butów, ale zamierzam jutro przydryfować w rejony Zorzy i mam nadzieję, że wiatry będą mi sprzyjać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Magdo IP: *.debica198.tnp.pl 06.08.07, 22:20 Kreseczko dlaczego się nie odzywałaś? Ja też nie mam zielonych butów, ale mam za to pomarańczowy samochód, bo chwilowo rezyduję poza miastem. Dojade z pewnością. Dryfowanie to kiepski pomysł...jeszcze Cię na jakoweś manowce sprowadzi :) Stawiaj żagle i w drogę :) Ahoj Odpowiedz Link Zgłoś
cosette_cosette Re: Rzeszowscy single 03.08.07, 15:59 jak się już dobierzecie w pary, to koledzy sprawdźcie się tutaj pantoflarz.o0o.pl/ a koleżanki niech nawet nie próbują, bo nie zadziała :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 03.08.07, 21:46 a może Chili jutro ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.debica231.tnp.pl 03.08.07, 21:59 Ja nie mogę jutro i pewnie większość ma jakieś plany na weekend. Proponuję zostać przy wtorku i już "nie mieszać" Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Rzeszowscy single 03.08.07, 22:47 We wtorek, przy kinie Zorza w czarnych koszulkach i zielonych butach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.debica231.tnp.pl 03.08.07, 22:58 Idziemy na zakupy :)) Ja jestem śpioch więc bardzo proszę jutro rano nie wykupić wszystkich zielonych butów. Rezerwuję rozmiar 36 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re:Piękna inicjatywa Magdo! IP: *.centertel.pl 04.08.07, 08:03 "Jabłoń która nie rodzi ściąć" Sadownik "Nadmiar trutni ..........." Matka pszczoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re:Piękna inicjatywa Magdo! IP: *.debica231.tnp.pl 04.08.07, 10:30 Prześmiewco czy w związku z tym jakaś konstruktywna propozycja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re:Piękna inicjatywa Magdo! IP: *.centertel.pl 04.08.07, 22:49 Spodziewasz się mojego uczestnictwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re:Piękna inicjatywa Magdo! IP: 87.116.217.* 04.08.07, 23:44 Bynajmniej. Nie pochlebiaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re:Piękna inicjatywa Magdo! IP: *.centertel.pl 05.08.07, 12:33 Przecież piszesz, abym wystąpił z czymś konstruktywnym.A przecież to że single chcą się spotkać to już jest konstruktywne.Ja napisałem tylko co nastąpiłoby gdyby się nie spotkali.Przykro mi ale nie jestem singlem.Chyba mnie do końca nie zrozumiałaś.Wiem na pewno, co Ci w zrozumieniu przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re:Piękna inicjatywa Magdo! IP: 87.116.218.* 05.08.07, 13:21 I zaproponowałeś coś konstruktywnego? Rozumienie...myślę, że gdybyś przeczytał cały wątek ze zrozumieniem nie wypisywałbyś teraz tych bzdur. I jeszcze jedno. Nie wytaczaj armat. Założyłam ten wątek, żeby w spokojnej atmosferze porozmawiać o życiu w Rzeszowie. Możesz tego nie psuć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re:Piękna inicjatywa Magdo! IP: *.centertel.pl 05.08.07, 22:29 Rozumiem,single o życiu w Rzeszowie.Już nie psuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re:Piękna inicjatywa Magdo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 23:51 No wlasnie. To mnie wkurza na rzeszowskim forum. Kiedy ktos chce cos konstruktywnego stworzyc od razu sie pojawia kilku zlosliwcow, ktorzy wszystko wyszydza i sprowadza do absurdu. Anonimowych frustratów olac, a robic swoje! Duzo dobrego dla Was wszystkich, zeby sie poukładalo jak najlepiej! pozdrawiam serdecznie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 04.08.07, 09:09 zgadza sie nie mieszajmy zostajemy przy wtorku ,ale pomysł z chili nie jest zły ,moze inne propozycje ?cos wspolnie wymyslimy a i koniecznie zabierzcie ze soba dobry humor...miłego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.debica231.tnp.pl 04.08.07, 10:28 Na poprzedniej stronie ktoś zaproponował Grand Club. Jakoś mi tamta wypowiedż umknęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: 87.116.218.* 05.08.07, 21:57 Widziałam dziś w Rzeszowie singla!!..singielkę (brr straszna nazwa) dla ścisłości. Siedziała na 3 maja i piła kawę (chyba, bo z filiżanki). No już, przyznawać się, która to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Rzeszowscy single IP: *.centertel.pl 05.08.07, 22:41 Przyznaję sie to ja piłem kawę na 3-go Maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.mmpnet216.tnp.pl 06.08.07, 00:07 Jak na "nie singla" zadziwiająco dużo tu pisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Rzeszowscy single IP: *.centertel.pl 06.08.07, 21:51 Piszę niewiele, obserwuję to czupurne dziewczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.debica198.tnp.pl 06.08.07, 22:24 Wow!! To o mnie (rozgląda się)?? Hehehe Przesmiewco drogi widzę żeś ozdobą całego rzeszowskiego forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Rzeszowscy single IP: *.centertel.pl 06.08.07, 22:58 Rozżarzyłaś mnie do czerwoności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.debica198.tnp.pl 06.08.07, 23:08 Hmm...zazdroszczę. Ja marznę, a bardzo lubię ciepełko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Rzeszowscy single IP: *.centertel.pl 06.08.07, 23:11 Czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.debica198.tnp.pl 06.08.07, 23:13 Przyznaję, nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Rzeszowscy single IP: *.centertel.pl 06.08.07, 23:15 Podnoszę temperaturę........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko kobieta Re: Rzeszowscy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 23:19 w pewnym wieku skoki temperatury nie dziwią, ale nie martw się, to da sie leczyc... a tak poza tym, to i ja tu zagladam, obecnie jestem poza rzeszowem, zaluje, bo pewnie jutro tez bym przyszla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.debica198.tnp.pl 07.08.07, 00:07 Ech kobieto, już miałam nadzieję, że to z mojego powodu,a Ty tak prozaicznie o wieku :( A poza tym zaglądaj :) Następne spotkanie będzie w wiekszym gronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.debica198.tnp.pl 06.08.07, 23:20 Wierzę na słowo, że się starasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przesmiewca Re: Rzeszowscy single IP: *.centertel.pl 06.08.07, 23:30 ..ta odległość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.debica198.tnp.pl 06.08.07, 23:33 ...też tak myślę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Rzeszowscy single IP: *.centertel.pl 06.08.07, 23:42 ..czule? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.debica198.tnp.pl 06.08.07, 23:48 Ty mi powiedz, napisałam "też". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Rzeszowscy single IP: *.centertel.pl 07.08.07, 00:00 ...wzdycham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.debica198.tnp.pl 07.08.07, 00:05 Zostawiam Cię więc wzdychającego. Na mnie czeka wieczorno - nocne SPA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Rzeszowscy single IP: *.centertel.pl 07.08.07, 00:13 miłych snów o .........y. Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Rzeszowscy single 06.08.07, 23:25 Uważaj bo Ci jeszcze żyłka pęknie przez te skoki ciśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Rzeszowscy single IP: *.centertel.pl 06.08.07, 23:32 Wiedziałem że sie zjawisz, nawet myślałem o czerwonej kartce, ale widzę że dzisiaj tak pokojowo pewnie po siłowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Rzeszowscy single IP: *.centertel.pl 06.08.07, 23:55 Raczej jasnowidz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.debica197.tnp.pl 06.08.07, 14:05 Wygląda na to, że przez weekend wszyscy single weszli w związki :) Witamy w Rzeszowie! Cóż za cudowne miasto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 06.08.07, 21:13 no ja tez przybywam jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Przybywajcie, przybywajcie :) IP: *.debica198.tnp.pl 06.08.07, 22:26 Coś mamy zimnawe wieczory od tej nieszczęsnej Anki;)... sprawdziłam dzisiaj. Może 19-ta byłaby lepszą porą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Przybywajcie, przybywajcie :) IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 06.08.07, 22:40 jutro ma byc ciepło,nie zmieniajmy godziny bo nie zdaze dotrzec;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Przybywajcie, przybywajcie :) IP: *.debica198.tnp.pl 06.08.07, 22:44 Nie ma sprawy. Zabiorę kurtkę puchową ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
carunia1 Re: Przybywajcie, przybywajcie :) 07.08.07, 09:58 czyli dzis o 19 pod kinem Zorza tak? w czarnych koszulkach? i zielonych butach hmmm mam pomarańczowne to w sumie podobne do zielonego ;-) też takie radosne... pozdr J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Przybywajcie, przybywajcie :) IP: *.68.73.143.debica73.tnp.pl 07.08.07, 10:07 Carunia godzina 20-ta :) Reszta się zgadza. Ja też lubię pomarańzowy :) Tak sobie jednak myślę żeby się nie ubierać zbyt "tęczowo", bo ten miejscowy proboszcz gotów interweniować ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
carunia1 Re: Przybywajcie, przybywajcie :) 07.08.07, 10:13 hm to te czarne koszulki powinny proboszcza usatysfakcjonowac wydaje mi sie ;-) heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Przybywajcie, przybywajcie :) IP: *.68.73.143.debica73.tnp.pl 07.08.07, 10:57 Nie wiem czy będę miała okazję jeszcze dzisiaj zaglądnąć na forum. Do zobaczenia o 20-tej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Przybywajcie, przybywajcie :) IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 07.08.07, 20:53 wybaczcie ,ale nie dotarłam musiałm zostac w pracy dłuze:( napiszcie jak było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Przybywajcie, przybywajcie :) IP: *.68.75.91.debica75.tnp.PL 07.08.07, 21:25 Alu, ja chyba się spóźniłam. Dotarłam na miejsce 5 po, przesiedziałam na ławce 15 minut i nikt w czerni sie nie pojawił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Przybywajcie, przybywajcie :) IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 07.08.07, 21:33 uuu to niedobrze ,szkoda ,moze innym razem uda sie nam spotkac ,juz sama nie wiem czy było zinteresowanie czy nie ? naprawde załuje ze nie mogłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Przybywajcie, przybywajcie :) IP: *.68.75.91.debica75.tnp.PL 07.08.07, 21:42 Też się nad tym zastanawiam. Gdyby ktoś był chyba nie odszedłby punkt 20-sta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska rozczarowanie IP: *.rzeszow.mm.pl 07.08.07, 23:12 nie wiem co mam o tym myśleć.. Byłam pod Zorzą dokładnie o 19.58.. czekałam prawie do 20.20.. nikogo nie było... zdążyłam zjeść lody z Myszki, siedząc na ławeczce dokładnie na wprost wejścia do Zorzy.. zdążyłam zaczepić grupę ludzi w czarnych ( sic!) koszulkach, stojącą bliżej kościoła studenckiego, którzy sympatycznie stwierdzili, że ich czerń to przypadek i nie są "Tymi".... potem zapytałam trzech kobiet, również w czarnych bluzeczkach, siedzących na ławeczce obok, czy nie czekają na umówione z ludźmi z forum spotkanie, ale one popatrzyły na mnie dziwnie i zaraz odeszły... czułam się dyskomfortowo, a teraz czuję się wystawiona.. zwykle nie umawiam się z ludźmi, których nie znam.. zaryzykowałam i bardzo się rozczarowałam... szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: rozczarowanie IP: *.68.75.91.debica75.tnp.PL 07.08.07, 23:31 Kresko gdzie Ty bylaś?? Ja się tam plątałam 15 minut. Też zaczepiłam tych ubranych na czarno rowerzystów przed kościołem. Byłam pewna, że się spóźniłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: rozczarowanie IP: *.rzeszow.mm.pl 08.08.07, 10:11 siedziałam twarzą do kina Zorza dokładnie na wprost wejścia.. sama na ławeczce... jadłam lody i rozglądałam się na boki... i głupio się czułam, bo ludzie się na mnie głupio patrzyli, że tak sama na tej ławeczce... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: rozczarowanie IP: *.68.75.91.debica75.tnp.PL 07.08.07, 23:32 Chociaż przyznaję, rozglądałam sie raczej za grupką osób... Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: rozczarowanie 08.08.07, 08:54 I byłem też ja. Wątek na forum przeczytałem pierwszy raz dopiero wczoraj po 15-stej i uznałem to za dobry pomysł. Bylem pod Zorzą 3 minuty po 20. Fakt nie miałem czarnej koszulki, bo takowej nie mam, i zielonych butów też:-). Spodziewałem sie jednak jakiejś grupki ludzi, a tu nic. Po dwóch minutach poszedłem sobie na rynek. Myślałem, ze może punkt 20 weszliście do kina, albo cus takiego. Ja na tym forum nie jestem zbyt często, w piątek wyjeżdżam dodatkowo z Rzeszowa (urlop hurrrra!!!!), więc prosiłbym Magdę,jesli mogę, ewentualnie o maila jesli bedzie jakies takie spotkanie na adres endrju.ab1@interia.pl. Pozdrawiam wszystkich rozczarowanych i zagubionych :). ps.Może nastepnym razem wybierzemy jakieś bardziej odludne miejsce, żeby łatwiej sie odnaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: rozczarowanie IP: *.rzeszow.mm.pl 08.08.07, 10:07 siedząc na ławeczce twarzą do kina i jedząc lody, zauważyłam tam młodego mężczyznę, raczej dużych gabarytów, w koszulce chyba ciemnoczerwonej ( nie jadowitej ;-) ) i chyba miał on kilkudniowy zarost, coś w rodzaju brody.. I zdawało mi się, ze się za kimś rozgląda, ale nie miałam już odwagi, aby go zaczepić... czy to byłeś może Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: rozczarowanie 08.08.07, 13:58 nie nie, ja raczej nie jestem opisywanych gabarytow, a i brody nie mam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi spotkanie pod zorzą IP: 84.38.160.* 08.08.07, 16:34 Ja także byłam wczoraj pod Zorzą (dotarłam dokładnie 20.12). Pod kinem nikogo niestety nie spotkałam (no, może oprócz jakiejś parki). Grupkę w czerni spod kościoła kojarze, na szczęście ich nie zaczepiłam:). To kiedy "następne" spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
alis30 Re: do megi 08.08.07, 21:12 megi napisz na maila mojego lub magdy i cos wspolnie ustalimy tzn wiecej szczegołow zeby nie było juz pomyłek ,nastepne spotkanie bedzie udane !pozostali tez niech pisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Rzeszowscy single IP: *.nm.e-zet.pl 07.08.07, 22:27 Poprawna forma powinna brzmieć: rzeszowskie single (rodzaj niemęskoosobowy - te single, a nie ci single). Tak jak baby, chłopy, diabły itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: *.68.75.91.debica75.tnp.PL 07.08.07, 23:34 Czuję się doedukowana. Czy o to chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 08.08.07, 10:24 faktycznie głupio wyszło ,moze trzeba tak jak endriu pisze w odludnym miejscu ,ludzie jednak przyszli ,fakt ze ja zawaliłam nad czym ubolewam,kreskaprobowała zaczepiac ludzi i głupio sie poczuła wiec nie moze byc takiej sytuacji bo sie dziewczyna zrazi ale kreska nie ma sie co przejmowac ,ja nie mam lepszego pomysłu ,magda moze cos lepiej zorganizujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Rzeszowscy single IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 08.08.07, 12:10 chyba wszyscy sie zrazili...szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rzeszowscy single IP: 87.116.218.* 08.08.07, 12:28 Alu to był tylko falstart. Nie ma co się zrażać :) Przynajmniej wiemy czego nie robić następnym razem (wierzę, że do takioego dojdzie :)) i co robić. Mamy do wyboru: - mniej ludne miejsce (z trudem znalazłam miejsce na ławce ;) - bardziej charakterystyczny znak rozpoznawczy (może rozważymy te zielone buty :)) - wymienić się e-mailami i ustalić szczegóły w gronie zainteresowanych, którzy nie robią sztucznego tłoku na forum. Osobiście wybieram opcję 3:) Wracam do pracy, bo projekt "na wczoraj" czeka. Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
justification Re: Rzeszowscy single 08.08.07, 23:16 Szkoda, że tak wyszło, ale faktycznie następnym razem dogramy szczegóły. Ja też planowałam przyjść, ale niestety jak na złość w ostatniej chwili coś mi wypadło. A opcja z mailami chyba jest najlepsza, żeby sie zgrać, justi Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Rzeszowscy single 08.08.07, 23:48 Justyna mail już do Ciebie zdąża :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Środowy leń 08.08.07, 14:13 Tu Magda, co zresztą widać. Zalogowałam się i jakby co to na gazetowego maila proszę słać szczegóły w sprawie spotkania. Kto chce i kiedy może. Jak co tydzień, w środku tygodnia dopadło mnie lenistwo. Robię wszystko byle nie pracować...oczywiście same ważne rzeczy ;)A tu jeszcze endrju pisze o urlopie... ja już jestem po i chętnie bym to powtorzyla. Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: Środowy leń 08.08.07, 14:55 to mój pierwszy urlop 10-dniowy w pracy, więc cieszę się nim już od miesiąca prawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Środowy leń 08.08.07, 15:09 To trochę tak jakbyś od miesiąca już był na urlopie:) Cieszę się teraz, bo po powrocie i tak okaże się, że był za krótki. A dokąd się wybierasz? Bardziej rekreacyjnie czy "leżakowo"? Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Środowy leń 08.08.07, 23:00 Zacznijcie planowac cos na 15go wrzesnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Środowy leń 08.08.07, 23:47 15 wrzesnia moze byc....juz kolejne. Inauguracyjne bedzie wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
katrinczi Re: Środowy leń 09.08.07, 00:44 Hej hej , pozdrawiam i uprzejmie donoszę, ze napisałam do Ciebie maila i chyba nawet udało mi się go wysłać hihi... Odpowiedz Link Zgłoś
alis30 Re: do kreski 09.08.07, 09:42 Kreska wiem, ze zwatpilas ale moze jednak odezwiesz sie na maila ? Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Środowy leń 09.08.07, 09:43 Witaj Kresko! Maila dostałam, ale coś nie mogę wysłać odpowiedzi. Czekaj cierpliwie, będę próbować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Środowy leń IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 09.08.07, 09:56 o to widze , ze przyciagasz ludzi to dobrze,ciesze sie ze kreska sie odezwała i inni co powiecie na srode 15,08 jest swieto i moze sie spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: Środowy leń 09.08.07, 10:00 ja będę na wakcjach poza rzeszowem, wypijcie więc chociaż moje zdrowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Środowy leń IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 09.08.07, 10:01 wypijemy , baw sie dobrze po powrocie nam opowiesz i wspolnie wypijemy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: 15 sierpnia 09.08.07, 10:09 Zapomniałam,że to święto. Ja jestem wolna cały dzień i z przyjemnością się stawię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: 15 sierpnia IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 09.08.07, 10:39 mysle , ze data odpowiednia , mi tez pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: 15 sierpnia IP: *.rzeszow.mm.pl 09.08.07, 23:26 Może być 15, mnie tez pasuje ;)))), wyjeżdżam dopiero 17 sierpnia i fajnie by było naładować pozytywnie akumulatorki w miłym gronie.. Pozdrawiam wszystkich cieplutko i do jutra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tkr1953 Re: 15 sierpnia 09.08.07, 12:36 Może jakies kreatywne fotki z tego spotkania udaloby sie zglosić go konkursu pn,, Moje spojrzenie na Rzeszów'' pozdrawiam i polecam fotoforum.gazeta.pl/72,2,911,67203765.html Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: 15 sierpnia 09.08.07, 15:08 Zabiorę aparat. Tam będą wyłącznie kreatywne osoby więc zdjęcia powinny spełnić wymogi konkursu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tkr1953 Re: 15 sierpnia 10.08.07, 08:49 Dzięki za deklarację i zapraszam na strony Fotoforum fotoforum.gazeta.pl/71,1,911.html Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: Środowy leń 09.08.07, 09:58 zdecydowanie rekreacyjnie, do słowackiego raju, góry, ciesniny, kotliny, wodospady, łańcuchy, mostki to wszystko stoi przed nami otworem. Ale na pewno nie odmówimy sobie zwiedzania zabytków, jaskiń czy odpoczynku w basenach z wodami termalnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Środowy leń 09.08.07, 10:15 Pięknie. Ja w lipcu zaliczałam czeskie góry i jaskinie na Morawach, ale mają się one nijak do słowackich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vp Dlatego nie wypaliło: IP: *.rzeszow.mm.pl 09.08.07, 19:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=67210715&a=67210715 Zastrzegam, że to nie mój utwór ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Dlatego nie wypaliło: 10.08.07, 00:44 I wszystko jasne :)) A już myślałam, że to jakieś fatum przez tą czerń ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 A tak sobie napiszę 10.08.07, 00:42 ...cobyśmy nie zginęli w czeluściach rzeszowskiego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: A tak sobie napiszę 10.08.07, 16:02 I nie zapomnijcie o spotkaniu 15go IX :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: A tak sobie napiszę 10.08.07, 16:06 Dlaczego ta data? I co to w ogóle za dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: A tak sobie napiszę 10.08.07, 17:31 Ta data bo juz chyba wszyscy wroca z wakacji, a to jest sobota. :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: A tak sobie napiszę 10.08.07, 18:54 Aha. A nie zapomnimy o tym przez miesiac? Za siebie nie recze :) Musimy sobie czesto nawzajem przypominac;) Przypominam, ze niezaleznie od 15 wrzesnia chetni, pracujacy (lub nie), nie urlopujacy sie widza sie 15 sierpnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: A tak sobie napiszę 10.08.07, 20:36 Nie zapomni sie, ja przypilnuje aby wszyscy o tym pamietali :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: A tak sobie napiszę 10.08.07, 21:02 To trzmam Cie za slowo. Ja jestem w wieku sklerotycznym;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: A tak sobie napiszę IP: *.rzeszow.mm.pl 10.08.07, 22:37 miło by było, żebyś tez się pojawił w sierpniu 15.. w końcu od początku jesteś tak jakby naszym patronem od dat ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: A tak sobie napiszę 11.08.07, 00:21 Niestety teraz nie mam takiej mozliwosci. Bede mial wolny czas dopiero od drugiego tygodnia wrzesnia. Nie ma to jak dlugo oczekiwany urlop :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: A tak sobie napiszę IP: *.rzeszow.mm.pl 11.08.07, 00:39 rozumiem, że wrześniu będziesz na mur beton? albo ytong? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: A tak sobie napiszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 20:13 Dziewczyny, kobietki:)) Chociaż mieszkam ponad 200 km od Rzeszowa prześledziłam cały post!! Gratulacje dla Was wszystkich!! Jestem pod wrażeniem spontaniczności, determinacji i organizacji!! Życzę Wam wielu ciekawych i bardzo interesujących ;) spotkań:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: A tak sobie napiszę 16.08.07, 20:23 Strasznie mnie ta Magda zmylila :) Bylam pewna, ze to jakis moj stary wpis :) Bardzo dziekujemy za uznanie :)) Spontanicznosci nam nie brakuje, a i z talentem organizacyjnym nie jest zle. Spotkan bedzie wiecej. Serdecznie zapraszamy...coz to jest 200 km :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: A tak sobie napiszę IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 21.08.07, 20:22 Hej , ja tez podtrzymuje zeby byc wysoko .pozdrawiam wszystkich ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 LP3 10.08.07, 21:05 Jakos tak sila przyzwyczajenia wlaczylam sobie Trojke. Chyba za bardzo przyzwyczailam sie do Niedzwieckiego... Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Puk! puk! jest tu kto? IP: *.rzeszow.mm.pl 12.08.07, 10:22 Ale tu pustki... wszyscy się gdzieś porozjeżdżali, czy co? a tu termin kolejnego spotkania się zbliża.. miłej więc niedzieli tym, których nie ma tu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Puk! puk! jest tu kto? 12.08.07, 12:23 Czesc Kreseczko:) Ja jestem..tzn zaraz bede, bo przed chwila wstalam i musze wpasc w rytm dnia :) A wczoraj bylo cudnie :)) Szczegoly oczywiscie beda w mailu ;) Jak sie spisalas jako chrzestna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re: Puk! puk! jest tu kto? IP: 217.153.105.* 12.08.07, 17:56 Hej! Jestem tu nowa, ale tez singielka - i chętna na spotkanie, dajcie proszę znać gdzie i o której, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Puk! puk! jest tu kto? 12.08.07, 18:12 Witam i zapraszam :) Spotykamy się w środę o 17-tej. Możesz napisać do mnie maila, albo podać swój adres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re: Puk! puk! jest tu kto? IP: 217.153.105.* 12.08.07, 19:11 Magdo to mój adres : bonia300@gazeta.pl, dzieki za info. Mam teraz ograniczony dostęp do Interentu, ale postaram sie być przed środa :) Pozdrawiam, dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Puk! puk! jest tu kto? 12.08.07, 19:17 Boniu, koniecznie przed środą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re: Puk! puk! jest tu kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 13:19 Magdo sroda o 17, ale gdzie ? :) nie dostałam info na maila, ponawiam prośbe bonia300@gazeta.pl, albo bede biegac po Rz w poszukiwaniu singli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi31 Re: Puk! puk! jest tu kto? IP: 84.38.160.* 13.08.07, 16:07 Ja niestety w środę wyjeżdżam sobie na urlop, ale jak wrócę (25.08) to chętnie sie z Wami spotkam (czekam na info gdzie i kiedy). Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Dzisiaj oglądamy "Czekoladę":)) 12.08.07, 19:04 Uwielbiam ten film :)) Na jeden wieczór telewizor wraca do łask. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Dzisiaj oglądamy "Czekoladę":)) IP: *.rzeszow.mm.pl 12.08.07, 20:46 ja też uwielbiam czekoladę i to w każdej postaci... a "Czekoladę" z Juliette i Johnym D. za ten klimat niezwykły, i to mieszanie w garnku z płynną czekoladą... mniamuśny film... Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Dzisiaj oglądamy "Czekoladę":)) 12.08.07, 21:53 I muzyka przy tym mieszaniu...hmmm...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: 15 sierpnia IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 13.08.07, 08:13 no to po weekendzie ...a teraz szykujemy sie na srodowe spotkanko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: 15 sierpnia IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 13.08.07, 13:27 Magda pewnie dzis zajeta, obmysla doskonały plan na srode;-) ,wiec czekajcie cierpliwie na maile Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: 15 sierpnia 13.08.07, 16:09 Witaj turystko! Jak było w mieście Kraka? Hehe, Alu masz zdecydowanie wygórowane mniemanie o moich talentach ;)) Staram się odpsisywać na bieżąco, choc dzisiaj rzeczywiscie mam trochę "poślizgu" :)) Zmieniam pracę i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
carunia1 Re: Dzisiaj oglądamy "Czekoladę":)) 13.08.07, 10:07 Magdo napisałam meila do Ciebie pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreska Re: Dzisiaj oglądamy "Czekoladę":)) IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.07, 00:39 Czemu do nas nie dotarłaś w środę caruniu? Odpowiedz Link Zgłoś