madziulkajaslo 04.07.03, 14:25 cze od wczora mam neta :) tak buszuje po stronkach różnych, jak macie adresy fajnych stronek czy to o Rzeszowie czy jakies do rozrywki to pacnijcie mi na ten watek, DZIEKI BARDZO - POZDROWIENIA Z JASŁA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chris1970 Re: WITAM WSZYSTKICH RZESZOWIAKÓW 04.07.03, 14:30 madziulkajaslo napisała: > cze od wczora mam neta :) tak buszuje po stronkach różnych, jak macie adresy > fajnych stronek czy to o Rzeszowie czy jakies do rozrywki to pacnijcie mi na > ten watek, > DZIEKI BARDZO - POZDROWIENIA Z JASŁA Witaj Madziu z Jasła w naszym rzeszowskim forum. Rozrywki dostarcza wiele forów na portalu GW. Ja osobiście zapraszam na moje forum prywatne, otwarte dwa dni temu. Jest ono dość specyficze biorąc pod uwagę tematykę tego forum. Nazwa jego to... Frequent Flyer's corner. Znajduje się w zbiorach for prywatnych. 3 V. się ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
podkarpacie Re: WITAM WSZYSTKICH RZESZOWIAKÓW 05.07.03, 07:19 madziulkajaslo napisała: > cze od wczora mam neta :) tak buszuje po stronkach różnych, jak macie adresy > fajnych stronek czy to o Rzeszowie czy jakies do rozrywki to pacnijcie mi na > ten watek, > DZIEKI BARDZO - POZDROWIENIA Z JASŁA dzięki za pozdrowionka ! niektóre portale informacyjne o Rzeszowie i podkarpaciu: www.rzeszow.org.pl/ republika.pl/rzeszowcity/ www.rzeszow.net www.rzeszow.pl www.resinet.pl/ www.rzeszowiak.pl/ www.dami-rz.pl/~jerzy/ www.scena.ires.pl/ strefa.szkola.net/mlodiq/ Odpowiedz Link Zgłoś