Dodaj do ulubionych

Uniwersytet

IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 15:00
Zaciekawiła mnie tresc ogłoszen na uczelni o pikiecie studentów. Dlaczego wprowadzono nas w bład piszac, że odbiera się nam 50% ulgi, a pominięto, że zamiast tego będzie 37%(lub 49%)? Przecież niewielu studentów o tym wie. A co robi p.Lulek? Zamiast poinformowac nas o tym stanawia na czas pikiety godziny rektorskie.(czyżby ruch polityczny?) Ale dlaczego nie ustanowił ich np. przed 1 listopada, gdy spora częśc studentów chciała spędzic ten dzien w domu a nie np. w akademiku lub pociagu? A możeby przesunac kilka złotych z wypłat dla wykładowców uniwersytetu własnie na ulgi dla studentów?
Obserwuj wątek
    • Gość: radek Re: Uniwersytet IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 15:14
      Kto dopłaca do paliwa studentom zmotoryzowanym?
      • Gość: JaN Re: Uniwersytet IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 18:31
        dokładnie, ja "rządam" obnizki akcyzy na paliwo (i nie tylko;)) dla studentów,
        a rektorskie na urz z powodu pikiety to faktycznie smierdząca sprawa
        • Gość: radek Re: Uniwersytet IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 09:02
          Gość portalu: JaN napisał(a):

> dokładnie, ja "rządam" obnizki akcyzy na paliwo (i nie tylko;)) dla studentów,
          > a rektorskie na urz z powodu pikiety to faktycznie smierdząca sprawa

Jeśli tak, to ja "rządam" refundacji za paliwo, które zużyłem w ciągu 5 lat
          studiów. Mam nadzieję, że sprawa nie jest jeszcze przedawniona, chociaż za moich
          czasów paliwo było o wiele tańsze.

• Gość: Ika Re: Specjalizacja Uniwersytetu IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 14:05
      Powoli acz wyrażnie zaczyna powstawać kierunek wiodący Uniwersytetu
      Rzeszowskiego.Prawdopodobnie będzie nim "Organizacja i aktywne formy działania
      bojówek prawicowych.Rektor daje godziny rektorskie na organizowanie zadym
      słusznych czy nie słusznych to nie ma znaczenia,lecz mija się to z celem
      powołanai "tej" uczelni w naszym regionie.Myślałam że młodzież ma się uczyć
      myśleć, lecz zapomniałam ,że to jest Rzeszów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka