Gość: Ola IP: *.150.162.3.catro.com.pl 05.09.07, 19:20 Czy w Rzeszowie mozna kupić worki do segregacji śmieci w domach prywatnych ? Przeszukałam internet ale nic nie znalazłam :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prześmiewca Re: Segregacja Śmieci IP: *.centertel.pl 05.09.07, 19:42 Jest źle, likwidowane są kontenery na segregację odpadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Segregacja Śmieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 22:04 Likwidowane to chyba nie , ale zbyt rzadko opróżniane to na pewno. Poza tym wciąż jest za mała świadomość, że nalezy odpady segregować. Nie każdy wie, że plastiku wrzuca się nie tylko butelki plastikowe, ale też reklamówki czy kubeczki po serkach i jogurtach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zle Re: Segregacja Śmieci IP: 193.37.139.* 05.09.07, 22:25 powinny byc kontenery-bez problemu każdy by sobie mógł wyrzucac kiedy mu dusza zapragnie, w gmnie boguchawała nie wiem czemu odpewnego czasu zamiast kontenerów trzeba kupic worki i te oto worki trzeba przez cały kwartał trzymac w domu--po to żeby móc raz na kwartał wystawić i firma je zabiera Odpowiedz Link Zgłoś