Gość: maturzysta IP: *.160.unknown.vectranet.pl 06.09.07, 17:18 hej mam pytanko, czy mozecie polecic mi kogos na korki z geografi? szukam juz od pewnego czasu i nic, za wszelkie dobre info z góry thx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goSC Re: korepetycje IP: *.nm.e-zet.pl 06.09.07, 23:04 Jestem nauczycielką i egzaminatorem matur z geografii.Przygotowywałam juz do matury.Jeśli chcesz skorzystać z korków to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: korepetycje IP: *.160.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 14:30 dobrze a ile pani bierze za godzine ?? i jakie były efekty tych przygotowąn pani do matury ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: korepetycje IP: *.nm.e-zet.pl 07.09.07, 15:40 40 zł za godzinę zegarową. Jesli pytasz o efekty- zdali wszyscy, (3 osoby) przystepowali do matury na poziomie podstawowym.Nie wiem do jakiej szkoły chodzisz,ile masz lekcji w tygodniu z geografii. Efekty zależą w dużym stopniu od podejscia do tematu przez maturzystę.Trzeba też poświęcić troche czasu w domu.Poza tym zalezy jaki jest twoj stan wiedzy. Maturzyści z którymi pracowalam stwierdzili ze lekcje im pomogly bo pracowalam głównie na wczesniejszych testach maturalnych, zwracalam uwagi na popelniane błędy-ukierunkowywalam. Oceniam prace maturalne od 3 lat. Wybór pozostanawiam Tobie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: korepetycje IP: *.160.unknown.vectranet.pl 07.09.07, 19:24 a czy mozna by wiecej info uzyskac na mejla ?? a ile godzin tygodniowo trzeba poswiecic na lekcjie u pani ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: korepetycje IP: *.19.165.17.osk.enformatic.pl 07.09.07, 20:32 Nie ma problemu.Podaj maila to wymienimy blizsze informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
m7aturzysta Re: korepetycje 09.09.07, 19:46 poprosze info na mejla m7aturzysta@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś