Dodaj do ulubionych

Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydacie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 14:05
Wiem, ze ten radny ma otwierac rzeszowska liste LiD.

W poprzednich wyborach lewica dostala tylko jeden mandat, wiec
jest dosc prawdopodobne, ze tym razem przypadnie on Kaminskiemu.

Co wiecie o nim ciekawego, i co sadzicie o nim?
Obserwuj wątek
    • Gość: badyl Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 14:56
      Nie da się ukryć, że w naszym województwie LiD na wielkie poparcie nie ma co
      liczyć. Ot taka nasza zaściankowość.
      Co do osoby Kamińskiego to wydaje mi się, że udowodnił w Radzie Miasta Rzeszowa,
      że potrafi walczyć o słuszne sprawy. I nie chodzi mi o tą kadencję, bo na pewno
      klubowi któremu przewodzi jest łatwiej mając większość. Chodzi mi o poprzednią
      kadencję. Myślę, że można rozważać jego kandydaturę poważnie.
      W końcu poseł wspierający nasze miasto by się przydał.
      • Gość: Lysy Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.proosto.com 10.09.07, 15:29
        > Nie da się ukryć, że w naszym województwie LiD na wielkie poparcie nie ma co
        > liczyć. Ot taka nasza zaściankowość.

zasciankowosc = niepopieranie LiD???
        o te zaslugi wole juz nie pytac :-o.
        • Gość: Wercyngetoryks Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 10.09.07, 16:38
          Dokładnie!

LiD jest Okkruuutnie PRO. Aż zęby bolą jacy piękni i AntyZaściankowi!

A co sądzę o w.w? Staram się nie myśleć i nie sądzić. Kiedyś Go osądzą na pewno! :)

A polityka?

Nie mój cyrk, nie moje małpy!
          Bagno.
          • Gość: walid Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 17:11
            ten kolo to pretensjona;lny dupek... jakis taki cipowaty... mkarierowicz rodem z
            samorzadu studenckiego....
            • Gość: Ziutek Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: 62.93.44.* 03.10.07, 11:44
              Chciało by się zagłosować na LID ,ale personalnie to nie ma na kogo.
              Same jakieś cieniasy, typu Kamiński czy ten drugi dupek (mam Grać?)
              Mastalerz. Chyba pójdę na piwo (zamiast)
      • Gość: antyfront porownac mozna do millera tylko tamten mial wiedze IP: 66.90.73.* 10.09.07, 18:31
        hahah post rownie prosty jak osoba go pisząca.
        zasciankowosc? bo ma sie dosc klamstw i obludy? Zarowno tych od pisu, po jak i
        sld czy lidu czy jak tam sie nazywaja teraz?

co takiego zrobil oprocz pobierania pensji z rzedu 1700zl? cale nic?

pytanie co zorbil dla swojego osiedla? nic nie zrobil.

co zorbil dla rzeszowa? nic

co zrobil dla ludzi? nic

co robi dla ludzi/rzeszowa? nic.

nie ma co najlepszy kandydat lidu z podkarpacia! hahahahaha

• Gość: Pawel karierowicz, nieudacznik i byly kibol resovii IP: 208.77.97.* 10.09.07, 18:35
      • Gość: qwerty Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 04.10.07, 00:49
        Na szczescie ten pajac sie nie dostanie do sejmu. Pierwsze miejsce nie pomoze ;)
    • Gość: Jerzy de Roma Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 18:53
      Typowy krokodyl, małe łapki do roboty, duża gęba do gadania
    • Gość: Kibic Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 20:23
      RESOVIAAAAAAAAAAA!
      • Gość: SPQR Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.intertele.pl 11.09.07, 00:52
        Popieram Tomka Kamińskiego, a co do poprzedniego wpisu to nie
        wiedziałem, że kibice Resovii są lewakami :-)
    • Gość: mysza Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 15:25
      mam wrażenie ilekroć słyszę wypowiedzi tego Pana , że on wyuczył się
      ich na pamięć , lub został przeszkolony przez swoich przełożonych z
      Warszawki, zero własnych przemyśleń, zdania, żenada
      • Gość: kamińczak Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: 66.11.231.* 11.09.07, 16:15
        przemyslen? ten pan w ogole nie mysli
        • Gość: Che Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.krak.tke.pl 11.09.07, 22:41
          Miałem sposobność poznać osobiście tego jegomościa. Mimo, iż
          znajomość była jedynie przelotna i przypadkowa, zdążył się zapisać w
          mojej pamięci jako wyjątkowy gbur i cham.
          • Gość: alek Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.09.07, 22:50
            ot i się zaczęło... Co wybory piszecie jaki to zly facet.....co sposobność
            zarzucacie coś....a popatrzcie realnie Tomek zrobił najlepszy wynik w mieście w
            ostatnich wyborach a to że u siebie na osiedlu pobił wszystkich to chyba
            świadczy o tym co ludzie o nim myślą. Pomyślcie zanim napiszecie i schowajcie te
            własne kompleksy i zazdrości że jemu sie udaje a nie wam.
            pozdrawiam
            • Gość: SPQR Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.intertele.pl 11.09.07, 23:48
              alek ma rację bo żaden z was tu wypisujących go nie zna, a dużo
              kłapie na jego temat. Powodzenia w wyborach.
            • Gość: Tomek zwolennicy tomka ile on wam płaci za komentarze? IP: 69.59.28.* 12.09.07, 00:41
              Po pierwsze primo wynik o niczym nie świadczy, a to że miał 1 miejsce na liście
              w "zajebiaszczym" komitecie pod przywództwem prezia to swoją drogą. Zasługą
              całej ich kampanii powinno obarczyć się prężnego Fijołka i jemu podobnych a nie
              kamińskiego.

Secundo to jest gnój i nierób który nic nie zrobił dla mojego osiedla i jak
              domniemam twojego również, więc nie pieprz bzdur że coś znaczy en wynik. Trafił
              na dobre miejsce w dobrym czasie i złapał wiatr w żagle a skutki widzimy.

i Tertio kto miał przyjemność poznać to wie jak on traktuje ludzi, jak się
              zachowuje do nich i jaki ma stosunek jak traktuje ładowanych a jak resztę.
              Wcześniejsze określenie gbur i cham pasuje jak ulał. Dodam jeszcze, że nierób bo
              robotą się to nie zhańbiło. Kompleksów niestety nie mam żadnych bo do mojej
              pensji brakuje mu jeszcze ze 3 klocki. Różnica taka, że ja nie jadę na koszt
              państwa i podatników tylko sam muszę dbać o swój biznes. Z kolei on nie zrobił
              niczego pożytecznego ani dla miasta ani dla swojego osiedla.

Trochę więcej obławy bo Kultys chociaż nierób to przynajmniej ogrodzenie w
              kościele zaprojektował a lud to kupił, a ten to nawet głupiego boiska nie
              zrobił. Bo wypady na mecze z ekipą do czynu społecznego raczej się nie zaliczają.
              • Gość: fuu Re: zwolennicy tomka ile on wam płaci za komentar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 07:25
                Ten gość się nie nadaje. Kluski w gębie, cwaniak, który nic nie
                zrobił dla miasta. Karierowicz cholerny...
                • markoc4 Re: zwolennicy tomka ile on wam płaci za komentar 12.09.07, 07:56
                  ....no to głosujcie na swych "mądrych" kandydatów z PiS-u i nie
                  oceniajcie innych, sami nic nie robicie dla dobra miasta i regionu,
                  a dużo mówicie o Kamińskim. Podejrzewam, że oceniacie go przez
                  pryzmat przynależności partyjnej. Co prawica zrobiła dobrego dla
                  Rzeszowa?.....nic:)
                  • Gość: jolcia Re: zwolennicy tomka ile on wam płaci za komentar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 08:30
                    dokładnie tak. Jak stary to źle, jak młody to źle, jak łysy to źle, jak z
                    włosami to źle. Tacy już jesteśmy. Narzekamy i narzekamy. Ja uważam że to dobry
                    kandydat bo pomimo wieku już ze sporym doświadczeniem w samorządzie. Zastanawia
                    mnie tylko ta krytyka wszystkiego i każdego.
                  • Gość: Lysy Re: zwolennicy tomka ile on wam płaci za komentar IP: *.proosto.com 12.09.07, 09:47
                    "....no to głosujcie na swych "mądrych" kandydatów z PiS-u"

dlaczego w tym kraju nigdy nie bedzie dobrze? Wlasnie przez takie myślenie. Za 4
                    lata wkurzeni ludzie zaglosuja na SLD, za 8 znowu wkurzeni na kolejne wcielenie
                    tzw. "prawicy" i tak od bandy do bandy. Od złodziei do debilów :(
                    • markoc4 Re: zwolennicy tomka ile on wam płaci za komentar 12.09.07, 10:05
                      Niestety, ale taką mamy ordynację wyborczą, że głosujemy na partie i
                      dlatego jest tak jak jest, ale na Podkarpaciu zawsze wygrywa prawica.
                      • Gość: Lysy Re: zwolennicy tomka ile on wam płaci za komentar IP: *.proosto.com 12.09.07, 10:16
                        >Niestety, ale taką mamy ordynację wyborczą, że głosujemy na partie i
                        >dlatego jest tak jak jest, ale na Podkarpaciu zawsze wygrywa prawica.

nie rozumiem. Są tylko 2 partie?
                        • markoc4 Re: zwolennicy tomka ile on wam płaci za komentar 12.09.07, 11:23
                          ....a gdzie ja napisałem tylko o dwóch partiach ?????....prawica,
                          lewica to nie partie przecież;)
                          • Gość: Kibol markoc4 ty jego brat? IP: 69.89.118.* 12.09.07, 16:51
                            bo tak go bronisz a to gnoj
                  • Gość: ja Re: zwolennicy tomka ile on wam płaci za komentar IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 12.09.07, 16:39
                    Ale jaki związek mają negatywne opinie na temat tego kandydata do prawicy? tak
                    się składa, że robię dużo dla społeczności lokalnej chociaż jestem studentem kropka
              • Gość: Kibol z ustawki Re: zwolennicy tomka ile on wam płaci za komentar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 11:07
                RESOVIA!
                RESOVIA!
                RESOVIA!
    • kenzoo3 Re: Tomasz Kamiński - gej ? 12.09.07, 10:16
      widziałem w tv rzeszów , że kamiński ma wydepilowane brwi
      • Gość: Ona Re: Tomasz Kamiński - gej ? IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 12.09.07, 10:22
        do kosmetyczki chodzi;)
        • tkr1953 Re: Tomasz Kamiński - gej ? 12.09.07, 11:56
          i dlatego wysłać go na Marsa, może ci krytykujący wystartują z
          jakiejś partii, zaproponuja swoje wizje programy, wybierzemy ich na
          posłów a za jakiś czas będziemy krainą miodem i mlekiem płynącą.
          Ciekawe że Polak to musi być taką zrzędą a może wszyscy wzielibyśmy
          się za konkretna robotę.
          • Gość: dudek Prawdopodobie jest gejem, a jak nie to IP: *.yourhostingaccount.com 12.09.07, 16:46
            prosze o zdementowanie plotki i zapuszczenie brwi bo wyglad fatalny.

tkr pochwal się co ty zrobiles dla miasta i nie generalizuj bo na tym forum jest
            kilku ludzi którzy pomimo wieku zrobili bardzo duzo.
            • Gość: afra Re: Prawdopodobie jest gejem, a jak nie to IP: 193.37.139.* 13.09.07, 01:39
              nie wiem ,nie znam, nie ważne czy jest gejem ,hetero, czy kosmitą,
              fajnie ze to ktos młody,i z RZESZOWA, a nie spadochron jak wrzodak,
              a do tego z lewicy , dużo plusów,jak na kandydata, a to czy
              prywatnie jest gburem malo mnie obchodzi, nikt nikogo nie będzie
              wysyłał z nim na przymusowe piwo, bycie gburem jak na razie to
              chyba atut popatrzcie na wassermana,giertycha..., powodzenia tomek,
              jesli potrzebujecie pomocy w kampani są ludzie którzy chętnie
              pomogą, tylko niewiedzą jak...
              • Gość: bauns Re: Prawdopodobie jest gejem, a jak nie to IP: 74.222.5.* 13.09.07, 09:01
                masz racje tylko on nic nie zrobil dla miasta zrobil wiele dla rodziny i troche
                dla partii. wiec konkluzja prosta wybrac jego to jak wybrac wrzodaka ani jeden
                ani drugi nie bedze dbal o mieszkancow tylko zaspokajal wlasny interes.
    • Gość: twardy Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.ostnet.pl 13.09.07, 07:59
      Powiedzcie jak można głosować na kogoś, kto jeszcze niedawno był
      kibolem i huliganił na wyspiańskiego, a teraz nagle opamiętał się
      nie pije za dużo i chodzi do kosmetyczki ??? Ja będe głosował na
      LID, ale napewno nie na kibola!!
      • Gość: Prześmiewca Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.centertel.pl 13.09.07, 18:06
        Przeczytałem!!!... poczekam.
    • Gość: zwykly czlowiek Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: 84.38.160.* 17.09.07, 20:18
      Chyba jednak SLd nalezy powiedziec NIE!. a ty czy towarzysz kaminski
      jest teraz tam czy siam ma male znaczeznie. Jesli tacy ludzie sa w
      polityce to chyba nic sie cholera nie zmienia w tym kraju.
      • Gość: konrad Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 21:55
        Do chłopa nic nie mam ,powiem więcej ma miłą aparycje.
        Ale ta partia choć kolejny raz zmienia nazwe mam wrażewnie jakby
        mocodawców w dalszym ciągu miała w Moskwie.
        • Gość: kutaphone aparycje to on ma jak pedzio IP: 64.202.161.* 18.09.07, 00:42
    • cosette_cosette Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci 18.09.07, 13:13
      ja wiem, że słynie on z wyśmienitych wyrobów kulinarnych w postaci
      spaghetti, które, mam nadzieję, zjemy kiedyś w Wawce, po ciężkim
      dniu spędzonym na Wiejskiej (tzn, ja na jerozolimskich, on na
      wiejskiej) ;)
      • Gość: Antykomuch Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 18:39
        Oho i wydało się kim jest nasza forumowa debilka.
    • Gość: lokal Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 22:02
      Czy znajdzie się odważny jegomość, który ma zdjęcia tego pana z
      meczów na których bywał i pokazywał swoją kulturę tzw. kibicowską?
      Jeżeli ten ktoś zostanie posłem to ja p.......!!!
      Będzie kolejny kwiatuszek jak: Lepper, Łyżwiński, Zbyrowska,
      Hojarska, Wiechecki, .... Długo można wymieniać ludzi którzy nie
      powinni nigdy nawet z daleka oglądać sejmowych ław, a co dopiero w
      nich zasiadać.
      • Gość: konrad Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 08:43
        Ale z sejmu można awansować do Tańca z Gwiazdami gdyby tak jeszcze w
        duecie z posłanką Zbyrowską to Podkarpacie nie schodziłoby z ust
        całej Polski.
    • Gość: Jadam Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.160.unknown.vectranet.pl 20.09.07, 19:41
      A ja na Niego zagłosuję!!!!! Stwierdzam krótko, węzłowato, bez
      chamstwa... tez tak mozna.Nieprawdaż???????
      • Gość: ja Tylko Waldemar Wywrocki IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 20.09.07, 20:56
        To jest gość i odpowiedni kandydat pozdrawiam
        • Gość: ja Re: Tylko Waldemar Wywrocki IP: 84.38.160.* 20.09.07, 20:58
          ale odpowiedni kazdydat do czego??
      • Gość: pr Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 22.09.07, 08:22
        Kaminskiego znam troche i jest to karierowicz, nic wiecej. Bede
        glosowal na LiD ale nie na tego goscia.
        • Gość: nasciturus II Lo IP: *.rzeszow.mm.pl 23.09.07, 12:59
          wystarczy zaglądnąć w dzienniki z II Liceum z lat 1994 - 1998 r i będziecie
          mieli odpowiedź. Znam go osobiście, szczerze mówiąc to nigdy niczym pozytywnym
          mnie nie zaskoczył.
          • Gość: uczen II Re: II Lo IP: 64.27.13.* 23.09.07, 15:31
            a pamietacie jakiego wazniaka zgrywal w liceum i jak chuliganil? Wielki kibic z
            niego byl. Szkoda ze nie poszedl do VI albo do technikum tam od zawsze chodzili
            ludzie takiego pokroju. Wielcy kibice resovi.
    • Gość: Tom Re: Tomasz Kamiński - człowiek Ryśka z... IP: *.171.192.19.crowley.pl 24.09.07, 14:07
      Jasła (na miarę podkarpacką ..."Ryśka z Gdyni") ,ubranie ala alfons z podlasia, gadanie: "1,5 olejniczaka" (1 "olejniczak" to miara zakłamania i obłudy - wzorzec znajduje się w SLD)
      • Gość: Lider Re: Tomasz Kamiński - człowiek Ryśka z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 21:25
        Boli cię, że Tomasz Kamiński pobił starych komuszków. To lider SLD i
        człowiek sukcesu.
        • Gość: rycho on taki czlowiek sukcesu jak lepper IP: 66.79.164.* 02.10.07, 22:46
          albo zbyrowska hi ha hi ha hi ha
          • Gość: klient Re: on taki czlowiek sukcesu jak lepper IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 12:22
            Kamiński na bilboardach ma czerwone, przekrwione oczka-czyżby z
            Olkiem opijał decyzje o kandydowaniu?
    • Gość: qwerty Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 04.10.07, 00:48
      Nie no bez przesady. To lewica juz nie ma kandydatów. Ten koleś to jakas pomyłka. Kolejny przykład kariery Nikosia Dyzmy. To jest cham i nierób. Dba tylko o siebie. Pyszałek jakich mało. Kazde jego wystapienie to wyuczona na pamięć deklamacja. Pieprzy wkoło te same slogany w dodatku niewymyslone przez siebie. On raczej nie mysli zreszta nie dziwie sie, jak sie naparza na meczach to mózg moglo wytłuc. Mysli ze jak zalozy garnitur (zreszta juz dawno niemodny) to oszuka tym ludzi. Słoma mu z butów wystaje.
      • Gość: ja Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: 84.38.160.* 11.10.07, 19:47
        no cos jaki kraj tacy politycy!!
        • Gość: konrad Re: Tomasz Kamiński - co sadzicie o tym kandydaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 21:19
          W debacie telewizyjnej Kaczyński wypomniał Kwaśnieńskiemu że
          inteligencja to niebyła cecha którą preferowała ta opcja i
          Kwaśniewski temu nie zaprzeczył
          Lewica wyznaje zasade;mierny ,bierny byle wierny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka