Gość: mario44145 IP: 84.38.160.* 17.09.07, 20:54 jakie night club'y w Rzeszowie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: clubberer Re: night club'y w rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 18.09.07, 10:11 Nie ma w Rzeszowie Night Club'ow. Najblizsze w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lona Re: night club'y w rzeszowie IP: *.ostnet.pl 18.09.07, 10:27 otworzyli fajny klub anemon byłam w sobote i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latarnik Re: night club'y w rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 11:07 jak to nie ma !? nie jestem do konca zorientowany ,ale czy to mozliwe !?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: night club'y w rzeszowie IP: *.ostnet.pl 18.09.07, 21:12 super że w anemonie nie ma małolatów i można potańczyć salse tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: night club'y w rzeszowie IP: 57.66.197.* 18.09.07, 16:00 przeciez to prawie piano, ten sam jeden z bylych wlascicieli:) przewiduje identyczna sytuacje jak z poprzednikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip Re: night club'y w rzeszowie IP: *.dnet.pl 18.09.07, 16:22 prosze bardzo, night lcubow, dyskotek troche sie znajdzie. a w sorku obzygane 14stolatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: night club'y w rzeszowie IP: *.ostnet.pl 18.09.07, 21:49 Corride prowadzi były wlaściciel piano nie jesteś poinformowany moja kolezanka tam pracuje więc wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: night club'y w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 20:14 a gdzie ten nowy klub Anemon otworzyli bo wybrałabym sie ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clubberer Re: night club'y w rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 18.09.07, 21:02 Nie mylcie night clubów z dyskotekami. Różnią się muzyką. A że w rzeszowskich spendowniach jest tylko muzyka dyskotekowa, to prosty wniosek, że klubów nie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: night club'y w rzeszowie IP: *.163.unknown.vectranet.pl 19.09.07, 11:15 Zastanawia mmnie osobiście fakt dlaczego tu nie ma nowych inwestycji clubowych , a wszystko bankrutuje w większości jak to całe piano . Mi się wydajev że to wynika nie tylko z muzyki techno naokrągło ale i lokalizacji , która nie jest najlepsza no i wpuszczanie małoletnich. W Rzeszowie widzę club dwupoziomowy ,przestrzenny z dużą ilościa parkietu do tańczenia , same loże , żadnych stolików , ogrzewany i klimatyzowany w lecie ,ano i w ścisłym centrum ,z toaletami europekjskimi, i drinkami w mairę tanimi dla przecietnego bywalca , a wódka powinna być w cenach normalnych jak w sklepie , i co wy na to ? Dorzućcie jeszcze jakieś propozyxcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: night club'y w rzeszowie IP: *.nm.e-zet.pl 19.09.07, 11:39 moze zeby w ogole za darmo bylo wejscie i zeby mozna bylo wchodzic ze swoim alkoholem ? litosci, kluby musza na czyms zarabiac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamy cluby Re: night club'y w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 12:24 A bysles w GRAMOFONIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enrique sensation white-Wroclaw 06/10-jest chetna? IP: 195.136.36.* 19.09.07, 12:53 Jedziemy paczka a mam jeden wolny bilet(kolega ma studia w ten weekend).Moge zabrac na ten wyjatkowy event jakas mila, sympatyczna i usmiechnieta dziewczyne.Wymagany bialy stroj i dobry humor.nic wiecej!:)jakby cos podam namiar na e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dree Re: night club'y w rzeszowie IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 19.09.07, 19:36 Otworz taaki klub . bede wraz ze znajomymi codziennie a piwo bedzie zapewne po 2 zl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaveh Azizi Re: night club'y w rzeszowie IP: *.ramtel.pl 19.09.07, 21:12 Ty Enrique mozna gdzies dostac bilety na sensation jeszcze ? za pare slow info co i jak bylbym wdzieczny, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Disco Ptaszek Stodoła Party IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 19.09.07, 21:45 W Rzeszowie nie ma praktycznie żadnego konkretnego klubu oprócz Chilly któremu i tak daleko do Night Clubu z prawdziwego zdarzenia jak stad na Marsa i z powrotem. Grand spadł do rangi wiejskiej tancbudy dla rzeszowskiej kibolki. Nie wspomne już o czymś takim jak Corrida Planeta itp itd. Muzyka jaką się w mieście serwuje to mieszanina disco-polo rap badziewia na poziomie słynnego "Nightclubu" Manhatan z wczesnych lat 90 :))) Przykro o tym pisać ale nie ma w mieście niczego co by było warte większej uwagi. O prawdziwym klubie z muzyką klubową, dobrym DJ-em, dużą salą (moze wielopoziomowym) lożami, czystymi ubikacjami z ciepłą wodą, mydłem i papierem można tylko pomarzyć. Największy syf był w Piano gdzie w sraczach (bo nie ubikacjach) nie było zamków, z desek sciekały rzygi, woda - tylko zimna i to w jednej umywalce na trzy. To samo od lat w Corridzie - dawnym Alibi. Najlepsze jest to że ciepła woda w lokalach jest ino szefu łoszczyndzo bo kto to widział ciepło wode... Wieś tanczy i spiewa. Najduchy, chomonty w dresie, i music z wieśniackiej top listy. Kibolka Resovi na bramce. Najgorsze jest to że chcąc nie chcąc i tak tam trzeba wyladować bo gdzie można pójśc o 12 w nocy po paru browarach. Mam nadzieję ze może powstanuie coś nowego w rynku albo w Millenium Hall. Najgorsze jest to że kluby które poczatkowo trzymają jakiś poziom po najwyżej roku zamieniają się w gnójówke nie z tej ziemi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clubberer Re: Stodoła Party IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.07, 11:19 święte słowa panie... Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Stodoła Party 20.09.07, 14:20 Gramofon trzyma poziom, chociaż nie jest to club. No ale nie ma dzieciaków i muzyka normalna. Gdzie jest ten nowy club, o którym ktos pisał??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Stodoła Party IP: *.nm.e-zet.pl 20.09.07, 15:00 gramofon jest do bani bo normalnych ludzi w dresach nie wpuszczaja. wiesniactwo i tyle Odpowiedz Link Zgłoś