mal49 20.09.07, 18:52 - na lotnisku Jasionka. Smacznego, ale mój głos nie zostanie oddany na popaprańców. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiek Jak wydać pod presją wyborów 17,5 milona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 18:54 17,5 miliona to tyle ile Rywin sugerował (tyle, że w złotówkach). Jak zaczniemy je wydawać od 1 października to dziennie da to kwotę ok. 200 000 zł. Jak je wydać: proponuję ogłosić przetarg na refakturowanie i obrót dokumentami tak aby je jak najszybciej wydać. Czy w tym kraju zawsze musi być wszystko pod presją . . . . . (wPISz co chcesz). Rzońca widać interweniował. To Mistrz Ceremonii Regionalnej, a na dodatek dorzucił Gęsicką do naszej podkarpackiej stajni zrzutów. Choć, lepsza Gęsicka niż kaczka. Bo mieszkańcy Podkarpacia nie gęsi, lecz swoich kandydatów mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Terminal w Jasionce pod presją IP: *.160.unknown.vectranet.pl 20.09.07, 19:41 ile bedziemy jescze zbywani obietnicami, kiedy wkoncu ruszy to co od paru lat jest zapowidaane i tylko zapowiadane ?? Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Terminal w Jasionce pod presją 20.09.07, 19:46 Nic nie ruszy. PiS tylko gra na zwłokę. Jeśli tu przegra wybory, to możemy Jasionkę zaorać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Tys prowda ! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 20.09.07, 19:55 I bądź mądry do kogo tu q..a strzelać. Jakiś Gosiewski prędzej pod Kielcami wybuduje centrum lotów kosmicznych, niż my w Jasionce będziemy mieli wreszcie prawdziwe lotnisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golwes Re: Terminal w Jasionce pod presją IP: *.dnet.pl 20.09.07, 20:32 no a jam nadzieje że właśnie przegrają wkońcu i coś sie zacznie dziać, bo takich popaprańców jak podkarpacki pis to chyba niema w całej polsce Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Terminal w Jasionce pod presją 20.09.07, 20:28 Obiecanik-PiSanki, a kolanka razem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Terminal w Jasionce pod presją IP: *.zelmer.pl 21.09.07, 11:54 Masakra. Co za ofiary. Szkoda że nie mamy naszego Gosiewskiego. Taki by załatwił w Rzeszowie i budowę portu dla tankowców.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzyk Re: Terminal w Jasionce pod presją IP: *.covernet.pl 21.09.07, 19:29 Poco nam tyle w tym województwie pieniędzy jak nie ma głowy doich sensownego wydania. Przykład idzie z samej "góry", dzisiaj obiecują gruszki na wierzbie a jutro będzie już po... wyborach i dalej nic. Może by zamiast terminalu w Jasionce wybudować filię wyższej szkoły ojca Rydzyka, to wówczas ożywi się także minister z Mielca Ortyl, który z pasją broni w Brukseli pieniędzy dla RM w Toruniu. A niech to szlak trafi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław August Rozwiązanie problemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 21:51 Mam proste rozwiązanie , przenieść Rydzyka z Torunia do Rzeszowa, wszystkie problemy zniknął, bedzie międzynarodowe nowe lotnisko, autostrada do Warszawy i Torunia, ojciec Tadeusz lekarstwem na problemy marszałka i jego świty, 30% dla mnie za patent. Szkoda, że władze województwa nie wpadły na to wcześniej tylko ja musiałem wysilić mózgownice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Rozwiązanie problemu IP: *.intertele.pl 22.09.07, 09:56 Panie pośle Ożóg, jeśli nie można ograniczyć wpływów pana Gosiewskiego metodami kulturalnymi.Wezwać go na pojedynek.Proponuję trzy rundy po trzy minuty.Rzucony na deski może się podnieść tylko na kolana. Przewaga po naszej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś