Gość: klient IP: *.160.unknown.vectranet.pl 26.09.07, 20:20 jak by nie było ludzi na podkarpaciu, ładna kampania i co za zbieg okoliczności z tym otwarciem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysliciel Nowy komendant policji: Chcę być bliżej ludzi IP: *.covernet.pl 26.09.07, 21:06 Panie komendancie od dużego myślenia będzie pana boleć głowa. Czy pan wie,że pańscy poprzednicy też zaczynali służbę od mniej więcej tych samych życzeniowych słów i co i już ich nie ma... Panie komendancie pragnie pan być blisko ludzi, a niech pan tylko wskaże kto panu to życzenie utrudnia...Proszę zadeklarować coś czego nie obiecywali pana poprzednicy np. przed wyborami dostaną wszyscy bez wyjątku w garnizonie rzeszowskim podwyżkę o 950 zł miesięcznie. Wówczas pan będzie tą "nową" jakością! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Nowy komendant policji: Chcę być bliżej ludzi IP: *.centertel.pl 27.09.07, 08:18 "Chcę być bliżej ludzi" powiedział komendant.Szanowny panie komendancie czy już wiadomo jak blisko i jakimi metodami?.Proponuję integrację z systemem tarczy antyrakietowej. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Nowy komendant policji: Chcę być bliżej ludzi 26.09.07, 21:07 Zastanawiam sie że nikt się ani nie zająknie co do wkładu miasta i prezydenta Ferenca, wszak dzialke dało miasto.I jakos zapomnieli o Bielu, czyżby był z "układu" ? Odpowiedz Link Zgłoś
ares19 kolejny spadochroniarz,,,, 26.09.07, 21:12 godny szacunku bo odważny...rzeczpospolita szwagrowsko-układowa wykosi go jak poprzedników...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: Nowy komendant policji: Chcę być bliżej ludzi IP: *.covernet.pl 26.09.07, 21:17 wierzę jednak w to, że tego młodego [chyba z tzw. słusznej stajni] człowieka też w niedługim czasie pogonią. Obym się mylił. W kulturze pisu nie używa się słów grzecznościowych w stosunku do osób, które cokolwiek znaczyły. Przykładów jest wiele np. min.Kaczmarek.Życzę jednak nowemu szefowi dobrze, tylko niech pamięta o tym, że i po niego mogą przyjść po 6.00 rano... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC a w tym hotelu to satelita jest??? IP: *.si.res.rr.com 27.09.07, 05:20 bo skoro juz moga grac w koszykowke i jesc w 3 swietlicach to moze by im tv sat zalozyc i niech sie edukuja.co tam, dac im jeszcze porzadne lozka zeby sie wyspali.ludzie gdzie my mieszkamy??to taka banda wchodzi w konflikt z prawem i laduje w....hotelu??!!!to ma byc ten 21 wiek??to ja pier**** taki luksus!ja zapierd*** na takich sk**** zeby oni w kosza grali a ja bede wstawac o 6 rano???czy ten kraj nie jest po_yeb&ny???sami powiedzcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observ Nowy komendant policji: Chcę być bliżej ludzi IP: *.19.165.2.osk.enformatic.pl 27.09.07, 10:36 Człowieku, porzuć komunistyczny sposób oglądu rzeczywistości.Zacznij oswajać się z myślą,że nawet osoby,które weszły w konflikt z prawem, powinny mieć godne warunki w razie zatrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awruk Nowy komendant policji: Chcę być bliżej ludzi IP: *.prz.rzeszow.pl 27.09.07, 11:23 siłownia dla małolatów - brzmi interesująco - aby lepiej potem komuś dopieprzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks.sander Nowy komendant policji: Chcę być bliżej ludzi 27.09.07, 12:31 Wypada się tylko cieszyć z faktu że jest to młody człowiek - w wieku w którym dużo można zdziałać dobrego .......poza tym żadne oszołomy nie będą się go czepiać i wkur.... go że wcześniej służył w MO...... a pracę sobie na pewno dobrze ułoży........... Odpowiedz Link Zgłoś
estees Re: Nowy komendant policji: Chcę być bliżej ludzi 27.09.07, 19:04 Chcieć to móc. Po wyborach i tak wyjedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Nowy komendant policji: Chcę być bliżej ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 15:23 Jeżeli tak bardzo chce to wpadnie na trening dzieci naWalterze. Może szybko zrozumie co jego Urząd spowodował dla Rzeszowa i naszych dzieciaków. Wesprzyjcie akcję obrony przed likwidacją Waltera na stronie www.judorzeszow.pl oraz www.ratujemywaltera.pl Pozdrawiam Hajime ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaqline Re: Nowy komendant policji: Chcę być bliżej ludzi IP: *.krzywa.gliwice.pl 29.09.07, 15:43 Dzień dobry, chciałabym pogratulować mieszkańcom Rzeszowa i okolic nowego Komendanta Wojewódzkiego Policji. Jarosław Szymczyk jest jednym z niewielu ludzi, których szanuję za postawę zawodową, osiągnięcia i wysoki stopień zaangażowania. Jest człowiekiem skromnym, uczciwym i bardzo serdecznym. Wierzę, że z powodzeniem podoła nowym obowiązkom. Ci, którzy sceptycznie podchodzą do Jego obietnic będą mieli szansę się o tym przekonać.. Gliwice, J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Nowy komendant policji: Chcę być bliżej ludzi IP: *.centertel.pl 29.09.07, 19:41 To może szanowna Jagline K. Odpowiedz Link Zgłoś