Gość: pizzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 21:33 Witam! Niedawno otworzyli nową pizzerie PC PIZZA, co o niej sądzicie ? Jaka jest pizza ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prześmiewca Re: PC pizza IP: *.centertel.pl 01.10.07, 22:32 Taka jak wszędzie wysokokaloryczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizzer Re: PC pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 15:22 Na Jałowego w budynku Rosiru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: PC pizza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 11:15 Siemka. Pizza jest pyszna! 2 sosy za 1zl =/ Ale i tak to narazie bedzie moja pizzeria nr 1. ;] Za 1 razem mieli problem z dojazdem, ale potem juz fajniutko ;] POzdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: PC pizza IP: *.rzeszow.mm.pl 17.10.07, 11:02 Pizza jest bardzo dobra, duża i w dobrej cenie. Jedyne co mnie denerwuje to to ze czeka sie na nią prawie a czasami ponad 2 godziny sadze że jest to spowodowane tym ze jest jeden piec i pewnie czekaja tam na to zeby pare pizz sie zrobiło i dopiero wtredy je rozwoża w poszczególne miejsa jeżeli Twoja pizza jest jako ostatnia to jest możliwosc ze bedzie ona calkiem zimna. Dlatego jakby sie dało to prosze zmiejszcie czas oczekiwania. A bedze to wg mnie najlepsza pizza w Rzeszowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciunio Re: PC pizza IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 05.12.07, 19:02 a jaki jest numer do tej pizzeri? bo dzwonie na ten numer podany z ich strony i wlacza sie automatyczna sekretarka. Odpowiedz Link Zgłoś