Gość: mieszkaniec IP: 81.219.30.* 15.10.07, 21:08 Takie plotki są bardzo częste. Ciekawe jak jest naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sceptyk31 Debata wyborcza w "Gazecie" 15.10.07, 21:30 A Ozóg w końcu powiedzial dlaczego niczego nie udało mu sie zrobic przez dwa lata ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Debata wyborcza w "Gazecie" IP: *.nm.e-zet.pl 15.10.07, 22:00 Panie Bury niepoprawnie pan używa języka plskiego, a przeciez pan jest inteligent. Nie ma w słowniku języka polskiego słowa "partolić się" - "partoliła się". To musi być albo: "partolić-spartolić czyli zepsuć, spieprzyć, spierd...ić coś - albo chciał pan użyć dla zanczenia: pierd.lić się/pierd.liła się. Ale i w jednym przypadku i w drugim to nieładne z pana strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Debata wyborcza w "Gazecie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 09:26 A komu i jakie pytanie zadał poseł Ożóg? Czy Szanowna Pani Redaktor mogłaby napisać skoro kazdy każdemu zadawał pytania? Logika domaga sie tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowianin Re: Debata wyborcza w "Gazecie" IP: 212.75.114.* 16.10.07, 10:11 Panie Bury podaj Pan przepis jak zarobic 5 mln bedac poslem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korzeń Debata wyborcza w "Gazecie" IP: *.covernet.pl 16.10.07, 10:16 A co z naszymi tzn. internautów pytaniami zadanymi przed debatą? Czy zostały przedstawione politykom i jak na nie odpowiedzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samoobrona Debata wyborcza w "Gazecie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 10:56 Prosze zobaczyc co kazdy posel zrobil na stronie sejmowej sejm.gov.pl wypowiedzi, zapytania, interpelacje jak glosowali np; za zyciem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 o debacie IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 16.10.07, 12:17 Cała ta debata nudna jak flaki z olejem. Tego nie da się słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Odnośnie Kamińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 14:18 Znam go, i wiem, że kibicem Resovii był zawsze. Do szkoły chodził w szaliku i nawet bardziej przypominał wszechpolaka niż przyszłego lidera lewicy na Podkarpaciu. Natomiast bandziorem, rasistą czy innym kretynem nigdy nie był, poglądy miał zawsze ostro lewicowe i tego się chłop trzyma. Jak kiedyś będzie startował do Senatu, to na pewno na niego zagłosuję, póki co nie mogę, bo do sejmu głosuję się na partie, a mi program SLD nie odpowiada. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś