rzeszowianka_jedna 16.10.07, 10:38 Gdzie w Rzeszowie odbywają się zajęcia plastyczne dla dzieci w wieku przedszkolnym, bardzo proszę o informacje. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moyyra Re: zajęcia palstyczne dla przedszkolaka 18.10.07, 20:54 A z jakiego osiedla jesteś ? Bo u mnie np. na B3 są zajęcia dla dziecki od 4 lat Odpowiedz Link Zgłoś
dalliw do moyyra 19.10.07, 22:33 W którym dokładnie miejscu? Wiesz jak wyglądaja takie zajęcia dla maluchów? Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: do moyyra 18.11.07, 20:30 soorryy , ze dopiero teraz pisze-przegapilam jakoś te pytani zajęcia plastyczne odbywaja sie Cartoonie czy jakoś tak przy ulOfiar Katynia. A jak wyglądają to nie wiem, najlepiej pojsc i podpytac sie. Odpowiedz Link Zgłoś
habina Re: zajęcia palstyczne dla przedszkolaka 18.10.07, 22:35 Wydaje mi sie , ze w kazdym osiedlowym domu kultury. Na pewno na Pilsudskiego, na Krajobrazowej (w srody od 17 do 19) i chyba jeszcze w Gwarku. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowianka_jedna Re: zajęcia palstyczne dla przedszkolaka 19.10.07, 13:14 Bardzo Wam dziękuję, znalazłam jeszcze w BWA - zajęcia są w piątki o 15.30 a to mi bardzo odpowiada Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś