buzek2 11.08.03, 22:22 Mam nadzieje, że w Zelmerze już go nie ma !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rzuku Re: Prezes Zelmera łamał ustawę antykorupcyjną IP: *.hq.sag 12.08.03, 09:37 No niech lepiej będzie on niż jego poprzedniczka była przewodnicząca Solidarności. O mało co a udałoby się jej rozwalić Zelmer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobo Re: Prezes Zelmera łamał ustawę antykorupcyjną IP: *.zelmer.pl 12.08.03, 10:55 - Ja nie muszę znać wszystkich przepisów, a moje CV było powszechnie znane - komentuje Libold. Ignorantia iuris nocet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT TO LIBOLD NIE WIEDZIAŁ ŻE ŁAMIE USTAWE!!!!!! IP: *.pl / 192.168.1.* 12.08.03, 21:08 TŁUMACZENIE TEGO OSŁA JEST ŻENUJĄCE DOPIERO JAK MINISTER MU KAZAŁ TO ZREZYGNOWAŁ A USTAWY TO ON NIE CZYTAŁ - ANALFABETA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listonosz odwołać jak Kwiatka IP: *.acn.pl 12.08.03, 21:08 Jesli szef poczty został odwołany, to mam nadzieję że szef Zelmera też odwołany bedzie. Jak sprawiedliwość, to sprawiedliwość !!! Odpowiedz Link Zgłoś