grzchur kolejne typy uzupelnienie 09.04.02, 18:16 i jeszcze raz, bo mi sie enter wcisnal dzis taki kupon zapodalem: Bayer - Liverpool dokladny wynik 0-0 Barcelona - PAO 1X Real - Bayern 1 i na niedziele Roma - Parma 1 Juve - Milan 1 za 2 zl do wyjecia 99 zl (chyba sobie konia kupie) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: kolejne typy uzupelnienie 09.04.02, 18:25 Bayer - Liverpool 1X Barcelona - PAO X Real - Bayern X2 Roma - Parma 1 Juve - Milan 1 Grzechu znasz odp na pyt w temacie "Zdjecie kurczaka ....."?????? Odpowiedz Link Zgłoś
atob pytania:) 09.04.02, 18:34 A gdzie obstawiales ? w jakiej firmie? Na derby byles? A dzis chyba Amica z Ruchem gra ? Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: pytania:) 09.04.02, 18:43 no taka dupa, ze piatki i soboty siedze w robocie. A w niedziele Legia nie grywa a szkoda :( a Amica gra, i po 42 minutach prowadzi 2-0 (Dawidowski i Piskula) a obstawialem w Profesjonale, jednak co profo to profo, a nie Toto-Mix :) masz jakis mecz-pewniak na najblizsze dni? tak jak w zeszlym tygodniu cos od paru dni mi chodzilo, ze ruch walnie GKS i tak tez bylo czasami ma sie takie przeczucie to jakiegos meczu - nie chodzi o mecz typu Brazylia - Zimbabwe o wspolczynniku 1.01, ale taki powazny Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: kolejne typy uzupelnienie 09.04.02, 21:43 grzchur napisał(a): > Bayer - Liverpool dokladny wynik 0-0 hehe juz niemozliwe ............. :))) ale i tak bedzie remis..... Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: I czas na kolejne typy... 09.04.02, 18:46 i tam amica - ruch to wszystko ch..., prawdziwa kobra od 18:30 na Stade Saint-Symphorien leci - Metz - Sedan :) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Lece po piwko na wieczorny mecz ;))))))))) 09.04.02, 18:50 Piwko fajeczki telewizor sport to zdrowie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: I czas na kolejne typy... IP: 193.178.143.* 09.04.02, 23:42 za moje przeczucia co do meczu bayer - liverpool jest mi wstyd :))). P.S. szkoda Dudka Odpowiedz Link Zgłoś