Gość: Victoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 14:18 Witam, czy był ktoś z Was na targach??? Było coś ciekawego??? Interesują mnie bukiety do ślubu i tory weselne. Może macie jakieś kontakty do kwiaciarni i cukierni. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Victoria Re: Targi Ślubne IP: *.gprs.plus.pl 04.02.08, 21:29 ponawiam prośbe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 11:04 Na targach byly cukiernie: Rak&Orlowski, Bulanda, Cukiernia Werynski, przynajmniej ja tyle widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez chce tora Re: Targi Ślubne IP: *.rze.vectranet.pl 05.02.08, 21:56 I co, oferowali tory weselne:D...hehehe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elena Re: Targi Ślubne IP: *.dnet.pl 13.02.08, 22:47 Najbardziej rzucil mi sie w oczy tort w ksztalcie mezczyzny, naturalnej wielkosci, majacy na sobie jedynie czekoladowy kapelusz, hihi. Cukiernia z Miodowej, nazwisko Rak. Moja uwage zwrocila kwiaciarnia z ciekawym ciemnym wystrojem, niewielkie stoisko na wprost wejscia, ale urzadzone oryginalnie. Bukiety artystyczne, ale z tego co mowili moga zrobic wszystko, co klient sobie zamowi. Kwiaciarnie maja w reducie, nazwa Anes. Salony mody slubnej zupelnie mi sie pomieszaly, choc sukienke na slub znalazlam. Bylo mase ludzi. Warto na taka impreze sie wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonymous Re: Targi Ślubne IP: *.rzeszow158.tnp.pl 14.02.08, 10:40 pl.youtube.com/watch?v=ppoNeYYpx70 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marx Re: Targi Ślubne IP: *.mofnet.gov.pl 14.02.08, 11:43 Ja miałem tort weselny od młodego Raka który piecze obok resteuracji atlantydy a kwiaty miałem z kwiaciarni z ul. Rejtana która znajduje sie w wieżowcu tym długim koło Ronda Kopisto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: Targi Ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.08, 22:50 Jeśli chodzi o torty polecam Raka. Nie ma sobie równych. Jego cukiernia mieści się na Miodowej (tel.017)8578521. Kwiaciarnia? Polecam Anes z C.H.Reduta (tel 017)8636405. Mój chłopak zawsze tam kupuje kwiaty. Są świeżuteńkie i piękne. Tam zamówimy bukiet ślubny Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: // Re: Targi Ślubne IP: 84.38.160.* 16.02.08, 07:50 To była kryptoreklama ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka.Ma. Re: Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 19:51 jeżeli chodzi o cukiernię to na targach jedynie zachwyciła mnie swymi tortami cukiernia weryński. inne cukiernie średnio, nie zaproponowały nic specjalnego...jeżeli o chodzi o kwiaciarnię to nie zwróciłam specjalnej uwagi na żadną z wystawiających sie. wszystkich wystawców można znaleźc na stronie targowej. Odpowiedz Link Zgłoś
choco-art Re: Targi Ślubne 29.02.08, 22:36 Zamiast tortu weselnego , proponuję czekoladową fontannę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Targi Ślubne IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.08, 12:00 jeśli chodzi o bukiety ślubne to najładniejsze stoisko miało Studio Florystyczne z Plazy naprawdę bajeczne bukiety :), teraz zamówiłam bukiety na swój ślub i mogę powiedzieć, że mają bardzo profesjonalne podejście do klienta, wykonają podobno nawet najbardziej wymyślne zamówienie no i mają katalog firmowy czym żadna inna kwiaciarnia nie może się poszczycić, a zwiedziłam chyba wszystkie :) Odpowiedz Link Zgłoś