Gość: Ceny w Villa Park IP: *.nm.e-zet.pl 02.03.08, 09:44 Wie ktoś ile kosztuje koloryzacja i ścięcie włosów w Villi Park? Kiedy kończy się tam remont? Ciekawe czy teraz ceny tam jescze wzrosną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zły Re: zainteresowana IP: *.ostnet.pl 02.03.08, 15:44 Nie masz co z pieniędzmi robić to pomóż wejdz na stronę www.adopcjaserca.pl.Za kolr za tę usługę uratujesz czyjeś życie.POMÓŻ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: zainteresowana IP: *.nm.e-zet.pl 04.03.08, 08:51 Oczekujesz, że będę się czuć winna, że pracując za marne groszę chcę sobie od swięta zrobić włosy? No to przykro mi, nie czuje się winna. Niech się czują ci, którzy zarabiają grube tysiące. Wiesz ile muszę sobie żeczy odmawiać, żeby zarabiając 800 zł, płacąc za szkołe móc sobie zafundować jakąś przyjemność? A właściwie nie tylko przyjemność a właściwie wymóg bo w pracy też nie moge straszyć ludzi. Skieruj więc tą gadkę do kogoś, komu powodzi się na tyle dobrze, żeby mógł pomagać. Bo na tyle ile moge, to wspieram wszelakie akcje harytatywne typu WOŚP, wysyłam smsy na fundacje itd. Tyle moge zrobić. Śpie spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś