Gość: Obserwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 20:07 Czy po zmianie dyrektora wiadomo coś może o nowych miejscach pracy?? Ciekawy jestem czy atmosfera sie zmienila czy jest tak jak bylo czyli "człowiek człowiekowi człowiekiem"?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: broken arrow Re: Nowe miejsca pracy w ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 13:44 Kim jesteś dobry człowieku i dlaczego, interesuje Cię ta sprawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowe miejsca pracy w ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 13:49 czyżby jakaś tajemnica to była której ujawniać nie wolno?? w końcu również i moje podatki idą na pensję tam pracujących więc również wiedzieć bym chciał na co idą one Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Nowe miejsca pracy w ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 22:26 Powiedzmy, że kiedyś byłem zainteresowany pracą w tej "firmie" ale jak usłyszałem co się tam dzieje i jaka tam jest atmosfera to troche mi przeszło ale "nigdy nie mów nigdy" więc.... Odpowiedz Link Zgłoś