monikak78 Re: dr Sabina Kluz-OPINIE!!!!!!!!! 29.04.08, 15:06 Przed pięcioma laty kiedy rodziłam starszego syna ,asystowała przy cc.Nie wiem ile się zmieniło od tamtego czasu ,wtedy była chyba na stażu ,ale jeśli miałabym wybierać to wolałabym kogoś bardziej doświadczonego.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gin-aa Re: dr Sabina Kluz-OPINIE!!!!!!!!! 29.04.08, 17:55 wybieram się do niej z moja pierwszą ciążą...i chciałabym być pod fachową opieką... Odpowiedz Link Zgłoś
monikak78 Re: dr Sabina Kluz-OPINIE!!!!!!!!! 29.04.08, 18:20 Tak jak pisałam wybrałabym kogoś bardziej doświadczonego .Ja przez dwie ciąże chodziłam do super lekarza Tomasz Kluza (nie mylić z Romkiem Kluzą)i bardzo polecam .Pracuje w szpitalu na Szopena więc jest się pod kontrolą od początku do końca ciązy.Polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
teresa_k3 Re: dr Sabina Kluz-OPINIE!!!!!!!!! 11.10.08, 09:15 ja chodziłam do doktor Kluz i rodziłam przy niej w szpitalu i naprawde polecam, doświadczona, ciprpliwa, super Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczka Re: dr Sabina Kluz-OPINIE!!!!!!!!! 18.11.08, 10:39 Nie znam dr Sabiny Kluz ale podobnie jak kolezanka polecam dr Tomasz kluza, to moja trzecia ciąża i nalpesza opieka z dotychczasowych. Czuje sie absolutnie bezpiecznie pod jego opieką. Odpowiedz Link Zgłoś
sabik2 Re: dr Sabina Kluz-OPINIE!!!!!!!!! 23.11.08, 09:25 Hmm to ja powiem tak. Też chodzę do Tomasza K. ale super to nie jestem zadowolona. To moja ruga ciąża i mam porównanie z poprzednią lekarką,która wypada lepiej przy prowadzeniu ciązy. Tu, brakuje mi informacji od niego, np to ze dobrze to za mało. Mógłby coś więcej szczegółów podać. To samo jak opisuje usg-trochę jak dla mnie za mało informacji podaje. no i takie szybciutenkie wizyty. Jeszcze nie skonczyłam mówić jakie mam objawy a tu juz szybciutko badanie. Trochę hurtowo i za skąpo w informacje.Wiem, ze mogę się dopytać ale nie zawsze wiem na co zwrócicć uwagę. Ale już nie zmieniam bo koncowka ciąży a chce rodzc na Szopena. Odpowiedz Link Zgłoś