Gość: scpt IP: 84.38.160.* 08.06.08, 12:40 Ja dają 3 :1 dla Niemców, choć w przypływie optymizmu - kto wie - może 2 :1 ?? ale też dla niemców. nie wierzę w cuda "benaułera" :) O 23 zaglądnę tu i odszczekam jakby co swój pesymizm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: obstawiamy Mecz Polska- Niemcy ?? IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 08.06.08, 12:49 Kurczę, serce za Polakami i naprawdę chciałbym aby nasi wygrali, ale rozum mówi co innego. Dlatego 1:0 dla Niemców. Ostatecznie, żeby nie było... 1:1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYper sts Re: obstawiamy Mecz Polska- Niemcy ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 13:30 under 2.5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: obstawiamy Mecz Polska- Niemcy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 15:24 Za bardzo media podkręcają atmosferę, a skończy się jak zwykle, klęską. Polska - Niemcy (0:2) Odpowiedz Link Zgłoś
ares19 Re: obstawiamy Mecz Polska- Niemcy ?? 08.06.08, 19:23 dokopiemy szwabom. Polska - biało czerwona, Polska - biało czerwona !!! 10 do zera - dla Polski . Za co kaczka dała blaszkę benałerowi i kupiła na polskość brazola ?? żeby nasi wygrali !! Polska - BIAłOCZERWONA !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Re: obstawiamy Mecz Polska- Niemcy ?? IP: *.intertele.pl 08.06.08, 20:25 Ja napiszę tak, że jeśli Polacy się nie osrają jak to często się zdarza przed meczami z Anglikami to bez problemu zremisujemy, a może i wygramy co według mnie nie byłoby niespodzianką. Niemcy są średniakami których nie wiedzieć czemu wszyscy uważają za faworytów. Totalną porażką jest ich bramkarz Lehman więc jeśli Polacy będa strzelać z daleka to wcale się nie ździwie jeśli wygramy. No ale wracając do początku czyli jak już piłkarzom polskim będzie ciekło w szatni po nogach to nam wrzucą na początku dwa gole i będzie po frytkach. Stawiam jednak 1-0 dla Polski :-) PS. Jeszcze dzisiaj uważałem, że absolutnym faworytem naszej grupy będa Chorwaci ale nic nie pokazali, a po tym jak cisneli Austriacy w drugiej połowie to powinien być remis. Sprawiedliwy wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: obstawiamy Mecz Polska- Niemcy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 22:16 NO TO PO PTOKACH !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scpt Re: obstawiamy Mecz Polska- Niemcy ?? IP: 84.38.160.* 08.06.08, 22:25 przybłęda - oddaj krzyżyk orderu OP i do domu. czekam na trzecią bramę i idę spać. dziady dziennikarskie podkręciły atmosferę - a jest jak zawsze. czas sciagać flagi z autek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ares19 ale dziady cho cho cho !! 08.06.08, 22:42 no to zwijamy czapeczki, koszulki, szaliczki i flagi z samochodów...koniec zabawy :(((( smutno mi jakoś :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: ale dziady cho cho cho !! IP: *.rzeszow.mm.pl 08.06.08, 23:08 Dlaczego koniec? W 1982 na MŚ nikt nie dawał szansy Polakom na wyjście z grupy. Jakieś remisy na początek ze słabymi drużynami, a potem rozkręciliśmy się. Najbardziej pamiętam, choć dziecięciem byłam,te 3:0 z Belgią i gole Bońka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Re: ale dziady cho cho cho !! IP: *.intertele.pl 09.06.08, 12:06 Jedna osoba obok mnie i to baba potrafi być optymistką i wierzy w Polska drużynę. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarceL31 Re: ale dziady cho cho cho !! IP: 195.136.36.* 09.06.08, 08:49 uwierzylas w cud? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Re: ale dziady cho cho cho !! IP: *.intertele.pl 09.06.08, 12:04 Zobaczycie, że wyjdą z grupy. Austria jest słaba - robią troche wiatru ale nic z tego nie wynika, a Chorwacja której kibicuje za raz po Polskach i Włochach to jak to ocenił dobrze Zbigniew Boniek piłkarski trup od 48 minuty z Austrią - dobrych piłkarzy mają ale na 45 minut potem zero kondycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Re: obstawiamy Mecz Polska- Niemcy ?? IP: *.intertele.pl 08.06.08, 22:50 No dużo ściągnie chorągiewki bo Polacy mają taką wiarę we wszystko to raz, a poza tym cały czas uważam, że u nas mało kto interesuje się naprawde futbolem jak choćby we Włoszech czy w Anglii i po przegranej z Niemcami większość da sobie spokój z kibicowaniem. Co do meczu to gratulacje dla Niemców i bije się w piersi, że nazwałem ich przeciętnymi ale dalej to nie znaczy, że grają super. Szybka piłka, lepsza technika i nas walneli. Obrona to nasz największy mankament bo Niemcy często robili sobie z nami co chcieli. Wielki plus dla Rogera zrobił mnóstwo dobrej roboty w przciwieństwie do drewnianego Żurawskiego. Podsumowując widziałem cztery zespoły z naszej grupy i uważam, że jak w następnych meczach będa grać z Rogerem w składzie to mamy szanse wyjść z tej grupy. Bo Austriacy to z reguły cieńki zespół, a Chorwacja to żadne fajerwerki tylko przeciętna drużyna. Moge się jak zwykle mylić ale wierze dalej w naszą reprezentacje jak zresztą zawsze :-) Plus tej przegranej jest taki, że chorągiewki na samochód które dzisiaj na Dołowej chodziły po 15zł będa pewnie jutro kosztować 10zł ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Re: obstawiamy Mecz Polska- Niemcy ?? IP: *.intertele.pl 08.06.08, 22:52 ares19 gdybyś interesował się piłką nożna to byś wiedział, że ten mecz nie przekreśla naszych szans i w sumie jeszcze o niczym nie świadczy. Ale zwiń swoja flage jeśli to robisz na pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: obstawiamy Mecz Polska- Niemcy ?? IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 08.06.08, 23:41 Przynajmniej Kubica nie zawiódł...:-) A Polacy w piłkę jak zwykle 3 mecze. Mecz otwarcia, mecz o wszystko i mecz o honor... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: obstawiamy Mecz Polska- Niemcy ?? IP: 67.60.67.* 08.06.08, 23:54 mecz przecietny,a Roger najjasniejszym motywem w przegranej druzynie. teraz pewnie po dwoch grach do domu czas bedzie sie zabrac,by oczyscic skorumpowana polska pilke nozna.zero tolerancji i precz z zasluzonymi klubami.niech wszyscy graja na miare kapitalistycznej gospodarki.i uczciwie i w pokorze.to bedzie wtedy dopiero sukces polskiej pilki,godny wywieszenia choragiewek.powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtg Re: obstawiamy Mecz Polska- Niemcy ?? IP: *.cmdnnj.fios.verizon.net 09.06.08, 05:21 ...Tylko gosc portalu "Mat" z Was wszystkich trafil w dziesiatke. ...Moim zadaniem Boruc to jedyny zawodnik, ktory nadaje sie reprezentowac Polske. ...A reszta w III lidze powinna sie uczyc podawac i przyjmowac pilke! Odpowiedz Link Zgłoś