Gość: Migotka Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: 88.156.218.* 03.02.09, 16:12 Wyczytałam dziś o ofercie pracy tej firmy w ANONSACh i również mam umówioną rozmowę na jutro ale po przeczytaniu forum to sobie odpuszczę.Dzięki za ostrzeżenie:)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: 188.33.10.* 09.07.09, 14:02 Witam. Ja znalazlam ogloszenie w Nowinach, ze oferuja 2500 na miesiac. W Nowinach pisze, ze to jakas firma AHU a przez telefon gadaja, ze AS Group. Oczywiscie nie maja strony internetowej, mowia tylko, ze firma z branzy kosmetycznej a jak wczesniej zadzwonilam to powiedzieli, ze gospodarczo-chemiczna. I niby praca na etat i sa 4 stanowiska, fakturzystka, pracownik biurowy, asystent handlowca i magazynier. Spodobalo mi sie z tym pracownikiem biurowym, mowili, ze bede robic takie rzeczy jak ewidencja czasu pracy pracownikow, prowadzenie akt peersonalnych, kompletowanie dokumentow i takie tam niby zwykle biurowe rzeczy. Wyglada to niezle, ale to co tutaj przeczytalam to mnie lekko załamało.... :( Jestescie pewni, ze to co ja znalazlam to tez oszustwo? Nr telefonu tej firmy: 17 8611103, adres Gołębia 11a. W necie oczywiscie tez nie mozna znalezc tej fiermy, tylko fora, ze to oszustwo. Ech szkoda gadac.Chytba tez sobie odpuszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 16:10 Dzięki wielkie za ostrzeżenie właśnie miałem dzisiaj jechać tam na rozmowe kwalifikacyjna a tak zaoszczędze czas i kase na paliwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:47 pedale jeden nie dostałeś sie ze tak piszesz jak ktoś bedzie chciał to sam sprawdzi czy warto tam iść, ja np nie lubie hipermarketow HIPERMARKETOM MOWIMY NIEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sudz Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.mtm-info.pl 20.03.09, 17:14 kurcze ja mam na poniedziałek rozmowę na godz 18 ul.Gołębia 11 firma A.S.Group wiecie coś o tej firmie .hmmm ale też to raczej lipa Thx za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: 89.108.216.* 30.05.09, 08:30 ja też tam pracowałem porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewenmax Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.res.pl 20.03.09, 19:28 bardzo ciekawy temat , rownoez sobie odpuszcze !!!! dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: 94.232.216.* 25.03.09, 13:18 Nazwa firmy ktora nic kompletnie nie mowi "A.S.GROUP" ale wazne ze po angielsku to kazdy sie nabiera i mysli ze to jakas prestizowa firma!! Staraja nie rzucac sie w oczy zbytnio dlatego ogloszenia daja do mniej znanych portali interentowych, na znajalzlam takie: Firma A>S GROUP Poszukuje pracowników. W związku z dotacjami Unii Europejskiej i dynamicznym rozwojem naszej firmy pilnie zatrudnimy: referentów(ki) administracji fakturzystów(ki) magazynierów kierowców handlowców ankieterów hostessy managerów. Wysokie wynagrodzenie od 1500- 5000zł.netto. Możliwość rozwoju- awansu. Bezpłatne szkolenie do każdego z działów. Pakiety socjalne, premie. W celu uzyskania bliższych informacji i umówienie się na ewentualną rozmowę kwalifikacyjną prosimy o kontakt telefoniczny pod nr tel.017 860 21 05 bądź 017 861 11 03 a.s.group@wp.pl Smiechu warte:-D nawet konto mail zalożone na szybko pewnie! Pomyslcie troche zanim tam pojdziecie na rozmowe, warto zawsze dowiedziec sie cos o firmie do ktorej was zaprosili na rozmowe, tym bardziej ze tutaj ani slowa nie mowia o tym czym firma sie zajmuje wogole!!! Obojetnie na jakie stanowisko sie zglosisz i tak skonczysz na ulicy jako akwizytor!!! I jeszcze jedna rzecz podejrzana, na mojego maila zgloszeniowego odpisali w pare godzin i odrazu bardzo ainteresowani byli moja osoba a pracy szukam od pol roku i nikt tak szybko mi nie odpisal na mila i to z zaproszeniem na rozmowe a niektorzy mysla ze maja szczescie a pozniej sobie w brode pluja....bo to strata czasu i pieniedzy!!! SPRAWDZAJCIE FIRMY NAJPIERW A POZNIEJ IDZCIE NA ROZMOWE!!naciagaczy naiwnych nie brakuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loosia Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11a i Jabłońskiego IP: 79.139.56.* 26.03.09, 14:13 Ze tez ci ludzie nie dadza sobie siana...ile mozna naciągac ludzi na strate czesu i jakąkolwiek nadzieje na znalezienie pracy....oszusci i tyle;/;/;/własnie przed chwilą dzwoniłam na ogłoszenie z nowin w sprawie pracy w jakies tam firmie, ze niby poszukuja ludzi na rózne stanowiska....żenada....a tu sie okazuje ze to pseudo firma z jabłonskiego kiedys....LUDZIE UWAZAJCIE NA TE ADRESY!!!!!!TOTALNA STRATA CZASU !!!NIE MA ZADNEJ PRACY W ADMINISTRACJI CZY JAKO FAKTURZYSTA...TO TOTAL SCIEMA....PRACA POLEGA NA WCISKANIU LUDZIOM KITU NA ULICY-SPRZEDAWANIE JAKIS BADZIEWNYCH PERFUM NA SIłE!!!! JA JUZ SIE NAUCZYłAM ZE ZANIM POJDE NA JAKąKOLWIEK ROZMOWE W SPRAWIE PRACY NAJPIERW SPRAWDZAM ISTNIENIE FIRMY W BAZIE...BADZ WYSTARCZY WPISAC ULICE I AKURAT W TYM PRZYPADKU POJAWIA SIE NA MAXA ZAPEłNIONE FORUM!!!!!!! UWAZAJCIE NA TE 2 ADRESY!!!!! Z PEWNOSCIA NIEDłUGO ZMINIą SOBIE SIEDZIBE PALANCI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11a i Jabłońskiego IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.07.09, 10:19 ja rowniez tam bylam z mysla ze proponuja mi prace jako przedstawiciel handlowy lub fakturzystka, zdziwilo mnie ze tak szybko bo juz w pierwszy dzien dali mi odpoiedz ze jestem przyjeta. gdy szlam w pierwszy dzien do pracy to bylam przygotowana na cos innego a tu kierunek grunwaldzka i wciskanie ludziom pasty do zebow, zenada!! od razu podziekowalam. UWAZAJCIE na ta firme, bo proponuja kilka stanowisk a i tak wszystkie prowadza na ulice zeby uprawiac wciskologie, nie dajcie sie zwiesc ic elkwencja i zachowaniem na miare biznesmenow bo to co mowia na spotkaniu to jedno wielkie klamstwo i sciema!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOOSIA Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: 79.139.56.* 26.03.09, 14:26 HEHHE I CO SIE JESZCZE OKAZUJE ...WłASNIE WSTUKAłAM W WYSZUKIWARKE NAZWE" A.S. GROUP" I CO SIE OKAZUJE JEST TAKA FIRMA, ZNACZY SIE AGENCJA REKLAMOWA Art&Software Group ul. Bułgarska 15/10 65-943 Zielona Góra I TO JEST WłASNIE ICH PROBLEM, TAKA FIRMA ZA JAKA SIE PODAJA POPROSTU NIE ISTNIEJE!!!!!!!!!!WYMYSLAJA SOBIE NAZWY JAK SIE IM PODOBA, OBY TYLKO ZłAPAC JAKIS NAIWNIAKóW NA OFERTE!!!!!żENUJąCE!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 18:45 Witam wszystkich właśnie czytam co piszecie nawet tam dzisiaj zadzwoniłam i miałam iść jutro na rozmowę ale jednak dobrze że tutaj zajrzałam już tam się nie wybiorę .Też sprawdzałam tą firmę na necie i nic na jej temat nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Olszowski Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: 92.244.47.* 30.03.09, 18:26 Szanowna Pani, Firma Art&Software Group z Zielonej Góry jak najbardziej istnieje. Zbieżność nazw do A.S. Group - firmy opisywanej w tym wątku, jest przypadkowa. Pozdrawiam i życzę więcej szczęścia w szukaniu wymarzonej pracy Przemysław Olszowski Art&Software Group Właściciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.przeworsk.eu.org 22.06.09, 10:41 dzięki bardzo za ostrzeżenie bo pewno bym się nacięła dobrze że najpierw sprawdziłam to w internecie, bo było to podejrzane właśnie dla mnie dziękuje bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re re Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.szpital2.rzeszow.pl 02.09.09, 12:24 Masz rację jest to beznadziejna firma,która sobie nie radzi z niczym i szuka jeleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 13:22 Heyyyy!!! golebia 11 rowniez odradzam!!!! umawiaja grupe osob na rozmowe pozniej sklada sie cv i mowi sie jakie stanowisko nas interesuje i malo tego!! sami kaza oddzwaniac i dwiadywac sie!!! buahahahahahah lipa totalna!!! żal!!! zal mi takich kretaczy i zycze im z calego serca zeby wreszcie nacieli sie na taka osobe ktora narobi im kolo dupy!!!!! ale to predzej czy pozniej sie skonczy!!!! zaluje ze wxczesniej nie sprawdzilam na forum co to za ,,firma,, a napewno nie wybralabym sie na taka rozmowe w zyciu!!! bede osobiscie przestrzegac znajomych ktorzy szukaja pracy!!! przed ta pozal sie boze firma!!! ta firma wyrobi sobie w koncu taka opinie ze pojdzie z torbami albo za kratki!!!! i tego zycze tym kretaczom!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: 80.50.132.* 22.04.09, 12:52 No jest jeszcze jedna ciekawa firma - Setcom lub SetcomActiv teraz bodajże na Okulickiego 18 wczesniej na Warzywnej.Ogłaszają,że bposzukują handlowców , pracowników biurowych i marketinu tymczasem zapierdziela się po domach ,blokach a wynagrodzenie śmiechu warte (tzn zupełnie inne niż proponowano)Ostrzegam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.wsiz.rzeszow.pl 22.04.09, 15:33 dzieki ;) no jak widać z falą kryzysu przyszła fala krętaczy do Rzeszowa... którzy szukają naiwniaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkkl Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.wsiz.rzeszow.pl 22.04.09, 15:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=81995080&a=81995080 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.chello.pl 13.05.09, 11:21 Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną na adres gołebia 11a przez firme A.S.GROUP która poszukuje pracowników biurowych, ankieterów itd. Po wpisaniu nazwy tej firmy w google wyskakuje mi jako pierwsza firma reklamowa z ZIELONEJ GÓRY. Czy ta firma z gołebiej 11a to ta sama o których piszecie???? PROSZĘ O ODPOWIEDŻ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parker Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: 193.59.255.* 15.05.09, 09:58 tez mam rozmowe w sobote o 9 w firmie a.s. group czy t ota sama firma ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachela Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.saite.com.pl 15.05.09, 14:07 to ta sama firma, też miałam iść na rozmowę ale po przeczytaniu tych opinii rezygnuję zamieścili takie same ogłoszenie jak przed rokiem, dosłownie było identyczne tylko nazwa firmy inna krętacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajaca Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: 80.50.128.* 18.05.09, 09:32 Czy ktos by moglby podac numer tel. do tej firmy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatyneczka1 Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: 84.38.160.* 19.05.09, 15:41 właśnie jestem umówiona z nimi na jutro ale chyba zrezygnuję podaje nr tylko stacjonarny 017 860 21 05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekrut Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.krak.tke.pl 20.05.09, 11:58 Wielkie dzięki za ostrzeżenie. Firma ta (na ul. gołębia 11a) teraz nazywa się A.S group. Byłem tam na rozmowie kwalifikacyjnej wczoraj, a dzisiaj na 8:30 zaprosili mnie na taki właśnie "pokaz pracy starszych kolegów". Na szczęście nie poszlem tam, od razu mi to smierdzialo. Telefon tej firmy( mogą mieć kilka) to o ile sie nie myle bo skasowalem to 860 11 22. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roger Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.05.09, 00:37 Witam! Ja właśnie jestem umówiony jutro na rozmowę i całe moje szczęście w ''tym nieszczęściu'' to, to że istnieje takie forum i że przed pójściem ja jakiekolwiek rozmowy zawsze sprawdzam firmy (czym się zajmują, jaka branża i czy wogóle istnieje w internecie). Mamy teraz erę internetu i każda szanująca się i poważna firma ma swoją stronę w sieci lub jest chociażby w panoramie firm lub innym spisie. Jeszcze raz dzięki za info o firmie A.S. Group (ich numer 860 11 06). Mam nadzieję i mocno w to wierzę że w końcu ktoś zajmie się tak nieuczciwymi pseudo pracodawcami którzy do nabijania własnych kieszeni wykorzystują ludzi szukających uczciwej pracy. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotna Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: 84.38.160.* 27.05.09, 21:39 Firma mieszcząca się przy ul. Piłsudskiego 17/4 również zajmuje się tą działalnością. Tel. do nich to 862 11 22. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 09:38 dzieki za info. nie stracilam chociaz cennego czasu idac tam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALA czarna :) Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.wist.com.pl 23.06.09, 17:33 szkoda ze wczesniej tu nie zajrzalam bo bylam dzis wlasnie na pseudo rozmowie kwalfikacyjnej. Pani, z którą miałam przyjemność zapewniala ze jest duzo kandydatow wiec zalozylam ze pewnie mnie nie przyjma :D a tu taka niespodzianka mysle ze chcieliby abym dla nich pracowala hehe napewno sie na to nie skusze dzieki za informacje pozdrawiam .Jeszcze napisze jak jest na tej rozmowie pani zaprasza do swojego biura przedstawia sie , trzyma wsze CV i pyta czym zajmowaliscie sie do tej pory ( pewnie nie chcialo sie jej czytac a szkoda bo pewnie po przeczytaniu tego ze pracowalam w sadzie dalaby mi spokoj:D ) ty odpowiadasz a ona czy interesuje cie praca stala czy czasowa, pozniej od kiedy jestes dyspozycyjny przedstawia trzy oferty pracy jednak dwie pierwsze maja wymagany staz wiec wiekszosc odpada a trzecia to asystent handlowca i na to kazdy sie lapie praca ma byc od 7.30 do 19.30 a wynagrodzenia od 2000 do 2500 zl. Mam wyksztalcenie kosmetyczne dlatego praca na wakacje jak znalazl ale podejrzane wydawalo mi sie to , ze Pani nawet nie przeczytala mojego CV sekretarka wydrukowala jej go dla niej przed tym jak weszlam do gabinetu prezes, po drugie zero doswiadczenia w handlu?? i bez problemu sie nadaje ale mysle ok jeszcze mnie nie przyjeli przeciez maja dopiero zadzwonic :D, juz wiem co im powiedziec i po trzecie kobieta mowi tak szybko ze lapiesz co drugie slowo a firma miesci sie w bardzo nieefektownym budynku samochodow sluzbowych nie widzialam a niby takie zarobkli obiecuja wiec powinni zadbac o swoj wizerunek hehe obszernie opisalam co sie dzialo to dla tych kotrzy nie chca tracic czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.xdsl.centertel.pl 16.06.09, 16:50 Mam pytanie na temat firmy przy ulicy piłsudskiego 17/4, czy pracował tam ktos kiedys i co "bezrobotna miala na mysli mowiac ze ta firma zajmuje sie taka dzialalnoscia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joecerez Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: 79.139.93.* 16.06.09, 22:02 tak, mialem przyjemnosc obserwoiwac 'prace starszych kolegow', to takie sama firma jak te z jablonskiego 9 i golebiej 11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: 78.133.188.* 01.07.09, 19:19 tak przy ulicy piłsudskiego 17/4 znajduje się własnie ten sam oddział. Po przeczytaniu wcześniejszych komentarzy zgadza się opis osób. Na początku byłam nakręcona na kase ale mój chłopak zaczał mi uswiadamiac o takich firmach i zaczełam szukac o tej firmie w internecie i natknelam sie na to forum. Przez telefon babka nie wyraźnie mówiła nazwe firmy pytała o wiek i wykształcenie później umawiała na rozmowe kwalifikacyjna. Koles mowił o 1500 wynagrodzenia pózniej spotkanie zapoznawcze następnego dnia i 2 tygodniowe szkolenie. Niby na asystentke przedstawiciela handlowego.Przed rozmowa poszukajcie sobie na internecie o tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.centertel.pl 12.08.09, 14:10 nie polecam :(:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.rzeszow.mm.pl 07.07.09, 12:58 ja mam taki numer 8611103 chyba też ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajajajajjajaj Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.cust.tele2.pl 04.07.09, 18:03 na stronie rzeszowskiego pup jest oferta pracy firmy z gołębiej tylko że 10 a nie 11 a. Czy ktoś się orientuje czy to nie jest czasem ta oszukańcza firma o której piszecie? www.pup.rzeszow.pl/index.php?id=oferta_pokaz&id_of=21187 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak jest naprawde Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 20:49 Hej:) pracowalam tamtego roku przez wakacje w firmie na Jabłonskiego 9. Moja szefowa byla wlasnie szczupla brunetka tylko ze teraz zmienil sie szef i siedziba rowniez.Powiem tak faktycznie to jest wciskanie kitu ludziom czasem az mi zal bylo tych ludzi ktorzy to kupowali. Ale jezeli chodzi o wyplaty i awanse to prawda, przynajmniej kiedy moja szefowa byla Justyna. Sprzedawanie szlo mi powiedzmy dobrze ale nie zawsze tak bylo a wyplate dostawałam po 600- 700 tygodniowo!!! Dla mnie to bylo najwieksza zaleta. I awansowalam po 1.5 miesiaca na trenera i wszystko byloby fajnie gdyby nie zmienil sie szef ktory kazal mi pracowac przez 14 godzin mialam dosc i zrezygnowalam. Umowe daja ale to jest taka prowizorka bo nie nic nie odprowadzaja do zusu.Ale na wakacje byla to super praca takiej kasy to ja juz pewnie nie zarobie. na miesiac to wychodzilo 2.5-2.7 tysiaca!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak jest naprawde Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 20:56 a dodam jeszcze ze tez klamali mowiac ze na poczatku to jest na godzine jakies 6zl a potem kiedy Ty chcesz to przechodzisz na stawke"od sprzedazy" tak naprawde to jest tylko od sprzedazy i jak Ci nie idzie w jeden dzien a w drugi lepiej to ucina kase zeby sie wyrownalo zeby oni czasem nie stracili. a na tych perfumach zarabiaja masakrycznie duzo widzialam tego calego wlasciciela tej firmy przyjechal do nas z Wroclawia. Auto super bryka, buty ze skory weza wszystko na zamowienie robione i jeszcze powiedzial ze kupuje sobie helikopter bo szkoda czasu na samochod. Jak sprawdzalam w necie okazalo sie ze jest jednym z najbogatszych ludzi we wroclawiu to tak zeby zobrazowac ile mozna zarobic na naiwnosci zwyklych ludzi ktorzy czasem oddawali ostatnie grosze"pod wplywem impulsu" czyli naszej gadaniny i robieniu ludzi w bambuko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaprawda Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.08.09, 20:13 coś nie tak ...to w końću jak jest naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka357 Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego 07.07.09, 13:01 Ta firma to akurat jest hurtownia z fajerwerkami, zniczami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g. Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: 188.33.10.* 09.07.09, 13:47 A taka firma jak AS Group? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Oszusci z Gołębiej 11a AS Group pseudo "firma" IP: 94.254.136.* 10.07.09, 13:40 AS Group to wlasnie "firma" na Golebiej 11a szef wysoki blondyn z bródką i duzym brzuchem. Mam do wszystkich prosbe aby wysylac te wiadomosci do wszystkich portali i wreszcie zakonczyc ten cyrk i zaoszczedzic czasu ludziom, ktorzy szukaja uczciwej pracy i nie chca stac na ulicy (bez wzgledu na pogode) i wciskac przechodniom past i perfum. Pozdrawiam autorów, ktorzy zachowali zimna krew i rozsadek. Przestrzegajmy innych, aby nie dali sie oszukac. Najgorsze jest to ze teraz w ogloszeniach nie ma uczciwej pracy niestety Odpowiedz Link Zgłoś
elena1706 Re: Oszusci z Gołębiej 11a AS Group pseudo "firma 15.09.09, 13:07 Jejku! Tak się cieszę, że trafiłam na tę stronę...Właśnie miła Pani, swoim cukierkowym głosem umówiła mnie na rozmowę (jutro na 18, ul. Gołębia 11a), ale dzięki temu co przeczytałam nie mam zamiaru tam iść!...Szkoda tylko, że w taki sposób oszukuje się ludzi, którzy szukają uczciwej pracy...,ale jak już przeczytałam wcześniej, teraz w ogłoszeniach chyba ciężko o porządną pracę!Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Bądźcie czujni...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumes Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.19.165.59.osk.enformatic.pl 10.07.09, 15:27 Witam. Mam pytanie, czy mówi coś komuś adres - Piłsudzkiego 15/3 ?? Ogłoszenie oferty pracy brzmiało mniej więcej tak: zatrudnie studentów i absolwentów... nr tel. 667 122 844 i od razu praktycznie po zadzwonieniu umawiają na rozmowę kwalifikacyjną na podany wyżej adres. Prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 17:17 heh ludzie dobrze że znalazłem to forum bo dzisiaj znalazłem w gazecie tą prace i już się umówiłem na spotkanie. ale ja lubie robić kuku niegrzecznym firmom dlatego specjalnie pójde:) ktoś kiedys wspominał o firmie setcom haha tak jest taka firma pracowałem w niej 4 miechy. firma nazywa sie SETCOM KONSULTING (okulickiego 18) i zajmuje się rozprowadzaniem Cyfry+ po wioskach podkarpacia. oczywicie zapewniali że kasa od 1500 tys wzwyż hehe i auto itp. jako nowy przez pare dni chodzisz ze swoim trenerem po domach i patrzysz co robi a potem wrzucaja cie na głęboką wode i każą oszukiwać ludzi jeśli chodzi o cyfre+. Przeważnie to bajerujesz ludzi że "wchodzi za miesiąc sygnał cyfrowy telewizjii i na analogowych antenach niebędzie mozna nic kompletnie odbierać"!!! i ludzie łamiąc się to biorą. najlepsi sa Ci co mieszkają 100 metrów od zielonej granicy z ukrainą bo biorą wszystko. aha co do wyjazdów w takiej firmie w teren to trzeba mieć swoje auto i jeszcze sporą ekipe do niego żeby zatankowac i poskładać się po groszu na paliwo. hmm oczywiście jesli zaliczysz jakis tam etap pracy to awansujesz na stanowisko trenera a wtedy otrzymasz od szefa skórzaną (a nie jak na poczatku tekturową) teczkę z logo cyfra+. i wtedy jako trener musisz wyszkolić 4 osoby pod sobą, a jak Ci sie to uda to fakt faktem dostajesz od szefa szefów bióro na własność, samochód(mały sterowany na baterie) i pare innych gadżedtów, jednakl już prowadzisz działalnośc gospodarczą i sam dbasz o swoją sprzedaż. to tak w skrócie o firmie SETCOM KONSULTING czyli tzw. piramidzie finansowej. co do firmy z jabłońskiego też się na nia naciołem kiedyś, zaprosili mnie na rozmowe a na szkolenie wysłali do sanoka gdzie jak zobaczyłem co to za praca to ręce mi opadły i to był mój błąd bo pokazałem im że mi to nie leży i że rezygnuję. więc zostawili mnie i kazali wracać na własny koszt. dlatego warto jak sie już jedzie i po fakcie chce sie zrezygnować to lepiej poczekać i wrócić autem razem z nimi niż potem na własny koszt, a propo sprzedawali perfumy po super promocjii:)) A dzisiaj firma A.S.Group złożyłem cv zaprosili na spotkanie i zmiła chęcia się tam wybieram. Postaram się grzecznie słuchać i spróbować sił w to wejść, a jak mnie wycyckają to bedzie głośno o firmie. Liczę że uda mi sie dostać na stanowisko powiedzmy fakturzysta(bo jak wiadomo fakturzysta nie lata po ulicach), jednak jak mimo to wyślą mnie na szkolenie gdzieś tam w pizdu to bedzie sie działo uwierzcie. dobra kończe bo sie rozpisałem a przecież musze się przygotować to renomowanej firmy: na spotkanie o prace::) jak to wyjdzie bede tu wracał na forum i pisał. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dosia_1983 Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego 30.07.09, 14:52 Witam!Jutro mam rozmowę na stanowisko sekretarki w firmie o adresie Piłsudskiego 17/4. Po tym co przeczytałam chyba jednak zrezygnuję. Chciałam tylko zapytać, czy ktoś już był u nich na rozmowie w tej sprawie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.cust.tele2.pl 31.07.09, 16:44 Ja tam byłem. Szef twierdzi że stanowisko sekretarki już jest zajęte. Zostały tylko stanowiska "przedstawicieli handlowych" Chodzisz po ludziach i sprzedajesz im kosmetyki i chemię. Szef pocieszny. Robota od 7.30 do 17.30 za 1500 netto + prowizje. Kto tam ze mną był to od razu rezygnował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan607 Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 12:50 doklanie!! ja tez odradzam. bylem w zeszlym tyg na rozmowie. w ogloszeniu poadli ze szukaja kilku osob na rozne stanowiska... poszedlem na rozmowe i wytapetowana blondynka krotko scieta oferowala mi 3 stanowiska z ktorych najbardziej platna byla praca na stanowisku asysenta przedstawiciela h. do tego potrzebowali jeszcze magazyniera/fakturzysty i pracownika biurowego. jak sie okazalo kiedy sie wybralem na dzien proby koles w dluzszych blond wlosach powiedzial ze kazdy ma przez to przejsc... a jak dal mi dlugopis i powiedzial zebym sobie wyobrazil ze to plyn wybielajacy zeby to powiedzialem mu ze bardzo dziekuje za taka prace. tresc ogloszenia sugerowala co innego. TAK WIEC JESLI NIE CHCESZ KOMPROMITOWAC SIE W OCZACH INNYCH LUDZI NA ULICY WCISKAJAC IM TANIE GOWNO NAWET NIE FATYGUJ SIE O JAKIKOLWIEK KONTAKT Z TA PSEUDO FIRMA. ODRADZAM TAKZE TRACENIA CZASU NA ROZMOWY KWALIFIKACYJNE BO TAK JAK PISZA MOI POPRZEDNICY KAZDY SIE DOSTAJE Z TA TYLKO ROZNICA ZE NIKT NIE CHCE TAKIEJ PRACY WYKONYWAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.cust.tele2.pl 31.07.09, 16:42 Ja też chciałem zostać tam fakturzystą. Ale kilka dni po rozmowie jakaś Pani do mnie zadzwoniła i powiedziała że niestety znalazł się z ktoś z większymi kwalifikacjami ode mnie. Za to na wyższe stanowisko przedstawiciela handlowego (2000zł netto) nie było nikogo lepszego i jestem zaproszony na jutro na dzień próbny. Oczywiście potrzebna koszula, krawat, długopis i notes. Ale zastanowiło mnie jedno... zapytałem o moją dziewczynę, która też była ze mną na rozmowie kwalifikacyjnej i chciała dostać tam jakąś pracę w biurze. Pani powiedziała mi że ona też niestety nie dostała się na to stanowisko tylko na stanowisko handlowca. Właczyłem google i trafiłem na tą właśnie stronę.. i jutro z czystym sumieniem idę na działkę skosić trawę niż na dzień próbny do tej pracy. P.S. - Rok temu byłem na gołębiej 11a na rozmowie o prace w firmie MARCO, w niej tez oferowano wciskanie perfum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: możnaby Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.rzeszow.vectranet.pl 05.08.09, 13:27 forum.gazeta.pl/forum/w,69,98475886,98475886,handel_obnosny_w_centrum_Rzeszowa.html moznaby skleić tematy jakos razem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszq1 Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 14:59 umówiłem się dziś na 16.00 na ul. Piłsudskiego 17/4, naczytałem się o tej firmie ale pójdę chociażby dla jaj zobaczyć o co kaman ;) a wieczorem zrelacjonuje Wam wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka_g8g Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.san.abpl.pl 01.09.09, 13:51 Hej, tak czytam te posty i nie wierzę ... ;/ równiez dostałam zaproszenie na rozmowę do A.S. GROUP ale mam sie umówic telefonicznie na rozmowę na stanowisko administracyjne ... czyli mowic ie że to kicha? Bo jak tam to nawet tam dzwonic nie będę ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asaya Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.09, 10:58 mnie zachęciło ogłoszenie: w związku z dotacjami UE zatrudnimy na różne stanowiska, ble ble ble. pomyślałam, wreszcie konkretne ogłoszenie w gazecie. zadzwoniłam i zapytałam o pracę,pani pow. adres firmy (nazwy nie podała), że mają trzy stanowiska itp. i ze jutro o 9.30 dyrektor przeprowadza rozmowę. zapytała czy mnie umówić. pow. ze się zastanowię i ewentualnie zadzwonię raz jeszcze. chciałam sprawdzić co to za firma i czym sie zajmują. nawet myslalam umawiac sie na tę rozmowę. chciałam spr. gdzie się ta firma znajduje, jako że jestem spoza Rzeszowa i nie wiedziałam dokładnie. wpisałam adres i... znalazłam tę stronę. i dzięki za ostrzeżenie. szkoda mojego czasu, pieniędzy na bilet i nadziei, nie jadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamek Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: 84.38.160.* 14.09.09, 18:39 Dziękuje wszystkim za komentarze dzięki Wam nie pójdę do tej pseudo firmy na rozmowę kwalifikacyjną na którą zostałem umówiony jutro. pozdeawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.ip.netia.com.pl 06.04.10, 14:41 pozdrawiam ma być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: 188.33.50.* 13.10.09, 18:59 Znalazłam w Anonsach z dnia 13.10.2009r. trzy ogłoszenia na asystenta handlowca, osobę do pracy biurowej lub administracji z podanymi numerami telefonów: 8611103, 8602105, 8602106. Dzwoniłam pod wszystkie trzy numery, odebrała na ta sama pani, która umówiła mnie z tym samym szefem, na tej samej ul Gołębiewskiej 11A o tej samej godzinie 10:30. Nie poszłam na rozmowę kwalifikacyjną dzięki temu forum. Nie ma to jak Internet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: 188.33.50.* 13.10.09, 19:01 W poprzedniej wiadomości miała być ulica Gołębia 11A. Przepraszam za pomyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
xbar A.S Group Gołębia 11A-ŚCIEMA!!!!!!!! 29.10.09, 12:34 Zgadzam się,po przeczytaniu ogłoszenia w anonsach byłem dziś rano(29.10.2009) na 9.30 na gołębiej 11A,w sekretariacie czekało kilka osób,pajac z biura wywoływał po imieniu,oglądał CV,potem proponuje 3 zawody:fakturzysta(1000zł netto) magazynier(1000zł netto) i asystent przedstawiciela handlowego (1500zł netto). Oczywiście każdy wybiera opcję nr.3. Potem cwaniaczek każe przyjść na następny dzień na 8.30 do 19.00-krawat,spodnie itp. Ale również trafiłem na to forum i przestrzegam Was.Szkoda czasu P.S. Tą budę trzeba oblać ich zasranymi perfumkami i spalić. Pozdrawiam i nie dajcie się zwieść frajerom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: A.S Group Gołębia 11A-ŚCIEMA!!!!!!!! IP: 188.33.100.* 13.11.09, 11:23 AS. group zmienilo adres na GROTTGERA !!! cwaniaki specjalnie zmieniaja miejsce dlatego, ze gołębia 11 a juz wszyscy znają dlatego sprytnie zmieniaja lokal lub nazwe. Uwazajcie na nich a zwłaszcza na artura sularza. A tak poza tym mozna ich oskarzyc o nieuczciwa konkurencję,a zwłaszcza za nieuczciwa reklame, a co za tym idzie ingerowanie w sfere prywatna tj nagabywanie ludzi w miejscach publicznych, te czyny są karalne wiec jesli nie chcecie miec do czynienia z policją, bo oczywiście menago umyje rece i na pewno wam nie pomoze jak bedziecie siedziec w komisariacie i tłumaczyc sie dlaczego zaczepiacie ludzi, radze nie wchodzic z ta firma w zadne relacje służbowe. Pozdrawiam forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiulka Re: A.S Group Gołębia 11A-ŚCIEMA!!!!!!!! IP: *.d-com.pl 08.01.10, 22:49 wlasnie znlazlam ogloszenie na portalu gazetapraca.pl :"FHU poszukuje do nowo powstałego oddziału 10 osób do działu Obsługi Klienta, magazynu, oraz Działu Administracyjnego. Mile widziani studenci zaoczni 2500 tys. zł/m tel. 017 850 04 83". poczatkowo myslalam ze chodzio sprzedaz telewizji n..jednak>>zadzwonilam pani od razu umowila mnie na dzien kolejny na rozmowe kazala zabrac ze soba cv, i wlasnie sie dowiedzialam ze to jest to samo badziewie co na Gołębiej 11 teraz zmienili na Grottgera. dzieki wam wiem ze nie warto, szkoida czasu!!!! BĄDZCIE CZUJNI, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: A.S Group Gołębia 11A-ŚCIEMA!!!!!!!! IP: 82.160.117.* 16.03.10, 22:42 a mnie a.s group ul.grotgera 22 zaczela zastraszac... to jest jakas mafia! na poczatku bylo jak u kazdego: zdziwienie ze tak latwo poszlo na rozmowie kw. i niedlugo dzwnia z zaproszeniem na dzien probny, oczywiscie trzeba byc elegancko ubranym itd a ogloszenie calkiem mija sie z rzeczywistymi warunkami pracy! dzien probny zaczynasz o 8 wywoza cie PKS em gdzies na jakies osiedle przykladowo w krosnie i lazisz z nimi po tych blokach 8 pietrowych do godz18.30 wciskajac naiwnym ludziom paste do zebow jakas masakra!!! mi sie plakac chcialo, moja trenerka byla na punkcie tzw dzwonkow CHORA powiedziala ze dopoki nie zrobimy go nie ma mowy o powrocie do domu i wcisnela przykladowo 2 pasty 87 staruszce z czterema zebami na przodzie..;\ co wiecej:firma obskorna widac ze czesto zmienia siedzibe, ludzie ci sami: artur sularz niby jakis ich menager smiechu warty z wystajacym brzuchem i brodka oraz jego zona kinga krotko obcieta blondynka ona przeprowadza rozmowe i nawija jak katarynka nie jestes wstanie nic z tego wylapac...Jeba na szajka tak cie omotaja ze po 1 dniu klada ci umowe przed nosem gotowa do podpisania z tym ze do konca jej nie wypelniaja.po takim dniu proby zrezygnowalam wiec moja trenerka na poczatku niewyobrazalnie mila zaczela mi grozic konsekwencajmi itd jeszcze raz zadzwoni a skonczy sie to w panstwowej inspekcji pracy albow programie uwaga. miejcie sie na bacznosci!!!pozdrawiam:)i jeszcze jedno wszyscy z nich caly czas sie idiotycznie usmiechaja bo ich zdaniem maja pozytywne nastaiwnie do zycia i sa entuzjastyczni to samo kaza tobie robic hahaxD twoj przyszly trener na pewno bedzie mowil ze takiej pracy i do tego tak dobrze platnej nie znajdziesz nigdzie...malo tego w ramach "motywowania siebie" przed wyjazdem spiewaja idiotyczne piosenki,klaszcza,podskakuja i tym podobne..jak pomysle ile kosztowalo mnie to sil i nerwow to mam ochote isc tam i jeb nac im wszystkim w leb tymi pastami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o w morde Re: A.S Group Gołębia 11A-ŚCIEMA!!!!!!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.04.10, 22:12 masakra jakaś :( jestem w szoku czemu się tymi obwiesiami nikt nie zajął jeszcze???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: A.S Group Gołębia 11A-ŚCIEMA!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 19:42 Widać teraz są pod szyldem a.h.u. w Warszawie. Dobrze, że istnieją takie wątki, bo można sobie zaoszczędzić wiele czasu. Miałam tam iść ale za wiele rzeczy się zgadza (nazwisko Pana i dość podobny adres e-mail), więc sobie podaruję. Swoją drogą aż dziwne, że nie ukarali ich za wprowadzanie ludzi w błąd i trwa to tak długi czas. Powodzenia dla szukających pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już nie za młoda Re: A.S Group Gołębia 11A-ŚCIEMA!!!!!!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 07.04.10, 18:22 pytanie mam czy oni rekrutują tylko młodych ??? bo jestem ciut starszą osobą ale bez pracy i nie chce aby się na nich natknąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karcia Re: A.S Group Gołębia 11A-ŚCIEMA!!!!!!!! IP: 83.1.22.* 31.03.11, 22:50 Uwaga, pojawili się w warszawie, ul. Czerniowiecka 4 NEXT STEP, oczywiscie historia sie powtarza.. hostessy, asystentki administracji, handlowcy... srata tata i konto założone na o2! oczywiscie firma o takiej nazwie pod tym adresem nie istnieje, odpowiadaja mailowo po kilku godzinach i zapraszaja na drugi etap rekrutacji, ludzie nie dajcie sie nabrac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfh Re: A.S Group Gołębia 11A-ŚCIEMA!!!!!!!! IP: 195.254.175.* 19.04.11, 22:08 Czerniowiecka 4 Warszawa. Właśnie odebrałam wiadomość, że jutro mam tam rozmowę op race. wie ktoś coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nilkilka Re: A.S Group Gołębia 11A-ŚCIEMA!!!!!!!! IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.05.11, 11:29 i jak byl ktos na Czerniowieckiej na rozmowie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zażenowana Re: A.S Group Gołębia 11A-ŚCIEMA!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 31.05.11, 22:49 The Next Step- nie dajcie się nabrać na tą niby firmę! znalazłam ogłoszenie na gumtree, że poszukuja asystentki i doszkalaja bezpłatnie, więc wysłałam tam swoje cv, po chwili dostałam odpowiedz że przeszłam kolejny etap rekrutacji i zapraszają mnie na rozmowe kwalifikacyjną. Kiedy przyjechałam firma widniała pod nazwą THE NEXT STEP. Firma miesci się w ciasne klitce, w piwnicy pod domem. Tak wizualnie mialo wyglądać że to jakaś firma. Kazali mi zadzwonić 2 godz pozniej i dowiedziałam sie ze zapraszają mnie na bezplatne szkolenie. Jak przyjechałam na szkolenie forma miała już całkiem inną nazwę na szyldzie. Moim zadaniem było chodzenie po kamienicach Starego Miasta wraz z moim tranerem, musialam uśmiechać się jak idiotka , pomagałam w wypełnianiu umów na obniżenie rachunkow za prad elektryczny. Rekalamowali się tym że nazywają się Energetyczne Centrum Polski, i są inicjatywą z Unii Europejskiej. Czyli tak żeby przekonać ludzi, że są pewni. Grupa z którą chodziłam- dwóch dziwnych kolesi, dwie dziewczyny, czasami sobię miedzy sobą coś gadali "na ucho". Oprócz tego ich przywitanie to "przybicie piątki". Wszystko wydawało mi się podejrzane. Byli na siłę mili dla mnie. Na koniec- jak byłam taka niezdecydowana- to na pożeganie powiedzieli mi "do jutra" jakby liczyli że mnie przekonają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdegustowany The Next step- oszustwo IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 21:37 Było dokładnie jak pisała poprzednia autorka.Takie zachowanie osób z tej firmy,takie same usługi-dosłownie naciąganie ludzi i wciskanie im kitu,te same obskurne biura. Zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczona The Next step Czerniowiecka 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 21:50 Potwierdzam informacje o firmie Next step na Czerniowieckiej 4. Też byłam na rozmowie i "dniu próbnym" i wszystko wyglądało dokładnie tak jak zostało opisane. Cała ta niby firma jest bardzo podejrzana, każdy mówił mi co innego, nie wiadomo w sumie czym sie zajmują, kręcą, żadnych konkretów... Ci "eksperci" z którymi chodzilismy na Bielanach byli mega podejrzani, śmiali się ciągle i żartowali jakby byli najarani, byli sztucznie mili, odchodzili na bok i rozmawiali, jak się o coś pytaliśmy to tak mętnie i niejasno odpowiadali na nasze pytania... Po krótkim czasie zrezygnowałam i poszłam. Nie polecam, strzeżcie się ich i piszcie tutaj, żeby ludzie przestali się na to nabierać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: A.S Group Gołębia 11A-ŚCIEMA!!!!!!!! IP: *.ostnet.pl 29.03.10, 22:41 Hej dzięki wszystkim za te opinie, miałam iść na spotkanie ale po tych tekstach rezygnuję. Zaoszczędzę czas i nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedział wiekowy Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.04.10, 10:33 w jakim wieku oni najchętniej rekrutują ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrv Re: grottgera 22/11 a.a. group IP: *.pascal-net.pl 01.05.10, 23:03 Mógłbyś do mnie napisać na pocztę? Jestem dziennikarzem. Chciałbym napisać o tym artykuł. Sam dałem się na to nabrać, ale nie pamiętam wielu informacji aby napisać rzetelny reportaż. Napisz tylko i zadam Ci kilka prostych pytań które są mi potrzebne. Musimy ostrzegać ludzi przed takimi oszustami! ziomal66@o2.pl pozdrawiam i proszę o szybki kontakt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: A.S Group ul. Grottgera 22 Rzeszów Ściema !!! IP: 94.232.216.* 11.05.10, 21:51 Myslalam ze zwineli juz interes ale jak widac idiotow nie brakuje do pracy i szukaja nadal.... ogloszenie znalazlam dzisiaj "Hurtownia kosmetyczno-chemiczna pilnie zatrudni na pełen etat: sprzedawców, handlowców, magazynierów i referentki, 12zł/godz (również studenci zaoczni). Wynagrodzenie dzienne" Tylko od rana weszlo na nie ponad 650 osob, mam nadzieje że nikt sie nie dal nabrac. siedzibe juz tez zmienili..... i te "wynagrodzenie dzienne" pfff wiadomo że o co uhandlujesz pod hipermarketem to dostaniesz prowizje na koniec dnia albo sie okaze że tyrales caly dzien za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
monia.swie Re: A.S Group = Fenix ? 02.07.10, 17:58 Witam, dobrze że zajrzałam na to forum, bo coś mnie tknęło, że to może jakaś ściema jak nie mogłam znaleźć żadnej informacji na temat tej firmy. Nie wiem może się mylę, ale wygląda na to, że firma A.S Group występuje teraz pod nazwą Fenix, numer telefonu się zgadza i dokładnie ten sam adres Grottgera 22/11. Jutro miałam zanieść CV, ale nie ma się co fatygować, no chyba,że kogoś interesuje tego typu praca (akwizycja zamiast referent administracji jak było podane w ogłoszeniu). Przyznam, że wcześniej nie spotkałam się z "ofertami pracy" i tak ściemniają. Chyba jednak takie coś nie jest zgodne z prawem i ktoś powinien w końcu ukrócić taki proceder Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil W. Re: A.S Group = Fenix ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 10:27 czesc ;) co do ds group to nie zgodze sie z Wami... bo pracowałem tam i kasa jest naprawde dobra... jestem studentem zaocznym i godziny pracy sobie dobierałem jak chciałem ;) wiec lepiej nie widze. byłem dokladnie w tym biurze na grottgera 22/11. Miłe sekretarki i wszytsko tak jak powinno byc ;) POLECAM to biuro. ale i tak warto samemu sie przkonac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: A.S Group = Fenix ? IP: 89.231.219.* 04.08.10, 20:10 nie dajcie się nabrać na tą ścieme !!! to są chorzy ludzie,wiem bo pracowałam tam przez tydzień,cieżko się od nich pózniej było odczepić.straszyli mnie,wydzwaniali itd, każdy z nich kłamie,to są dziwnie podejrzani ludzie, ostrzegam was ,strata czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldres Re: A.S Group ul. Grottgera 22 Rzeszów Ściema !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.11, 16:49 szanowna Inko,to naprawdę nie są idioci lecz ludzie zdesperowani w poszukiwaniu jakiejkolwiek pracy.Nie poniżaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA FENIX IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 14.07.10, 17:33 witam wszytskich ;) ja osobiście pracuje w firmie Fenix w Rzeszowie i jestem bardzooo zadowolona ;) poszłam tez na ta rozmow, ale tez tak jak Wy czytałam sobie wczesniej opinie na temat firmy... jednak na szczescie sie nie zraziłam i poszłam na rozmowe bo juedyn co miałam do stracenia to chwilke czasu ktory i tak przesiedziałabym pewnie w domnu lub w inny sposob zmarnowała... no i udało sie ! :D dostałam prace FAKTURZYSTKI! takze nie czytajcie tych głupot i sami sprawdzcie jak jest ;) pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do MAGDA Re: FENIX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 13:14 hej magda mozesz mi cos wiecej napisac o tej pracy ? bo jutro mam miec rozmowe nt pracy na stanowisko fakturzysty i nie wiem wogule czy sie fatygowac po tym co tu czytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: FENIX IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 15.07.10, 17:42 ja Ci powiem ze jestem bardzo zadowolona ze swojej pracy ;) takze jak tylko dostałes propozycje to wydaje mi sie ze idz bo nie masz nic do stracenia ;) a o robote to teraz ciezko...:/ takze warto probowac mimo wszytsko. tez nie bylam przekonana czytajac to wszytsko tutaj... wiadomo... no ale po co mam słuchac kogos komu sie nie udało albo po prostu chce zniechecic innych... także wydaje mi sie ze skoro Ci proponowali to idz bo ja własnie w ten sposob dostałam prace fakturzystki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: FENIX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 18:03 mialas jakies doswiadczenie w pracy wczesniej? jak to godzinowo wyglada ? a z zarobkami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: FENIX IP: 109.243.104.* 15.07.10, 19:27 w fenix nie ma innej pracy niż sprzedawanie past na grunwaldzkiej . . Magda to pewnie któraś z sekretarek albo sama Martyna . . . porażka . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: FENIX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.10, 13:11 Ktoś musi dementować przykre ale prawdziwe opinie żeby ludzie dalej nabierali się na akwizycje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki ktuś Re: FENIX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 22:28 chodzą jacyś obwiesie i wciskają pastę do zębów jakaś desperatka w okularach i jakiś koleś ,że niby ekstra pasta na matejki między kościołem farnym a urzędem pocztowym obok postoju taksówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzco Re: FENIX IP: *.tktelekom.pl 25.07.10, 12:48 martyna to super exstra sztuka pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: FENIX IP: *.tktelekom.pl 25.07.10, 12:22 Nic nie wiesz o tej firmie napawde to sie nie odzywaj pewnie ci sie nie udało i chcesz zniechecic innych zal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: FENIX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.10, 14:18 Odezwała się osoba, której się udało! Jakiś zapalony zwolennik akwizycji i obrońca menago, ciekawe na jak długo. I tak przejżysz na oczy! Porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: FENIX IP: *.centertel.pl 17.09.10, 10:48 Popieram, ta firma to jedna wielka lipa, do faktuowania i pracowników administracyjno-biurowych szukaja juz od chyba kwietnia, więc co z tego wynika przecież nie fakt, iż firma rozszerza swoją działalność, poprostu zbieraja sobie dane ludzi, apotem tak na dobrą sprawę nie wiadomo co z tym wszystkim robią. Jeśli firma byłąby solidna to przecież nie wkrecałaby ludzi i od pół roku, co nie udało się odpowiedniej osoby znaleść nie chce mi się wierzyć, poprostu jest to jedna wielka ŚCIEMA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witaj Re: FENIX IP: 83.2.207.* 20.07.10, 16:23 Mam prośbę Madziu, czy mogłabyś i mnie napisać coś o tej firmie? Ja mam jutro rozmowę na stanowisko -referent administracji- Nie jestem z Rzeszowa i nie wiem czy jest sens fatygować się ten kawałek drogi. Proszę o jakieś informację na adres gg 12970204.Z góry serdecznie dziękuję. Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: FENIX IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.07.10, 12:41 jakoś ciężko mi uwierzyć w to co napisała Pani Magda bo niby jakim cudem wciąż jest wolne miejsce na stanowisko fakturzysty/tki skoro Pani już na nim pracuje :) Ludzie nie dajcie się nabrać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzepki Harry Re: FENIX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 15:43 Nie żadna Magda tylko Stefan i nie fakturzystka tylko naciągacz. Ot, i cała prawda o tej "firmie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ByłamNaRozmowie Re: FENIX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.10, 13:39 Z tym Fenix to jest tak: idziesz na rozmowę. Czekasz razem z innymi naiwniakami. Jak wejdziesz to dowiesz się, że nie ma juz miejsc dla referentek admin. to może odpowiadałoby ci stanowisko asystenta handlowca. haha czyli sprzedawcy perfum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm . . Re: FENIX IP: 109.243.188.* 27.07.10, 14:20 tak ogólnie to nie perfumy tylko pasty . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: FENIX IP: *.prz.edu.pl 28.07.10, 19:45 ten fenix to najgorsza praca z możliwych!!!stoi się na ulicy i namawia ludzi na kupno pasty do zębów!według przedstawicieli owej firmy jest to zwykła sprzedaż bezpośrednia!LUDZIE NIE DAJCIE ZROBIĆ SIĘ W KONIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: grottgera 22/11 a.a. group IP: *.ust.tke.pl 14.07.10, 19:32 otóż dzisiaj oglaszaja się jako firma feniks, własnie umowilam sie na rozmowę na poniedziałek, ale jak to stoisko z perfumami, to ja dziekuję !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wjarek Re: FENIX IP: 67.159.44.* 05.08.10, 09:06 Proponuje wysyłajmy wszyscy na adres karierarzeszow@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: FENIX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 13:55 wiecie co piszecie juz od paru lat na tym forum i co z tego wynika nic !!! Nadal nabieraja werbuja naiwnych ludzi do pracy i tak samo nabieraja przechodniów HA HA HA HA. Jaki jest sens wogóle sie wypowiadac!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: FENIX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 12:02 A no sens jest taki, że przed wysłaniem do tej firmy swojej aplikacji weszlam na tą stronę poszukując jakichś informacji na temat owej firmy. Dzięki tym wypowiedziom wiem, ze nie musze się fatygowac z calym tym smiesznym procesem rekrutacyjnym. Dziękuję wszystkim, którzy zechcieli wypowiedzieć się na ten temat. Pozdrawiam i zycze wytrwalosci w poszukiwaniu pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zozola Re: FENIX IP: *.root.com.pl 10.12.10, 12:18 O kurcze, a ja dzis wysłałam tam aplikacje. Ciekawe czy zadzwonią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: FENIX IP: *.rzeszow.mm.pl 13.12.10, 12:11 I ja również dziekuje, może i nie mam pracy, ale nie znaczy to że mam czas do stracenia. Dziwne i bardzo atrakcyjne wydawalo mi sie ogloszenie o pracę. Proszono o wysłanie Listu Motyw. ale nie wiedziałam do kogo mam się kierować w tym liście. Zaczęłam wiec szukać i trafiłam tutaj. JAk to dobrze ze nie zaczełaj jeszcze tego listu pisac :D Naprawde dziwne jest to ze ogloszenie z kwietnia września i grudnia jets takie samo praktycznie - czyli nadal takie same stanowiska pracy sa nieobsadzone - dziwna sprawa. Jeszcze raz dzieki, bo ja szukam powaznego zajęcia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldres Re: UWAGAna firmy z ul.Gołębia 11 i Jabłońskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.11, 16:43 dzięki za poruszenie niezwykle drażliwego problemu społecznego.Jakoś ani Gazeta ani inne środki informacji i kształtowania opinii nie zauważają /?/ tragedii młodego pokolenia Polaków dotkniętego bezrobociem.Dzięki wam młodzi za wasze komentarze,które dokumentują waszą sytuację.Nasze Państwo tkwi w letargu od ponad 20 lat,problemy narodu spychane są na dalszy plan,najdzikszy wolny rynek jaki wyrósł nam na naszych oczach jest tego dowodem.Pytam się gdzie są wszelkie autorytety swiata nauki,ktore milczą lub są związane zmową milczenia,pewnie sami ostro konkurują ze soba.Temat naprawy Państwa w sposób zdecydowanie przynoszący poprawę sytuacji materialnej młodego pokolenia winien być już dawno podjęty i przynieść korzyści.Sytuacja młodych nie przypomina już nawet "wyścigu szczurów"/co za ohydne określenie/, lecz bezładnej bieganiny od nadziei do nadziei gdzie już czekają na nich szakale jak w artykule .obywatela.Pytam wreszcie a gdzie są organa ścigania,czyżby działalność takich firm była zawsze lege artis,może gazetowi obrońcy dzikiego kapitalizmu? /pierwszy milion trzeba ukraść- pamiętacie te gazetowe hasła początku lat 90-tych/ jasno zadeklarują naszym młodym : dla was nie mamy nic,nie liczcie na nas. Odpowiedz Link Zgłoś