Dodaj do ulubionych

DwOrCoWa KaTaStRofA

24.09.03, 02:07
NoOOoOo i doczekaliście sie moich kilku słów ...drodzy czytelnikowie i
czytelniczki :-))))) . Droga władzo naszego miasteczka ...idzta w pierony na
urlop .....Okolice dworca w Rzeszowie wyglądają jeszcze gorzej jak
wygladały , juz nie wspomne iz nie widać polsicji która sew schronisko ma
bardzo blisko dworca .A na koniec nie macie pieniedzy na remont .....podajcie
numer konta sam wam bede wysyłałmiesiecznie a ZeEe 100 zeta ..bo przecie
wnioskuje moje podatki wam nie wystaczaja ....to mi podwozie auta chcecie
wymienic stosujac polityke dziua na dziurze ..( przy okazji mojaja babcia na
totalnej wsi ma leprze drogi od dworcowych barył :-))) )
Obserwuj wątek
    • Gość: MARTIN Re: DwOrCoWa KaTaStRofA IP: 80.51.255.* 24.09.03, 18:13
      dizkret napisał:

> NoOOoOo i doczekaliście sie moich kilku słów ...drodzy czytelnikowie i
      > czytelniczki :-))))) . Droga władzo naszego miasteczka ...idzta w pierony na
      > urlop .....Okolice dworca w Rzeszowie wyglądają jeszcze gorzej jak
      > wygladały , juz nie wspomne iz nie widać polsicji która sew schronisko ma
      > bardzo blisko dworca .A na koniec nie macie pieniedzy na remont .....podajcie
      > numer konta sam wam bede wysyłałmiesiecznie a ZeEe 100 zeta ..bo przecie
      > wnioskuje moje podatki wam nie wystaczaja ....to mi podwozie auta chcecie
      > wymienic stosujac polityke dziua na dziurze ..( przy okazji mojaja babcia na
      > totalnej wsi ma leprze drogi od dworcowych barył :-))) )

racja !!!
    • o666o Re: DwOrCoWa KaTaStRofA 25.09.03, 21:53
      dizkret napisał:

> NoOOoOo i doczekaliście sie moich kilku słów ...drodzy czytelnikowie i
      > czytelniczki :-))))) . Droga władzo naszego miasteczka ...idzta w pierony na
      > urlop .....Okolice dworca w Rzeszowie wyglądają jeszcze gorzej jak
      > wygladały , juz nie wspomne iz nie widać polsicji która sew schronisko ma
      > bardzo blisko dworca .A na koniec nie macie pieniedzy na remont .....podajcie
      > numer konta sam wam bede wysyłałmiesiecznie a ZeEe 100 zeta ..bo przecie
      > wnioskuje moje podatki wam nie wystaczaja ....to mi podwozie auta chcecie
      > wymienic stosujac polityke dziua na dziurze ..( przy okazji mojaja babcia na
      > totalnej wsi ma leprze drogi od dworcowych barył :-))) )

NO I CO...
    • Gość: mezopotania Re: DwOrCoWa KaTaStRofA IP: 212.244.116.* 26.09.03, 08:25
      Zlituj się i pisz wyrazniejszym jezykiem chyba,ze masz takie siano w glowie !
    • Gość: juzeg Re: DwOrCoWa KaTaStRofA IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 21:37
      ZIOMY !
      Kolega dizkret ma absolutna racje. W porownaniu z naszym dworcem miasteczka w
      kosowie wygladaja jak las vegas. Zawsze jak ide przez tamta okolice nasuwa mi
      sie jedno slowo 'obciach'. Wyobrazcie sobie co tam bedzie sie dzialo w zimie
      jak te dzuury zapelnia sie takim fajnym przymarznietym sniegowo-piachowym
      blotkiem. Doslowmie miod malina tamtedy sie przemieszczac
      • dizkret Re: DwOrCoWa KaTaStRofA 29.09.03, 16:36
        SzORy za pisownie ,trochu mi sie już litery niekleiły , ale fakt jest i
        pozstaje faktem .....po jaki H *** płacić złodziejom kase skoro nic z tego nie
        ma a infrastruktura dróg w Rzeszowie pozostawia sobie wiele do
        zyczenia .Natomiast temat dworca w forum pojawia się systematycznie od roku
        czasu.....z jakim skótkiem ?????? ZeRoWyM . Miałem jeszcze nadzieje ,że te
        dziury to po zimie ...no ale to było w lecie jak o tym myslałem jezdząc tamtedy
        a teraz bedziemy mieli kolejną zime i co ...to samo gówno. Policja siedzi w
        swoim schronisku na dworcu , ludzie rozwalają sobie głowy bezkarnie pod budkami
        z zapiekankami , a dworzec schodzi na psy jak i całe to miasto ...za to
        radni ....no cóż ?...HmMMMm ...kto to wie :]
        • Gość: arsee Re: DwOrCoWa KaTaStRofA IP: *.dnet.pl / 10.195.44.* 29.09.03, 19:22
          pierwszy raz jak przyjechała do mnie koleżanka z innego miasta i wysiadła w
          rzeszowie na dworcu na którym czekałam na nia z usmiechem na twarzy :) a na
          jej twarzy za to zobaczyłam wielkieeee zaskoczenie ze tak własnie a nie inaczej
          wyglada dworzec w miescie wojewódzkim!
          dlatego zgadzam sie z przedmówca!:)
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka