kisunob 19.02.11, 10:54 tak po cichutku zapytam czy szykuje się może jakaś zmiana szaty graficznej forum ? Może warto odświeżyć to co oczy widzą ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix-kiddo Re: mała dygresja 19.02.11, 12:08 A jakbyś to widział? Co należałoby zmienić? Co pozostali o tym sądzą? Wypowiedzcie się, proszę. Odpowiedz Link
sapiencja Re: mała dygresja 19.02.11, 13:38 Mnie się podoba tak, jak jest. Ale ja lubię prostotę i przestrzeń. Dlatego moje zdanie nie powinno się, chyba, liczyć Odpowiedz Link
kebli Re: mała dygresja 19.02.11, 15:05 Ja bym usunęła ten durny przycisk do facebooka ale to dlatego, ze chronicznie tego nie trawię. Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: mała dygresja 19.02.11, 15:11 Niestety, przyciskiem do Facebooka "uszczęśliwiła" nas Gazeta i nic z tym nie możemy zrobić. Odpowiedz Link
kisunob Re: mała dygresja 19.02.11, 15:57 Szczerze to bym zmienił wszystko, ale to wynika tylko z faktu, że jestem samcem-wzrokowcem i już mi się wszystko opatrzyło. Jest tu przewaga kobiet, wiec może to niepotrzebna komplikacja. Z resztą jak to jest ? Warunki chyba dyktowane są odgórnie, wiec pewnie zostawmy moje zachcianki na boku, jestem tylko małym trybikiem , hehe Odpowiedz Link
ergo_pl Re: mała dygresja 19.02.11, 16:09 szczerze mówiąc, ja tam z tych, co się przyzwyczajają i nie lubią zmian... Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: mała dygresja 19.02.11, 16:20 kisunob napisał: > Szczerze to bym zmienił wszystko, Bonusiku, "wszystko" tak naprawdę znaczy tyle, co "nic". Zaproponuj konkretne zmiany, ja chętnie zmienię, jeśli oczywiście forumowicze będą za. Odpowiedz Link
kisunob Re: mała dygresja 19.02.11, 16:34 Zaczniemy od kolorów i czcionek. Koniec z mixem wszystkich odcieni niebieskiego z białym. Ciepłe, przyjemne kolorki...zielony ? Nowy post pierwsze 24h niech się świeci na czerwono, mimo zmiany kolejności w drzewku też. Dodatkowo lista stałych bywalców, gdzie jednym kliknięciem można odnaleźć wszystkie posty jednej osoby. Czcionka może o jeden rozmiar większa wszędzie. Na te cholerne reklamy w koło pewnie już nie mamy wpływu, ale taki delikatny powiew świeżości, jaki proponuję, może sie jednak przyjmie. . Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: mała dygresja 19.02.11, 16:59 kisunob napisał: > Zaczniemy od kolorów i czcionek. > Koniec z mixem wszystkich odcieni niebieskiego z białym. > Ciepłe, przyjemne kolorki...zielony ? > Nowy post pierwsze 24h niech się świeci na czerwono, mimo zmiany kolejności w d > rzewku też. > Dodatkowo lista stałych bywalców, gdzie jednym kliknięciem można odnaleźć wszys > tkie posty jednej osoby. > Czcionka może o jeden rozmiar większa wszędzie. Świetne pomysły, niestety wszystkie musisz wysłać do Agora.pl. Wszystkie fora mają jednolity wygląd i nie mamy na to wpływu. Myślałam, że chodzi Ci raczej o tekst w nagłówku forum, albo linki. Odpowiedz Link
kisunob Re: mała dygresja 19.02.11, 17:12 Tam nie będę wysyłał, bo wszyscy wiemy jaka będzie ich odpowiedź...czadowy pacjent sie obudził, hehe. Ale mimo wszystko każda dygresja czy też prowokacja małego kalibru ma zawsze sens, bo nawet jeśli nic nie zmieni, to daje do myślenia. Pozdrawiam i dzięki za szybką odpowiedź. Odpowiedz Link
36.a Re: mała dygresja 19.02.11, 17:14 A może wejdź w Ustawienia i sam pokombinuj? Tam jest zdaje się jakiś wybór... Odpowiedz Link
kisunob Re: mała dygresja 19.02.11, 17:22 A widzisz ! Zmieniłem na "styl zielony" i już jest ciut lepiej. Ahhhh, niezastąpiona Ann. Buzi. Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: mała dygresja 19.02.11, 17:17 Ja myślę, że oni tam w Agorze to by nie patrzyli, czy chadowy pacjent, czy inny żuczek , tylko by Ci odpisali coś podobnego jak ja - że wszystkie fora mają mieć jednolity wygląd. No taki lajf po prostu. Odpowiedz Link
kisunob Re: mała dygresja 19.02.11, 17:24 Rozumiem. No dobrze niech będzie tak, jak chcą Ci na górze. Odpowiedz Link
czubata Re: mała dygresja 19.02.11, 18:33 Dla mnie nie ważny wygląd,ważni ludzie som a Ludzie tu som fajni Odpowiedz Link