Gość: Jędrzej IP: 88.156.162.* 06.07.08, 19:18 Proszę o namiary na dobrego i niedrogiego zarazem fachowca w dziedzinie protetyki. Chodzi o wykonanie częściowej protezy. Przejrzałem wcześniejsze wątki, ale nie znalazłem nic konkretnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: Protetyk w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 15:15 Ja powiem Ci szczerze ,że ja robiłam sobie w Mielcu dużą robotę i jestem zadowolona. Tego faceta poleciła mi rodzina.Bilet nie majątek a jestem szczęśliwa z wykonanego temata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajacynka Re: Protetyk w Rzeszowie IP: *.leed.cable.ntl.com 07.07.08, 22:10 prosze o wiecej szczegolow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: Protetyk w Rzeszowie IP: 88.156.162.* 09.07.08, 20:34 Naprawdę nie ma dobrego protetyka, czy nikt z Państwa nie miał nigdy potrzeby wykonania protezki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Protetyk w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 21:03 Ten protetyk to Pan Andrzej Kołodziej a pracownię ma na Moniuszki w Mielcu .Bardzo miły , sympatyczny człowiek i co najważniejsze dobry fachowiec.... i jak porównywałam ceny ma umiarkowane. Odpowiedz Link Zgłoś
marek1962jjttww Re: Protetyk w Rzeszowie 28.03.24, 15:50 Ja polecam Pana Pawla przy ulicy pieknej w rzeszowie. Mialem problemy z proteza i naprawialem wlasnie na pieknej, jednak pan pawel doradzil mi zrobienie nowej protezy twierdzac, ze stara nie nadaje sie juz do naprawy chociaz jak chce to on moze mi ja naprawiac. zaufalem i zdecydowalem sie na nowa proteze. Byl to bardzo dobry wybor, dobra jakosc w rozsadnej cenie. jesli ktos jest w potrzebie to podsylam link do strony na ktorej go znalazlem proteza24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marek1962jjttww Re: Protetyk w Rzeszowie 23.05.24, 14:02 Mogę polecić świetnego protetyka w Rzeszowie wszystkie namiary na stronie proteza24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś