Gość: paweł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.08, 14:33 widziałem już kilka razy czarne lamborghini na dubajskich rejstracjach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: R Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.eranet.pl 26.07.08, 22:49 Potwierdzam. Było Lambo - moze replika? Jednak tablic nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.08, 00:49 jakis boss przyjechal rekrutowac Rzeszowianki do swojej ekhmm firmy :) jak go spotkam dostanie zaraz namiar na Granda :))))))))))) tam ilekroc przechodze/wchodze ,pora dnia nie gra roli żądnych sponsoringu nigdy nie brakuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotek Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.nm.e-zet.pl 29.07.08, 21:16 zadna replika..... wlascicel nie jest z asseco tylko z innej firmy na G... bedzie to autko mozna spotkac w rzeszowie myśle ze dosc czesto :) Lamborghini Murcielago rocznik 2007 jest oryginał dzis osobiscie oglądałem czerwone (oklejone na czarny mat) silnik 6.5 V12 48V (635 KM)kupione za 2 000 000 zł jeszcze nie przerejestrowane tablice chyba wawa co duzo pisać poprostu piękne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MASTER Re: lamborghini w rzeszowie IP: 79.139.92.* 17.06.09, 21:28 Dzisiaj widziałem na stadionie stali Rzeszów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vp Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 27.07.08, 23:40 Te rejestracje to ściema. Autko kupił sobie ten koleś, który zgarnął całą pulę wygranej w totka, wcale nie ma następnej kumulacji. Ten spryciarz wykupił reklamy, żeby się ludziki nie zorientowały, że wszystko już poszłooooo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dŻeSS Re: lamborghini w rzeszowie IP: 193.37.139.* 28.07.08, 00:42 ale wy macie pomysły.... to jest samochód dyrektora glownego ASSECO pana G. a tak pozatym to jakbyscie stali obok i ktos z was by sie znał na samochodach to by zauwazył ze to auto jest czerowne tylko pokryte specjalnymi matami ktore chronia przed urazami podczas transporu, dlatego kolor to czarny mat w ktorym nigdy nie malowali takiego samnochodu. widocznie nie spieszy sie mu top sciagac zresztą ma super Bentleya to moze na zmiane jezdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: lamborghini w rzeszowie IP: 84.38.160.* 28.07.08, 12:01 gościu, on jeździ non stop w tych obiciach? a po drugiej daj adres email to sie przekonasz. mam zdjęcia auta jak stoi pod jakimś domem Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: lamborghini w rzeszowie 28.07.08, 16:05 CGość portalu: paweł napisał(a): > gdaj adres email (...) mam zdjęcia auta jak stoi pod jakimś domem Poproszę o fotki. rraaddeekk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 12:10 ale głupoty piszecie to ręce opadają ... moge tylko powiedzieć że właścicielem nie jest osoba związana wogóle z Asseco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: lamborghini w rzeszowie IP: 212.160.172.* 28.07.08, 13:15 Kwarc - System :) A auto jest obklejone specjalnie a nie do transportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.intertele.pl 28.07.08, 14:28 Ale macie podniete. Widocznie kogoś stać i bardzo fajnie, że może sobie pozwolić na takie autko byleby mu żaden idiota nie porysował tego auta. W Polsce przecież to normalne, że z zadrości i głupoty drugiemu coś się zniszczy, a potem m.in. na tym forum większość takich idiotów broni takiego delikwenta. Co do samego autka to jest śliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: lamborghini w rzeszowie 28.07.08, 16:08 Lambo to nie mój styl. Wcale nie chcę obrażać afroamerykanów. Bentley Continental GT lub Aston Martin to jest klasa. Continentale sa przynajmniej 2 na Podkarpaciu, a Astona jeszcze tytaj nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 16:11 ale folia na lakierze to wiocha ciekawe czy zainstaolwal lpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maybach Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.star.net.pl 10.04.09, 10:15 Aston Martin jest w Dębicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Psychol Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.41.199.42.sub.mbb.three.co.uk 28.07.08, 21:02 Gringo, a jak myślisz dlaczego go stać? Bo ma firmę która przynosi zysk, tak? A co to jest zysk? Otóż zysk to niezapłacona praca zatrudnionych ludzi. Uczciwie do pieniędzy pozwalających na posiadanie takiego auta się nie dochodzi. Trzeba użyć albo przemocy, albo oszustwa, albo znajomości. Możliwe że w tym wypadku mamy to drugie, choć nie znam szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 28.07.08, 21:32 Gość portalu: Dr Psychol napisał(a): >A co to jest zysk? Otóż zysk to niezapłacona praca >zatrudnionych ludzi. Uczciwie do pieniędzy pozwalających na >posiadanie takiego auta się nie dochodzi. Klasycznie polskie myślenie. Pełne zawiści i zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.08, 21:35 to skąd ma tyle kasy? ukradł no nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.gprs.plus.pl 05.08.08, 23:10 bo ludzie w rzeszowie nie szukaja pracy tylko ZATRUDNIENIA i robic im sie nie chce, leniwce jedne...krytykowac to kazdy pierwszy i tak zycie plynie,plynie.a moze to uklad?kazdy kto ma leb jest be,nedobrze mi sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.rz.izeto.pl 16.04.09, 18:04 Tak naprawde to auto jest czerwone z tym ze jest pokryte czarna folia gdyz zostalo sciagniete z Dubaju gdzie panuja burze piaskowe - dlatego zostala nalozona zeby uniknac porysowania lakieru , malo tego nikt w rzeszowie nie chce sie podjac sciagniecia :) domyslcie sie dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.gprs.plus.pl 05.08.08, 23:02 Zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROY [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 21:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 20:23 > A co to jest zysk? Otóż zysk to niezapłacona praca > zatrudnionych ludzi. Nasuwają się pytania: 1. Dlaczego zatrudnieni nie zwolnią się i nie założą własnej firmy z której 100% zysków z własnej pracy będzie należeć do nich? 2. Dlaczego zarobek pracownika jest uczciwy, a zarobek pracodawcy nieuczciwy? Równi i równiejsi? 3. Skoro pracownikom należy się cały zysk, to czy gdy firma przynosi straty, to pracownicy powinni być zobowiązani te straty pokrywać z własnej kieszzeni? 4. Jeśli pracodawca byłby zobowiązany cały zysk oddać pracownikom, to jaki sens ma prawadzenie firmy i zatrudnianie pracowników? Czy w interesie pracowników jest zamykanie firm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.gprs.plus.pl 05.08.08, 23:01 typowe,typowe,typowe dla nieudacznikow takie komentarze.............ehhhhhhhh stary szkoda mi cie i tyle brak slow.to autko to ciezka praca tego czlowieka i zeby kazdy byl taki jak on to swiat bylby idealny.to jest bardzo dobry czlowiek i zasluguje na wszzystkie lambo tego swiata.a Tobie zycze mniej zazdrosci i jadu heheeheh,bo jak w jezyk sie ugryziesz to zebys przypadkiem sie nie zatról,czep sie roboty to nie bedziesz mial czasu na takie beznadziejne komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.gprs.plus.pl 05.08.08, 23:39 no wlasnie Psycholu,nie znasz szczegolow,to przykre ze w zyciu Ci nie wyszlo i jezdzisz hulajnoga i wylewsz na forum swoje frustracje zamiast pogratulowac(niestety takich jak ty jest 80 % w naszym kraju,wiec pociesz sie,nie jestes sam)i w dodatku nie masz znajomosci...okropne.My Internauci,Rzeszowianie wybaczamy Ci bo biednym jestes czlowiekiem i to MENTALNIE. a na marginesie ZYSK(dla Ciebie najprostsza definicja)to roznica miedzy przychodem a kosztem i nie zdajesz sobie sprawy ile faktycznie kosztuje zatrudnienie pracownika dla pracodawcy,slyszales o kosztach pozaplacowych?no wlasnie,nie dziwie sie ze nie...masz jeszcze jakis problem?bo no chyba ze soba......co widac zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
zynaber AP, skoro tak ładnie mnie bronisz to 06.08.08, 00:04 dam Ci zlizać muszki ze spoilera, tylko umyj ząbki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: AP, skoro tak ładnie mnie bronisz to IP: *.gprs.plus.pl 06.08.08, 01:04 dziekuje;) jeszcze wyplucze plynem,tylko to nie o samochod mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzyms_yo Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.08, 18:52 wszyscy macie nasrane w głowach !dla mnie gośc może mieć 10 takich labo albo astonów albo chu... wie co jeszcze !!!stac go to ma ! niech sie patrzą chamy ze człowieka stać !proste jak jeb.... żyjcie i dajcie żyć innym !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzego Właściciel tej maszyny to... IP: *.krak.tke.pl 09.04.09, 18:25 Właścicielem tej maszynki jest Szef Kwarcsystemu... na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzego Re: Właściciel tej maszyny to... IP: *.krak.tke.pl 12.04.09, 21:42 Posiadaczem tej maszyny jest Szef Asseco Poland S.A P. Góral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Właściciel tej maszyny to... IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 14.04.09, 04:27 Czy ciebie bozia nie kocha, że wypisujesz takie dyrdymały? Sprawdź informację, a potem pisz nazwisko użytkowniku grzego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 09:20 Auto fajne ale mnie zastanawia jak sie takim jeździ po naszych ulicach. Prześwit to ma nieduży a jak wiemy to nierówności u nas nie brakuje. Ja bym sie troche bał. Pozdrawiam miłośników ładnych autek. Odpowiedz Link Zgłoś
jackie71 Re: lamborghini w rzeszowie 16.04.09, 15:04 Nicka masz bardzo prawidłowego, drogi psycholu. Chyba, ze prowokujesz. "Zysk to niezapłacona praca zatrudnionych ludzi". Chyba do wieczora będę się śmiać, spadkobierco towarzysza Lenina. Mam propozycje, zebyś otworzył firmę tylko po to, zeby cały zysk przekazać zatrudnionym. Ciekawa jestem, jak długo pociągniesz skupiając się nie na rozwijaniu firmy, tylko na "sprawiedliwym podziale" ;), geniuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgvt Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 22:48 święta racja. nie dość że piszą głupoty o dyrektorze z asseco to jeszcze o cenie 2 mln. złotych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.08, 13:59 wlascicielem auta jest wlasciciel Kwarcsystemu ... firmy sponsorujacej Stal Rzeszów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.chello.pl 24.01.09, 21:45 Włściciel to niespełna 30 letni Rzeszowianin - właścicel dużej firmy w Rzeszowie. Kupił auto od szejka - z przebiegiem paru stówek raptem. Nazwa firmy... Zeegarki kwarc owe to już standard... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.08, 18:22 ja zrezygnowałem z prawa i wyjechałem do anglii sypać pudrem po ciastkach za 7 funtów na godzine Odpowiedz Link Zgłoś
undo0 Re: lamborghini w rzeszowie 28.07.08, 22:01 Jak czytam te brednie , o tym ze ktoś na pewno kradnie bo ma lepszy samochód , to niedobrze mi się robi.... ale jest w Was nienawiści i zazdrości...zastanówcie się nad sobą ! Parę lat temu byliśmy Z Mężem w USA, ja do 9 miesiąca ciązy pracowałam fizycznie, nie będę wspominać w jakich warunkach mieszkaliśmy...wróciliśmy do Polski stać mnie na prawie wszystko, mąz otworzył własna firmę... nawet nieżle nam się powodzi.....Przepraszam bardzo czy ja to wszystko ukradłam ?A może okradłam kogos? A może to wszystko dostałam PODANE NA ZłOTEJ TACY ? Ludzie zastanówcie się nad własną głupotą....bo pracować to Wam się nie chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 28.07.08, 22:30 To jest polska mentalnosć. A ten rzeczywiście drogi Lamborghini to już ponad umysł przeciętnego Polaka. Zatem jak nie mieści się coś w głowie to trzeba wymyślić jakiś spisek lub złodziejstwo. Póki co podoba mi się Lamborghini dla kobiet i nawet mam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.eranet.pl 28.07.08, 23:49 Jesli to prawda z firmą K., to w ich branży nie trzeba kraść, aby zarobić. Tam jest niesamowita przebitka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wislok Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 01:03 Kamil ! jest nas wielu ! j.e.b.a.c pizdzipączków, zawistne robactwo i wszelakiej masci lewactwo ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.intertele.pl 29.07.08, 22:02 Dr Psychol nie wiem czy prowokujesz czy rzeczywiście tak myślisz. Ja osobiście uważam, że nie trzeba kraść żeby coś mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekonomista Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.star.net.pl 10.04.09, 10:27 Pracowałaś 9 m-cy w USA i stać cię? Małżeństwo to zalegalizowana forma prostytucji - to twojego męża stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 20:41 oto zdjęcia: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/57b0107c19c6409e.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/c67e0882ee91b541.html i inne pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.x Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 22:00 to jest jeszcze ładne pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:2june2006_312.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajco ** CENA ** auto jest sprowadzone z ZEA bo IP: *.informel.pl 05.08.08, 18:23 tam jest ono najtańsze ok. 1 miliona dirhamów (1AED= 0.56 groszy). A już np. w USA ten sam model kosztuje ok. 340 tys. dolarów (źr. autos.yahoo.com/lamborghini_murcielago/ ), w Niemczech tyle samo, tylko że w EURO. :) Bogaci się bogacą, bo wiedzą jak i gdzie oszczędzać -w Polsce za te pieniążki kupiłby conajwyżej BMW M6, które przy Murcielago jest tym czym stuningowany Lanos przy Mercedesie C63 AMG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToTylkoJa Re: ** CENA ** auto jest sprowadzone z ZEA bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 18:19 widzialam ostatnio srebrne lamborghini na francuskich blachach. chyba pierwszy i ostatni raz widzialam takie cacko :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A4eSSu Re: lamborghini w rzeszowie IP: 195.205.238.* 06.08.08, 09:37 już jest przerejestrowane. Jest na warszawskich blachach WZ 87878 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dux Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 00:54 A niech mi ktos to wytlumacz dlaczego takie lambo na mobile.de zaczyna sie od 60 tys ojro a sredni to 150 tys cenia ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr A właściciel bez prawka ! Ha, ha, ha ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 12:47 Właściciel nijaki K. zdjęcie spod Grand Hotelu - nieprzypadkowe. Ma jeszcze firmę Kw... - ale najważniejsze - nie ma prawa jazdy bo mu zabrali ! A auto obkleił za 17 tys euro ! I wozi go kierowca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: A właściciel bez prawka ! Ha, ha, ha ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 13:08 Właściciel to Paweł K właściciel kwarc-systemu.Auto sprowadził z dubaiu(bo taniej).Ponadto ma jeszcze bentleya continentala gt i s320. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # [...] IP: *.gprs.plus.pl 14.08.08, 23:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nevermind Lamborghini sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 23:35 to jest Gallardo :) po drugie posiadaczem jest "właściciel kwarc systemu" po trzecie Bentleya ma właściciel JABO-MARMI z Dębicy ( marmury ) pozdrawiam wszystkich ciekawskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Lamborghini sprostowanie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 29.08.08, 22:25 Ale macie problem z tym lamborghini po prostu właścicielem jest jakiś kasiasty kolo bo byle pierwszy lepszy szarak by takiej bryki nie kupił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogaćmy się Re: Lamborghini sprostowanie IP: *.eranet.pl 29.08.08, 22:56 Kolejny Bentley Continental pojawił się na Podkarpaciu. Jeszcze nie jest zarejestrowany, ale już zdobi dziedziniec rezydencji. Bogaćmy się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad w Re: Lamborghini sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 12:15 jak was słucham to mi sie płakać ze śmiechu chce.. jak nie wiecie czyji on jest i dlaczego jest naklejona mata to nie pierd.. głupot to wlaściciel tego samochodu to czyta te forum i sra ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golibroda Re: Lamborghini sprostowanie IP: *.ostnet.pl 08.01.09, 12:51 Hmmmm........, w Rzeszowie jest juz Lamborghini, Bentley, Hummery, Porsche, Lincoln wiec co by tu kupic zeby byc innym/orginalnym bo taki chce byc przez choćby chwile, co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prasus Re: Lamborghini sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 16:08 Jak chcesz być orginalny to kup sobie ferrari 599GTB takiego w polsce jeszce niema :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwarcik Re: Lamborghini sprostowanie IP: *.19.165.15.osk.enformatic.pl 04.03.09, 19:53 a niech ma co chce nawet i samolot!!!!!a do pracy przypadkiem nie potrzebuje kogoś???????? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joozek Re: Lamborghini sprostowanie IP: 195.136.36.* 08.01.09, 15:18 Dziwne towarzycho jeden ze śmiechu płacze a drugi sra hm...mam nadzieję że to jednak miłe uczucie więc cieszę się razem z tobą Konradzie że forumowicze umilili Ci czas czytania watku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yai Re: Lamborghini sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 22:58 po pierwsze to jest murcialego LP 640 po drugie masz racje że to auto ma właściciel Kwarc Systemu ale ma też bentleya continental gt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufu Re: Lamborghini sprostowanie IP: *.rz.izeto.pl 03.04.09, 14:07 gallardo phephephe dobre sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 23:21 a tam lubie swojego astona martina szybki i wydajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.nm.e-zet.pl 25.01.09, 17:50 Kilka dni temu szłam z mężem na spacer i zobaczyłam to monstrum. Po chwili , na środku chodnika popuściłam z wrażenia. Zobaczył to policjant i dostałam mandat karny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 17:55 Szłaś w spodniach czy w sukience? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: to darecki z wsk dzwiki wozi IP: *.gprs.plus.pl 11.03.09, 18:17 uwielbiam gdy prostaków zazdrość i zawiść męczy - nie ma nic śmieszniejszego. miłego pierdzenia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek henek Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.03.09, 18:59 strasznie paskudny za co tyle pieniedzy w tej cenie dostał by Paganini Zonda która jest dziełem sztuki i widac tą kase a tu tylko silnik reszta takie see Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.03.09, 19:16 Jeremy Clarkson testował to coś i tak jak pokazuje w swojim programie nie da sie skrecić w lewo i kierownica nie jest po srodku ehheheh i jaka deska rozdzielcza beka www.youtube.com/watch?v=W5mqaigAb50&hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unnown Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.03.09, 22:33 nikt przy zdrowych zmysłach nie kupuje czerwonego lambo chyba ze za połowe ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydres Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 00:13 Podjechało kiedyś to cudo. Wysiadł... niski ze sporą nadwagą młodzieniec odziany w... sportowe buty i czarne dresy. Już wiadomo jak leczy kompleksy ten dresiarz. Odpowiedz Link Zgłoś
wacus333 Re: lamborghini w rzeszowie 03.04.09, 06:04 a ja mam inny pomysł niech każdy przeczyta tę książkę to sam sobie kupi takie autko nala.pl/advanced_search_result.php?keywords=bogaty+ojciec+&osCsid=b7e196d6a5d1f494d817e3e97211f86f może nie zaraz ale naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś
wacus333 Re: lamborghini w rzeszowie 03.04.09, 10:06 a ja mam inny pomysł niech każdy przeczyta tę książkę to sam sobie kupi takie autko nala.pl/bogaty-ojciec-biedny-ojciec-p-72807.html może nie zaraz ale naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 09:40 w Emiratach Arabskich pewnie takie samo zainteresowanie wzbudziłby fiat 126p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.res.pl 14.04.09, 06:56 ten samochod ma ok 20 lat , i mozesz kupic go a Maroko lub Arabi za grosze- taniej kupisz peugota 207 niz to pudło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xlu Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.wsiz.rzeszow.pl 15.04.09, 21:57 no i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.res.pl 16.04.09, 06:32 to ze temat sie rozpętał jakby to było coś "nadzwyczajnego".Uswiadamiam kolegow ze szkoda sie podniecac starą łupą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycho Re: lamborghini w rzeszowie IP: 74.63.93.* 16.04.09, 09:52 bo to jest cos wystarczy interesowac sie troche motoryzacja i znac historie lamborghini a murcialego nie jest w cale stara lupa to najnowszy model tej klasy przykro mi, ze ciebie na niego nie stac i moze wlasnie dlatego jest taki wyjatkowy? Bo nie powie ci ktos ze ma lambo z lat 80 ;-) na tym polega wyjatkowosc tego samochodu nie wspominajac o osiagach ciao Odpowiedz Link Zgłoś
jackie71 Forum Rzeszowa to jak bazar. Przykre. 16.04.09, 15:12 Rzucanie nazwiskami, spekulacje co, kto, za ile... Niedobrze się robi. Jak baby, które we wsi przyszły jaja oddać do skupu- i to najpóźniej w I połowie XX wieku ;)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.rz.izeto.pl 16.04.09, 18:04 Tak naprawde to auto jest czerwone z tym ze jest pokryte czarna folia gdyz zostalo sciagniete z Dubaju gdzie panuja burze piaskowe - dlatego zostala nalozona zeby uniknac porysowania lakieru , malo tego nikt w rzeszowie nie chce sie podjac sciagniecia :) domyslcie sie dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.09, 20:49 To nie folia.óno jest tak okopcone spalinami bo ciągle na warszawskiej suszarka a na innych ulicach korki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unknow Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 14:05 powiem wam cos.Nie wypisujcie tych swoich bzdur tutaj bo własciciel tego lambo czasem w ramach rozrywki czyta fora i ogląda youtuba i śmieje z was.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.res.pl 26.04.09, 15:09 a my z niego hahahhaha...on jest śmieszniejszy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehepack Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.wist.com.pl 01.05.09, 09:25 podpuściliście kogoś na 599 GTB Fiorano i sobie kupił :P śmiga na rzeszowskich blachach. tak! Ferrari w Rzeszowie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez Re: lamborghini w rzeszowie IP: 89.230.88.* 01.05.09, 11:26 gosc ma kompleksy to sobie kupil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phehe Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 17:14 sam masz kompleksy bo widocznie zal ci dupe sciska. Ferrari kupił sobie najprawdopodobniej pan Półtorak ? (Marma) I Fajnie ze kupil bo ferrari wydymiste, ladniejsze od lambo. Pieprzenie o kompleksach jest idiotyczmym gadaniem. Typowym dla zazdrosnego polaka.Stac go to sobie kupił Ciebie nie stac to jezdzisz Polonezem. koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez [...] IP: *.res.pl 02.05.09, 07:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.09, 13:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boos Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 21:33 ferrari fajne ale do lambo duuuzo mu brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teo Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 21:51 Gdy ludzie kupowali takie fury bo sa zakompleksieni to polacy powinni jeździć tylko Lamborghini i Ferrari ;p taak moja sugestia.A swoja drogą chciałbym poznać kolesia od lambo pogadać zobaczyć co to za człowiek może takie coś by mnie zmotywowało do większej pracy nad sobą i wrezulatacie doprowadziło do sukcesu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.lublin.mm.pl 08.08.10, 00:55 JA POZNALAM BARDZO FAJNY CHŁOPAK :) POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vtec Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 21:03 Nie ma jak blacha na siedzeniu pasażera :)) Auto w końcu musi mieć równomierne obciążenie - tylko trzeba po prawej stronie bardziej sprzątać :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.res.pl 30.06.09, 22:08 ten lexus kabrio co krąży po miescie duzo ładniejszy , chętnie się przejade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoo Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 23:34 Pani od Ferrari czy pan od Lamborgini - i tak umrą najprawdopodobniej jak Michael Jackson. Mali, niedowartościowani ludzie z talentem. Odpowiedz Link Zgłoś
meg83 Re: lamborghini w rzeszowie 06.07.09, 07:52 w pt czarne lamborghini na warszawskich rejestracjach zaparkowało na ul. kopernika- mnie tylko zastanawia jak takim samochodem jeździ mus się po polskich drogach, jak jego zawieszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: lamborghini w rzeszowie IP: 89.230.85.* 11.07.09, 21:21 tak to to samo auto czarne i matowe <bardzo ładne z resztą> :]również zastanawia mnie fakt jak porusza się ten człowiek po tych drogach :P albo wjeżdża na krawężnik :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.rzeszow.pl 25.11.09, 08:35 podobno lambo znowu miało wypadek z udziałem ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Makara lamborghini w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 20:45 Ja widziałam lamborghin WZ 87878 w Polańczyku(Bieszczady) Przed kortami tenisowymi:0 Wszyscy sie na nie gapili i robili fotki Ono ma taki matowy czarny lakier?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 08:50 tak, czarny lakierek- do tej pory drugiego takiego nie spotkalem. Osobiscie to sie ciesze ze w koncu po polskich drogach zaczynaja jezdzic takie fury, a ze ktos sie dorobil to powinno byc to motywacja do dzialania w zyciu... Coz, ambitne jednostki w spoleczenstwie zazwyczaj maja pod gorke...Z reszta Lambo na calym swiecie wzbudza emocje. W Polandowie to dodatkowo jeden z niewielu ktore mozna ogladac w okolicy, ale ludzie ze zdrowym rozsadkiem podchodzcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lakiernik amator Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 10:33 Masz kolego refleks. To lambo już od kilku miesięcy jest białe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blacharz amator Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 10:05 na wiosne pomaluje na czerwono i przeklepie blache by wygladal jak ferrari ehh nawet wlasiciel lambo w rzeszowie musi byc wiesniakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 14.03.10, 13:52 jak mozna nie sciagnąc foli poprostu wstyd,ja z kazdego telefonu zdejmuje folie i wali mnie to czy sie porysuje bo mnie stać,tego pana widocznie nie było stać i wzią go na raty bez pierwszej wpłaty.Moze te z sobie kupie jak wygram w loteri i bede bogaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziamziam Re: lamborghini w rzeszowie IP: *.19.165.89.osk.enformatic.pl 24.03.10, 19:20 co do aut w rzeszowie to nic nikt nie mowi o Nissanie GTR, które tez juz po rzeszowie jezdzi - czy o mercedesach Sl amg,( jest jeden sl 500 amg v12 biturbo - tak na nim pisze ;P ) a i jeszcze o Rs4 niebieskiej . Wie ktos moze kto jest wlasicielem Gtra? Odpowiedz Link Zgłoś