Dodaj do ulubionych

Problem w bankach z wymianą bilonu

IP: 88.156.166.* 28.08.08, 19:22
no pewnie bo by sie przemeczyli liczac te góre groszówek
Obserwuj wątek
    • Gość: Kitzai Problem w bankach z wymianą bilonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 22:22
      W BOS na Moniuszki nie robią problemu
      • Gość: bos Re: Problem w bankach z wymianą bilonu IP: 193.37.139.* 28.08.08, 22:50
        bo boś to fajny bank - parking mają - a okuliciego zawsze wolne
        miejsca są... fajne karty kredytowe
    • Gość: pf Problem w bankach z wymianą bilonu IP: 80.51.180.* 29.08.08, 07:36
      juz nie macie o czym pisac, kazali mu przyjsc 1 wrzesnia, piszecie ze na
      wrzesien, jak by redaktor popatrzyl w kalendarz to zoabczyl by ze to juz w
      poniedzialek, wiem ze sezon ogorkowy i nie macie o czym pisac ale litosci....
      Kazdy wie ze ostatnie dni miesiaca w bankach sa oblozone praca, a ze sezon
      urlopowy jeszce trwa, to moga wystapic braki kadrowe, taka wymiane powinien
      robic tylko w NBP, reszta to banki komercyjne i nie musza wymienac, chyba ze
      mialby konto i sobie tam wplacil na nie wtedy by musieli przyjac, ale zeby
      odrazu z tym do gazety leciec??? ludzie nie macie wiekszych problemow???
      • Gość: revenant Re: Problem w bankach z wymianą bilonu IP: *.nm.e-zet.pl 29.08.08, 09:48
        Ciekawe gdzie Ty byś poleciał do mamy? Wiem dobrze że taka ilość bilonu ma
        sporą wagę i jeśli pochodzisz sobie z takim bagażem po mieście to Ci się żyć
        odechce. Zwłaszcza jak odchodzisz z kwitkiem od stanowiska do którego ostałeś
        się jak głupi w ogonku. Wiem co piszę bo spotkałem się z takimi sytuacjami.
        Dodam że Banki pobierają sobie prowizję od takiej wymiany czyli Pan Tomek po
        prostu zapłaciłby za taką usługę więc mu nikt łaski nie robi prawda? Bank
        komercyjny??? O czym ty piszesz??? Czy bank jest taki czy inny jest bankiem i ma
        obowiązki w stosunku do petenta!!! Niech nikt nie próbuje usprawiedliwiać
        chamstwa i nieróbstwa. Jaki to problem wsypać bilon do maszynki i przeliczyć?
        Myślę że maszynka na pewno się nie pomyli a jakby nawet to o 10 czy 20 groszy
        niema co robić afery nie czarujmy się heh. Tłumaczenia jakie padły w artykule są
        na poziomie dziecka z przedszkola. Co to kogo obchodzi jako klijenta? Widać
        zarządca daje ciała skoro nie potrafi zorganizować należytej pracy w swojej
        placówce. Zresztą po przeczytaniu tego jasno wynika kto dał ciała czy bank czy
        petent. Polecam tam podejść jeszcze raz walnąć to wszystko na ladę i poprosić o
        założenie konta następnie wpłatę na to konto i powiedzieć ile tego jest żeby
        sobie przeliczyli czy się zgadza. Pozdro.
        • Gość: Kwinto Re: Problem w bankach z wymianą bilonu IP: 84.38.160.* 29.08.08, 13:23
          sam sobie koleś przeczysz, najpierw piszesz ze komercyjny bank ma obowiazek
          wymienic bilon, a na koncu stwierdzasz, ze nalezy zalozyc konto i na nie
          wspomniany bilon wplacic...
          zycze wiecej logiki w swoich wywodach.
          a nawiasem mowiac, nie krytykuj swego przedmowcy, ktory ma racje. od wymiany
          bilonu jest NBP i wcale nie musi robic tego natychmiast. zalozmy ze jakis
          nawiedzony "numizmatyk" przywiezie ciezarowką bilon o poprosi o natychmiastową
          wymiane, bo za pol godziny ma samolot i do Polski juz nie wraca? :)))
          a, jeszcze jedno, bronisz kolesia ze sie zmęczy dzwigając biedak ów feralny
          bilon... skoro naważył (dosłownie) sobie koleś kłopotu, niech teraz z tymi
          kilogramami powalczy, trochę sportu nikomu nie zaszkodzi
    • Gość: mstr bilon IP: *.chello.pl 04.08.09, 11:55
      czesc dla mnie to jest poprostu jedno wielkie dno z mymiana bilonu
      sam nazbieralem przez 7 lat 2000zl a teraz nie darady tego wymienic
      bo konto trzeba zakladac ktos tu ma nie rowno pod sufitem a pozatym
      i tak to sie wyda po czasie i beda liczyc czy tak i tak ale wieksza
      sumke pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka