Gość: pawelp IP: *.gprs.plus.pl 01.10.08, 10:15 Potrzebuję porady prawnej, niekoniecznie u prawnika, może mi kogoś polecicie. Prawnicy i adwokaci i iinni mecenasowie, sa zbyt drodzy na moja kieszeń!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: porada prawna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 11:58 Ja korzytałem z LexConsulting w kwesti podziału budynku. Sporządzili mi umowę, która była zaakceptowana przez prawnika! naprawdę polecam Koszt 150 zł za całośc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joseph Re: porada prawna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 20:51 Jeśli chcesz uzyskać bezpłatną pomoc prawną udaj się do poradni prawnej działającej przy Wydziale Prawa Uniwersytetu Rzeszowskiego, ul. Grunwaldzka 13. Może pomogą, może nie, ale skorzystać zawsze można :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: porada prawna IP: *.nm.e-zet.pl 30.10.08, 18:58 Witam a wiesz może w jakich godzinach jest ta poradnia czynna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: porada prawna IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 01.10.08, 21:22 Proszę pisać: prezes2004@0p.pl Odpowiedz Link Zgłoś
polifarb Re: porada prawna 02.11.08, 15:39 Poradnia uniwersytecka mieści się obecnie przy ul.Wyspiańskiego Odpowiedz Link Zgłoś
porada-prawna24.pl Re: porada prawna 30.01.09, 13:49 Skuteczne porady prawne. Porady udzielą prawnicy z kilkuletnim doświadczeniem. Ukończone aplikacje prawnicze(sędziowskie, prokuratorskie) dają gwarancję należytej jakości świadczonej pomocy prawnej. Nasz serwis dostępny jest przez 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu. Składasz do nas bezpłatne zapytanie, my w ciągu 4 godzin wyceniamy usługę. Od momentu wpłaty w ciągu 24 godzin otrzymasz skuteczną pomoc w formie pisemnej porady lub pisma procesowego. Ceny porad prawnych od 40 zł do 60 zł. Ceny pism (pozwy, wnioski, apelacje, odwołania, itp.) od 100 zł. wejdź na stronę: www.porada-prawna24.pl i skontaktuj się z nami. Na pewno pomożemy Odpowiedz Link Zgłoś
porada-prawna24.pl Re: porada prawna 30.01.09, 13:50 Jeśli potrzebujesz rzetelnej pomocy prawnej – polecam stronę www.porada-prawna24.pl Pomocy udzielają prawnicy z kilkuletnim doświadczeniem po ukończonych aplikacjach prokuratorskich i sędziowskich. Koszty porady wynoszą ok. 50 zł. Odpowiadają w kilka godzin. Serwis czynny 24h/dobę. Polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zabawny.1 Re: porada prawna 31.01.09, 13:20 Polecam poradnie prawną w rzeszowie ul. fredry 4. porady udzielane są całkowicie bezpłatnie. trzeba się zarejestrować na termin przez tel (017)86 20 122 Odpowiedz Link Zgłoś