Dodaj do ulubionych

jaka najlepsza pizza w rzeszowie?

IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 08.10.08, 17:31
chodzi mi o lokal z dużą pizzą średnica około 40cm z dostawą do domu
Obserwuj wątek
    • Gość: Filip Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 89.108.219.* 08.10.08, 18:18
      Da Grasso Bezapelacyjnie!!
      • Gość: maniek Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 79.139.60.* 03.06.10, 00:01
        No coty Piri pizza to jest zajesmaczna pozdro
        • Gość: Monika Papas Pizza IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.11, 10:54
          polecam, tanio i smacznie, tylko tam zamawiam
          • Gość: MyAnne Papa's Pizza IP: 109.243.27.* 03.09.11, 08:45
            Pizza rewelacyjna! Szybki dowóz, ciepła, smaczna! GORĄCO POLECAM!
    • janek_1983 Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? 08.10.08, 22:12
      Tylko i wyłącznie Pizzeria Piwnica.Ewentualnie trochę mniejsza ale za to smaczniejsza Pizzeria Scorpion.
      • Gość: mar Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.wist.com.pl 08.10.08, 22:21
        oooo,zaczął się plebiscyt darmowej kryptoreklamy :)))
        • Gość: Kaźmirz Tys prowda ! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 08.10.08, 22:55
          Istnieje 92% możliwości, że masz 100% racji. Nie dajmy się "
          zwariować ". Pozdrawiam.
        • Gość: kroliczek 7422108 Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.10, 23:56
          jesli hodzi o euro pizze jest dobra a co do dojazdu to fatalny i do tego dlugo
          czekania i dotego zinna jak lod duzy negatyw dla euro

big city pizza jest umie szanowana zawsze przyjedza domie 35 - 40 - 60 minutach
          zalezy jak sie wtyrobia ale nie zdazylo mi sie ani razu dostac chlodnej
          zawsze dostawale prosto z pieca i to jest duzy pozytyw
      • Gość: marek Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.krak.tke.pl 04.03.09, 23:44
        tak jest;] skorpion i piwnica - innych nie jadam:)
        • Gość: vmax Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.wsiz.rzeszow.pl 18.04.09, 14:15
          skorpion ok tylko troche mała i dowóz w okolicach baranówki piwnica nie wiem, mikołajczyka na tak gondoli dano nie jadłam;)
        • Gość: żarłok Re: nie polecam pizzerii Joker IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 20.06.10, 21:36
          Najlepsza Skorpion, najgorszy Joker - pizza ohyda.
      • Gość: gosia Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 91.196.9.* 25.04.10, 10:38
        polecam ostatnio Capital u nmie na Monte Cassino
        menu na www.capital-pizza.pl nie wiem jak z dowozem mieszkam obok w
        bloku tak, że zawsze ciepla i chrupiąca
      • Gość: Pizzaiolo Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.18-79-r.retail.telecomitalia.it 10.05.11, 00:31
        Dobra pizza to pizza smakowa :|
    • Gość: ja Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 08.10.08, 22:51
      zawsze zamawiałem z euro pizzy z domaru i do tej pory była dobra
      • Gość: pm NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 09:57
        nie tylko nie z DOMARU,ja po niej mialam zapalenie pęcherza!!!!!
        • anickk Re: NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 11.10.08, 17:23
          Gość portalu: pm napisał(a):

> nie tylko nie z DOMARU,ja po niej mialam zapalenie pęcherza!!!!!

Pızze trawılas w pecherzu??? Nıe no, jestes jakims ewenementem nıe
          ma co;)
          • Gość: pm Re: NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 17:19
            wiesz,jak sie zjada taki syf,to nie odbija sie to tylko na zoladku,ale i na
            calym organizmie
      • Gość: d Toscana jest IP: *.rzeszow.mm.pl 02.02.10, 14:44
        Jak w temacie - każdy znajdzie coś dla siebie. Ja osobiście za pizzą nie
        szaleję, ale w T. mają świetne: lasagne i spaghetti (osobiście polecam
        bolońskie, choć są też szpinakowe i carbonara ). No i bronek bez imbirowego
        ;-)Kto wie o co chodzi, tego pozdrawiam!
    • Gość: Kaźmirz Ż A D N A ! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 08.10.08, 22:52
      Zrób sobie chłopie sam naleśniki z dżemem, a będziesz zadowolony i
      ZDROWY. Pozdrawiam i smacznego życzę.
      • Gość: racja żadna Re: Ż A D N A ! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.05.10, 20:24
        racja bo pizzernie w Rzesz są do kitu ;) wyroby pizzo podobne

w miare znośna była moderna ale nie to samo ..psuli smak pizzy sosem czosnkowym i ketchupem ...a np prawdziwa włoska pizza nie potrzebuje doprawiaczy
    • Gość: ~~~~~~~~ Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.08, 11:15
      viva
    • Gość: znawca Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 79.139.88.* 10.10.08, 16:35
      viva! tylko tam da sie jesc
      • Gość: kju Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.res.pl 10.10.08, 17:15
        gondola
        • Gość: R Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.eranet.pl 10.10.08, 18:54
          Żadna pizza na wynos nie jest dobra.

Nawet najlepsza pizza, która przebywa w "sreberku i tekturze" często
          ponad 30 minut po wyjęciu staje się miękka i nie jest już gorąca
          (jest najwyżej ciepła).

Najlepsza pizza w Rzeszowie jest... poza Rzeszowem.
          Wcale nie mam na mysli Zwięczycy, bo tam jedyną atrakcją jest...
          plac zabaw dla dzieci, a nie zawartość menu.

Pizzeria, o ktorej piszę wygląda obskórnie i nie dowozi pizzy, ale
          najważniejsze, że pizza jest rewelacyjna.
          Nie chcę jej reklamować, bo i tak trudno tam o wolne miejsce, więc
          nie podam nazwy ;-)
          • t-tw Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? 10.10.08, 21:57
            W Rzeszowie nie ma prawdziwej włoskiej pizzy:(

Najlepsza pizza jest niestety w Boguchwale
            Pizeria "Pippo" www.pippo.rzeszow.net

Oryginalny piec do pizzy na drewno z Modeny, wlasciciel po wieloletnim
            doświadczeniu w robieniu pizzy we Włoszech.
            Tam pizza po prostu smakuje a nie jak te gnioty na słodkim cieście z mrożonych
            składników w rzeszowskich pizzeriach!!

Uprzedzam ewentualne komentarze.
            Polecam ta pizzerie jako zwykły zadowolony klient i nie mam nic wspolnego z jej
            właścicielem
            • Gość: R Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.eranet.pl 11.10.08, 16:48
              Nie chciałem podawać nazwy, ale skoro już to zrobiłeś, to
              potwierdzem, że o to miejsce mi chodziło.
            • Gość: robek Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 11:43
              moim zdanieniem najlepsza pizza jaką jadłem do tej pory to pizza
              z ''Kryjówka Pizza'' nowo otwarta w rzeszowie tylko i wyłącznie na
              dowóz ,polecił mi znajomy. mają tam pizze pół metrową! za dobrą
              cenę! jest grube jak i cienkie ciasto a jak ktoś ma ochotę na
              kwadratową to również mają przekątana 56 cm i nie oszczędzaja na
              składnikach! szczerze polecam. kryjowkapizza.pl
              • Gość: 1 Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.mm.pl 25.10.09, 11:28
                ahha co a brednie... hahaha.. pisales o pizzy czy o placku ? fuj
            • patigol Red Chili Pizza 29.10.08, 08:20
              Red Chili Pizza to jest pizzeria która przyrządza prawdziwą włoską pizzę. I nie
              trzeba jeździć do Boguchwały bo pizzeria jest w Rzeszowie. Jadłem już w wielu
              pizzeriach ale ta pozostawia inne w tyle. Przyjmują zamówienia wyłącznie
              telefonicznie ale dostawa jest błyskawiczna. dla chętnych skłonnych spróbować
              podam jej adres mailowy: www.redchilipizza.pl
              • Gość: 123 odradzam red chilli..serdecznie IP: *.rzeszow.mm.pl 13.01.09, 16:10
                ostatnio zamowilem z red chilli..porazka..chyba nie widziales kolego/kolezanko
                prawdziwej wloskiej pizzy..odradzam jedzenie z red chilli..pizza duza.. ale
                generalnei same ciasto.. buła i nci wiecej.. mało sładniskow..porazka... zjadlem
                2 kawalki i powiedzialem sobie... FFUuuuuuu..!! :)
                • Gość: patigol Polecam RED Chili IP: 213.134.171.* 01.02.09, 08:50
                  po pierwsze to nie jestem Twoim kolegą chłopcze, po drugie to chyba nie
                  smakowałeś włoskiej pizzy w całym Twoim nędznym życiu, a po trzecie naucz się
                  sam robić dobrą pizzę a potem krytykuj
                  • Gość: anty reklam Re: Polecam RED Chili IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.11, 12:23
                    nie reklamuj swojej pizzeri bo mnie to wkuriwa!!!!
            • Gość: Mieszkaniec Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 08.09.11, 20:45
              Zamówiliśmy właśnie z PITSTOP pizza i okazała się wielką porażką. Nie dość, że pizza przyjechała po ponad godzinie to ciasto rozmoknięte a składniki wyjątkowo nieświeże.
          • Gość: najlepsza na świec Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.05.10, 20:27
            wiem ,że chodzi o Pippo w Boguchwale ;) właśnie trochę odremontowali miejsce i chyba jest więcej stolików ;) przejechałam wiele miejsc w Polsce i sie jadło tu i tam ale faktycznie najlepsza to właśnie z tej małej niepozornej pizzerni nigdzie nie ma takiej drugiej dobrej pizzy
          • Gość: duża cena Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.06.10, 13:26
            heh marias ponoc nawet się pogorszył ;) ale też nie jest dobry ;)
          • Gość: zxzx Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 195.93.222.* 24.06.11, 09:12
            PIPPO W BOGUCHWALE!
    • Gość: galicjok Nie ma dobrych pizzy IP: *.sbr3.nsw.optusnet.com.au 11.10.08, 10:54
      sa tylko zle i gorsze jak zle.
      Taka zywnosc prowadzi do otylosci, chorob serca i cukrzycy.
      Ponadto to jest pierwszy stopien LENISTWA I SNOBIZMU.
      • Gość: ja Re: Nie ma dobrych pizzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 11:52
        ja nie pytam co powoduje pizza tylko sie pytam która jest dobra
        • Gość: Egon Re: Nie ma dobrych pizzy IP: *.res.pl 12.10.08, 11:08
          Jak dla mnie do 1 miejsce, exequo to pizza z Goscinca, knajpa kolo
          RCMB (pieczona na cienki ciescie w piecu na drewno) oraz wspomniana
          wczensiej pizzeria w Boguchwale, lokalik tuz obok szkoly podstawowej.

Na 3. miejscu dalbym tu pizerrie Gondola (w poblizu zamku).
          • Gość: pozdrrrr Re: Nie ma dobrych pizzy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.06.10, 09:55
            gondola to nie to samo co w boguchwale ;)
        • Gość: 12polkijuhy Re: Nie ma dobrych pizzy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.06.10, 18:35
          w Rzeszowie nie potrafią robić dobrej pizzy :( nigdzie nawet taka podobna do domowej pizzy z Romy to już nie to samo ,gorszy ser i sie tak nie starają :( wszyscy lecą na ilość :( nałapali klientów to teraz mają w poważaniu czy smakuje czy nie byle sprzedać
          jest nowa pizzeria per tutti zamiast słonecznej na okulikiego ale ona jest tylko nowa a jaka to nawet niechcę próbować każda smakuje tak samo i bez sosu czosnkowego zaprawianego glutaminianem sodu oraz ketchupu(zawsze najniższa półka roleski) to się nie da zjeść
      • Gość: anna Re: Nie ma dobrych pizzy IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.08, 12:07
        Pizza dowodem snobizmu? To przecież pożywienie neapolitańskiej
        biedoty.
        Niestety to co oferują polskie i nie tylko polskie pizzerie prowadzi
        do takich wniosków, ale PRAWDZIWA pizza jest lekka i bardzo zdrowa.
        Ale wnioskom nie dziwie sie skoro ciasto sie pompuje i dodaje
        poprawiaczy smaku oraz wydziwia z dodatkami zamiast dawać prostą i
        stosunkowo chudą mozzarellę. Niestety w tym co piszesz duzo racji.
        Taka pizza sprzedawana w 90% pizzerii jest taka- ani zdrowa ani z
        prawdziwą pizza nie majaca nic wspólnego.
        Szkoda, że pyszne dania najzdrowszej kuchnii śródziemnomorskiej
        przyjmuja sie u nas "sprofanowane"- pizza na napompowanym cieście z
        cieżkimi serami, tzatziki z dodatkiem majonezu, wina słodkie lub
        pólsłodkie.
        • Gość: a. Re: Nie ma dobrych pizzy IP: *.19.165.23.osk.enformatic.pl 12.10.08, 16:40
          najbardziej lubię gondolę i dextera.
          nie polecam da grasso i euro pizzy - każda pizza smakuje tam tak samo, tym
          bardziej z sosami.
          • Gość: . Re: Nie ma dobrych pizzy IP: 88.156.163.* 12.10.08, 16:57
            Pippo i Atlantyda najlepsze:)
        • Gość: ja Re: Nie ma dobrych pizzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.08, 16:44
          matko jedyna ale to sie nazywa pizza. Jak napisze coś pizzopodobnego to nikt nie
          zczai o co chodzi. Mam gdzieś zdrowy tryb życia i chce pizze!!
          • Gość: chce dobrą pizze.. Re: Nie ma dobrych pizzy IP: *.wsiz.rzeszow.pl 18.04.09, 14:29
            ja też ;) kurde zaglądam tutaj na ten wątek często i sie nic nie dowiedziałam po za tym ,że gondola jest dobra...sama to wiem ,że la sueva czy jak to sie tam nazywa za słona (ciasto głównie) i nie da sie zjeść
      • Gość: to ja Re: Nie ma dobrych pizzy IP: *.wsiz.rzeszow.pl 26.02.09, 10:00
        raz na miesiąc nie zaszkodzi fakt ,że jedzona codziennie tuczy ;)
    • Gość: Paula Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 17:17
      przed chwilą-dzięki WAM,zamowilam pizze z GONDOLII(zawsze zamawialam z
      avanti)-jest MEGAPYSZNA-naprawde polecam pizzerie GONDOLE!!!!!!!!!
      • Gość: power Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 20:21
        Marias Pizza, tylko to!
        • Gość: R Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.eranet.pl 13.10.08, 21:50
          Marias to właśnie zankomity przykład amerykanskiej wariacji na temat
          pizzy.
          Typowy fast food.
          Grube nadmuchane sztucznymi spulchniaczami ciasto.
          • Gość: tobo Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 84.38.160.* 14.10.08, 08:50
            Na Krola Kazimierza. Pizzeria Rock&Roll czy jakos tak. Na przeciwko
            Lokalu o naziwe Oko. Jedyna pizza z serem a nie z udawana iloscia
            sera :) Polecam.
            • Gość: gość Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.krak.tke.pl 18.10.08, 21:37
              ja osobiście polecam pippo w boguchwale, kryjowka pizza i marias
              • Gość: Prześmiewca Re: jaka najlepsza piz.a w rzeszowie? IP: *.gprs.plus.pl 18.10.08, 22:43
                Nie wiem, nie korzystam z usług agencji.
                • Gość: Blanka pizza w rzeszowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.08, 02:29
                  Scorpion rządzi ! :)
                  • Gość: vmax Re: pizza w rzeszowie? IP: *.wsiz.rzeszow.pl 18.04.09, 14:38
                    za mała jest i dowóz na baranówke tylko
            • Gość: www Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.dab.tke.pl 04.01.09, 21:50
              pizzeria rock'n'roll zostala przeniesiona na ulice cicha 2, DS
              Laura. niestety razem z miejscem zmienil sie takze kucharz. obecna
              pizza nie ma zadnego zwiazku z poprzednia, jest cienka, ciasto jest
              fatalne w smaku, sera niestety jak na lekarstwo. przez 3 lata
              zajadalem sie ich pizza, ale dzis mowie wam:
              nie jedzcie ta,, szkoda pieniedzy!!!
            • Gość: www Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.dab.tke.pl 04.01.09, 21:51
              pizzeria rock'n'roll zostala przeniesiona na ulice cicha 2, DS
              Laura. niestety razem z miejscem zmienil sie takze kucharz. obecna
              pizza nie ma zadnego zwiazku z poprzednia, jest cienka, ciasto jest
              fatalne w smaku, sera niestety jak na lekarstwo. przez 3 lata
              zajadalem sie ich pizza, ale dzis mowie wam:
              nie jedzcie ta,, szkoda pieniedzy!!!!
          • Gość: janina Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.11, 18:04
            drogi gosciu chyba nie wiesz co to dobra pizza ja uwazam ze marias to nadal nr 1 w rzeszowie i nie tylko mimo ze kilka razy ja zdradzilam ale zawsze wracam i smakuje coraz lepiej
    • Gość: Paula Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 13:27
      hmmmmm,musze tego scorpionsa sprobowac,ale powiedzcie-jakie ma ciadto-cienkie?
      • Gość: Prześmiewca Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.gprs.plus.pl 19.10.08, 20:23
        Bardzo cienkie.
      • Gość: Loduwa Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.189.223.138.skyware.pl 19.10.08, 23:02
        Mają cienkie i grube zalezy jakie zamówisz potwierdzam Scorpion rządzi:)
        • Gość: staszek Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 10:54
          potwierdzam ze skorpion,rozumiem ze sa gusty i gusciki ale jodlem
          prawie wszedzie i nie rozumie ze ktos moze polecac ine miejsca w
          ktorych jedzeni nie jest tylko niesmaczne ale tez niebezpieczne.
      • Gość: :)))) Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.05.10, 20:33
        scorpiona jadłam raz jest taka byle jaka
    • Gość: kapa Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.199.50.8.isp4u.pl 20.10.08, 20:32
      własnie jem pizze z gondoli.Pizza w miare smaczna ale niewarta za
      nic w świecie swojej ceny.Ogólna ocena smaku pizzy 3/6.Niepolecam są
      lepsze w lepszej cenie.
      • Gość: Paula Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 21:01
        jakie,jakie? dawaj nazwy :))
        • Gość: vmax Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie????? IP: *.wsiz.rzeszow.pl 16.04.09, 23:04
          roma na mikołajczyka super pizzunia świeżutkie wszystko no i nie za drogo
      • Gość: też mysle podobnie Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.05.10, 20:35
        racja
    • Gość: ?? Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 10:23
      czy ta "duża" pizza w scorpionsie jest rzeczywiscie duża?
    • Gość: robek kryjowka pizza 50 cm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 11:45
      oni mają tylko na dowóz i jest naprawde wielka i smaczna polecam.
      kryjowkapizza.pl
    • Gość: Red Chili Pizza Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.billbird.pl 29.10.08, 09:02
      zdecydowanie najlepsza jest Red Chili Pizza!
    • Gość: ?? scorpions NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 14:07
      scorpions to beznadzeja,co to za pizzeria ktora wozi pizze tylko po
      baranowce-nie jezdzi nawet do centrum!!!!
      • Gość: anna Re: scorpions NIE IP: *.rzeszow.mm.pl 09.11.08, 14:38
        Może po prostu nie muszą, bo są dobrzy? To jest przede wszystkim
        restauracja/pizzeria osiedlowa, a nie pizza na zamówienie. Jest masa innych na
        telefon, w których lokal świeci pustkami i muszą zarabiać dowozem. Akurat ich
        pizze stawiam na 2 miejscu i zamawiam inną do domu, ale jak na lokal osiedlowy
        to jestem pełna podziwu. Dobre jedzenie i klasa .
        • Gość: ?? Re: scorpions NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 15:18
          a jaka dajesz na pierwszym,pytam,bo lubie pizze,a nie wiem gdzie jest najlepsza
          i najwieksza-ostatnio przekonalam sie do GONDOLII-megapyszna
        • Gość: tirek Re: scorpions NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 21:37
          byłem w scorpionie (pomijam fakt amatorszczyzny braku dowożenia pizzy po
          rzeszowie) i to jest syf nie pizza. Nhapali się na początku a teraz fuszera leci
          na maksa.

Pozdro
          • Gość: pizza na p Re: scorpions NIE IP: *.rzeszow.vectranet.pl 09.06.10, 19:42
            spox i tak w Rzeszowie nie ma dobrej pizzy ..no dawniej moderna ale i tak bez sosu nie dało się jej zjeść ;)też mi scorpions od początku nie smakował
          • Gość: mati Re: scorpions NIE IP: *.adsl2.static.versatel.nl 05.07.11, 21:25
            amatorszczyzna bo nie woza do centrum?syfiasta? albo jestes tyfusem z konkurencji albo poprostu zwyklym debilem.Zamawiam tam od lat i nigdy nie bylo wiekszych wpadek ,wiadomo nie jest to fabryka makaronu ze zawsze jest taka sama ta pizza,ale jak powiedzial ktorys rozmowca jest tam o wiele wiecej dodatkow niz gdzie indziej prawdopodobnie na konto kosztow paliwa przy rozwozce po calym miescie oraz bardzo szybka dostawa.Ja jako mieszkaniec baranowki jestem wyjatkowo zadowolony ze jest taka pizzeria ktora ma taka polityke bo wole wypasiona pizze z szybka dostawa niz ubogie scierwo bo ktos musi na paliwo wyrobic.
      • Gość: lukasz Re: scorpions NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 11:05
        jesli iest beznadziejna to nie zamawiaj ja mieszkam na baranowce i
        jestem zadowolony ze nie woza nigdzie wiecej bo do mnie przywoza
        bardzo szybko ilosc skladnikow jest wiele wieksza niz gdzie indziej
        jest ciepla a nie zjechana przez cale miasto.
    • Gość: Paula Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 17:42
      DZIS ZAMÓWIŁAM capital pizze-Boże,co za syfffffffffffffffffff
      gumowe ciasto,bleeeee,mialam po niej zgage-przywiezli zimna
    • insert0 Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? 09.11.08, 23:31
      Słuchajcie, ten który zakładał ten post musi niestety liczyć się z tym, że
      różnych opini, gdzie jaka pizza jest najlepsza, będzie mnóstwo, bo każdy z nas
      jest inny i co innego będzie mu smakowało....
      • Gość: Paula Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 18:12
        wlasnie jem pizze z KRYJOWKI-jest niezla,ale mega pycha jest z GONDOLII i to ona
        wygrywa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • afry2 Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? 22.11.08, 19:01
      Tylko Toscana na Dukielskiej 4. Mniam!
      • Gość: tkwi Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.mm.pl 30.11.08, 15:04
        dzięki za polecenie,od tej pory tylko TOSCANA na Dukielskiej(na nowym osiedlu za
        Krakowską Południe.Zajefajna ,pyszna na cienkim cieście,dużo lepsza niż cytowane
        a próbowane przeze mnie Gondola,Viva czy Scorpion(a mieszkam na
        Baranowce),Ciasto superrr!świeże i smaczne składniki,których nie żałują!

• Gość: exgondola Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.nm.e-zet.pl 30.11.08, 19:31
          Też miałem przyjemność konsumować pizze na Dukielskiej. Jest to nowa pizzeria
          więc bardziej się starają, dla mnie numer jeden w Rzeszowie.
          • Gość: x-men Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 78.133.190.* 30.11.08, 23:46
            dajcie namiar na tą Toscane bo w necie nie mogę znaleźć namiaru ;-)
            • afry2 Namiar na Toscane:) 02.12.08, 10:38
              Na ulotce mają napisane: Toscana, Rzeszów ul. Dukielska 4, tel. 017 740 23 45, czynne cały tydzień od 12-22, przy zamówieniach powyżej 15 zł dowóz gratis, promocje i niespodzianki na otwarcie (dają jakieś rabaty delikatne, czasem desery, sok dla dziecka). Generalnie świetną mają pizze, a wczoraj jadłam tam sałatkę grecką z paluszkami. Też niezła. Polecam.
              • Gość: mar Re: Namiar na Toscane:) IP: *.wist.com.pl 03.12.08, 00:11
                Zakończcie już ta kryptoreklamę bo robi się to żałosne
                • Gość: Paula-do mar Re: Namiar na Toscane:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 08:43
                  hehe-znowu sie zgadzamy,kurcze-pomyslalam o tym samym,ze to raczej reklama niz
                  takie wychwalanie gustów kulinarnych
                  • one_mambo Re: Namiar na Toscane:) 03.12.08, 15:03
                    A może faktycznie ludziom odpowiada ta Toscana. Dlaczego uważacie,
                    że jak ktoś coś chwali to od razu musi być oszustem;)Nie dajmy się
                    zwariować!!!
              • Gość: Kuraiko Re: Namiar na Toscane:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.08, 01:32
                a w jakiej cenie mają pizze (no i wielkość)? mieszkam w okolicy, ale
                nie roznosili u nas ulotek Toscany :/
    • Gość: Paula toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 15:55
      jednak,to chyba reklama z WASZEJ strony,bo TOSCANA wcale nie jest
      dobra-identyczna jakich wiele-avanti,telepizza itp.
      NAJELPSZA JEST GONDOLA juz wiem,ze zdania nie zmienie!!!!
      • Gość: właściciel Toscany Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.krak.tke.pl 06.12.08, 23:42
        Kochana Paulo,zapraszam do Toscanii(ul Dukielska 4)!
        Jeżeli pizza nie będzie Ci smakowała nie zapłacisz OK?
        Nasza pizza jest bardzo różna od tych cytowanych przez Ciebie pizzerii(wcale nie
        mówię,że lepsza-bo każdy ma inny smak).
        Dokładamy jednak wszelkich starań by nasze produkty były zawsze najwyższej
        jakości,zawsze świeże i smaczne.
        Pozdrawiam wszystkich na forum!
        • Gość: Paula Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 08:11
          nie mówie,że produkty są zepsute-mówie,że pizza jakiech jest wiele w Rzeszowie,a
          ja szukałam oryginalnej i niepowtarzalnej-jaka jest godnola! Wasza toscana-jest
          GUMOWA po prostu-gumowa! nie chce Was obrazac,bo kazdy ma swoich zwolennikow,ale
          mojemu mezowi bylo po niej niedobrze-sorry
          • Gość: w Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.krak.tke.pl 08.12.08, 00:07
            Gumowa???
            no cóż każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii na forum byle byłyby prawdziwe
            i obiektywne...
            Zostawiam innym ocenę.

• Gość: projektant Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 18.01.09, 17:38
          pizza i sos pomidorowy z toscany na duzy plus !!! ale zacznijcie usuwac
          chrząstki z boczku.... :/ i pudełko oraz dowóz powinien byc gratis !! a nie
          jakies opłaty dodatkowe dziwne... pozdrawiam :)
        • Gość: pizzaam Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.05.10, 20:41
          jadłam z Toscany i nie przypominało prawdziwej pizzy i dopłata za grube ciasto :P byle jaka :) najlepsza wiadomo gdzie jest po za Rzeszowem i to żaden Marias chociaż lepsza i tak od toscany pozdr
        • Gość: anzemo Re: toscana jest fatalna to syf a wlasiciel cham IP: *.podkarpacki.net 03.07.11, 17:59
          masz na mysli paluszki krabowe zamiast krewetek, czy samo ciasto i zero sosu, seru nic wiecej na pizzy ktora jest rzekomo frutti di mare ??
          Nie potrafisz nawet uzyc slowa przepraszam za dostarczenie takiego syfu
      • Gość: sp Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.189.216.12.skyware.pl 16.12.08, 21:57
        najlepsza pizza to jest w dupie u murzyna!!!!
      • Gość: zjadacz Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.res.pl 09.01.09, 13:02
        a tam pier.lisz jak narazie najlepsza :)
        • Gość: gość Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.189.216.20.skyware.pl 22.01.11, 16:58
          Toscana to porażka,najlepszy kucharz w mieście a smaruje pizze własna krwią zamiast zawinąć palec plastrem, żal...
          • Gość: Ali Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.11, 08:46
            Chyba coś bredzisz! Pewnie jesteś byłym pracownikiem i się za coś mścisz! Bo skąd możesz wiedzieć takie rzeczy... Ale potwierdzam, że kucharza mają najlepszego w mieście, podobno pracował wcześniej we włoskiej knajpie. Pizza super!
            • Gość: anzemo Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.04.12, 23:08
              i wszystko ok szkoda tylko, że śmierdzi zgniłymi jajami !
          • sikorka_ze_dworka Re: toscana jest fatalna!!!!!! 19.04.12, 20:59
            Boże widzisz a nie grzmisz !
            ja zamawiam zawsze w Capital Pizza, tam pracuje mój znajomy, nie raz byłem u niego w kuchni. Wiem co jem, nigdy nie mam zgagi, jestem syty i zadowolony. Nigdy mnie tam nie zawiedziono pod względem świeżości i smaku. Polecam
            • Gość: anzemo toscana banda debili i nierobow IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.04.12, 23:02
              jak w temacie tyle że i pizza i obsługa smakuje podobnie
      • Gość: aaakkk Toscana atrakcyjne promocje! IP: *.krak.tke.pl 01.02.10, 22:03
        jako regularnie zjadający pizzę z Toscany,oprócz super placków polecam bardzo
        fajne promocje-dla każdego coś fajnego!
        • Gość: anzemo Re: Toscana Ta pizzeria to porazka IP: *.podkarpacki.net 03.07.11, 17:54
          Ta pizzeria to porazka
          Obsługa chamska, placki tragiczne samo ciasto, nie potrafia sie uporac z jednym pijanym typem,
      • Gość: gg bzdura IP: *.rzeszow.mm.pl 12.09.10, 21:17
        bzdyra

Bardzo dobra i swierza pizza
      • Gość: kasix Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.38.160.60.resman.pl 20.06.11, 12:53
        a co pewnie tam pracowałaś:D
    • Gość: Paula królowa pizza-G*O*N*D*O*L*A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 16:22
      PRZYSIĘGAM,ŻE JESTEM TYLKO KONSUMENTEM-DOPOKI JEJ NIE SPRÓBOWALAM,BYLAM BEZSTRONNA
      • Gość: polecam Re: królowa pizza-G*O*N*D*O*L*A IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.05.10, 20:17
        to ja polecam w takim razie Pippo w Boguchwale :P gondola to przy niej produkt pizzo podobny

prawdziwa włoska na cienkim cieście świeże składniki
        przy głownej trasie
    • Gość: Paula opinie o Gondolii-z-pizzerie.rzeszow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 18:33
      Autor: Michał super pizza :) zdecydowanie polecam. pizza z Gondoli jest bardzo
      smaczna, cienkie prawdziwe ciasto wloskie. bardzo dobra obługa :)

Autor: mailgirl 15.04.2007 Moja opina na temat GONDOLI jest jak najbardziej
      POZYTYWNA! Jak zadzwonilam to Pani przyjmująca zamówienie była bardzo miła!
      Dostawca z pizza przyjechal bardzo szybko!To sie ceni! A pizza którą zamowilam
      na cienkim ciescie była przepyszna! Polecam wszystkim i zycze smacznego!A w
      Gondolii złoze jeszcze nie raz zamówienie!

Autor: bokinardi2 01.06.2007 jak dla mnie pizza w gondoli jest jedna z
      najlepszych w rzeszowie! szkoda tylko ze maja taki maly lokal

Autor: bartek_ziom 15.06.2007 Pani była miła, a pizza przepyszna ale na tym się
      skończyło. Na zamówienie czekałem 1 godzine. Zapłaciłem za duże pizze i takie
      zamawiałem, a dali mi małe bo później je mierzyłem ! Opinia średnia.

Autor: waldemarmatula .04.02.2008 mojm subiektywnym zdaniem pizza z gondoli jest
      najlepsza w rzeszowie pod wzgledem smaku obsługi i punktułalnośći polecam
      wszystkim mniam mniam.

Autor: pychotka 27.03.2008 Jestem osobą która zawsze zamawia pizze z Gondoli i
      naprawde wcześniej próbowałam ale żadna mi niezasmakowała tak jak w Gondoli
      wszystko mi się podoba tylko szkoda, że tak długo trzeba czekać no ale jest
      warto :D :D. POLECAM NAPRAWDĘ !!!

Autor: kasia1 zgadza sie pizza z Gondoli jest bardzo smaczna,ciepła podczas
      dostawy, miłe osoby ją dostarczają i przede wszystkim cienkie prawdziwe ciasto a
      nie jakies nadmuchane nie wiadomo czym :p POLECAM ;))

Autor: STi Pizza z Gondoli jest naprawdę rewelacyjna! Jadłem w wielu
      rzeszowskich pizzeriach i żadna mi nie posmakowała tak jak w Gondoli.
      Rewelacyjne cienkie ciasto (jeśli nawet się lekko przypiecze to i tak
      minimalnie). Z słabszych stron zdarza im się czasem za długo rozwozić, ale
      zawsze usłyszę wtedy słowo \\\"przepraszam\\\", a raz nawet dostałem zniżkę za
      długie czekanie! Bardzo polecam!

Autor: Zosia Kret jak dla mnie, Gondola ma najlepszą pizzę w mieście. Ludzie
      chwalą np. Europizze (bleee), bo nigdy nie byli w Gondoli. Ja przynajmniej tak
      miałam- odkąd odkryłam tę pizzerię, nie jadam już nigdzie indziej :) POLECAM!

Autor: Ania.Rz Pizza na cienkim ciescie z Gondoli jest pyszna:)Mimo zapowiadanej
      1:15 na dowoz, dowiezli ja w 30 minut. Moge Gondole spokojnie polecic.
      Autor: Tytus ToTH Zamawaiam w Gondoli juz dobrych pale lat, zdarzały sie jakies
      małe wpadki typu zimna pizza ale byly to sporadyczne przypadki. Wg mojej opinii
      jesli ktos lubi cienkie ciasto, oryginalne zestawienie składników na pizzy to
      pizza z Gondoli jest dla niego. Njlepsza pizzza w Rzeszowie! Polecam!
      • afry2 Re: opinie o Gondoli -z-pizzerie.rzeszow.pl 07.12.08, 10:07
        Myślę Paulo, że nie jesteś tylko konsumentem. Podejrzanie przesadzasz z
        wychwalaniem Gondoli! Zbyt mocno zaangażowałaś się w jej promocje! Dla mnie
        numer 1: to Toscana (nowa pizzeria i jeszcze nie ma opinii na innych forach) i
        Pippo (z Boguchwały). Zdania nie zmienie!:)
        • Gość: Paula Re: opinie o Gondoli -z-pizzerie.rzeszow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 10:13
          jak przeczytasz pokolei wszystkie moje posty,to sama ocenisz,czy PROMUJE ich na
          sile! chyba przejde sie do tej gondoli-bo jeszcze tam nie bylam,raz zamowilam
          ich pizze,jak dotychczas-i pogratuluje im kucharza
          • one_mambo Gondola to porażka!!! 09.12.08, 17:27
            Nie zgadzam się, że w Gondoli mają dobrą pizze. Chyba nie wiesz o
            czym piszesz. Nie będę wchodził w szczegóły, gdyż każdy ma prawo do
            swojego zdania. Jednakże dla mnie pizza z gondoli to porażka.
            • Gość: Leon Re: Gondola to porażka!!! IP: 217.153.102.* 13.12.08, 17:58
              Potwierdzam pizze z dukielskiej i w dodatku maja fajne desery;
              gondola albo za tępe noże mają albo coś nie halo z pizzą:(
              • Gość: smakosz Re: Gondola to porażka!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 14.12.08, 13:29
                Najlepsza pizza wedlug mnie jest w scorpionie - na baranówce,,, potem na drugim
                miejscu polecam pizze w alforno na jagiellonskiej...
                Wyjątkowo nie lubie pizzy z domaru.. choć często tam jadam z uwagi na cene,,,

Co do Toscany na Dukielskiej,,, ani rewelacyjna ani paskudna... Najnormalniejsza
                w swiecie,,,albo troszke lepsza niz normalna,, Dobre ciasto,,
                • Gość: mar Re:Nie ma najlepszej pizzy w Rzeszowie ! IP: *.wist.com.pl 16.12.08, 22:02
                  Nie ma najlepszej pizzy w Rzeszowie !I basta !
                  • Gość: exgondola Re:Nie ma najlepszej pizzy w Rzeszowie ! IP: *.nm.e-zet.pl 16.12.08, 23:20
                    Gondola kiedyś była numer 1 to prawda, ale teraz już niestety tak nie jest......
    • Gość: Damian jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 84.38.160.* 17.12.08, 23:24
      Chcecie poznać opinię?? prosze bardzo. Jestem kucharzem i mam duże
      doświadczenie, także w wypieku pizzy i jej składnikach. Jeżeli
      chcecie porównywać pizzę oferowaną tutaj a prawdziwą pizze włoską to
      nie ma o czym mówić, właściciele w 50% lokali ida na ilość - nie na
      jakość. Jakość jest tylko na początku kiedy trzeba wyrobić markę.
      Nie ma o czym mówić o pizzeriach w dużych centrach handlowych czy
      hipermarketach. Tam gdzie jest mozarella to ja na palcach u jednej
      ręki mogę policzyć, gdzie indziej są produkty seropodobne czy
      mozarellopodobne. Tak samo jest z resztą składników.
      Da Grasso - nic nadzwyczajnego, dobre sosy
      Big City Pizza -grube ciasto kto lubi to mu smakuje,składniki w
      miarę, trochę tłusta
      City Pizza, Euro Pizza - jeszcze grubsze ciasto, najtańsze
      składniki, nie polecam,
      Kryjówka - okłamali mnie dwa razy tak samo, mieli przyjechać w
      godzine czekałem dwie i przywieźli inna,więcej nie chce jej jeść.
      Skorpion - dobre składniki ale ciasto mną nie ruszyło,byłem dwa razy.
      La Sueva - ciasto dobre składniki też, dbają o jakość, w zimie można
      tam zjeść świeżą papryke nie konserwową.
      Dexter -pizza się strasznie zepsuła, nie przekonała mnie
      Benvenutti - ciasto bez smaku, nie miła obsługa
      Gondola - smakowała mi, byłem zadowolony
      Marias - za tą cenę spodziewałem sie czegoś więcej, żadna rewelacja
      prócz tego że dzieci Cie choć na chwile zostawią ;)
      Rock'n Roll - pizza mi smakowała, choć mam spore wątpliwości co do
      składników gdyż ją ...zwróciłem
      Marini - rozśmieszyły mnie jej rozmiary i ceny, klient teraz chce za
      tą cenę wiecej!!
      Valdi - pizza mojego dzieciństwa, teraz zbyt mała jak na obecny rynek
      zepsuła się
      Pippo - nigdy nie powiedziałbym ze najlepsza włoska pizza znajduje
      się w takiej... norze, dawno nie byłem ale nadal wspominam to
      cienkie ciasto, za niedługo się wybiorę:)
      Don Vito - nie zachwyciła niczym
      Armagedon i PC pizza - największy SHIT, duzo ciasta i duze pudełko
      zastanawiałem się czy własciciele chcieli robić pizze czy spody na
      pizze polane sosem, szkoda pieniędzy, nie wiem czy te pizzerie nie
      mają powiązania z City Pizza
      Telepizza - przereklamowana
      Avanti - dostałem nie wypieczoną pizze, zamiast dużej dostałem małą.
      Keks(Plaza) - tam jest dobra pizza, smakowała mi. choć mała.
      Red Chili - pierwszy raz dostałem pizze do 30 minut od telefonu,
      dobrze wypieczona, na fajnym cieście, zwróciłem uwage na to co
      klient powinien zwrócić: nie płaciłem za pudełko, nie płaciłem za
      dowóz, zapłaciłem za pizze i byłem zadowolony, zobaczymy nast razem.
      Podsumowując - PIPPO,GONDOLA,RED CHILI,LA SUEVA, ew. VALDI, zgodnie
      z teorią zadowolony klient wraca - tam wrócę.
      Pozdrawiam Damian
      • Gość: Gad Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.krak.tke.pl 10.01.09, 17:47
        Dowóz gratis to fikcja. To jest bardzo podobny mechanizm jak np. w
        hipermarketach w ktorych dostaje sie cos gratis. Tak naprawde i tak sie placi za
        ten gratis mimo wszystko a czasami nawet przeplaca. wierzycie w to ze mozna
        dowiesc pizze z centrum na Zaleze za darmo? Jesli tak to jestescie w bledzie.
        narzekacie na dlugi czas oczekiwania ? Zapytajcie sie podczas zamawiania pizzy
        jaki jest czas oczekiwania na nia. Zdziwieni zbyt wygurowana cena ? Zapytajcie i
        o nia rownierz to samo tyczy sie wielkosci.

Uwazacie ze dostarczenie pizzy do waszego domu trwa zbyt dlugo i obwiniacie za
        to kierowcow ? to znaczy ze nic nie wiecie o dostarczaniu czegokolwiek
      • Gość: pawcio Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 188.33.22.* 07.11.10, 19:26
        Najlepsza pizza w Rzeszowie to-UWAGA, MAXI PIZZA Mało tego że jest jak ze zdjęcia dodatków nikt nie skompi,wygląd i smak rewelacja.Musicie chociaż raz spróbować,ale ostrożnie bo się zarazicie tak jak Ja.Można ją zamówić przez internet ze stronki www.maxipizza.pl Za kwotę 19.53 pln można zamówić 45cm,średnicy promocyjną tj.ostatnia pozycja w spisie+trzy dowolnie wybrane składniki gratis np.kukurydza,pieczarki,tuńczyk /na grubym lub cienkim cieście.Tel-852-33-55.Polecam każdemu największemu smakoszowi,niech spróbuje i się wypowie.Po zamówieniu przez neta może cały czas śledzić na monitorze co się dzieje w danej chwili z zamówioną pizzą.Pozdrawiam wszystkich smakoszy...
        • Gość: bla83 Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.04.11, 00:03
          Zgadzam się, MAXI PIZZA jest teraz hitem w Rzeszowie!:) Ja również polecam Promocyjną jak kolega. Przy zamówieniu przez Internet pizza 30 % taniej, trzeba tylko przy pierwszym zamówieniu najpierw aktywować promocje.
          Do każdej pizzy dowóz gratis i nowe kupony rabatowe.
          Uwierzcie, ja również tak jak "kucharz" jadłam pizze w większości Pizzerii w Rzeszowie i teraz jestem na etapie MAXI PIZZY. Nie rozumiem co ludzie widzą np. w Skorpionie, oprócz tego ze jak dla mnie leży na drugim końcu miasta. Ani to nie ma wyrazistego smaku, małe to, ciasto takie sobie. No może dużo składników, ale to wszystko. Pizze w DaGrasso, a i owszem też lubię, choć zastanawiam się co bardziej: pizze, czy sosy aha i ta na Piłsudskiego mi mniej smakuje. I to wszystko. Pozostałe pizzerie mogą się schować. Avanti - najmniejsza i najdroższa, już dawno się zepsuła, ........dużo by tego wymieniać ale po co. Skoro MAXI PIZZA najlepsza, największa i najtańsza. Dostaniesz jakość w przystępnej cenie. POLECAM ją wszystkim i POZDRAWIAM:)
      • Gość: gość Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.mm.pl 30.09.12, 00:50
        CILENTO - Plac Wolności 16/1 - parking obok ZUS
      • Gość: kasiapapa Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.mm.pl 12.01.14, 20:47
        Avanti !!! Chyba najgorsza pizza jaka do tej pory jadlam. Nie dosc ze ciasto jak mokre majtki wyciagniete z pralki , gumowe i bez smaku to skladniki wcale nie lepsze i bardzo oszczednie polozone na pizzy. Na dowoz czekalam ponad godzine ale chociaz tyle ze przywiezli ja ciepla. Ogolnie bardzo nie polecam.
    • Gość: Paula gondola-zawiodla... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 13:06
      ojjjjjjjjjjjjj,musze przyznac,ze tak ich mocno tutaj wychwalalam,po czym pizze
      zamowilam jako pierwsza na telefon zaraz po ich otwarciu,po godzinie
      dzwonie-GDZIE PIZZA,a oni mowia,ze za 10min daja ja wlasnie do pieca......nie
      ladnie,nie ladnie,nie dbacie o klientow...
      • Gość: Paula Re: gondola-zawiodla... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 13:33
        ..a jak już ją w końcu przywieźli,to w smaku nie była już taka jak zamawiałam ją
        za pierwszym razem-miałam wrażenie,że jem surowe ciasto
    • Gość: .. Gondola-to Złodzieje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 13:44
      zamówiłam dwie pizze po 15zl,a jak przyjechali,to mój mąż nie pytając mnie ile
      kosztują zapłacił 37,50..później patrzymy-a tu cena za pizze jedna i drugą
      17zł,opakowanie 2,5 +dowóz-chamstwo
    • Gość: karakan Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 88.156.218.* 21.12.08, 13:49
      najlepsza to jest mrozona pizza z biedronki ! o !
      • Gość: dutche Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.nm.e-zet.pl 21.12.08, 16:56
        ja stawiam na pizzerie Rock'n Roll .Specyficzna pizza bo zapiekana z gory serem
        ale bardzo smaczna.Zawsze ciepla i smaczna.Polecam rowniez Pizzerie
        Gosciniec.Droga ale bardzo dobra.tyle ze tam od jakiegos czasu maja problemm z
        dowozem brak kierowcow.Zreszta wiekszosc posilkow z goscinca smakkuje przednio

podr
      • Gość: yyy Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.11, 13:08
        gratuluje gustu, nie wiedziała co powieszieć to powiedziała, emocje wieły góre, rozumiemy :/
      • Gość: szarak Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.01.14, 11:18
        Gondola zdecydowanie czasami zamawiam gdzie indziej zeby sie ponownie przekonać ze GONDOLA ZDECYDOWANIE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka