Gość: paweł IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 08.10.08, 17:31 chodzi mi o lokal z dużą pizzą średnica około 40cm z dostawą do domu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filip Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 89.108.219.* 08.10.08, 18:18 Da Grasso Bezapelacyjnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 79.139.60.* 03.06.10, 00:01 No coty Piri pizza to jest zajesmaczna pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Papas Pizza IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.11, 10:54 polecam, tanio i smacznie, tylko tam zamawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyAnne Papa's Pizza IP: 109.243.27.* 03.09.11, 08:45 Pizza rewelacyjna! Szybki dowóz, ciepła, smaczna! GORĄCO POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
janek_1983 Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? 08.10.08, 22:12 Tylko i wyłącznie Pizzeria Piwnica.Ewentualnie trochę mniejsza ale za to smaczniejsza Pizzeria Scorpion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.wist.com.pl 08.10.08, 22:21 oooo,zaczął się plebiscyt darmowej kryptoreklamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Tys prowda ! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 08.10.08, 22:55 Istnieje 92% możliwości, że masz 100% racji. Nie dajmy się " zwariować ". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroliczek 7422108 Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.10, 23:56 jesli hodzi o euro pizze jest dobra a co do dojazdu to fatalny i do tego dlugo czekania i dotego zinna jak lod duzy negatyw dla euro big city pizza jest umie szanowana zawsze przyjedza domie 35 - 40 - 60 minutach zalezy jak sie wtyrobia ale nie zdazylo mi sie ani razu dostac chlodnej zawsze dostawale prosto z pieca i to jest duzy pozytyw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.krak.tke.pl 04.03.09, 23:44 tak jest;] skorpion i piwnica - innych nie jadam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vmax Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.wsiz.rzeszow.pl 18.04.09, 14:15 skorpion ok tylko troche mała i dowóz w okolicach baranówki piwnica nie wiem, mikołajczyka na tak gondoli dano nie jadłam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żarłok Re: nie polecam pizzerii Joker IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 20.06.10, 21:36 Najlepsza Skorpion, najgorszy Joker - pizza ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 91.196.9.* 25.04.10, 10:38 polecam ostatnio Capital u nmie na Monte Cassino menu na www.capital-pizza.pl nie wiem jak z dowozem mieszkam obok w bloku tak, że zawsze ciepla i chrupiąca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pizzaiolo Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.18-79-r.retail.telecomitalia.it 10.05.11, 00:31 Dobra pizza to pizza smakowa :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 08.10.08, 22:51 zawsze zamawiałem z euro pizzy z domaru i do tej pory była dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 09:57 nie tylko nie z DOMARU,ja po niej mialam zapalenie pęcherza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anickk Re: NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 11.10.08, 17:23 Gość portalu: pm napisał(a): > nie tylko nie z DOMARU,ja po niej mialam zapalenie pęcherza!!!!! Pızze trawılas w pecherzu??? Nıe no, jestes jakims ewenementem nıe ma co;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 17:19 wiesz,jak sie zjada taki syf,to nie odbija sie to tylko na zoladku,ale i na calym organizmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Toscana jest IP: *.rzeszow.mm.pl 02.02.10, 14:44 Jak w temacie - każdy znajdzie coś dla siebie. Ja osobiście za pizzą nie szaleję, ale w T. mają świetne: lasagne i spaghetti (osobiście polecam bolońskie, choć są też szpinakowe i carbonara ). No i bronek bez imbirowego ;-)Kto wie o co chodzi, tego pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Ż A D N A ! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 08.10.08, 22:52 Zrób sobie chłopie sam naleśniki z dżemem, a będziesz zadowolony i ZDROWY. Pozdrawiam i smacznego życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja żadna Re: Ż A D N A ! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.05.10, 20:24 racja bo pizzernie w Rzesz są do kitu ;) wyroby pizzo podobne w miare znośna była moderna ale nie to samo ..psuli smak pizzy sosem czosnkowym i ketchupem ...a np prawdziwa włoska pizza nie potrzebuje doprawiaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~~~~~~~ Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.08, 11:15 viva Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 79.139.88.* 10.10.08, 16:35 viva! tylko tam da sie jesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kju Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.res.pl 10.10.08, 17:15 gondola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.eranet.pl 10.10.08, 18:54 Żadna pizza na wynos nie jest dobra. Nawet najlepsza pizza, która przebywa w "sreberku i tekturze" często ponad 30 minut po wyjęciu staje się miękka i nie jest już gorąca (jest najwyżej ciepła). Najlepsza pizza w Rzeszowie jest... poza Rzeszowem. Wcale nie mam na mysli Zwięczycy, bo tam jedyną atrakcją jest... plac zabaw dla dzieci, a nie zawartość menu. Pizzeria, o ktorej piszę wygląda obskórnie i nie dowozi pizzy, ale najważniejsze, że pizza jest rewelacyjna. Nie chcę jej reklamować, bo i tak trudno tam o wolne miejsce, więc nie podam nazwy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
t-tw Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? 10.10.08, 21:57 W Rzeszowie nie ma prawdziwej włoskiej pizzy:( Najlepsza pizza jest niestety w Boguchwale Pizeria "Pippo" www.pippo.rzeszow.net Oryginalny piec do pizzy na drewno z Modeny, wlasciciel po wieloletnim doświadczeniu w robieniu pizzy we Włoszech. Tam pizza po prostu smakuje a nie jak te gnioty na słodkim cieście z mrożonych składników w rzeszowskich pizzeriach!! Uprzedzam ewentualne komentarze. Polecam ta pizzerie jako zwykły zadowolony klient i nie mam nic wspolnego z jej właścicielem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.eranet.pl 11.10.08, 16:48 Nie chciałem podawać nazwy, ale skoro już to zrobiłeś, to potwierdzem, że o to miejsce mi chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robek Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 11:43 moim zdanieniem najlepsza pizza jaką jadłem do tej pory to pizza z ''Kryjówka Pizza'' nowo otwarta w rzeszowie tylko i wyłącznie na dowóz ,polecił mi znajomy. mają tam pizze pół metrową! za dobrą cenę! jest grube jak i cienkie ciasto a jak ktoś ma ochotę na kwadratową to również mają przekątana 56 cm i nie oszczędzaja na składnikach! szczerze polecam. kryjowkapizza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.mm.pl 25.10.09, 11:28 ahha co a brednie... hahaha.. pisales o pizzy czy o placku ? fuj Odpowiedz Link Zgłoś
patigol Red Chili Pizza 29.10.08, 08:20 Red Chili Pizza to jest pizzeria która przyrządza prawdziwą włoską pizzę. I nie trzeba jeździć do Boguchwały bo pizzeria jest w Rzeszowie. Jadłem już w wielu pizzeriach ale ta pozostawia inne w tyle. Przyjmują zamówienia wyłącznie telefonicznie ale dostawa jest błyskawiczna. dla chętnych skłonnych spróbować podam jej adres mailowy: www.redchilipizza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 odradzam red chilli..serdecznie IP: *.rzeszow.mm.pl 13.01.09, 16:10 ostatnio zamowilem z red chilli..porazka..chyba nie widziales kolego/kolezanko prawdziwej wloskiej pizzy..odradzam jedzenie z red chilli..pizza duza.. ale generalnei same ciasto.. buła i nci wiecej.. mało sładniskow..porazka... zjadlem 2 kawalki i powiedzialem sobie... FFUuuuuuu..!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patigol Polecam RED Chili IP: 213.134.171.* 01.02.09, 08:50 po pierwsze to nie jestem Twoim kolegą chłopcze, po drugie to chyba nie smakowałeś włoskiej pizzy w całym Twoim nędznym życiu, a po trzecie naucz się sam robić dobrą pizzę a potem krytykuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty reklam Re: Polecam RED Chili IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.11, 12:23 nie reklamuj swojej pizzeri bo mnie to wkuriwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 08.09.11, 20:45 Zamówiliśmy właśnie z PITSTOP pizza i okazała się wielką porażką. Nie dość, że pizza przyjechała po ponad godzinie to ciasto rozmoknięte a składniki wyjątkowo nieświeże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najlepsza na świec Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.05.10, 20:27 wiem ,że chodzi o Pippo w Boguchwale ;) właśnie trochę odremontowali miejsce i chyba jest więcej stolików ;) przejechałam wiele miejsc w Polsce i sie jadło tu i tam ale faktycznie najlepsza to właśnie z tej małej niepozornej pizzerni nigdzie nie ma takiej drugiej dobrej pizzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duża cena Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.06.10, 13:26 heh marias ponoc nawet się pogorszył ;) ale też nie jest dobry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxzx Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 195.93.222.* 24.06.11, 09:12 PIPPO W BOGUCHWALE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galicjok Nie ma dobrych pizzy IP: *.sbr3.nsw.optusnet.com.au 11.10.08, 10:54 sa tylko zle i gorsze jak zle. Taka zywnosc prowadzi do otylosci, chorob serca i cukrzycy. Ponadto to jest pierwszy stopien LENISTWA I SNOBIZMU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nie ma dobrych pizzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 11:52 ja nie pytam co powoduje pizza tylko sie pytam która jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Nie ma dobrych pizzy IP: *.res.pl 12.10.08, 11:08 Jak dla mnie do 1 miejsce, exequo to pizza z Goscinca, knajpa kolo RCMB (pieczona na cienki ciescie w piecu na drewno) oraz wspomniana wczensiej pizzeria w Boguchwale, lokalik tuz obok szkoly podstawowej. Na 3. miejscu dalbym tu pizerrie Gondola (w poblizu zamku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrrrr Re: Nie ma dobrych pizzy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.06.10, 09:55 gondola to nie to samo co w boguchwale ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12polkijuhy Re: Nie ma dobrych pizzy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.06.10, 18:35 w Rzeszowie nie potrafią robić dobrej pizzy :( nigdzie nawet taka podobna do domowej pizzy z Romy to już nie to samo ,gorszy ser i sie tak nie starają :( wszyscy lecą na ilość :( nałapali klientów to teraz mają w poważaniu czy smakuje czy nie byle sprzedać jest nowa pizzeria per tutti zamiast słonecznej na okulikiego ale ona jest tylko nowa a jaka to nawet niechcę próbować każda smakuje tak samo i bez sosu czosnkowego zaprawianego glutaminianem sodu oraz ketchupu(zawsze najniższa półka roleski) to się nie da zjeść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Nie ma dobrych pizzy IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.08, 12:07 Pizza dowodem snobizmu? To przecież pożywienie neapolitańskiej biedoty. Niestety to co oferują polskie i nie tylko polskie pizzerie prowadzi do takich wniosków, ale PRAWDZIWA pizza jest lekka i bardzo zdrowa. Ale wnioskom nie dziwie sie skoro ciasto sie pompuje i dodaje poprawiaczy smaku oraz wydziwia z dodatkami zamiast dawać prostą i stosunkowo chudą mozzarellę. Niestety w tym co piszesz duzo racji. Taka pizza sprzedawana w 90% pizzerii jest taka- ani zdrowa ani z prawdziwą pizza nie majaca nic wspólnego. Szkoda, że pyszne dania najzdrowszej kuchnii śródziemnomorskiej przyjmuja sie u nas "sprofanowane"- pizza na napompowanym cieście z cieżkimi serami, tzatziki z dodatkiem majonezu, wina słodkie lub pólsłodkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Nie ma dobrych pizzy IP: *.19.165.23.osk.enformatic.pl 12.10.08, 16:40 najbardziej lubię gondolę i dextera. nie polecam da grasso i euro pizzy - każda pizza smakuje tam tak samo, tym bardziej z sosami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Nie ma dobrych pizzy IP: 88.156.163.* 12.10.08, 16:57 Pippo i Atlantyda najlepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nie ma dobrych pizzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.08, 16:44 matko jedyna ale to sie nazywa pizza. Jak napisze coś pizzopodobnego to nikt nie zczai o co chodzi. Mam gdzieś zdrowy tryb życia i chce pizze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chce dobrą pizze.. Re: Nie ma dobrych pizzy IP: *.wsiz.rzeszow.pl 18.04.09, 14:29 ja też ;) kurde zaglądam tutaj na ten wątek często i sie nic nie dowiedziałam po za tym ,że gondola jest dobra...sama to wiem ,że la sueva czy jak to sie tam nazywa za słona (ciasto głównie) i nie da sie zjeść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Nie ma dobrych pizzy IP: *.wsiz.rzeszow.pl 26.02.09, 10:00 raz na miesiąc nie zaszkodzi fakt ,że jedzona codziennie tuczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 17:17 przed chwilą-dzięki WAM,zamowilam pizze z GONDOLII(zawsze zamawialam z avanti)-jest MEGAPYSZNA-naprawde polecam pizzerie GONDOLE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 20:21 Marias Pizza, tylko to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.eranet.pl 13.10.08, 21:50 Marias to właśnie zankomity przykład amerykanskiej wariacji na temat pizzy. Typowy fast food. Grube nadmuchane sztucznymi spulchniaczami ciasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobo Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 84.38.160.* 14.10.08, 08:50 Na Krola Kazimierza. Pizzeria Rock&Roll czy jakos tak. Na przeciwko Lokalu o naziwe Oko. Jedyna pizza z serem a nie z udawana iloscia sera :) Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.krak.tke.pl 18.10.08, 21:37 ja osobiście polecam pippo w boguchwale, kryjowka pizza i marias Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: jaka najlepsza piz.a w rzeszowie? IP: *.gprs.plus.pl 18.10.08, 22:43 Nie wiem, nie korzystam z usług agencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka pizza w rzeszowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.08, 02:29 Scorpion rządzi ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vmax Re: pizza w rzeszowie? IP: *.wsiz.rzeszow.pl 18.04.09, 14:38 za mała jest i dowóz na baranówke tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.dab.tke.pl 04.01.09, 21:50 pizzeria rock'n'roll zostala przeniesiona na ulice cicha 2, DS Laura. niestety razem z miejscem zmienil sie takze kucharz. obecna pizza nie ma zadnego zwiazku z poprzednia, jest cienka, ciasto jest fatalne w smaku, sera niestety jak na lekarstwo. przez 3 lata zajadalem sie ich pizza, ale dzis mowie wam: nie jedzcie ta,, szkoda pieniedzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.dab.tke.pl 04.01.09, 21:51 pizzeria rock'n'roll zostala przeniesiona na ulice cicha 2, DS Laura. niestety razem z miejscem zmienil sie takze kucharz. obecna pizza nie ma zadnego zwiazku z poprzednia, jest cienka, ciasto jest fatalne w smaku, sera niestety jak na lekarstwo. przez 3 lata zajadalem sie ich pizza, ale dzis mowie wam: nie jedzcie ta,, szkoda pieniedzy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janina Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.11, 18:04 drogi gosciu chyba nie wiesz co to dobra pizza ja uwazam ze marias to nadal nr 1 w rzeszowie i nie tylko mimo ze kilka razy ja zdradzilam ale zawsze wracam i smakuje coraz lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 13:27 hmmmmm,musze tego scorpionsa sprobowac,ale powiedzcie-jakie ma ciadto-cienkie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.gprs.plus.pl 19.10.08, 20:23 Bardzo cienkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loduwa Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.189.223.138.skyware.pl 19.10.08, 23:02 Mają cienkie i grube zalezy jakie zamówisz potwierdzam Scorpion rządzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 10:54 potwierdzam ze skorpion,rozumiem ze sa gusty i gusciki ale jodlem prawie wszedzie i nie rozumie ze ktos moze polecac ine miejsca w ktorych jedzeni nie jest tylko niesmaczne ale tez niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.05.10, 20:33 scorpiona jadłam raz jest taka byle jaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapa Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.199.50.8.isp4u.pl 20.10.08, 20:32 własnie jem pizze z gondoli.Pizza w miare smaczna ale niewarta za nic w świecie swojej ceny.Ogólna ocena smaku pizzy 3/6.Niepolecam są lepsze w lepszej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 21:01 jakie,jakie? dawaj nazwy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vmax Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie????? IP: *.wsiz.rzeszow.pl 16.04.09, 23:04 roma na mikołajczyka super pizzunia świeżutkie wszystko no i nie za drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też mysle podobnie Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.05.10, 20:35 racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 10:23 czy ta "duża" pizza w scorpionsie jest rzeczywiscie duża? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robek kryjowka pizza 50 cm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 11:45 oni mają tylko na dowóz i jest naprawde wielka i smaczna polecam. kryjowkapizza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Chili Pizza Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.billbird.pl 29.10.08, 09:02 zdecydowanie najlepsza jest Red Chili Pizza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? scorpions NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 14:07 scorpions to beznadzeja,co to za pizzeria ktora wozi pizze tylko po baranowce-nie jezdzi nawet do centrum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: scorpions NIE IP: *.rzeszow.mm.pl 09.11.08, 14:38 Może po prostu nie muszą, bo są dobrzy? To jest przede wszystkim restauracja/pizzeria osiedlowa, a nie pizza na zamówienie. Jest masa innych na telefon, w których lokal świeci pustkami i muszą zarabiać dowozem. Akurat ich pizze stawiam na 2 miejscu i zamawiam inną do domu, ale jak na lokal osiedlowy to jestem pełna podziwu. Dobre jedzenie i klasa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: scorpions NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 15:18 a jaka dajesz na pierwszym,pytam,bo lubie pizze,a nie wiem gdzie jest najlepsza i najwieksza-ostatnio przekonalam sie do GONDOLII-megapyszna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tirek Re: scorpions NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 21:37 byłem w scorpionie (pomijam fakt amatorszczyzny braku dowożenia pizzy po rzeszowie) i to jest syf nie pizza. Nhapali się na początku a teraz fuszera leci na maksa. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizza na p Re: scorpions NIE IP: *.rzeszow.vectranet.pl 09.06.10, 19:42 spox i tak w Rzeszowie nie ma dobrej pizzy ..no dawniej moderna ale i tak bez sosu nie dało się jej zjeść ;)też mi scorpions od początku nie smakował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: scorpions NIE IP: *.adsl2.static.versatel.nl 05.07.11, 21:25 amatorszczyzna bo nie woza do centrum?syfiasta? albo jestes tyfusem z konkurencji albo poprostu zwyklym debilem.Zamawiam tam od lat i nigdy nie bylo wiekszych wpadek ,wiadomo nie jest to fabryka makaronu ze zawsze jest taka sama ta pizza,ale jak powiedzial ktorys rozmowca jest tam o wiele wiecej dodatkow niz gdzie indziej prawdopodobnie na konto kosztow paliwa przy rozwozce po calym miescie oraz bardzo szybka dostawa.Ja jako mieszkaniec baranowki jestem wyjatkowo zadowolony ze jest taka pizzeria ktora ma taka polityke bo wole wypasiona pizze z szybka dostawa niz ubogie scierwo bo ktos musi na paliwo wyrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: scorpions NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 11:05 jesli iest beznadziejna to nie zamawiaj ja mieszkam na baranowce i jestem zadowolony ze nie woza nigdzie wiecej bo do mnie przywoza bardzo szybko ilosc skladnikow jest wiele wieksza niz gdzie indziej jest ciepla a nie zjechana przez cale miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 17:42 DZIS ZAMÓWIŁAM capital pizze-Boże,co za syfffffffffffffffffff gumowe ciasto,bleeeee,mialam po niej zgage-przywiezli zimna Odpowiedz Link Zgłoś
insert0 Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? 09.11.08, 23:31 Słuchajcie, ten który zakładał ten post musi niestety liczyć się z tym, że różnych opini, gdzie jaka pizza jest najlepsza, będzie mnóstwo, bo każdy z nas jest inny i co innego będzie mu smakowało.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 18:12 wlasnie jem pizze z KRYJOWKI-jest niezla,ale mega pycha jest z GONDOLII i to ona wygrywa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
afry2 Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? 22.11.08, 19:01 Tylko Toscana na Dukielskiej 4. Mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkwi Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.mm.pl 30.11.08, 15:04 dzięki za polecenie,od tej pory tylko TOSCANA na Dukielskiej(na nowym osiedlu za Krakowską Południe.Zajefajna ,pyszna na cienkim cieście,dużo lepsza niż cytowane a próbowane przeze mnie Gondola,Viva czy Scorpion(a mieszkam na Baranowce),Ciasto superrr!świeże i smaczne składniki,których nie żałują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exgondola Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.nm.e-zet.pl 30.11.08, 19:31 Też miałem przyjemność konsumować pizze na Dukielskiej. Jest to nowa pizzeria więc bardziej się starają, dla mnie numer jeden w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-men Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 78.133.190.* 30.11.08, 23:46 dajcie namiar na tą Toscane bo w necie nie mogę znaleźć namiaru ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
afry2 Namiar na Toscane:) 02.12.08, 10:38 Na ulotce mają napisane: Toscana, Rzeszów ul. Dukielska 4, tel. 017 740 23 45, czynne cały tydzień od 12-22, przy zamówieniach powyżej 15 zł dowóz gratis, promocje i niespodzianki na otwarcie (dają jakieś rabaty delikatne, czasem desery, sok dla dziecka). Generalnie świetną mają pizze, a wczoraj jadłam tam sałatkę grecką z paluszkami. Też niezła. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Namiar na Toscane:) IP: *.wist.com.pl 03.12.08, 00:11 Zakończcie już ta kryptoreklamę bo robi się to żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula-do mar Re: Namiar na Toscane:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 08:43 hehe-znowu sie zgadzamy,kurcze-pomyslalam o tym samym,ze to raczej reklama niz takie wychwalanie gustów kulinarnych Odpowiedz Link Zgłoś
one_mambo Re: Namiar na Toscane:) 03.12.08, 15:03 A może faktycznie ludziom odpowiada ta Toscana. Dlaczego uważacie, że jak ktoś coś chwali to od razu musi być oszustem;)Nie dajmy się zwariować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuraiko Re: Namiar na Toscane:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.08, 01:32 a w jakiej cenie mają pizze (no i wielkość)? mieszkam w okolicy, ale nie roznosili u nas ulotek Toscany :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 15:55 jednak,to chyba reklama z WASZEJ strony,bo TOSCANA wcale nie jest dobra-identyczna jakich wiele-avanti,telepizza itp. NAJELPSZA JEST GONDOLA juz wiem,ze zdania nie zmienie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel Toscany Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.krak.tke.pl 06.12.08, 23:42 Kochana Paulo,zapraszam do Toscanii(ul Dukielska 4)! Jeżeli pizza nie będzie Ci smakowała nie zapłacisz OK? Nasza pizza jest bardzo różna od tych cytowanych przez Ciebie pizzerii(wcale nie mówię,że lepsza-bo każdy ma inny smak). Dokładamy jednak wszelkich starań by nasze produkty były zawsze najwyższej jakości,zawsze świeże i smaczne. Pozdrawiam wszystkich na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 08:11 nie mówie,że produkty są zepsute-mówie,że pizza jakiech jest wiele w Rzeszowie,a ja szukałam oryginalnej i niepowtarzalnej-jaka jest godnola! Wasza toscana-jest GUMOWA po prostu-gumowa! nie chce Was obrazac,bo kazdy ma swoich zwolennikow,ale mojemu mezowi bylo po niej niedobrze-sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.krak.tke.pl 08.12.08, 00:07 Gumowa??? no cóż każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii na forum byle byłyby prawdziwe i obiektywne... Zostawiam innym ocenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projektant Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 18.01.09, 17:38 pizza i sos pomidorowy z toscany na duzy plus !!! ale zacznijcie usuwac chrząstki z boczku.... :/ i pudełko oraz dowóz powinien byc gratis !! a nie jakies opłaty dodatkowe dziwne... pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizzaam Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.05.10, 20:41 jadłam z Toscany i nie przypominało prawdziwej pizzy i dopłata za grube ciasto :P byle jaka :) najlepsza wiadomo gdzie jest po za Rzeszowem i to żaden Marias chociaż lepsza i tak od toscany pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anzemo Re: toscana jest fatalna to syf a wlasiciel cham IP: *.podkarpacki.net 03.07.11, 17:59 masz na mysli paluszki krabowe zamiast krewetek, czy samo ciasto i zero sosu, seru nic wiecej na pizzy ktora jest rzekomo frutti di mare ?? Nie potrafisz nawet uzyc slowa przepraszam za dostarczenie takiego syfu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.189.216.12.skyware.pl 16.12.08, 21:57 najlepsza pizza to jest w dupie u murzyna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjadacz Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.res.pl 09.01.09, 13:02 a tam pier.lisz jak narazie najlepsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.189.216.20.skyware.pl 22.01.11, 16:58 Toscana to porażka,najlepszy kucharz w mieście a smaruje pizze własna krwią zamiast zawinąć palec plastrem, żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.11, 08:46 Chyba coś bredzisz! Pewnie jesteś byłym pracownikiem i się za coś mścisz! Bo skąd możesz wiedzieć takie rzeczy... Ale potwierdzam, że kucharza mają najlepszego w mieście, podobno pracował wcześniej we włoskiej knajpie. Pizza super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anzemo Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.04.12, 23:08 i wszystko ok szkoda tylko, że śmierdzi zgniłymi jajami ! Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka_ze_dworka Re: toscana jest fatalna!!!!!! 19.04.12, 20:59 Boże widzisz a nie grzmisz ! ja zamawiam zawsze w Capital Pizza, tam pracuje mój znajomy, nie raz byłem u niego w kuchni. Wiem co jem, nigdy nie mam zgagi, jestem syty i zadowolony. Nigdy mnie tam nie zawiedziono pod względem świeżości i smaku. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anzemo toscana banda debili i nierobow IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.04.12, 23:02 jak w temacie tyle że i pizza i obsługa smakuje podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaakkk Toscana atrakcyjne promocje! IP: *.krak.tke.pl 01.02.10, 22:03 jako regularnie zjadający pizzę z Toscany,oprócz super placków polecam bardzo fajne promocje-dla każdego coś fajnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anzemo Re: Toscana Ta pizzeria to porazka IP: *.podkarpacki.net 03.07.11, 17:54 Ta pizzeria to porazka Obsługa chamska, placki tragiczne samo ciasto, nie potrafia sie uporac z jednym pijanym typem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg bzdura IP: *.rzeszow.mm.pl 12.09.10, 21:17 bzdyra Bardzo dobra i swierza pizza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasix Re: toscana jest fatalna!!!!!! IP: *.38.160.60.resman.pl 20.06.11, 12:53 a co pewnie tam pracowałaś:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula królowa pizza-G*O*N*D*O*L*A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 16:22 PRZYSIĘGAM,ŻE JESTEM TYLKO KONSUMENTEM-DOPOKI JEJ NIE SPRÓBOWALAM,BYLAM BEZSTRONNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: królowa pizza-G*O*N*D*O*L*A IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.05.10, 20:17 to ja polecam w takim razie Pippo w Boguchwale :P gondola to przy niej produkt pizzo podobny prawdziwa włoska na cienkim cieście świeże składniki przy głownej trasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula opinie o Gondolii-z-pizzerie.rzeszow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 18:33 Autor: Michał super pizza :) zdecydowanie polecam. pizza z Gondoli jest bardzo smaczna, cienkie prawdziwe ciasto wloskie. bardzo dobra obługa :) ***** Autor: mailgirl 15.04.2007 Moja opina na temat GONDOLI jest jak najbardziej POZYTYWNA! Jak zadzwonilam to Pani przyjmująca zamówienie była bardzo miła! Dostawca z pizza przyjechal bardzo szybko!To sie ceni! A pizza którą zamowilam na cienkim ciescie była przepyszna! Polecam wszystkim i zycze smacznego!A w Gondolii złoze jeszcze nie raz zamówienie! ***** Autor: bokinardi2 01.06.2007 jak dla mnie pizza w gondoli jest jedna z najlepszych w rzeszowie! szkoda tylko ze maja taki maly lokal ***** Autor: bartek_ziom 15.06.2007 Pani była miła, a pizza przepyszna ale na tym się skończyło. Na zamówienie czekałem 1 godzine. Zapłaciłem za duże pizze i takie zamawiałem, a dali mi małe bo później je mierzyłem ! Opinia średnia. ***** Autor: waldemarmatula .04.02.2008 mojm subiektywnym zdaniem pizza z gondoli jest najlepsza w rzeszowie pod wzgledem smaku obsługi i punktułalnośći polecam wszystkim mniam mniam. ***** Autor: pychotka 27.03.2008 Jestem osobą która zawsze zamawia pizze z Gondoli i naprawde wcześniej próbowałam ale żadna mi niezasmakowała tak jak w Gondoli wszystko mi się podoba tylko szkoda, że tak długo trzeba czekać no ale jest warto :D :D. POLECAM NAPRAWDĘ !!! ***** Autor: kasia1 zgadza sie pizza z Gondoli jest bardzo smaczna,ciepła podczas dostawy, miłe osoby ją dostarczają i przede wszystkim cienkie prawdziwe ciasto a nie jakies nadmuchane nie wiadomo czym :p POLECAM ;)) ***** Autor: STi Pizza z Gondoli jest naprawdę rewelacyjna! Jadłem w wielu rzeszowskich pizzeriach i żadna mi nie posmakowała tak jak w Gondoli. Rewelacyjne cienkie ciasto (jeśli nawet się lekko przypiecze to i tak minimalnie). Z słabszych stron zdarza im się czasem za długo rozwozić, ale zawsze usłyszę wtedy słowo \\\"przepraszam\\\", a raz nawet dostałem zniżkę za długie czekanie! Bardzo polecam! ***** Autor: Zosia Kret jak dla mnie, Gondola ma najlepszą pizzę w mieście. Ludzie chwalą np. Europizze (bleee), bo nigdy nie byli w Gondoli. Ja przynajmniej tak miałam- odkąd odkryłam tę pizzerię, nie jadam już nigdzie indziej :) POLECAM! ***** Autor: Ania.Rz Pizza na cienkim ciescie z Gondoli jest pyszna:)Mimo zapowiadanej 1:15 na dowoz, dowiezli ja w 30 minut. Moge Gondole spokojnie polecic. ****** Autor: Tytus ToTH Zamawaiam w Gondoli juz dobrych pale lat, zdarzały sie jakies małe wpadki typu zimna pizza ale byly to sporadyczne przypadki. Wg mojej opinii jesli ktos lubi cienkie ciasto, oryginalne zestawienie składników na pizzy to pizza z Gondoli jest dla niego. Njlepsza pizzza w Rzeszowie! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
afry2 Re: opinie o Gondoli -z-pizzerie.rzeszow.pl 07.12.08, 10:07 Myślę Paulo, że nie jesteś tylko konsumentem. Podejrzanie przesadzasz z wychwalaniem Gondoli! Zbyt mocno zaangażowałaś się w jej promocje! Dla mnie numer 1: to Toscana (nowa pizzeria i jeszcze nie ma opinii na innych forach) i Pippo (z Boguchwały). Zdania nie zmienie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: opinie o Gondoli -z-pizzerie.rzeszow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 10:13 jak przeczytasz pokolei wszystkie moje posty,to sama ocenisz,czy PROMUJE ich na sile! chyba przejde sie do tej gondoli-bo jeszcze tam nie bylam,raz zamowilam ich pizze,jak dotychczas-i pogratuluje im kucharza Odpowiedz Link Zgłoś
one_mambo Gondola to porażka!!! 09.12.08, 17:27 Nie zgadzam się, że w Gondoli mają dobrą pizze. Chyba nie wiesz o czym piszesz. Nie będę wchodził w szczegóły, gdyż każdy ma prawo do swojego zdania. Jednakże dla mnie pizza z gondoli to porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Gondola to porażka!!! IP: 217.153.102.* 13.12.08, 17:58 Potwierdzam pizze z dukielskiej i w dodatku maja fajne desery; gondola albo za tępe noże mają albo coś nie halo z pizzą:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Gondola to porażka!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 14.12.08, 13:29 Najlepsza pizza wedlug mnie jest w scorpionie - na baranówce,,, potem na drugim miejscu polecam pizze w alforno na jagiellonskiej... Wyjątkowo nie lubie pizzy z domaru.. choć często tam jadam z uwagi na cene,,, Co do Toscany na Dukielskiej,,, ani rewelacyjna ani paskudna... Najnormalniejsza w swiecie,,,albo troszke lepsza niz normalna,, Dobre ciasto,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re:Nie ma najlepszej pizzy w Rzeszowie ! IP: *.wist.com.pl 16.12.08, 22:02 Nie ma najlepszej pizzy w Rzeszowie !I basta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exgondola Re:Nie ma najlepszej pizzy w Rzeszowie ! IP: *.nm.e-zet.pl 16.12.08, 23:20 Gondola kiedyś była numer 1 to prawda, ale teraz już niestety tak nie jest...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 84.38.160.* 17.12.08, 23:24 Chcecie poznać opinię?? prosze bardzo. Jestem kucharzem i mam duże doświadczenie, także w wypieku pizzy i jej składnikach. Jeżeli chcecie porównywać pizzę oferowaną tutaj a prawdziwą pizze włoską to nie ma o czym mówić, właściciele w 50% lokali ida na ilość - nie na jakość. Jakość jest tylko na początku kiedy trzeba wyrobić markę. Nie ma o czym mówić o pizzeriach w dużych centrach handlowych czy hipermarketach. Tam gdzie jest mozarella to ja na palcach u jednej ręki mogę policzyć, gdzie indziej są produkty seropodobne czy mozarellopodobne. Tak samo jest z resztą składników. Da Grasso - nic nadzwyczajnego, dobre sosy Big City Pizza -grube ciasto kto lubi to mu smakuje,składniki w miarę, trochę tłusta City Pizza, Euro Pizza - jeszcze grubsze ciasto, najtańsze składniki, nie polecam, Kryjówka - okłamali mnie dwa razy tak samo, mieli przyjechać w godzine czekałem dwie i przywieźli inna,więcej nie chce jej jeść. Skorpion - dobre składniki ale ciasto mną nie ruszyło,byłem dwa razy. La Sueva - ciasto dobre składniki też, dbają o jakość, w zimie można tam zjeść świeżą papryke nie konserwową. Dexter -pizza się strasznie zepsuła, nie przekonała mnie Benvenutti - ciasto bez smaku, nie miła obsługa Gondola - smakowała mi, byłem zadowolony Marias - za tą cenę spodziewałem sie czegoś więcej, żadna rewelacja prócz tego że dzieci Cie choć na chwile zostawią ;) Rock'n Roll - pizza mi smakowała, choć mam spore wątpliwości co do składników gdyż ją ...zwróciłem Marini - rozśmieszyły mnie jej rozmiary i ceny, klient teraz chce za tą cenę wiecej!! Valdi - pizza mojego dzieciństwa, teraz zbyt mała jak na obecny rynek zepsuła się Pippo - nigdy nie powiedziałbym ze najlepsza włoska pizza znajduje się w takiej... norze, dawno nie byłem ale nadal wspominam to cienkie ciasto, za niedługo się wybiorę:) Don Vito - nie zachwyciła niczym Armagedon i PC pizza - największy SHIT, duzo ciasta i duze pudełko zastanawiałem się czy własciciele chcieli robić pizze czy spody na pizze polane sosem, szkoda pieniędzy, nie wiem czy te pizzerie nie mają powiązania z City Pizza Telepizza - przereklamowana Avanti - dostałem nie wypieczoną pizze, zamiast dużej dostałem małą. Keks(Plaza) - tam jest dobra pizza, smakowała mi. choć mała. Red Chili - pierwszy raz dostałem pizze do 30 minut od telefonu, dobrze wypieczona, na fajnym cieście, zwróciłem uwage na to co klient powinien zwrócić: nie płaciłem za pudełko, nie płaciłem za dowóz, zapłaciłem za pizze i byłem zadowolony, zobaczymy nast razem. Podsumowując - PIPPO,GONDOLA,RED CHILI,LA SUEVA, ew. VALDI, zgodnie z teorią zadowolony klient wraca - tam wrócę. Pozdrawiam Damian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gad Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.krak.tke.pl 10.01.09, 17:47 Dowóz gratis to fikcja. To jest bardzo podobny mechanizm jak np. w hipermarketach w ktorych dostaje sie cos gratis. Tak naprawde i tak sie placi za ten gratis mimo wszystko a czasami nawet przeplaca. wierzycie w to ze mozna dowiesc pizze z centrum na Zaleze za darmo? Jesli tak to jestescie w bledzie. narzekacie na dlugi czas oczekiwania ? Zapytajcie sie podczas zamawiania pizzy jaki jest czas oczekiwania na nia. Zdziwieni zbyt wygurowana cena ? Zapytajcie i o nia rownierz to samo tyczy sie wielkosci. Uwazacie ze dostarczenie pizzy do waszego domu trwa zbyt dlugo i obwiniacie za to kierowcow ? to znaczy ze nic nie wiecie o dostarczaniu czegokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 188.33.22.* 07.11.10, 19:26 Najlepsza pizza w Rzeszowie to-UWAGA, MAXI PIZZA Mało tego że jest jak ze zdjęcia dodatków nikt nie skompi,wygląd i smak rewelacja.Musicie chociaż raz spróbować,ale ostrożnie bo się zarazicie tak jak Ja.Można ją zamówić przez internet ze stronki www.maxipizza.pl Za kwotę 19.53 pln można zamówić 45cm,średnicy promocyjną tj.ostatnia pozycja w spisie+trzy dowolnie wybrane składniki gratis np.kukurydza,pieczarki,tuńczyk /na grubym lub cienkim cieście.Tel-852-33-55.Polecam każdemu największemu smakoszowi,niech spróbuje i się wypowie.Po zamówieniu przez neta może cały czas śledzić na monitorze co się dzieje w danej chwili z zamówioną pizzą.Pozdrawiam wszystkich smakoszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla83 Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.04.11, 00:03 Zgadzam się, MAXI PIZZA jest teraz hitem w Rzeszowie!:) Ja również polecam Promocyjną jak kolega. Przy zamówieniu przez Internet pizza 30 % taniej, trzeba tylko przy pierwszym zamówieniu najpierw aktywować promocje. Do każdej pizzy dowóz gratis i nowe kupony rabatowe. Uwierzcie, ja również tak jak "kucharz" jadłam pizze w większości Pizzerii w Rzeszowie i teraz jestem na etapie MAXI PIZZY. Nie rozumiem co ludzie widzą np. w Skorpionie, oprócz tego ze jak dla mnie leży na drugim końcu miasta. Ani to nie ma wyrazistego smaku, małe to, ciasto takie sobie. No może dużo składników, ale to wszystko. Pizze w DaGrasso, a i owszem też lubię, choć zastanawiam się co bardziej: pizze, czy sosy aha i ta na Piłsudskiego mi mniej smakuje. I to wszystko. Pozostałe pizzerie mogą się schować. Avanti - najmniejsza i najdroższa, już dawno się zepsuła, ........dużo by tego wymieniać ale po co. Skoro MAXI PIZZA najlepsza, największa i najtańsza. Dostaniesz jakość w przystępnej cenie. POLECAM ją wszystkim i POZDRAWIAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.mm.pl 30.09.12, 00:50 CILENTO - Plac Wolności 16/1 - parking obok ZUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiapapa Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.mm.pl 12.01.14, 20:47 Avanti !!! Chyba najgorsza pizza jaka do tej pory jadlam. Nie dosc ze ciasto jak mokre majtki wyciagniete z pralki , gumowe i bez smaku to skladniki wcale nie lepsze i bardzo oszczednie polozone na pizzy. Na dowoz czekalam ponad godzine ale chociaz tyle ze przywiezli ja ciepla. Ogolnie bardzo nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula gondola-zawiodla... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 13:06 ojjjjjjjjjjjjj,musze przyznac,ze tak ich mocno tutaj wychwalalam,po czym pizze zamowilam jako pierwsza na telefon zaraz po ich otwarciu,po godzinie dzwonie-GDZIE PIZZA,a oni mowia,ze za 10min daja ja wlasnie do pieca......nie ladnie,nie ladnie,nie dbacie o klientow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: gondola-zawiodla... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 13:33 ..a jak już ją w końcu przywieźli,to w smaku nie była już taka jak zamawiałam ją za pierwszym razem-miałam wrażenie,że jem surowe ciasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Gondola-to Złodzieje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 13:44 zamówiłam dwie pizze po 15zl,a jak przyjechali,to mój mąż nie pytając mnie ile kosztują zapłacił 37,50..później patrzymy-a tu cena za pizze jedna i drugą 17zł,opakowanie 2,5 +dowóz-chamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karakan Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: 88.156.218.* 21.12.08, 13:49 najlepsza to jest mrozona pizza z biedronki ! o ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dutche Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.nm.e-zet.pl 21.12.08, 16:56 ja stawiam na pizzerie Rock'n Roll .Specyficzna pizza bo zapiekana z gory serem ale bardzo smaczna.Zawsze ciepla i smaczna.Polecam rowniez Pizzerie Gosciniec.Droga ale bardzo dobra.tyle ze tam od jakiegos czasu maja problemm z dowozem brak kierowcow.Zreszta wiekszosc posilkow z goscinca smakkuje przednio podr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.11, 13:08 gratuluje gustu, nie wiedziała co powieszieć to powiedziała, emocje wieły góre, rozumiemy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak Re: jaka najlepsza pizza w rzeszowie? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.01.14, 11:18 Gondola zdecydowanie czasami zamawiam gdzie indziej zeby sie ponownie przekonać ze GONDOLA ZDECYDOWANIE Odpowiedz Link Zgłoś