Dodaj do ulubionych

Pizza Kryjówka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 14:01
Znalazłem w internecie Pizzę Kryjówkę i chciałem się dowiedzieć czy ta pizza
jest dobra i jak wypada w porównaniu z Euro-pizzą. I która jest większa - duża
czy kwadratowa? I jaką pizze polecacie? Czy dodają sosy do pizzy?
Obserwuj wątek
    • Gość: bryndzus Re: Pizza Kryjówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 11:05
      Pizza z kryjówki jest duuużo lepsza niż te z apokalipsy i armagedona, dodatki sa w duzych kawalkach, swieze pieczarki w plasterkach tak samo jak i reszta co sie zadko na pizzy widzi ,dowoz w granicach miasta gratis wiec jak ktos mieszka na obrzezach to mu sie oplaca mimo tego ze ceny dochodza do 25zł z opakowaniem za najdroższą i najlepszą pizze...ciasto grube lub cienkie do wyboru, ja jadlem cienkie i gruboscia przypomina te z da grasso, lekko chrupiace ale chyba jednak lepiej wziac na grubym :),do wyboru rowniez sosy do pozmarowania ciasta, jedyna wada to dodatkowe sosy, plus ze wieksze niz z innych wysylkowo, nie sa złe ale z tym z da grasso nie ma żadnego porownania bo tamte w lokalu leje do konca oba dzbanki a te sa jakies nijakie(czosnkowy) tak ze to musza lekko poprawic...a co do wielkosci to chyba pole kola i pole kwadratu mozna samemu obliczyc? ;) ja jadlem nr 19 Boss i byla bardzo dobra...a no i jeszcze sprawa strony internetowej...w opisie na google widać "do wyboru pizza okrągła lub kwadratowa, 2 rodzaje podkładów i aż 4 rodzaje ..." a juz na stronie NIGDZIE tego nie znajdziesz...ale obsluga mila, wypytuja dokladnie co sie chce tak ze bez problema mimo tego poslizgu...od dzisiaj tylko tam zamawiam :)
      • Gość: Kucharz z pizzerii Re: Pizza Kryjówka IP: *.centertel.pl 03.11.08, 13:20
        kryjowkapizza.pl jest duuuuuużo lepsza od armagedona i apokalipsy bo tam pracowałem, podpatrzyłem i wyniosłem im przepis jako pizzer. Dodałem trochę od siebie proszku, założyłem w maju 2008 portal kryjowkapizza.pl, żeby mieć nazwę znanej restauracji i domowy biznes się kręci. Teraz trochę posmaruję w internecie na zasadzie ucieka złodziej i mówi: "łapcie złodzieja" i jest ok. Jak mi każą zamknąć portal to będę sprzedawał PizzęHut i możecie mnie cmoknąć ;)))))
    • Gość: deratyzator Re: Pizza Kryjówka IP: 89.17.238.* 28.10.08, 11:26
      Nie wiem dokładnie, ale szczury to lubią.
      • Gość: rs Re: Pizza Kryjówka IP: *.nm.e-zet.pl 28.10.08, 11:48
        Matko jedyna co Wy tak reklamujecie tą ryjówkę od kilku dni. fakt
        fajna knajpka, ale reklamujmy sie z umiarem!!!
        • Gość: Mariusz Re: Pizza Kryjówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 12:04
          Chłopie. Nie myl Pizzy Kryjówka ze znanym Barem-Restauracją "Kryjówka" na ul. Mickiewicza 19 w Rzeszowie. Ta jakaś Pizzakryjówka podszywa się pod prawdziwą Kryjówkę. Nazwa "Kryjówka" jako Restauracja- Bar w Rzeszowie jest zastrzeżoną nazwą handlową "R". A tamci od tej pizzy robią to w domu i nie podają nawet na swojej stronie internetowej miejsca produkcji. Prawdziwa "Kryjówka" ma swoją stronę oficjalną: www.kryjowka.eu Poza tym Kryjówka na Mickiewicza nie ma pizzę swoją ale nie prowadzi cateringu. Uważajcie więc co zamawiacie z www.pizzakryjowka.pl
      • Gość: fgh Re: Pizza Kryjówka IP: 79.97.234.* 28.10.08, 11:48
        czy mają w ofercie pizze dresiarską ???
        • Gość: tola Nieuczciwa konkurencja IP: *.centertel.pl 28.10.08, 12:07
          deratyzator ma rację, gdy pisze o tej pizzy z Niby-Kryjówki, nędznej podróbki, co nie ma nawet adresu i jest nie do zjedzenia. Nawet szczury tego nie jedzą! Jak się strujesz to szukaj wiatru w polu. I mam nadzieję że ktoś się weźmie w końcu za nieuczciwą konkurencję! Bo to wstyd że nie potrafią wymyślić swojej własnej nazwy.
          • Gość: Agata Re: www.kryjowkapizza.pl to podróba !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 12:17
            Prawdziwa Kryjówka na Mickiewicza 19 w Rzeszowie to: www.kryjowka.eu
            Nędzna podróba, która nie ma nawet swojego adresu to:www.kryjowkapizza.pl
            Uważajcie więc na to co zamawiacie z tej wirtaualnej pizzeri. SANAEPID i POLICJA zostały już poinformowane.
          • Gość: marek Re: Nieuczciwa konkurencja IP: *.centertel.pl 28.10.08, 12:18
            Ale nie chodzi tobie o Bar Kryjówka na Mickiewicza? Bo tam jest extra, i pizza, i czysto i po prostu fajnie.
            Ale będę uważać, na tą nieuczciwą konkurencję, bo takich trzeba niszczyć w zarodku.
            • Gość: Magda Re: Nieuczciwa konkurencja IP: *.krak.tke.pl 03.11.08, 08:23
              hehehe zauważyliście że te złe posty które tak chcą zniszczyć opinie pizzeri
              mają takie same IP !! Panowie chyba nie potrafią sobie poradzić z konkurencją
              osobiście tylko na forum wypisują oczerniające rzeczy !
          • Gość: proboszcz Re: Nieuczciwa konkurencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 13:09
            DOMENA: kryjowkapizza.pl
            id abonenta: dint6f1v23dpg (FIRMOWA)
            serwery nazw: ns2.tld.pl. [195.149.225.10]
            ns1.tld.pl. [195.149.224.10]
            utworzona: 2008.05.09 13:06:53
            ostatnia modyfikacja: 2008.08.30 22:42:44
            opcja: brak
            ABONENT:
            firma:PPHU "WoLAN" Rafał Skórski
            PPHU "WoLAN" Rafał Skórski
            ulica:Dąbrówki 428
            miasto:37-100 Łańcut
            telefon:+48.508233311
            ostatnia modyfikacja:2008.04.25
    • Gość: bryndzus O co wam ludzie chodzi?? pizza zajebista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 22:37
      Owszem jest kryjowka na mickiewicza ale nie dowozi wiec po co wogole o tym gadac??... ja zamowilem pizze z www.kryjowkapizza.pl żyję, szczurom nic nie zostawiłem bo była za dobra, co ma sanepid do nazwy pizzeri? raczej nic ale ludzie lubia sie podniecac takimi rzeczami jak nie maja szansy na żywą kobietę...zawsze sa sexkamerki chyba lepsze od gledzenia na temat pizzy...jak ktos chce zamowic dobra pizze i w miare tanio to olewa armagedona i apokalipsy i kupuje ta...jak ktos ma wiecej kasy to bierze da grasso...do mnie sam dowoz 8zl kosztuje wiec wybieram kryjówkę...
      • insert0 Re: O co wam ludzie chodzi?? pizza zajebista 28.10.08, 22:45
        Gość portalu: bryndzus napisał(a):

> Owszem jest kryjowka na mickiewicza ale nie dowozi wiec po co wogole o tym gada
        > c??... ja zamowilem pizze z www.kryjowkapizza.pl żyję, szczurom nic nie zostawi
        > łem bo była za dobra, co ma sanepid do nazwy pizzeri? raczej nic ale ludzie lub
        > ia sie podniecac takimi rzeczami jak nie maja szansy na żywą kobietę...zawsze s
        > a sexkamerki chyba lepsze od gledzenia na temat pizzy...jak ktos chce zamowic d
        > obra pizze i w miare tanio to olewa armagedona i apokalipsy i kupuje ta...jak k
        > tos ma wiecej kasy to bierze da grasso...do mnie sam dowoz 8zl kosztuje wiec wy
        > bieram kryjówkę...

ludzka zawiść....
        smakowało mi jedzenie w Kryjówce na Mickiewicza,nie powiem, ale po tym jak się
        zachowują względem swojej konkurencji więcej tam nie pójdę.
        Czy konkurencja też o was wypisuje takie bzdury ?
        Dla mnie to jest zagranie poniżej pasa.
        Smacznego...

• Gość: hoho Re: O co wam ludzie chodzi?? pizza zajebista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 10:07
          ojeju znowu glupki zalozyly nowy temat, ofensywa rynkowa :D cala rodzina na
          kompach siedzi i judzi na konkurencje :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka