slavres 27.10.03, 00:31 Mam nadzieję, że we wtroek, na sesji nasi Radni przychylą się do powstania w Rzeszowie kolejnego hipermarketu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AntyK Re: Hipermarket na sesji IP: *.rzeszow.mm.pl 27.10.03, 00:36 To zależy jak mocnych argumentów użyje tzw. Inwestor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DODO Re: Hipermarket na sesji IP: 80.51.255.* 27.10.03, 07:17 slavres napisał: > Mam nadzieję, że we wtroek, na sesji nasi Radni przychylą się do powstania w > Rzeszowie kolejnego hipermarketu... też mam taką nadzieje, chyba zresztą jak 98% mieszkańców Rzeszowa oraz okolic ! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Hipermarket na sesji 27.10.03, 09:59 Gość portalu: DODO napisał(a): > slavres napisał: > > > Mam nadzieję, że we wtroek, na sesji nasi Radni przychylą się do powstania > w > > Rzeszowie kolejnego hipermarketu... > > też mam taką nadzieje, chyba zresztą jak 98% mieszkańców Rzeszowa oraz okolic ! > -skąd ty wiziąłeś te 98%? za komuny PZPR uzyskiwała podobną ilość głosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzyzzio Re: Hipermarket na sesji IP: 213.76.135.* 27.10.03, 11:16 oszolom.z.radia.maryja napisał: > -skąd ty wiziąłeś te 98%? za komuny PZPR uzyskiwała podobną ilość głosów 98% wychodzi z odjęcia od liczby mieszkańcow rzeszowa drobnych sklepikarzy i oszołoma z RM Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Hipermarket na sesji 27.10.03, 13:30 Gość portalu: zzyzzio napisał(a): > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > -skąd ty wiziąłeś te 98%? za komuny PZPR uzyskiwała podobną ilość głosów > > 98% wychodzi z odjęcia od liczby mieszkańcow rzeszowa drobnych sklepikarzy i > oszołoma z RM - pytałeś ty aby sie tych mieszkańców? Bardziej prawdopodobne jest to że sam ześ odpowiedział na pytania w sondażu zawarte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Hipermarket na sesji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 13:30 idźżeś sie powieś Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Hipermarket na sesji 27.10.03, 13:30 Gość portalu: zzyzzio napisał(a): > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > -skąd ty wiziąłeś te 98%? za komuny PZPR uzyskiwała podobną ilość głosów > > 98% wychodzi z odjęcia od liczby mieszkańcow rzeszowa drobnych sklepikarzy i > oszołoma z RM -następny market to kolejna rzesza bezrobotnych sklepikarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Hipermarket na sesji IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 12:06 slavres napisał: > Mam nadzieję, że we wtroek, na sesji nasi Radni przychylą się do powstania w > Rzeszowie kolejnego hipermarketu... wszedzie tylko nie na NOeym Mieście!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXI Re: Hipermarket na sesji IP: *.pul.tke.pl 27.10.03, 20:36 Baranówka chce Hipermarketu!!! Odpowiedz Link Zgłoś