Gość: Monika IP: 84.38.160.* 21.11.08, 22:27 W Rzeszowie zaginął pies - mieszaniec dobermana,brązowy,do obroży ma przyczepioną urwaną smycz.Pies jest łagodny!Jeśli ktoś go widział,proszę o kontakt 503545477 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasio Re: Zaginął pies!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.08, 23:11 Monika a mieszkasz przy ulicy podkarpackiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Zaginął pies!!! IP: 84.38.160.* 22.11.08, 07:20 Nie mieszkam na Podkarpackiej. Mieszkam w centrum Rzeszowa ale moj pies mogl pobiedz wszedzie. Widziale go??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Zaginął pies!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.08, 16:38 no wszędzie są kartki z informacją że znaleziono psa np. na przystankach MPK. Na pewno ta kartka jeszcze wisi na przystanku na ul. podkarpackiej koło skrzyżowania z ul. matuszczaka :) Psa znaleziono z obrożą ale więcej szczegółów nie pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Zaginął pies!!! IP: 84.38.160.* 23.11.08, 21:56 Dziekuje za pomoc. Piesek sie znalazl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: Zaginął pies!!! IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.08, 07:52 szkoda że się znalazł, miałem nadzieje, że zdechł pod kołami tira, jednego obszczymurka byłoby mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zaginął pies!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 09:27 mam nadzieję że sam(a) zdechniesz pod kołami tira, zasrany(a) katoliczku(o)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: Zaginął pies!!! IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.08, 09:48 o masz ..miłośnik psów sie odezwał....dlaczego mi żle życzysz?, Ja Tobie nie życze niczego złego. To w koncu TYLKO ZWYKŁY PIES , jak zdechnie to nic się złego nie stanie. Do tych obszczymurków mam uprzedzenie, bo mam juz dośc obaw o moje dziecko, czy go żaden wałęsający pies nie pogryzie, mam dość tych zasranych trawników, tych kup psich pod sklepami itp itd. ile razy podniosłeś z ziemi to co Twój pupil tam zostawił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zaginął pies!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 11:45 A nie przyszło ci do łba ze to może jest ukochany piesek jakiegoś dziecka??? I może ono cierpi z powodu tego że zaginął??? Poza tym ty też jesteś ZWYKŁYM "CZŁOWIEKIEM" JAKICH PEŁNO. Wydaje ci się że kogoś by obchodziło że właśnie rozpieprzył by cię jakiś tir???? Byłbyś tylko kolejną cyferką w statystyce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Zaginął pies!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 12:52 Dialog jak z komedi Bareji ,,Miś,,-a gdyby tak....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: Zaginął pies!!! IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.08, 14:18 dokładnie tak, jak z ,,Misia", ale cóz...adwersaży do dyskusji nie sposób na forum wybrac......czasem się trafi i taki co drugiemu człowiekowi życzy jak najgorzej, ala ja jemu i tak życze wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zaginął pies!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 15:12 Tobe można tylko współczuć, bo na leczenie to już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babba pilnuj gnojka IP: *.krak.tke.pl 24.11.08, 22:08 Boisz się o bachora? To go pilnuj głąbie zamiast klepać na forum. Podobno miarą człowieczeństwa jest stosunek ludzi do zwierząt. Jeśli to prawda , to aż dziw bierze, że swojego potomstwa nie ulokowałeś jeszcze w beczce po kapuście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Zaginął pies!!! IP: 88.156.166.* 28.11.08, 09:04 Po prostu pilnuj swojego dziecka,zgłaszaj straży miejskiej psy bez smyczy,niebezpieczne rasy w osiedlach itp.To działa,ja sprawdziłam!!! Ale nie uogólniaj bo pies jest fantastycznym stworzeniem w rodzinie i bardzo potrzebnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: durne matki polki Re: Zaginął pies!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 28.11.08, 22:35 a ja mam dosc durnych matek polek ktore pozwalaja bachorom draznic sie z psami!!! a pozniej jak pies zrobi "hał hał" to strasznie agresywny pies! a co do srania i lania po trawnikach to moge powiedziec ze u mnie na osiedlu matki chodza z bachormami pod drzewko na placu zabaw bo do domu za daleko (max 150m)ale to tylko "cudowna kupka cudownego dziecka" ktorych wszystkich z placu zabaw zachwyca! a co do zyczenia smierci -jestes niesamowicie durna! a tak pozatym to jak jaki kolwiek bachor w lesie zginie to szuka go wlasnie pies z przewodnikiem, takze zycze ci zebys musiala z ich pomocy skorzystac to moze zmienisz zdanie i w koncu zmadrzejesz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: Zaginął pies!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 14:35 > szkoda że się znalazł, miałem nadzieje, że zdechł pod kołami tira, > jednego obszczymurka byłoby mniej. Szkoda że są wśród nad osobnicy, których rozwój społeczny zatrzymał się na etapie kamienia łupanego :( Widać bliżej nam jednak do dzikiego wschodu niż do zachodniej cywilizacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zaginął pies!!! IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 24.11.08, 14:49 Monika, ile masz lat? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re:abba do szarego IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.08, 15:25 W epoce kamienia łupanego człowiek zapewne załatwiał sie byle gdzie, podobnie zreszta jak zwierzeta. W czasach dziesiejszych człowiek załatwia sie juz w miejscach do tego przeznaczonych, natomiast zwierzeta domowe będace pod opieka człowieka nadal załatwiaja się najczesciej jak w/wym epoce. Problem tylko czy jest wina tychże zwierząt? Czy może ich właścicieli. Obawiam sie, że to włsnie tacy ludzie swój rozwój zatrzymali na epoce kamienia łupanego....Szary...to chyba sie tez Ciebie tyczy? ile razy podnisłes z trawnika kupke swojego obszczymurka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re:abba do szarego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 15:39 Kwestia zabierania psich kup nie zmienia faktu, że twoja wypowiedź "szkoda że się znalazł, miałem nadzieje, że zdechł pod kołami tira" świadczy o tym że jesteś prymitywem. Tylko tyle i aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re:abba do szarego IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.08, 17:11 a własnie, że zmienia, bo to znaczy mniej więcej tyle, że to jeden potencjany dawca kup na trawnik mniej. Tylko jeden i aż jeden....dla mnie prymitywem jest ten kto trzyma (a raczej męczy z powodu ciasnoty) na 48m2 w bloku dużego psa i pozwla złatwiac mu się byle gdzie i nie sprzątac po nim. No powiedz , bo pewnie masz psa, robisz to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re:abba do szarego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 17:18 Ty się idiotko nie uspokoisz? Czytanie (ze zrozumieniem) nie jest w dzisiejszych czasach szczególnym osiągnięciem, ale tobie widocznie jest obca taka umiejętność. Ten post z założenia dotyczył pomocy w odnalezieniu psa!!! A ty kłapiesz paszczą ani na temat ani z sensem. Wywnętrzaj się ze swoimi żalami, ale gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: psie kupy IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.08, 18:59 czyżby pisze coś czego sie obawiasz? tez trzymasz tego nieszczęśnika ( psa) na 48 m2? Co na to towarzystwo opieki nad zwierzetami...to nie jest znęcanie sie nad czworonogiem? Pewnie tez wyprowadzasz go na trawnik aby zrobił kupke i nie sprzątasz po nim?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: psie kupy IP: *.rzeszow.mm.pl 24.11.08, 22:29 Nie mam ani psa ani kota ani innego zwierzątka w domu, ale to co piszesz zatrważa mnie. Wolałabym wdepnąć w psie gó... niż zadawać się osobami takiego pokroju. Choć takich ludzi coraz więcej. Zero wrażliwości- tylko swoje potrzeby i swoje ja. No i sadystyczna radocha, że sprawi się komuś przykrość. Jak boli Cie problem psich gówien to mozna było załozyć wątek , bo pisanie komuś "szkoda, że pies sie znalazł , a nie zginął pod tirem" to oznaka Twojego zdziczenia i prymitywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek z zadupio Re: psie kupy IP: *.rzeszow.mm.pl 24.11.08, 23:25 łabba to noprawda ty ? jeszcze do niedawna ślizgołaś się u nos w gó...e, w krówskim a teraz ino ci w miście psy przeszkadzajo! Rzadko do nos przyjerzdrzosz, ostotnio to widzielimy cie z rodzino w kościle na wszystkich świętych, ale ten twój bachor sie spasł! co ty mu żryć dojesz ? puzniej widziolem cie na cmentorzu jakzes z rodzino chadzala i oceniola kto postawil wincej swiczek i kto pomnik wikszy wystawil, ino nie dziwota bo w koscile to żeś pirszo na klęczkach przed ołtorzem śpiwoła piśni pochwolne. ludzie gadajo ze do angli bydziesz jechoc sypać pudrem po ciastkoch, przeca gadałoś, ze cztyry klosy podstawuwki to sie trza cynić i w Polsce ni bydziesz robić po tysionc pińcet złoty. chodzo słuchy, że na strzylniczej w rzeszowie ludziska na cibie narzekajo, a żeś godoła rze to w tym nowym łapartamentowcu taki spokuj. zapamintej se, ze zwirzynta to nasi młodsi brocia i należy sie im szocunek, szkodo ze tokich jok ty nie izolujo od normolnych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: psie kupy IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.08, 07:48 po co mam zakładac taki watek dotyczacy psich kup w rzeszowie, skoro taki wątyek juz istnieje, wystarczy tylko poszukac...a może wysłac ci link? Nie jestem wrazliwy?..no cóz, pojęcie dośc szerokie , zalezy dla kogo nie jestem. Napewno nie dla wałesających sie psów, ale ludziom w potrzebie pomagam w kazdym miejscu i czasie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: psie kupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 08:38 Ta, a teoja pomoc polega na sprzedawaniu skórek z pogotowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: psie kupy IP: *.rzeszow.mm.pl 25.11.08, 17:24 Gość portalu: abba napisał(a): > Nie jestem wrazliwy?..no cóz, pojęcie dośc szerokie , > zalezy dla kogo nie jestem. Napewno nie dla wałesających sie psów, > ale ludziom w potrzebie pomagam w kazdym miejscu i czasie. To właśnie człowiek w potrzebie założył ten wątek. Człowiek poszukujacy swojego psa. Tak mu/jej pomogłeś jak widać...I taką masz wrażliwosć jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: psie kupy IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.08, 07:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=58426733 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Abbe zaczadzilo chyba od tych kup IP: *.rzeszow.mm.pl 25.11.08, 22:36 I mu sie cos pieprzy we lbie. A moze tak twoje niesrajace dziecko by wpadlo pod tira, jednego darmozjada z watpliwym materialem gentycznym na swiecie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: trawnik to nie kibel IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.08, 11:48 dzieci jeszcze nie mam, a jak będa robic kupy, to napewno nie na trawnik jak twoje pchlarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: trawnik to nie kibel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 11:55 I obyś nie miał, taka hołota nie powinna się rozmnażać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RH Re: trawnik to nie kibel IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.08, 12:59 , fajna dyskusja..a juz bałem sie, że umrze śmiercia naturalną, ale wiedze , że na szczęście nie..abba, nie daj sie, racja jest oczywiście po twojej stronie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vi Re: trawnik to nie kibel IP: *.tktelekom.pl 26.11.08, 21:24 Abba - zdecyduj się czy masz dziecko czy nie A jesli nie masz to sie dobrze zastanów czy je mieć żeby sie nie męczyło na tych 48 m2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: trawnik to nie kibel IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.08, 07:50 ??? a co to za bełkot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlaść.psa Re: trawnik to nie kibel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 08:34 może miasto zakupiloby pojazd do sprzątania psich i innych odchodów,jak to jest w cywilizowanych krajach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: trawnik to nie kibel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 09:08 bełkoczesz już od kilku dni i dopiero teraz taka refleksja??? (choć podobno lepiej późno niż wcale!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: trawnik to nie kibel IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.08, 15:23 no własnie!! Odpowiedz Link Zgłoś