Dodaj do ulubionych

Multimedia Polska

18.01.09, 12:30
Czy wie ktoś jakie ceny internetu 1 Mb ma Multimedia Polska dla klientów,
którym kończy się umowa 24 miesięczna, a chcą podpisać nową, powiedzmy na
kolejne 24 miesiące. Przez pierwsze 12 miesięcy płaciłem 25 zł/mies., przez
następne 12 miesięcy 66 zł/mies. - była to prędkość 512 Kb.
Teraz czytam jakiś cennik na ich stronie i się dowiaduję, że będzie to koszt
prawie 140 zł/mies. za prędkość 1 Mb...
Czy to jest możliwe?
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Multimedia Polska IP: *.rzeszow.mm.pl 18.01.09, 19:31
      1 Mb na 24 miesiące w Multimedii Polska ma cenę promocyjną 50 zł/miesiąc - pewne!!!
    • Gość: zuczo Re: Multimedia Polska IP: *.rzeszow.mm.pl 18.01.09, 23:43
      Internet PROFIT 1Mb - NIE WIĘCEJ NIŻ 49 zł - (5 GR gdy ściągasz mniej niż 0,5 lub 1 GB miesięcznie:)

to text ze strony
    • Gość: Anty Klient Re: Multimedia Polska IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 11:45
      UWAGA! Multimedia Polska SA (dostawca TV i internetu) stosuje nieuczciwe taktyki i robi skok na kase klienta!!! Bez uzgodnienia z zamawiającym dopisują w umowie, która podsuwają do podpisu, dodatkowe "promocyjne" pakiety TV, za darmo przez kilka miesięcy. Potem z automatu wchodzą one do abonamentu, który wzrasta o kolejne 50 zł. Jeżeli klient nie zrezygnuje z dodatkowych pakietów do konkretnej daty, musi za nie płacić, a rezygnacja będzie go kosztować karę w wysokości 120 zł. Od momentu odkrycia dodatkowych naliczeń do rezygnacji z niechcianych pakietów, Multimedia zdziera z klienka ponad 200 zł.... ZA NIC!!!!
      • Gość: CzytaćTrzebaUmiec Re: Multimedia Polska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.13, 11:35
        bosze, widzisz i nie grzmisz!! kobieto, wykaż sie odrobioną inteligencji i czytaj najpierw umowę, pod która sie podpisujesz. kazdy operator daje nowemu klientowi w promocji swoje dodatkowe usługi, np. dodatkowe pakiety filmowe, albo podwójną predkość internetu, albo program antywirusowy. zwykle taki gratis trwa miesiąc lub 3 i zaznaczone jest w umowie, że jak w tym czasie nie wypowiesz, to doliczą ci potem do abonentu, oszczedność czasu dla wielu klientó, jak ci sie spodoba pakiet, to juz nic nie musisz robić, bo go masz, a jak ci sie nie podoba to wyłyączasz. tak to wyglada w praktyce. i nikt niczego nie dopisuje do umowy, bo sa to standardowe umowy zatwierdzone przez UOIKK. a jak ktoś czytać nie potrafi, to potem trzeba płacić za swoje pomyłki
      • Gość: ubaw po pachy Re: Multimedia Polska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.13, 11:50
        ale sie ubawiłem:) "taktyki", raczej praktyki:) nie dość, że czytać nie umie umów, to jeszcze błedy popełnia, obciach, odkryj coś jeszcze, proszę, dziś taki pochmurny dzień, a takie idiotyczne wpisy potrafią ubarwić czas
      • Gość: oszukany Re: Multimedia Polska IP: *.147.37.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.13, 00:02
        miesiąc przed jej zakończeniem zmusza Cię do zawarcia nowej długoterminowej a jeśli chciałbyś po prostu zrezygnować, to słono zapłacisz! Zero elastyczności w podejściu do klienta!!! Odradzam bo umowa to CYROGRAF Z DIABŁEM
    • Gość: internet Re: Multimedia Polska IP: *.multimedia.pl 05.06.13, 11:12
      Na stronie jest informacja, że 12 Mb/s jest za 44 zł/mies. w umowie na czas nieokreślony. 30 Mb/s - 49 zł, 60 Mb/s - 59 zł
      • Gość: oszukany Re: Multimedia Polska IP: *.147.37.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.13, 00:08
        miesiąc przed jej zakończeniem zmusza Cię do zawarcia nowej długoterminowej a jeśli chciałbyś po prostu zrezygnować, to słono zapłacisz! Zero elastyczności w podejściu do klienta!!! Odradzam bo umowa to CYROGRAF Z DIABŁEM!!!
    • Gość: oszukany Re: Multimedia Polska IP: *.147.37.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.13, 00:11
      miesiąc przed jej zakończeniem zmusza Cię do zawarcia nowej długoterminowej a jeśli chciałbyś po prostu zrezygnować, to słono zapłacisz! Zero elastyczności w podejściu do klienta!!! Odradzam bo umowa to CYROGRAF Z DIABŁEM !!!!!!!!!!
    • Gość: Kinga Re: Multimedia Polska IP: *.kalisz.mm.pl 28.09.13, 11:10
      Możliwe jest jesii jeśli skończy się umowa i klient przejdzie na cenę standardową. Natomiast warto zadzwonic na infolinie pod nr 244 244 244 i tak przedłożyć umowę
      • Gość: smarkaty Re: Multimedia Polska IP: *.cg.shawcable.net 28.09.13, 19:29
        Multimedia - nie warta złamanego grosza usługa. Zrezygnowano.
        • Gość: felicjano Re: Multimedia Polska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.09.13, 19:50
          Uważam wprost przeciwnie.
          Internet z Multimedii działa aż miło. Byłem ich klientem z 5 lat, zawsze działał, zawsze trzymał osiągi. Musiałem zmienić bo przeprowadziłem się w miejsce gdzie nie mają sieci. Mam teraz internet po LTE z Plusa - na reklamach 150Mbits - w rzeczywistości nie wyciągam więcej niż 4-5Mbits. I do tego obowiązuje limit transferu :(

• Gość: blokers Re: Multimedia Polska IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.09.13, 11:49
            110 programow w jezyku polskim ,obraz kryształ ,dekoder HD,drugi telewizor za friko,internet 25 Mb bez limitu, ruter wifi ,zero awaryjności.To wszystko za 89 zł daje vectra.Naprawde mnie to wali do kogo się podepniesz.
            • Gość: Koruni Re: Multimedia Polska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.13, 10:17
              O gościu, ja mam zupełnie inne doświadczenia z Vectrą, wcale nie kryształ. Przeszedełm do Multimediów i jest zdecydowanie lepiej, już nie mówiąc o tym, że rachunek mniejszy.
              • ortpol Re: Multimedia Polska 30.09.13, 18:46
                A ja korzystalem 3 lata z MM i zero problemow. Teraz sie przeprowadzilem i owszem amaja siec na mojej ulicy, ale nie na calej. Kicha.
              • Gość: blokers Re: Multimedia Polska IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.09.13, 20:48
                mnie to wali jakpowiedziałem.Może twój telewizor pamięta wczesnego gierka i dlatego obraz jest nietego .Pozdrawia.
                • Gość: aiko8 Re: Multimedia Polska IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.13, 13:01
                  nie no mm ma slabe kanały hd akurat wiec nie koniecznie musi być to wina telewizora.
    • Gość: Qmak Re: Multimedia Polska IP: *.centertel.pl 15.11.13, 09:49
      Nie patrz na cenniki tylko na promocje - tam masz właściwe ceny, jakie zapłacisz. 1 Mb to chyba już mało który operator sprzedaje. Lepiej weź 12 Mb. Teraz w Multimediach do internetu dostaniesz telewizję analogową gratis lub cyfrową za 10 zł. za 12 Mb zapłacisz 49 zł.
    • Gość: Unikac Multimedia! Re: Multimedia Polska IP: *.static.chello.pl 20.11.13, 14:36
      Nie chciejcie miec do czynienia z wiesniakami Biura Obslugi Klienta i ta firma. Maja cos nie tak z procedura i zwierzchnik przygotowal im zestaw odpowiedzi a na pytania trudne wkleja ci losowe cos na szybkie zbycie petenta. To najbardziej feralna usluga na rynku. Polecam Netie oraz Aster poprostu. DO tego ceny nizsze. Mnie wyruchali na przedluzaniu umowy mialo byc taniej a jest 25 zl drozej (113!!!/msc) handlarczyk juz tam nie pracuje bo maja przemial. Uniajcie ich jak ognia! W sytuacji kiedy zdazy sie niedoplata zlotowki tak cie potraktuja ze gowno to pikus przy tym a d tego nie dogadasz sie z obsluga bo to kretyni o wyksztalceniu gora 3 klasa podstawowki ze wsi ktorej nazwy nikt nie zna!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka