herubinn 20.11.03, 14:36 LUDZIE ZAKŁADAMY KLUB KIBICA TO JUŻ POSTANOWIONE. PISZCIE SWOJE UWAGI I SUGESTIE. JA WLASNIE CHCE NAWIĄZAĆ KONTAKT Z LUDZMI Z RADOMIA KTÓRZY OBIECALI NAM POMOC. WPISUJCIE SIE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirek Re: KLUB KIBICA SIATKÓWKI RESOVI ! IP: *.man.rsk.pl 20.11.03, 22:29 Jezeli chcecie domeny na strone klubu kibica to pisz na adres info@rzeszowiak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
herubinn Re: KLUB KIBICA SIATKÓWKI RESOVI ! 20.11.03, 22:53 już sam nie wiem czy jest sens ciągnięcia tematu zakładania KK. dlaczego? otóż, zamieściłem dziś na stronie nieoficjalniej resovii wiadomość że chcemy założyć KK siatkówki to po pierwsze skasowali to po drugie ktoś napisał żeby nie tworzyć oddzielnego KK siatkóki bo Sovia jest jedna i nie potrzeba więcej kk i że piłka jest ważniejsza i że siatka to tylko dodatek w martwym sezonie. Nie wiem, co o tym sądzicie, bo wg. mnie trzeba zrobić ten kk który będzie wspierał naszym siatkarzą czy to kolesią z piłki się podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: KLUB KIBICA SIATKÓWKI RESOVI ! IP: *.dnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 09:47 Osobiście uważam że konkurencja w każdej dziedzinie jest włąściwa, w tym dla Stowarzyszenia Klubu Kibica Resovii jest wskazana. Jak ktoś jest kibicem Resovii a również zapaleńcem siatkówki to niech zakłada grupę która będzie robić oprawę meczów. Osobiście jednak składki będe nadal płacić SKKR-owi. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś